Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 06, 12:13)
turėtų būti gražu  wub.gif
o mes su kaimynais labai paprastai sutarėm - perkam per pusę naują žalią tinklą ir maskuojam augalais ir vijokliais  thumbup.gif  Tiesą sakant, labai daug ir maskuoti neteks. Pas vienus kaimynus pusė perimetro gėlynu, krūmais ir medžiais palei tvorą užsodinta. Pas kitus didelė atkarpa bukų gyvatvorės auga (tiesa, mažutė dar 2.gif ). Tai nebus jau taip labai tragiška perspektyvoj. Reikia tik man sugalvoti, kuo apsiželdinti  biggrin.gif

Tai tau pasisekė o man prastesni reikalai sklypas nemažas 17 arų tai jaučiu numanai kiek tvoros reikia ir dar čia topų topas visi į mūsų puses pasidarę šiukšlynus ir komposto dėžes galėsiu nufotografuot kad įsivaizduotum kokį baisų vaizdelį man sudaro kaimynai o tveti kartu tvoros nelabai atsiras kam nes tai jų sklypų galai ir jiem visiškai nusišvilpt ant tos tvoros tai man tikras vargelis tai vieną pusę bandau apželdinti avietėm nes paskaimynus jos auga tai jos mane įsibrovė niekaip atsikratyt negalėjau tai teko pasiduot padariau lysvelę atskyriau šiferio lapais nu žodžiu katastrofa o dar turiu viena topinį kaimynėjį jo sklypas su mūsų nesigretina bet tokį šlykštų vaizdą man padarė kad nei kur dėtis nei kaip jį užmaskuoti vakare įmesiu fotkes tai apaksit doh.gif doh.gif doh.gif

P. S. nu ir pavariau (ant kaimynų) biggrin.gif pamatytų man būtų gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 12:21)
Nežinau kodėl taip pacitavo  gun_bandana.gif
Tai vis tik nelaimė  verysad.gif Užjaučiu,labai gaila.... 4u.gif  O ar vežėt kur sakiau?
Nežinau iš kur akmenų gaut,pati vis pamąstau kad reiktų apsirūpint  g.gif

Tai va,gražu. Aš vis nužiūrėdavau praeidama pas ką kieme stovi  lotuliukas.gif  turguj mokėjau tik 5 litus  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Vežiau į Valančiaus gatvė bet aš puoliau dėkoti o man pasė kad prasti poperiai bet ir matosi kad supratimas žmogaus kitas nei Serbentų gatvės (nes nenorėjo sakyt ką suleido idijotas). Sekančio pasimatymo nebesulaukė

O dėl brugmansijos tai nebrangi bet aš jau nieko nebegaliu pirkt nors noriu nes dar pati matei eilė nesusodintų laukia doh.gif doh.gif doh.gif mane vyras iš namų išgins su visom tom gėlėm
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 06 06, 10:43)

sobieska, as asmeniskai tai nelabai megstu visokius cackius pricackius, bet toj pirmoj nuotraukoj tie pauksciai  wub.gif  thumbup.gif  ir Knifofijos samotiniai paukstukai pries akis stovi

aš nepajėgiu kovoti su savo silpnybėmis - medis , akmuo, geležis...ir panteros. Ech doh.gif silpnas aš žmogutis biggrin.gif ...bet va, plastikinių ir gipsinių nykštukų, elniukų, vėžliukų, visokių -ukų schmoll.gif ir išvis hansai juos sugalvojo, galėtų atgal ir susirinkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 06, 10:44)
kur tie pauksciai lens.gif ? Pas mani neraget cry.gif

jie 32 psl...tokie dideli ir nematai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 10:55)
[Aš iškart supratau kame čia reikalas  lotuliukas.gif  Mes irgi apie VILKĘ galvojam,bet va koks man klausimas iškilo. Kas bus kai ji rujot pradės g.gif  Ar nesulekia viso rajono šunys?? g.gif
Man uošvis lyg pažadėjo bačką lotuliukas.gif

[

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau matau tą vaizdą - aplink voljerą kokie 9-10 šunys bindzi, bindzi...o tamsta tai bijot išeit juos nuvaikyt lotuliukas.gif oi geras, prisijuokiau iki ašarų. Nu tikrai neatlėks, o ir rujojimą slopinančių tablečių zoo pardėse parsiduoda, o ir į vartukus skląstuką bus proga įsidėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau matau tą vaizdą - aplink voljerą kokie 9-10 šunys bindzi, bindzi...o tamsta tai bijot išeit juos nuvaikyt lotuliukas.gif oi geras, prisijuokiau iki ašarų. Nu tikrai neatlėks, o ir rujojimą slopinančių tablečių zoo pardėse parsiduoda, o ir į vartukus skląstuką bus proga įsidėt biggrin.gif

va va,taikliai čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir aš tokį pat vaizdelį matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Iki šiol tik patinus turėjom,bet jau kantrybė trūko dėl tos kojos kėlimo. Su panom lengviau susitart daugeliu atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 11:10)
[Gal žinai iš kur gauti akmenų nes jau baigiu prasikeikt apvažiavom laukus pamiškes ir bergždžias reikalas nieko nėr  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

gi rašiau, kad dabar didžiulis akmenų biznis. Viskas taupyk litus ir pirk, o jei rasi tai tik kokiame glūdžiame kaime vijokliais apaugusiame biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 06, 11:14)
Čia lausono puskiparisis

ačiūūūū labai 4u.gif , lekiu į galvą kraut žinių bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
[b-->
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 11:

jie 32 psl...tokie dideli ir nematai biggrin.gif
[cool.gif
Papildyta:[/b]

ups blush2.gif . dabar jau matau. tikrai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 11:32)
vieną pusę bandau apželdinti avietėm nes paskaimynus jos auga tai jos mane įsibrovė niekaip atsikratyt negalėjau tai teko pasiduot padariau lysvelę atskyriau šiferio lapais

ištrauk šiferio lapus blink.gif , norint kad toliau avietės nebujotų, sukask kraštelį ir pasodink pupelių - paprastų baltų ar tai margų pupelių ir reikalas bus išspręstas ir dar pupelių turėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 11:49)
ištrauk šiferio lapus blink.gif , norint kad toliau avietės nebujotų, sukask kraštelį ir pasodink pupelių - paprastų baltų ar tai margų pupelių ir reikalas bus išspręstas ir dar pupelių turėsi mirksiukas.gif

g.gif g.gif Tikrai?? Ar bandei pati? Girdėjau kad rūgštynės padeda,bet kaimynė pasisodino,tai vistiek lenda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 12:45)
gi rašiau, kad dabar didžiulis akmenų biznis. Viskas taupyk litus ir pirk, o jei rasi tai tik kokiame glūdžiame kaime vijokliais apaugusiame biggrin.gif

Tai taip ir planuoju nėra kitos išeities doh.gif doh.gif doh.gif o taip nesidori bet ką padarysi teks papurtit piniginę

QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 12:49)

Tai gal jau per vėlu ai aš paliksiu tuos lapus ir pasodinsiu tų pupeliu tik kažin ar nepervėlu o ką pavasari reiks daryt kol pupelių nebus jos kraustisis į mano ruošiamą žolyną
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 11:53)
g.gif  g.gif  Tikrai?? Ar bandei pati? Girdėjau kad rūgštynės padeda,bet kaimynė pasisodino,tai vistiek lenda  irnesakyk.gif

pati nebandžiau, bet labai pasitikiu mama biggrin.gif , mačiau, kad ji taip padarė, kažkas jai sakė, kad padeda, tai šiemet mačiau, kaip rankoves pasiraitojusi triūsė rolleyes.gif Mes viena pas kitą į svečius vaikštom - ji į mano gėlynus ateina pakaifuot aš į daržą nupėdinu pasivaišint.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 13:04)
pati nebandžiau, bet labai pasitikiu mama biggrin.gif , mačiau, kad ji taip padarė, kažkas jai sakė, kad padeda, tai šiemet mačiau, kaip rankoves pasiraitojusi triūsė rolleyes.gif Mes viena pas kitą į svečius vaikštom - ji į mano gėlynus ateina pakaifuot aš į daržą nupėdinu pasivaišint.

Nu smagumėlis reiks pamėgint su tom pupelėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 05, 21:01)
Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..

kazkada, kai kalbejom apie levandas, wolke buvo vok.video idejus, kad jas reikia geneti velai rudeni ir pavasari - tai jei jos jau a teip a teip ant pasmerkimo, tai gal neskubek mest lauk, ir paeksperimentuok su genejimu...

QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 21:43)
Fragmentas iš sodybų apžiūros

vis galvoju taves paklaust, kai jus renkat graziausias sodybas, greit prieinat vieningos nuomones, ar panasiai kaip mes cia forume gincijates - kas yra grazu ir kas ne biggrin.gif ?

QUOTE(rozamunda @ 2008 06 06, 05:30)
maniskis dvarnianinas irgi sedi raktazolem ir naslaitem padabintam voljere drinks_cheers.gif

taip ir isivaizduoju lotuliukas.gif , kad jau taip ispuostas, tai kaip tikras dvarianinas (ne dvarnianinas) atrodyt turetu...

QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 09:55)

grazuole, bet ka su virsune darysi - kirpsi? As savaja irgi suformavau kaip medeli, bet kad virsune nudziuvo, tai nebera kaip jos aukstyn auginti, tai palikau vainika mazdaug metro auksty augt.

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 10:15)
Va kaip tik aš apie jas skaičiau šiandien. Dėl nuodingumo tai nežinau bet brugmansijų labai gražūs žiedai labai patiko tokie dideli kaip trimitai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Skaičiau kad dažnai žmonės jas maišo su durnaropėm bet brugmansijų daug įspūdingesni žiedai  biggrin.gif

nuodingos ir tos , ir tos. Durnaropes (vienmetes) - ju ziedai ziuri aukstyn, brugmansijos (daugiametes) - ziedai ziuri zemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 06 birželio 2008 - 11:57
QUOTE(une @ 2008 06 06, 10:43)
kad jau augini levandas, tai papasakok  ax.gif  kas kiek cm jas reikia sodinti? noriu kad butu vientisa gyvatvoryte...?  4u.gif ir kokios tos pas mus neziemojancios?  g.gif
vai kokia nuoroda  bigsmile.gif  wub.gif  aciu labai wink.gif

Pas mane jos jau kokie 4-5 metai, as jas visada geneju, kelis metus dengiau, paskiau nustojau, jos ilgai gaiveledvosi, bet visada atsigaudavo ir zydedavo. Didziausias krumelis pas mane kokiu 30-40cm i ploti, kiti 15-20cm kai jau pilnai atsigauna ir uzauga. Sodinciau kas 20cm. Kita vertus, as sodinau kereli jau, kelias padovanojo jau didokus krumelius, jei is seklu sodint tai gal kitaip.
Apie tas, pas mus neziemojancias nieko nzn, man atrodo kad ju Lietuvoj ir nera. Pasiguglinus uzsienio puslapiuose radau, kad ju daug rusiu yra, ir net ivairiu spalvu. Bet tiek smarkiai nesigilinau, kad issiaiskint, kurios is ju neziemoja pas mus. Ir dar- visada galvojau kad jos visos yra tokios melynai-violetines ryskios spalvos. O pas mane dalis ju yra blyskiai melsvos..
Atsakyti