Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 05, 17:52)
Cia tai tikrai negirdeta neregeta blink.gif . O ka jie daro? Viska iskapsto?

Kopūstų lapukai nulesti ,tik stagariukai likę,braškės išlestos doh.gif .Pernai braškes po priedanga turėjau laikyti ,nes būčiau visai neturėjus ,nes užpernai,kai nuėjau ir pamačiau kas padaryta ,tai net verkti norėjosi. verysad.gif Net žalias buvo nunešę.O gėles tai dar tik neseniai užpuolė,išdraskyta,lyg būtų vištų pulkas praėjęs.Visai tie paukščiai sudurniavo. lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 06 05, 22:12)
Kopūstų lapukai nulesti ,tik stagariukai likę,braškės išlestos doh.gif .Pernai braškes po priedanga turėjau laikyti ,nes būčiau visai neturėjus ,nes užpernai,kai nuėjau ir pamačiau kas padaryta ,tai net verkti norėjosi. verysad.gif Net žalias buvo nunešę.O gėles tai dar tik neseniai užpuolė,išdraskyta,lyg būtų vištų pulkas praėjęs.Visai tie paukščiai sudurniavo. lotuliukas.gif  g.gif

nius tikrai isdurniavo blink.gif . ar jiems vabalu ir visokiu kirminu maza doh.gif ?
Atsakyti
Šįmet su tais kenkėjais kažkas keisto vyksta. g.gif Pernai rožes nuo amarų vieną sykį nupurškiau ir užteko ,jokie amarai daugiau nepuolė. schmoll.gif O šiemet purškiam ir purškiam.Slyvos irgi kažkokia šlykštyne lyg padengtos . doh.gif Gal per šilta žiema buvo ir tos bjaurybės už tai tokios gyvybingos. g.gif
Atsakyti
Siandien i meila gavau tokia nuoroda. http://www.modestehe...sp?CategoryId=4

Tikrai verta demesio thumbup.gif Ypac toms, kurioms patinka 'angliski-italiski' sodeliai (nors yra ir kitokiu). Pasididinus nuotrauka, desinej yra aprasymas, kokie augalai susodinti. Tik man susidare ispudis, kad kai kas lotyniskais pavadinimais, o kai kas autoriaus gimtaja kalba. Noreciau atkreipti demesi, kad didesne dalis augalu tose nuotraukose auga ir pas mus. Taip kad idejos ne tik grazios, bet ir igyvendinamos.

Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 05, 22:01)
Jo. Rokoko kazkaip ir as pasigedau. Sobieska, berods tu norejai- rudeni galesiu duoti tradeskanciu. Tik paciai reikes issikast mirksiukas.gif Kazkaip DYDELI krumai jau man is ju pasidare:)

Reikia patarimu:

Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..

Ar galiu daugiametes geles, sukrovusias pumpurus, laistyt dabar trasom 'vasara zydinciom gelem'?

Gvaizdes pernai kates apm.... Ir kazkas dar tarytum 'iskando'. Tai siemet atrodo visai nekaip. Truputeli ataugo zali kupstukai kur ne kur..Ar tiketis dar stebuklo? Ar gelbes trasos?

Levandos sunkiai beatsigaus, rauk ir nesinervuok į jas žiūrėdama.
Daugiametes laistyti su trašom galima, bet tik iki rugpjūčio pradžios, vėliau tik pakenksi.
Gvaizdes geriau praskaidyk ir atsodink, taip jos atsinaujins greičiau.
Atsakyti
Jo. Rokoko kazkaip ir as pasigedau. Sobieska, berods tu norejai- rudeni galesiu duoti tradeskanciu. Tik paciai reikes issikast mirksiukas.gif Kazkaip DYDELI krumai jau man is ju pasidare:)

Reikia patarimu:

Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..

as pavasari tas lavandas,kurios buvo ikistos i joms netinkama vieta( mano nuopelnas),gailiai atsiprasinedama iskasiau,kaip reikiant isgenejau-palikau kad ir viena ,bet zalia sakele,net saknis apkarpiau,ir jos dabar mane dziugina tokios veslios ir dailios wub.gif O gal pas tave tos levandos kur neziemoja pas mus,tik kadangi o bet taciau buvo silta ziema,tai ir atlaike g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 06 05, 22:24)
Siandien i meila gavau tokia nuoroda. http://www.modestehe...sp?CategoryId=4

Tikrai verta demesio thumbup.gif  Ypac toms, kurioms patinka 'angliski-italiski' sodeliai (nors yra ir kitokiu). Pasididinus nuotrauka, desinej yra aprasymas, kokie augalai susodinti. Tik man susidare ispudis, kad kai kas lotyniskais pavadinimais, o kai kas autoriaus gimtaja kalba. Noreciau atkreipti demesi, kad didesne dalis augalu tose nuotraukose auga ir pas mus. Taip kad idejos ne tik grazios, bet ir igyvendinamos.

labai tau aciu wub.gif
Atsakyti
Fragmentas iš sodybų apžiūros,

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska, berods tu norejai- rudeni galesiu duoti tradeskanciu. Tik paciai reikes issikast mirksiukas.gif Kazkaip DYDELI krumai jau man is ju pasidare:)

ot tai dėkui, ot tai ačiū...kak tolko, tak srazu mirksiukas.gif
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 22:43)
user posted image

Relax thumbup.gif akmuo , geležis...ir medis biggrin.gif
Kur tas sodybas apžiūrinėjot ax.gif gal bus nauja, ta prasme 3 iliustruota knyga išleista"Gražiausios sodybos" bigsmile.gif

Dar prašau ax.gif ...jeigu galima...nuotraukyčių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 birželio 2008 - 21:54
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 05, 22:34)
as pavasari tas lavandas,kurios buvo  ikistos i joms netinkama vieta( mano nuopelnas),gailiai atsiprasinedama iskasiau,kaip reikiant isgenejau-palikau kad ir viena ,bet zalia sakele,net saknis apkarpiau,ir jos dabar mane dziugina tokios veslios ir dailios wub.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi pavasarį tokios pilkos apsausėję buvo, apgenėjau galvodama, kad gal teks atsisveikinti ir tikrai šiuo metu žavūs krūmeliai wub.gif
beje, kitoj tokioj atokesnėj vietoj įsišaknijusias šakeles buvau įkišusi ir galima sakyt primiršau, negenėjau, tai jos dabar tikrai nedaro įspūdžio schmoll.gif išvada - lavandas genėti ir negailėti thumbup.gif
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 22:43)
user posted image
user posted image

labai meniškai "inkrustuotas" akmenukas wub.gif O jei dar paties šeimininko tokio auksarankio esama, tai apskritai pagarbos vertas kūrinys thumbup.gif
Atsakyti
pukuciai , ACIU uz visterijos koordinates - jau nuesemesinau svogeriui (tegul pabando nenupirkti cool.gif ) Imesk nuotraukyte savosios grazuoles mirksiukas.gif

sobieska - tavo pauksciai superiniai thumbup.gif Labai grazu wub.gif

panasu, kad irisai kuriuos perkrausciau is vienos vietos i kita si pavasari to net nepajuto, nes ziedu sukrauta ohoho thumbup.gif (anyta su meile matyt dovanojo rolleyes.gif ) ir spavyte - bombordava rolleyes.gif

kuciausi siandien neblogai lauke, sukisau Kasiopeja tavo bergenijas (nu bet ir saknys ju tai ohoho) dali ju kisau prie vilkes voljero - tai ta padejo man zemes kapstyti doh.gif Vyras gryzes pareiske - pasityciojimas prie rimto suns voljero geles kisti hihihi.gif (bergenijos tai dar nieko, idomu ka but pasakes rades petuniju ruzavu eilute lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 05, 16:26)
nagi rodykit tas savo visterijas greiciau - sitoks grozis, o dar medziu suformuotos  wub.gif ....
aciu ir tau, kad tu esi - va po bliuda gavom  thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(Bitulka @ 2008 06 05, 17:23)
Aga mergaites, rodom rodom savo visterijas ir blindes labai jau norisi grozybiu pasiziureti blush2.gif

O sakykit irisu myletojos, kada geriausia juos sodinti? Ir ar reikia ziemai juos iskasti? g.gif  labai jie man patinka ax.gif

Tai kad medelis ir tiek juk jis dar nežydi net. Dar nepasodinau kai pasodinsiu nufotkinsiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 19:23)
Nenori chemijos purkšk česnakų ištrauka. 1 galvutė česnako užplikyti 1 litru vandens (česnaką susmulkinti) skiesti 100 gr litrui ir purkšti.

Oi ačiū labai už patarimą reiks pasidarbuoti. ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 05, 22:33)
Rodau aš savo "paukščius" biggrin.gif Šiandien va ką patupdėm ant akmenų ax.gif
Dar vienas paukštukas...nu tas karštis doh.gif mano žolė geibsta

Oi kaip gražu ir aš tokių noriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 23:43)

Va čia tai menas . Ir akmuo labai gražus ir dar taip dekoruotas tiesiog fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Knifofija ar čia ta pati siūlinė veronika blush2.gif
user posted image

Mano didieji vilkdalgiai pražydo
user posted image
Ir rododendras
user posted image
Ir netgi bačkutė pražydo(kur kažkada raugė kopūstus biggrin.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 06, 00:58)
pukuciai , ACIU uz visterijos koordinates - jau nuesemesinau svogeriui (tegul pabando nenupirkti  cool.gif ) Imesk nuotraukyte savosios grazuoles  mirksiukas.gif

sobieska - tavo pauksciai superiniai  thumbup.gif Labai grazu  wub.gif

panasu, kad irisai kuriuos perkrausciau is vienos vietos i kita si pavasari to net nepajuto, nes ziedu sukrauta ohoho  thumbup.gif (anyta su meile matyt dovanojo  rolleyes.gif ) ir spavyte - bombordava  rolleyes.gif

kuciausi siandien neblogai lauke, sukisau Kasiopeja tavo bergenijas (nu bet ir saknys ju tai ohoho) dali ju kisau prie vilkes voljero - tai ta padejo man zemes kapstyti  doh.gif Vyras gryzes pareiske - pasityciojimas prie rimto suns voljero geles kisti  hihihi.gif (bergenijos tai dar nieko, idomu ka but pasakes rades petuniju ruzavu eilute  lotuliukas.gif )

Tai į sveikatą kad tik padėtu thumbup.gif . O dėl gėlių prie šunstai ką šuneliui nereikia gražių vaizdelių bigsmile.gif maniškis jau kraustosi iš proto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau kai pasakiau kad perkam visterija jis į mane tokiu žvilgsniu nužiūrėjo bet nebeprištaravo nes žynojo kad jei ne dabar tai vėliau aš ją nuspirksiu tai net nebandė prieštaraut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pražydo mano šilokas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 06, 00:05)
Ir netgi bačkutė pražydo(kur kažkada raugė kopūstus  biggrin.gif )
Papildyta:
Pražydo mano šilokas

Kaip vadinasi tie augaleliai backuteje blush2.gif Taip reiketu tokiu thumbup.gif
O tas silokas doh.gif Kaip grazu 4u.gif

Aitiii, vida777, Denara-aciu jums 4u.gif

SOBIESKA-KAIP GRAZU PAS TAVE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti