Tai kad nenufotkinau, parodysiu kada
QUOTE(Tina* @ 2008 06 05, 16:27)
Tai kad nenufotkinau, parodysiu kada
Man irgi smalsu
QUOTE(Srove @ 2008 06 04, 23:28)
Dekui, pirksiu ir kokio truco siemet esu gausiai apdovanota ne tik skruzdem, katem, bet dar ir amarais ir dar velnias zino kuom
Skruzdės ,katės ,amerai tai ne naujiena, o vat mano žalumynus paukščiai puola.Kopūstų daigus ,braškes puola ,bet to negana dar ir į gėlynus įsimetė...
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 06 05, 17:40)
Skruzdės ,katės ,amerai tai ne naujiena, o vat mano žalumynus paukščiai puola.Kopūstų daigus ,braškes puola ,bet to negana dar ir į gėlynus įsimetė...
Cia tai tikrai negirdeta neregeta . O ka jie daro? Viska iskapsto?
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 05, 09:15)
Merginos būkit geros patarkit kuo purkšti serbentu apipuolė vabalėliai tokie balti pažyčiai kaip pūkeliai
Nenori chemijos purkšk česnakų ištrauka. 1 galvutė česnako užplikyti 1 litru vandens (česnaką susmulkinti) skiesti 100 gr litrui ir purkšti.
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 05, 16:23)
Aga mergaites, rodom rodom savo visterijas ir blindes labai jau norisi grozybiu pasiziureti
O sakykit irisu myletojos, kada geriausia juos sodinti? Ir ar reikia ziemai juos iskasti? labai jie man patinka
O sakykit irisu myletojos, kada geriausia juos sodinti? Ir ar reikia ziemai juos iskasti? labai jie man patinka
irisus galima sodinti pavasari, kaip jau tvarkote darzelius, arba rudeniop kaip jau seniai buna perzydeje ir pradeje gelsti lapai, gal koki rugsejy. ziemai iskasdineti nereikia, puikiai isilaiko.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 05, 16:08)
Vakar savo blinde apkarpiau, dabar kamuoliukas ant koto
kazin, o gluosni ant koto taip apkirpt galima? nes pernai kaip apkarpiau, tai siemet lygtai maziau buvo tu zydinciu ( ruzavu) sakuciu
QUOTE(rusaite @ 2008 06 05, 18:31)
irisus galima sodinti pavasari, kaip jau tvarkote darzelius, arba rudeniop kaip jau seniai buna perzydeje ir pradeje gelsti lapai, gal koki rugsejy. ziemai iskasdineti nereikia, puikiai isilaiko.
Papildyta:
kazin, o gluosni ant koto taip apkirpt galima? nes pernai kaip apkarpiau, tai siemet lygtai maziau buvo tu zydinciu ( ruzavu) sakuciu
Papildyta:
Paprieštarausiu - vilkdalgius geriausia sodinti (skaidyti) iškart po žydėjimo, tuo metu jie pradeda formuoti naujas šaknis, o senosios palaipsniui atmiršta.
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 05, 07:13)
nu pas mane žemė irgi prasta, kai įdžiūna taipogi grumstais supuola esu užfiksavusi Knifofijos patarimą kaskart po lietaus papurenti, tai bent šiek tiek atsigauna, "pakvėpuoja". O šiaip tai retkarčiais vis įpilu kokio substrato, ar gėles persodindama į gėlyną supilu senąją žemę.
Mes prieš pora metų daržui užsivežėm iš grybyno panaudoto substrato (prie Širvintų jį nemokamai atiduoda tik savo transporto reikia, o dabar ir Riešėj atsidarė, gal ir čia dalina ), tai ten kur pripylėm labai gera žemė pasidarė daržui, puri, minkšta, gailiuosi, kad tada dar jaunų gėlynėlių pagailėjau kedent ir ten nepripyliau to substrato o dabar jau kai viskas suvešėję dar labiau gaila, tai ir vargstu Bet kada nors gal subręsiu gėlyną iš peties pertvarkyti, persodinti, tai išrašysiu MB komandiruotę į grybyną kokiam reisiukui
Mes prieš pora metų daržui užsivežėm iš grybyno panaudoto substrato (prie Širvintų jį nemokamai atiduoda tik savo transporto reikia, o dabar ir Riešėj atsidarė, gal ir čia dalina ), tai ten kur pripylėm labai gera žemė pasidarė daržui, puri, minkšta, gailiuosi, kad tada dar jaunų gėlynėlių pagailėjau kedent ir ten nepripyliau to substrato o dabar jau kai viskas suvešėję dar labiau gaila, tai ir vargstu Bet kada nors gal subręsiu gėlyną iš peties pertvarkyti, persodinti, tai išrašysiu MB komandiruotę į grybyną kokiam reisiukui
na vilniaus grybynai mums per toli , teks kazkaip ieskot iseities is tokios padeties,brandinam komposta, kai visas perpus tikiuos pagerinsim zemele, beje ji tokia nevienoda per visa sklypa, ir kaip tik kur gelynukas, ten labiausiai nevykus, gerai issirinkau vieta
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 05, 18:35)
Paprieštarausiu - vilkdalgius geriausia sodinti (skaidyti) iškart po žydėjimo, tuo metu jie pradeda formuoti naujas šaknis, o senosios palaipsniui atmiršta.
aš irgi laukiu to peržydėjimo - su kaimynka susitarėm barterinius mainus vilkdagiais - aš jai geltonus, o ji man tokius dangavus
Šiandien buvau amarų žudikė-kyborgė , vykdžiau misiją - amarams galas.Nu taip nupurškiau savo augalėlius, blindė net varvėjo - lauksiu rezultato.O ar mano rožė žydės po viso to, na po amarų ir chemijos
Papildyta:
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 06 05, 17:40)
skaitydama prieš tai pasisakymus iš inercijos vos neparašiau "rodyk paukščius"
Rodau aš savo "paukščius" Šiandien va ką patupdėm ant akmenų
Dar vienas paukštukas...nu tas karštis mano žolė geibsta
Dar vienas paukštukas...nu tas karštis mano žolė geibsta
QUOTE(sobieska @ 2008 06 05, 21:15)
Šiandien buvau amarų žudikė-kyborgė , vykdžiau misiją - amarams galas.Nu taip nupurškiau savo augalėlius, blindė net varvėjo - lauksiu rezultato.O ar mano rožė žydės po viso to, na po amarų ir chemijos
Papildyta:
ir as zudziau,jei neapsirinku-baltasparniai mano pusele apipuole.Tik va kai akis pakeliau i senaja vysnia -bloga vel patapo-net juoda nuo amaru -tai ka cesnakus kibirais raugti. a
o kur rokoko dingo
Jo. Rokoko kazkaip ir as pasigedau. Sobieska, berods tu norejai- rudeni galesiu duoti tradeskanciu. Tik paciai reikes issikast Kazkaip DYDELI krumai jau man is ju pasidare:)
Reikia patarimu:
Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..
Ar galiu daugiametes geles, sukrovusias pumpurus, laistyt dabar trasom 'vasara zydinciom gelem'?
Gvaizdes pernai kates apm.... Ir kazkas dar tarytum 'iskando'. Tai siemet atrodo visai nekaip. Truputeli ataugo zali kupstukai kur ne kur..Ar tiketis dar stebuklo? Ar gelbes trasos?
Reikia patarimu:
Ar verta dar man laikyt tas levandas, kurios sunkiai po ziemos atsigavineja, dygsta lapukai bet taip letai..atrodo kaip normali levanda balandzio gale. Ar iki vasaros galo atsigaus jos? KAs turit patirties? Pirmi metai, kad taip letai po ziemos kepestuojasi..
Ar galiu daugiametes geles, sukrovusias pumpurus, laistyt dabar trasom 'vasara zydinciom gelem'?
Gvaizdes pernai kates apm.... Ir kazkas dar tarytum 'iskando'. Tai siemet atrodo visai nekaip. Truputeli ataugo zali kupstukai kur ne kur..Ar tiketis dar stebuklo? Ar gelbes trasos?