Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 00:05)
Ir netgi bačkutė pražydo(kur kažkada raugė kopūstus  biggrin.gif )
user posted image
Papildyta:

irnesakyk.gif tik jau nepasakok, nuotrauką jau iš kokio katalogo pasisavinai cool.gif biggrin.gif
Žinok-vau thumbup.gif derinukas - paprasta ir skoninga wub.gif

Šuns tema toliau lotuliukas.gif ... skaitau ir galvoju, nu jo...aplink voljerą GĖLIŲ blink.gif blink.gif koks protingas turbūt šuo, savo reikalus kur nors kamputyje atlieka.Mūsų šuns tai visi voljero kraštai numy...todėl aplink ir išdėliojom apie metrą akmenų, kad gamtai nebūt nuostolio hihihi.gif tai kas iš tų gėlių būtų g.gif ...,o tik permetus akimis pasisakymą antrą kartą (nes itariau, kad kažkas čia ne taip biggrin.gif )pamačiau, kad vilkĖ, o mot.giminės atstovės kojos nekelia smartass.gif (mokyklos laikais už zoologiją turėjau 5 umn.gif )

Faunos tema biggrin.gif ...paukščiai, tai paukščiai, bet va kur reikės dvimetrinę medinę sėlinančią panterą ikurdint(iš patikimų šaltinių sužinojau, kad tai MB staigmena man mano gimtadienio proga biggrin.gif ), tai nžn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2008 - 00:49
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 05, 23:58)
kuciausi siandien neblogai lauke, sukisau Kasiopeja tavo bergenijas (nu bet ir saknys ju tai ohoho) dali ju kisau prie vilkes voljero - tai ta padejo man zemes kapstyti  doh.gif Vyras gryzes pareiske - pasityciojimas prie rimto suns voljero geles kisti  hihihi.gif (bergenijos tai dar nieko, idomu ka but pasakes rades petuniju ruzavu eilute  lotuliukas.gif )

maniskis dvarnianinas irgi sedi raktazolem ir naslaitem padabintam voljere drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 01:47)
...paukščiai, tai paukščiai, bet va kur reikės dvimetrinę medinę sėlinančią panterą ikurdint(iš patikimų šaltinių sužinojau, kad tai MB staigmena man mano gimtadienio proga biggrin.gif ), tai nžn g.gif

greičiausiai bus pliušinė pantera, tai vargo su ja bus mažiau hihihi.gif
o dar sprendžiant ir iš avataro, tai gal tavyje nežabota aistra panteroms gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=sidabrinekuoja,2008 06 04, 10:38]
Man atrodo nereikia, nes durpes labai greit isdziusta, visai nelaiko dregmes. As darydama gelyna neturejau pasirinkimo ir pyliau durpiu, tai nespejau laistyt. Dabar uzpyliau juodzemio tai truputi normalesne zeme pasidare.
Papildyta:

Aciu! 4u.gif
Papildyta:
Sobieska, isduok paslapti kur paukscius isigijai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 06, 06:44)
greičiausiai bus pliušinė pantera, tai vargo su ja bus mažiau hihihi.gif
o dar sprendžiant ir iš avataro, tai gal tavyje nežabota aistra panteroms gyvena? bigsmile.gif

ax.gif Patikėk manim - velnias gyvas pas mane jų biggrin.gif pradedant žaislais, juvelyrikos dirbiniais baigiant TATOO biggrin.gif .Nu patinka man tas gyvūnėlis, nors tu ką, visi žino, kaip man įsiteikt rolleyes.gif ko nors nori - še panterą, va tokią
user posted image
QUOTE(fashion @ 2008 06 06, 08:28)
Sobieska, isduok paslapti kur paukscius isigijai?  mirksiukas.gif

Vieną varną, ale erelį - laisvas meninkas išdrožė, o gerves, jau pripažintas liaudies meistras didis.gif Vyras parvežė kažkur iš Alytaus raj.tai pas jį ir pantera gaminama...jau kaip laukiu biggrin.gif Jei domina kaina, tai žinau tik tiek, kad šiaip kaip taisyklė liaudies meistrai už 1 cm.ima 10 lt. mirksiukas.gif o po to seka kiekvieno individualiai derybų menas, nusprendžiant galutinę gaminio kainą. Pvz.gervės aukštis kažkur apie pusantro metro, tai mums ji atsiėjo 1 300 lt.medis - ąžuolas, dar ir išraižytas autografas yr ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2008 - 08:07
QUOTE(Srove @ 2008 06 06, 01:15)
Kaip vadinasi tie augaleliai backuteje blush2.gif Taip reiketu tokiu thumbup.gif
O tas silokas doh.gif Kaip grazu 4u.gif

Atrodo gad gėlė bačkutėje Glažutė (man su pavadinimais prastokai blush2.gif bet jei klystu specai mane pataisys) Ji labai greit dauginasi iš vieno pakelio 3 tokie kerai kaip bačkutėjė ir dar didesni nes bačkutje šiek tiek prasčiau auga. biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 02:47)
irnesakyk.gif tik jau nepasakok, nuotrauką jau iš kokio katalogo pasisavinai cool.gif  biggrin.gif
Žinok-vau thumbup.gif derinukas - paprasta ir skoninga wub.gif

Nu tada galiu pasigirti jei jau patiko blush2.gif aciuks.gif tikrai ne iš katalogo mano kieme buvo bent trys tokios bačkutės (anksčiau ten buvo sodinamos surfinijos, labai gražiai žiūrėjosi thumbup.gif ) bet mano vyro babunelei kažkodėl jos užkliuvo fool.gif tai ji jas sudaužė tai va tik viena beliko. Tai aš ją prifarširavau žemių kad iš vietos nepajudintu ir pasodinau glažutes tai va jos šiemet mane džiugina. Gaila bačkučiu verysad.gif verysad.gif . Matai kaip būna 10 metų jos stovėjo garažiuko kampe ir niekam nekliuvo kai aš jas ištraukiau į dienos šviesą nušveičiau nudažiau tada užkliuvo. O jos tikrai čiki atrodė ant vejos tokie akcenčiukai nes mūsų vejos gana didelis plotas tai atrodė kaip stadijonas o tos bačkutės pagyvino vaizdelį net kaimynams labai patiko mano idėja.

P.S. radau dar vieną bačką clap.gif clap.gif clap.gif reiks per savaitgalį restauruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 06 birželio 2008 - 07:55
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 08:49)
labai gražiai žiūrėjosi thumbup.gif ) bet mano vyro babunelei kažkodėl jos užkliuvo fool.gif tai ji jas sudaužė tai va tik viena beliko. Tai aš ją prifarširavau žemių kad iš vietos nepajudintu ir pasodinau glažutes tai va jos šiemet mane džiugina. Gaila bačkučiu verysad.gif  verysad.gif .

blink.gif blink.gif o babūnėlė sveiko proto unsure.gif
Aš turiu irgi vieną bačkutę, impregnavau pagal tvoros spalvą, ale dar neišnešiau, nes neturiu gėlių blush2.gif šiandien pirksiu ax.gif , bet aš žemių į ją nekraunu, o tik idedu kelias plytas į vidų ir ant jų vazoną, kad nesimatytų per bačkutės viršų. Nu surfinijos, palergonijos ir šiaip dar...vnž.kaip čia viena panikė išsireiškė - asorti biggrin.gif -gerai žiūrisi, o aš buvau visai apie ją pamiršusi doh.gif
Papildyta:
Noriu prasigooglinti apie šitą tujukę, bet neturiu jokio rakto, gal galit kuri nors mesti kokią nors užuominą, kitaip sakant kabliuką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2008 - 08:13
Sveiko, mergaitės 4u.gif Įlindau pasiskaitinėt, tai taip ir užstrigau pas jus. wub.gif O jau grožiai, o jau pasakos wub.gif Jau pradėjau planuoti, kur sodinsiu visteriją. blush2.gif lotuliukas.gif (nors apželdinimo plane ir nenumatyta). Ar priimsit į kompaniją?

Pasisodinau šiemet magnoliją, iš pradžių labai gerai atrodė, naujus ūgliukus leist pradėjo, o dabar ant lapų kraštų kažkokių rudų dėmelių atsirado, nebepatinka ir gaila augalo verysad.gif Išoriškai jokių vabalų nesimato, ar gali tokiam karšty ir sausroj koks grybas įsimesti? Ar purkšt kuo nors? Visai nenoriu, kad numirtų...

QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 14:14)
bet negaliu niekaip asiuklių atsikratyt, tie tai visai nereguoja į purškimą schmoll.gif

Pernai irgi šito brudo turėjau, su žemėm matyt užsivežėm vienam kampe. Išravėjau mechaniškai ir po to vyras kalkiuotu vandeniu palaistė. Nebeatsigavo nė vienas, ramu. Kažkur skaičiau, kad asiūkliai – rūgščios dirvos požymis.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 06 06, 09:21)
Sveiko, mergaitės  4u.gif Įlindau pasiskaitinėt, tai taip ir užstrigau pas jus.  wub.gif O jau grožiai, o jau pasakos  wub.gif Jau pradėjau planuoti, kur sodinsiu visteriją.  blush2.gif  lotuliukas.gif (nors apželdinimo plane ir nenumatyta). Ar priimsit į kompaniją?

nu jei jau visteriją planuoji sodinti, tai negalim nepriimti lotuliukas.gif
sveika atvykus thumbup.gif
o magnoliją gal tiesiog palieti reikėtų šiek tiek dažniau kol šviežiai pasodinta, gal dar neįsikabino kaip reikiant g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 10:10)
blink.gif  blink.gif o babūnėlė sveiko proto unsure.gif
Aš turiu irgi vieną bačkutę, impregnavau pagal tvoros spalvą, ale dar neišnešiau, nes neturiu gėlių blush2.gif šiandien pirksiu ax.gif , bet aš žemių į ją nekraunu, o tik idedu kelias plytas į vidų ir ant jų vazoną, kad nesimatytų per bačkutės viršų. Nu surfinijos, palergonijos ir šiaip dar...vnž.kaip čia viena panikė išsireiškė - asorti biggrin.gif -gerai žiūrisi, o aš buvau visai apie ją pamiršusi doh.gif

Bobutė sveiko proto tik jai amžinai užkliūna kas nors ką aš padarau bash.gif tai mes taip ir kariaujam. O aš ją nepilna pridėjau žemių i apačią įdėjau plytų o ant viršaus tokį kaip šiferio lapą tik lygų tai tū žemių gavos gal kokį 30 cm. gal truputį daugiau bet pati bačka gana sunki tai nelabai judanasi iš vietos o dar kokie 7 cm įkasti tai va taip aš ją užbarikadavau kad dabar nė iš vietos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vazonėlį man nelabai pasitvirtino iš toli nesimato bet kai prieini matosi tas vazonas tai kažkaip g.gif g.gif g.gif nusprendžiau kad geriau žemėse ir gėlės geriau auga. Pasodink surfiniją į žemę tai ji iš proto kraustosi. Prieš 3 metus buvau pasodinus tai oi oi kaip užbujojo net trešti nelabai reikėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Tai va tiek žinių iš piešinių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 06 06, 10:10)
Papildyta:
Noriu prasigooglinti apie šitą tujukę, bet neturiu jokio rakto, gal galit kuri nors mesti kokią nors užuominą, kitaip sakant kabliuką 4u.gif
user posted image

Superinė tuja thumbup.gif labai labai graži noriu ir aš tokios doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 05:49)
tikrai ne iš katalogo mano kieme buvo bent trys tokios bačkutės (anksčiau ten buvo sodinamos surfinijos, labai gražiai žiūrėjosi thumbup.gif ) bet mano vyro babunelei kažkodėl jos užkliuvo fool.gif tai ji jas sudaužė tai va tik viena beliko.

oi, žinok, su senais žmonėm dažnai vargas. Pas mus buvo labai daug vinvyčių priaugę ant tvoros, vos ne per visą perimetrą, rudenį taip gražiai atrodė wub.gif Džiaugėmės ir mes, ir kaimynai... Žiūriu vieną dieną, uošvis su kirvuku palei patvorį švytruoja. Nė vieno nepaliko devil.gif Gebenes ir tas iškapojo doh.gif Paliko permatomas, aptriušęs senas tinklas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 06 birželio 2008 - 09:40
QUOTE(smth1 @ 2008 06 05, 22:01)

Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..

kad jau augini levandas, tai papasakok ax.gif kas kiek cm jas reikia sodinti? noriu kad butu vientisa gyvatvoryte...? 4u.gif ir kokios tos pas mus neziemojancios? g.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 06 05, 22:24)
Siandien i meila gavau tokia nuoroda. http://www.modestehe...sp?CategoryId=4

Tikrai verta demesio thumbup.gif  Ypac toms, kurioms patinka 'angliski-italiski' sodeliai (nors yra ir kitokiu). Pasididinus nuotrauka, desinej yra aprasymas, kokie augalai susodinti. Tik man susidare ispudis, kad kai kas lotyniskais pavadinimais, o kai kas autoriaus gimtaja kalba. Noreciau atkreipti demesi, kad didesne dalis augalu tose nuotraukose auga ir pas mus. Taip kad idejos ne tik grazios, bet ir igyvendinamos.

vai kokia nuoroda bigsmile.gif wub.gif aciu labai wink.gif

sobieska, as asmeniskai tai nelabai megstu visokius cackius pricackius, bet toj pirmoj nuotraukoj tie pauksciai wub.gif thumbup.gif ir Knifofijos samotiniai paukstukai pries akis stovi
Atsakyti