Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

[quote=fashion,2008 06 06, 08:28]
[quote=sidabrinekuoja,2008 06 04, 10:38]
Man atrodo nereikia, nes durpes labai greit isdziusta, visai nelaiko dregmes. As darydama gelyna neturejau pasirinkimo ir pyliau durpiu, tai nespejau laistyt. Dabar uzpyliau juodzemio tai truputi normalesne zeme pasidare.
Papildyta:

Aciu! 4u.gif
Papildyta:
Sobieska, isduok paslapti kur paukscius isigijai? mirksiukas.gif
[/quote]
kur tie pauksciai lens.gif ? Pas mani neraget cry.gif
Atsakyti
[quote=Srove,2008 06 05, 10:11]
Va jum uz tai geliu po''bliuda''asorti
[/quote]
Labai gražu

[quote=sidabrinekuoja,2008 06 05, 14:51]
Turiu konstatuoti liudna fakta . Atrodo anglisku skruzdeliu lietuviskas liaudiskas metodas neveikia, teks pakartoti........
[/quote]
Nu va... verysad.gif Mane jau į neviltį tos skruzdės varo,teks kokio tručo vėl pirkt.

[quote=vida777,2008 06 05, 15:26]
nagi rodykit tas savo visterijas greiciau - sitoks grozis, o dar medziu suformuotos
[/quote]

Nelabai kas čia matosi,dar nepasodinau,laukiu savaitgalio. Ir apsimelavau,nėra ji man virš galvos schmoll.gif Maždaug apie 1.5 metro bus.kai į mašiną grūdau,labai jau nemaža pasirodė lotuliukas.gif

user posted image

Sorry už "gražią "aplinką,ten pas mane kairėj daržo fragmentas,o dešinėj "velnyno",prie kurio nežinau ar ateinančiais metais prieisim doh.gif reik tvoros būtinai,sėsim žolytę tam krašte O kur tie baisūs pamatai,išaugs pavėsinė...
[quote=Knifofija,2008 06 05, 18:23]
Nenori chemijos purkšk česnakų ištrauka. 1 galvutė česnako užplikyti 1 litru vandens (česnaką susmulkinti) skiesti 100 gr litrui ir purkšti.
[/quote]

Oi,ačiū 4u.gif Mano krūmus irgi užpuolė,eisiu pasidarbuot.

[quote=sobieska,2008 06 05, 21:33]
Rodau aš savo "paukščius" biggrin.gif Šiandien va ką patupdėm ant akmenų
[/quote]

Oi kaip gražu bigsmile.gif
[quote=smth1,2008 06 05, 22:24]
Siandien i meila gavau tokia nuoroda.
[/quote]

Ačiuks 4u.gif
[quote=Knifofija,2008 06 05, 22:43]
Fragmentas iš sodybų apžiūros,
[/quote]
wub.gif

[quote=pukučiai,2008 06 06, 00:05]
Jau kai pasakiau kad perkam visterija jis į mane tokiu žvilgsniu nužiūrėjo bet nebeprištaravo nes žynojo kad jei ne dabar tai vėliau aš ją nuspirksiu tai net nebandė prieštaraut

Pražydo mano šilokas
[/quote]
lotuliukas.gif Maniškis tai dar net nematė doh.gif

Gražuolis.Šeštadienį buvau turguj,pamačiau tokį šiloką,tai specialiai kainos paklausiau.Vienoj vietoj vazonėlis 12 litų,kitoj toks pat - 6 litai.

[quote=sobieska,2008 06 06, 01:47]
Šuns tema toliau lotuliukas.gif ... skaitau ir galvoju, nu jo...aplink voljerą GĖLIŲ koks protingas turbūt šuo, savo reikalus kur nors kamputyje atlieka.Mūsų šuns tai visi voljero kraštai numy...todėl aplink ir išdėliojom apie metrą akmenų, kad gamtai nebūt nuostolio tai kas iš tų gėlių būtų ...,o tik permetus akimis pasisakymą antrą kartą (nes itariau, kad kažkas čia ne taip )pamačiau, kad vilkĖ, o mot.giminės atstovės kojos nekelia smartass.gif (mokyklos laikais už zoologiją turėjau 5 )
[/quote]
Aš iškart supratau kame čia reikalas lotuliukas.gif Mes irgi apie VILKĘ galvojam,bet va koks man klausimas iškilo. Kas bus kai ji rujot pradės g.gif Ar nesulekia viso rajono šunys?? g.gif

[quote=pukučiai,2008 06 06, 08:49]
P.S. radau dar vieną bačką reiks per savaitgalį restauruoti
[/quote]

Man uošvis lyg pažadėjo bačką lotuliukas.gif
[quote=sobieska,2008 06 06, 09:10]
Noriu prasigooglinti apie šitą tujukę, bet neturiu jokio rakto, gal galit kuri nors mesti kokią nors užuominą, kitaip sakant kabliuką
[/quote]
Oi kokia graži bigsmile.gif Jau ir man tokios reikia....................................

[quote=kykute,2008 06 06, 09:21]
Ar priimsit į kompaniją?
[/quote]
Sveika prisijungus 4u.gif

Nu ir pacitavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 06, 11:37)
oi, žinok, su senais žmonėm dažnai vargas. Pas mus buvo labai daug vinvyčių priaugę ant tvoros, vos ne per visą perimetrą, rudenį taip gražiai atrodė  wub.gif Džiaugėmės ir mes, ir kaimynai... Žiūriu vieną dieną, uošvis su kirvuku palei patvorį švytruoja. Nė vieno nepaliko devil.gif  Gebenes ir tas iškapojo  doh.gif  Paliko permatomas, aptriušęs senas tinklas  doh.gif

Ai ir man daug visokių ji nesamonių pridaro kiek ji gėlių išnaikino paėmė tokį pijoką sako sukask viska tas kai pavarė per visus gėlynus o kiek visokių daugemečiū gėliu buvo prisodinta doh.gif doh.gif doh.gif tai iš visos gausybės gėlių spėjau išgelbėti vilkdalgius, bijūnus ir tulpes o narcizus iškasiau ir pakavojau po to rudenį sukišau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o dabar pati džiaugiasi kai pavasarį pražydo. Mano irgi ta tvora tokia baisi tinklas o aptverti visa sklypą neturiu supratimo kiek tūkstančių kainuos tai g.gif g.gif g.gif sakau reiks man gebenėm apsodint tegul jos ropščiasi į ta tinklą ir kaimynams gražu bus ir mums . Šiemet įkišau kur nekur nasturtų ir saulėgrąžų tai žiūrėsiu kas iš jų gausis
Atsakyti
Merginos,man reikia jūsų pagalbos.Šeštadienį papirkau tokį augalą. Aš galvojau kad Brugmansija ir durnaropė tai vienas ir tas pats augalas,tik skirtingai liaudyje vadinamas. Paguglinau,pasirodo visai ne.Tai skirtingi augalai. Va įmesiu nuotrauką,kas pas mane? Pažiūrėjau pagal lapus,lyg brugmansija g.gif

user posted image

O čia JUMS biggrin.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Nuotraukoj brugmansija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 00:05)
Tai kad medelis ir tiek juk jis dar nežydi net. Dar nepasodinau kai pasodinsiu nufotkinsiu.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Oi ačiū labai už patarimą reiks pasidarbuoti.  ax.gif
Oi kaip gražu ir aš tokių noriu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Va čia tai menas . Ir akmuo labai gražus ir dar taip dekoruotas tiesiog fantastika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Knifofija ar čia ta pati siūlinė veronika blush2.gif
user posted image

Mano didieji vilkdalgiai pražydo
user posted image
Ir rododendras
user posted image
Ir netgi bačkutė pražydo(kur kažkada raugė kopūstus  biggrin.gif )
user posted image
Papildyta:

Tai į sveikatą kad tik padėtu  thumbup.gif . O dėl gėlių prie šunstai ką šuneliui nereikia gražių vaizdelių bigsmile.gif maniškis  jau kraustosi iš proto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau kai pasakiau kad perkam visterija jis į mane tokiu žvilgsniu nužiūrėjo bet nebeprištaravo nes žynojo kad jei ne dabar tai vėliau aš ją nuspirksiu tai net nebandė prieštaraut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pražydo mano šilokas
user posted image

Tikrai taip tai siūlinė veronika. O šilokas vadinasi kastuvialapis (SEDUM SPATHULIFOLIUM "Cape Blanco"
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 06 06, 11:07)
Nuotraukoj brugmansija ax.gif

Ačiū labai 4u.gif O ji tokia pat nuodinga kaip ir durnaropė?
Atsakyti
Nengamo nu ir pricitavai ir kaip tu ten nepasiklydai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano tokia pat visterija. Aš ir pagalvojau kodėl tokia tavo didelė o mano mažesnė man jau rūpestis buvo g.gif g.gif g.gif biggrin.gif . Pasirodo prisimelava mirksiukas.gif Maniškis gal nebelabai prieštaravo dėl to kad nelaimė mus buvo manau nujauti apie ką aš verysad.gif verysad.gif verysad.gif Apsėdo mūsų namus kažkas ir taip kad baisu nebegaliu .
Keičiu temą:
Gal žinai iš kur gauti akmenų nes jau baigiu prasikeikt apvažiavom laukus pamiškes ir bergždžias reikalas nieko nėr schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Knifofija ačiū už atsakymą va jau praplėsiu savo žinias. Žinoma puolu užsirašinėti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 06 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 07:59)
Mano irgi ta tvora tokia baisi tinklas o aptverti visa sklypą neturiu supratimo kiek tūkstančių kainuos tai  g.gif  g.gif  g.gif  sakau reiks man gebenėm apsodint tegul jos ropščiasi į ta tinklą ir kaimynams gražu bus ir mums . Šiemet įkišau kur nekur nasturtų ir saulėgrąžų tai žiūrėsiu kas iš jų gausis

turėtų būti gražu wub.gif
o mes su kaimynais labai paprastai sutarėm - perkam per pusę naują žalią tinklą ir maskuojam augalais ir vijokliais thumbup.gif Tiesą sakant, labai daug ir maskuoti neteks. Pas vienus kaimynus pusė perimetro gėlynu, krūmais ir medžiais palei tvorą užsodinta. Pas kitus didelė atkarpa bukų gyvatvorės auga (tiesa, mažutė dar 2.gif ). Tai nebus jau taip labai tragiška perspektyvoj. Reikia tik man sugalvoti, kuo apsiželdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 10:04)
Bobutė sveiko proto tik jai amžinai užkliūna kas nors ką aš padarau  bash.gif tai mes taip ir kariaujam. O aš ją nepilna pridėjau žemių i apačią įdėjau plytų o ant viršaus tokį kaip šiferio lapą tik lygų tai tū žemių gavos gal kokį 30 cm. gal truputį daugiau bet pati bačka gana sunki tai nelabai judanasi iš vietos o dar kokie 7 cm įkasti tai va taip aš ją užbarikadavau kad dabar nė iš vietos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O vazonėlį man nelabai pasitvirtino iš toli nesimato bet kai prieini matosi tas vazonas tai kažkaip  g.gif  g.gif  g.gif  nusprendžiau kad geriau žemėse ir gėlės geriau auga. Pasodink surfiniją į žemę tai ji iš proto kraustosi. Prieš 3 metus buvau pasodinus tai oi oi kaip užbujojo net trešti nelabai reikėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Tai va tiek žinių iš piešinių  lotuliukas.gif
Papildyta:
Superinė tuja  thumbup.gif labai labai graži  noriu ir aš  tokios doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Čia lausono puskiparisis
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 06, 12:08)
Ačiū labai  4u.gif  O ji tokia pat nuodinga kaip ir durnaropė?

Va kaip tik aš apie jas skaičiau šiandien. Dėl nuodingumo tai nežinau bet brugmansijų labai gražūs žiedai labai patiko tokie dideli kaip trimitai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Skaičiau kad dažnai žmonės jas maišo su durnaropėm bet brugmansijų daug įspūdingesni žiedai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 11:10)
Nengamo nu ir pricitavai ir kaip tu ten nepasiklydai  Mano tokia pat visterija. Aš ir pagalvojau kodėl tokia tavo didelė o mano mažesnė man jau rūpestis buvo  g.gif  g.gif  g.gif  biggrin.gif . Pasirodo prisimelava  mirksiukas.gif Maniškis gal nebelabai prieštaravo dėl to kad nelaimė mus buvo manau nujauti apie ką aš  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Apsėdo mūsų namus kažkas ir taip kad baisu nebegaliu .
Keičiu temą:
Gal žinai iš kur gauti akmenų nes jau baigiu prasikeikt apvažiavom laukus pamiškes ir bergždžias reikalas nieko nėr 

Nežinau kodėl taip pacitavo gun_bandana.gif
Tai vis tik nelaimė verysad.gif Užjaučiu,labai gaila.... 4u.gif O ar vežėt kur sakiau?
Nežinau iš kur akmenų gaut,pati vis pamąstau kad reiktų apsirūpint g.gif
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 11:15)
Va kaip tik aš apie jas skaičiau šiandien. Dėl nuodingumo tai nežinau bet brugmansijų labai gražūs žiedai labai patiko tokie dideli kaip trimitai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Skaičiau kad dažnai žmonės jas maišo su durnaropėm bet brugmansijų daug įspūdingesni žiedai  biggrin.gif

Tai va,gražu. Aš vis nužiūrėdavau praeidama pas ką kieme stovi lotuliukas.gif turguj mokėjau tik 5 litus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti