QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 06, 12:13)
turėtų būti gražu
o mes su kaimynais labai paprastai sutarėm - perkam per pusę naują žalią tinklą ir maskuojam augalais ir vijokliais Tiesą sakant, labai daug ir maskuoti neteks. Pas vienus kaimynus pusė perimetro gėlynu, krūmais ir medžiais palei tvorą užsodinta. Pas kitus didelė atkarpa bukų gyvatvorės auga (tiesa, mažutė dar ). Tai nebus jau taip labai tragiška perspektyvoj. Reikia tik man sugalvoti, kuo apsiželdinti
o mes su kaimynais labai paprastai sutarėm - perkam per pusę naują žalią tinklą ir maskuojam augalais ir vijokliais Tiesą sakant, labai daug ir maskuoti neteks. Pas vienus kaimynus pusė perimetro gėlynu, krūmais ir medžiais palei tvorą užsodinta. Pas kitus didelė atkarpa bukų gyvatvorės auga (tiesa, mažutė dar ). Tai nebus jau taip labai tragiška perspektyvoj. Reikia tik man sugalvoti, kuo apsiželdinti
Tai tau pasisekė o man prastesni reikalai sklypas nemažas 17 arų tai jaučiu numanai kiek tvoros reikia ir dar čia topų topas visi į mūsų puses pasidarę šiukšlynus ir komposto dėžes galėsiu nufotografuot kad įsivaizduotum kokį baisų vaizdelį man sudaro kaimynai o tveti kartu tvoros nelabai atsiras kam nes tai jų sklypų galai ir jiem visiškai nusišvilpt ant tos tvoros tai man tikras vargelis tai vieną pusę bandau apželdinti avietėm nes paskaimynus jos auga tai jos mane įsibrovė niekaip atsikratyt negalėjau tai teko pasiduot padariau lysvelę atskyriau šiferio lapais nu žodžiu katastrofa o dar turiu viena topinį kaimynėjį jo sklypas su mūsų nesigretina bet tokį šlykštų vaizdą man padarė kad nei kur dėtis nei kaip jį užmaskuoti vakare įmesiu fotkes tai apaksit
P. S. nu ir pavariau (ant kaimynų) pamatytų man būtų
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 12:21)
Nežinau kodėl taip pacitavo
Tai vis tik nelaimė Užjaučiu,labai gaila.... O ar vežėt kur sakiau?
Nežinau iš kur akmenų gaut,pati vis pamąstau kad reiktų apsirūpint
Tai va,gražu. Aš vis nužiūrėdavau praeidama pas ką kieme stovi turguj mokėjau tik 5 litus
Tai vis tik nelaimė Užjaučiu,labai gaila.... O ar vežėt kur sakiau?
Nežinau iš kur akmenų gaut,pati vis pamąstau kad reiktų apsirūpint
Tai va,gražu. Aš vis nužiūrėdavau praeidama pas ką kieme stovi turguj mokėjau tik 5 litus
Vežiau į Valančiaus gatvė bet aš puoliau dėkoti o man pasė kad prasti poperiai bet ir matosi kad supratimas žmogaus kitas nei Serbentų gatvės (nes nenorėjo sakyt ką suleido idijotas). Sekančio pasimatymo nebesulaukė
O dėl brugmansijos tai nebrangi bet aš jau nieko nebegaliu pirkt nors noriu nes dar pati matei eilė nesusodintų laukia mane vyras iš namų išgins su visom tom gėlėm