Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(sobieska @ 2008 06 04, 22:24)
Ko klausi jeigu žinai lotuliukas.gif  mirksiukas.gif antram klausiamąjam sakiniui TAIP

Tai, kad man, kaip tai blondinei, kol daeina blush2.gif Ziuriu siandien i savo nauja zolyna ir galvoju ka daryti, nes laikas butu pjauti, vos ne sprindine zole, bet gerokai uz ja aukstesnes balandos, o dar zliuges pilna, va tai ryt begsiu kokios chemijos pirkti tom ''grazuolem''naikinti ir dar lauksiu nupurskus 4-5 dienas, jei paskui tik dalgio neprireiks g.gif
Atsakyti
Na, apeme mane jau isterija nuo tu visteriju doh.gif Sirgau pernai, bet uzsikodavau - LT klimate neauga, o cia pasirodo auga blink.gif Vel sergu... noriu visterijos blush2.gif
Kur ten Siauliuose papigiai pirkot? Puske mano gal nupirktu, bet reik tiksliai pasakyti kurioj vietoj pirkti, nes apie augalus ji nei bum bum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 04, 20:45)
Kas del durpiu-sako jos kaip tik sulaiko dregme g.gif ka pasakys kitos merginos? ax.gif

o pas mane vel beda-visa mano pusis himalajine-kaip varske apkibus( jos kamienas ir sakos) nors pati graziai atrodo,spygliukai zali. help.gif  help.gif  help.gif
gal kas zinot kas yra????

Jau kazkas perisi. Mano lavanda visa kaip apspjaudyta blink.gif , o tose "seilese" kazkokie zalsvi vabaliukai veisiasi blink.gif . Jau man nuo visokiu vabalu bloga darosi mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 04, 22:58)
Jau kazkas perisi. Mano lavanda visa kaip apspjaudyta blink.gif , o tose "seilese" kazkokie zalsvi vabaliukai veisiasi blink.gif . Jau man nuo visokiu vabalu bloga darosi mega_shok.gif

Acha, dabar , kai pasaket ir as siandien maciau ant mano tuju kazkokie voratinkliai traukiasi pilksvi, o ten viduj bala zino kas, gal reiktu nupurksti su kuo nors? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 04, 23:05)
Acha, dabar , kai pasaket ir as siandien maciau ant mano tuju kazkokie voratinkliai traukiasi pilksvi, o ten viduj bala zino kas, gal reiktu nupurksti su kuo nors? g.gif  g.gif

Reikia reikia. As tai tik purskiu ir purskiu. Vieni vabalai nusibaigia jau ziurek kiti perisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 04, 23:17)
Reikia reikia. As tai tik purskiu ir purskiu. Vieni vabalai nusibaigia jau ziurek kiti perisi doh.gif

Dekui, pirksiu ir kokio truco bigsmile.gif siemet esu gausiai apdovanota ne tik skruzdem, katem, bet dar ir amarais ir dar velnias zino kuom doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 14:14)
na garšva tai miršta pas mane po gero nupurškinmo, bet negaliu niekaip asiuklių atsikratyt, tie tai visai nereguoja į purškimą schmoll.gif
ir dar šiemet turių kurklių doh.gif - pirmą kart - o čia tai bjaurybė- prieš juos garšva vienas malonumas biggrin.gif

ir nuo ko ji miršta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 04, 22:46)
...vos ne sprindine zole, bet gerokai uz ja aukstesnes balandos, o dar zliuges pilna, va tai ryt begsiu kokios chemijos pirkti tom ''grazuolem''naikinti

jei vejoje vyrauja žliugė ir balandos, tai kol anos nesužydėjo ir sėklų neišbarstė imk žoliapjovę ir nevark purkšdama - jos vienmetės ir pjaunant žolę išsinaikins ir be chemijos. O nuo daugiamečių plačialapių nupurkši kai veja sustiprės, sutankės ir matysi ar yra tų piktžolių
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 14:14)
...bet negaliu niekaip asiuklių atsikratyt, tie tai visai nereguoja į purškimą schmoll.gif

asiūkklių ir pas mane buvo, bet kažkaip nyko ir nunyko ilgainiui. Na jei ir liko koks vienas kitas tai tikrai negadina vaizdo. Spėju, kad pjaunant, tręšiant veją pasikeitė žemės rūkštingumas ir jiems vešėti pasidarė nepalanki aplinka unsure.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 06 04, 21:09)
pasirodysiu savo gelytes
rododendras prazydo, foto taip neatspindi ziedu spalvos ryskus ryskus, grazuolis smile.gif
...o cia neatsispyriau kaimynes vilgdalgi nufotografuoti man vos ne iki kaklo, du dideli ziedai, gigantiski toki, viena ikeliu.

nu gražūs žiedeliai, ir vilkdalgis gražuolis, nesistebiu, kad į svetimas valdas nusitaikei thumbup.gif - tikrai "vertas grieko" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 05 birželio 2008 - 05:52
Ir aš priversta skelbti karą amarams gun_bandana.gif Tik prieš savaitę pasidžiaugiau, kaip gerai prigijo mano vijoklinė rožytė, daug lapelių ir pumpurėlių sukrovė, o vakar nuvariau į sodybą atlikti reviziją, nes labai itartina man pasirodė, kai visos pradėjot apie amarus kalbėt, kodėl pas mane jų nėra biggrin.gif ir ką manot, ogi tos žalios bjaurybės mano rožės pumpurus doroja aggressive.gif ir negana to, ogi po blindę skruzdės varinėja-reiškiasi ir ten bjaurastis isimetus - akurat doh.gif , bet kol nadaug tol reikia griebtis priemonių. Man atrodo, kad ACTAR-as turėtų padėt, dar kokių nors prigriebsiu ir...ir visa bjaurastis atsirado tik per 3-5 dienas.Taip, kad mielosios, kurios tylit-apsižiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
o as besigrozedama boruzeles siuline veronika i kita dalyka atkreipiau demesi..kokia puri zemele biggrin.gif ..net supavydejau,sakykit, kaip ja pagerint, manasis gelynas didziuliais grumstais, is rudens ir durpes, ir smelio truputi maisem kad ta moli kazkaip palengvint, atrode gavosi gerai, o vakar tulpes iskasinejau su visu luitu zemes, kaip plyta blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 06 05, 08:01)
sakykit, kaip ja pagerint, manasis gelynas didziuliais grumstais, is rudens ir durpes, ir smelio truputi maisem kad ta moli kazkaip palengvint, atrode gavosi gerai, o vakar tulpes iskasinejau su visu luitu zemes, kaip plyta blink.gif .

nu pas mane žemė irgi prasta, kai įdžiūna taipogi grumstais supuola verysad.gif esu užfiksavusi Knifofijos patarimą kaskart po lietaus papurenti, tai bent šiek tiek atsigauna, "pakvėpuoja". O šiaip tai retkarčiais vis įpilu kokio substrato, ar gėles persodindama į gėlyną supilu senąją žemę.
Mes prieš pora metų daržui užsivežėm iš grybyno panaudoto substrato (prie Širvintų jį nemokamai atiduoda tik savo transporto reikia, o dabar ir Riešėj atsidarė, gal ir čia dalina g.gif ), tai ten kur pripylėm labai gera žemė pasidarė daržui, puri, minkšta, gailiuosi, kad tada dar jaunų gėlynėlių pagailėjau kedent ir ten nepripyliau to substrato doh.gif o dabar jau kai viskas suvešėję dar labiau gaila, tai ir vargstu blush2.gif Bet kada nors gal subręsiu gėlyną iš peties pertvarkyti, persodinti, tai išrašysiu MB komandiruotę į grybyną kokiam reisiukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 04, 23:55)
Na, apeme mane jau isterija nuo tu visteriju  doh.gif Sirgau pernai, bet uzsikodavau - LT klimate neauga, o cia pasirodo auga  blink.gif  Vel sergu... noriu visterijos  blush2.gif
Kur ten Siauliuose papigiai pirkot? Puske mano gal nupirktu, bet reik tiksliai pasakyti kurioj vietoj pirkti, nes apie augalus ji nei bum bum  biggrin.gif

Labas mane taip pat ta visterija apžavėjo wub.gif tai kai NENGAMO pasakė kad nusipirko nulėkiau ir aš nusipirkt. Kaip čia mano kaimynė turės o aš ne beee.gif bebe.gif hihihi.gif . Tai va pirkome mes TILŽĖS prekybos centre prie Maximos yra lauko prekyba ten ir pardavinėja bet paskubėkit jei norit nusipirkt nes tik 2 beliko ir tos pačios nukištos į kampą. O dėl gėlių kad ji nei bumbum nesvarbu (aš ir tokia, pavadinimų nežinau) yra pakabinta kortelė su pavadinimu kaina 24,99 Lt.

Pagaliau turiu visterija yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif ( va tik su prigijimu ir peržiemojimu nežinia kaip bus ????) Na pagyvensim pamatysim biggrin.gif
Atsakyti