Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 12:44)
Va va aš tą patį pagalvojau kaip reikia tokias plantacijas apeiti. Musu tik 17 arų ir tai vos susitvarkau kol vieną galą sutvarkau žiūriu kad jau kitas apleistas ir taip viskas ratu. O ten tokia plantacija. Nu tas tvenkinukas koks tvenkinukas visas tvenkinys !!! doh.gif  tai nuostabus thumbup.gif . O jūsų blindes tikrai tikrai gražios manau kad ne per daug apgenėtos . Mano akei pats tas kai dabar su lapeliais labai  thumbup.gif  thumbup.gif

gal tik taip atrodo daug nesupykciau kad dar 20 aru dadetu smile.gif ideju dar pilna galva g.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 13:44)
2 dienos ir viskas apraveta  smile.gif

Oho kokia tu greita blink.gif blink.gif Nu aš tai taip greit nesugebu. I darže man žolės dygsta kaip pasėtos. doh.gif doh.gif Va dabar jau žiūriu greičiau žolėm apauks kol sudygs viskas doh.gif
Atsakyti
pas mane tai apzelia nuo tokio oro kai pastoviai lyja tai tada kojos i lauka neiskisi slapia .jau dabar zole prasosi sienaujama o kas bus uz keliu dienu doh.gif greiciau atsiltu tada jau zoles laikykites. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 27, 11:57)
O dabar tokia. bigsmile.gif
user posted image

nugi blindė gražiiiiiii, kaip mano tongue.gif (greit ištrauk tą žalią juostą) :D
Papildyta:
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 12:50)
pas mane tai apzelia nuo tokio oro kai pastoviai lyja tai tada kojos i lauka neiskisi slapia .jau dabar zole prasosi sienaujama o kas bus uz keliu dienu doh.gif greiciau atsiltu tada jau zoles laikykites. ax.gif

Tvenkinukas gražu ir gerai, bet kaip vaikučius nuo jo atbaidyt - juk tai didžiulis traukos objektas doh.gif jau iš akių tai niekur...
Atsakyti

Tvenkinukas gražu ir gerai, bet kaip vaikučius nuo jo atbaidyt - juk tai didžiulis traukos objektas doh.gif jau iš akių tai niekur...
[/quote]

aisku saugom .primokinta musu mazoji (tuoj 5 metai ) kad negalima tai ji ir neina tik su suaugusiu kai nori papraso kad palydetu pasivaikscioti aplink tvenkinuka vaiksto.o siaip tai vienos niekada nepalieku kieme .o sargas musu sarpejus jos taip pat nuo akiu nepaleidzia seka ja visada.
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 13:46)
gal tik taip atrodo daug nesupykciau kad dar 20 aru dadetu  smile.gif  ideju dar pilna galva  g.gif

Aš ir ir mielai priglausčiau iš kaimyno plotely jei duotu. Buvo musu sklypas senais laikais kaip ir tavo bet valdzia dave valdzia ir ateme, davė kaimynui schmoll.gif . verysad.gif verysad.gif verysad.gif puse sklypo. Jo kai daug žemės gali įvairius sumanimus įgivendinti. Tai didelių plotų privalumas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 27 gegužės 2008 - 13:11
QUOTE(nengamo @ 2008 05 27, 08:42)
Ir aš pagalvojau biggrin.gif  Sakau atšvęst reiktų g.gif  Susitinkam Šiauliuose  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Vasaraaaaaaa thumbup.gif !

QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 08:49)
ahoy assa.gif aš pirma...ir iškarto kvailas klausimas : ar tiesa, kad blindes reikia kuo daugiau karpyti, kad jos daugiau leistų šakų. Vienai paporinau,tokiai pat "žinovei" kaip aš, tai ji man  fool.gif skant, visą grožį nukerpu. Tai kaip iš tikro ax.gif  Va karpiau akaciją-žirnmedį-pupmedį biggrin.gif  tai ir prie to pačio blindei kasas patrumpinau

mergoooos, didelem raidem buvau parasius - blindes karpyt is karto po zydejimo, ir stipriai, kad atnaujinti sakas, nes senos vis maziau zydi. Zydi (kaciuojasi) tik pernykstes sakos, todel reikia kuo anksciau genet, kad suspetu ataugt...
Gluosnius galima karpyti bet kada 4u.gif .

QUOTE(nengamo @ 2008 05 27, 09:05)
Ėjom į jubiliejų,tai jubilijatui pirkom dovanų medelį.
user posted image

reiks tave i jubilieju kviestis, jei jau sitokios dovanos thumbup.gif ...

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 27, 09:23)
O dėl meeto tai pritariu, galim organizuoti, kad ir pas mane, vasara, kai vida777 ir wolke bus Lietuvoj.

as busiu LT nuo liepos 25d. ir nemeginkit anksciau susiorganizuot verysad.gif - 2 men. kaip tik laiko pasiruost ir fiziskai , ir moraliskai biggrin.gif ...

QUOTE(adra @ 2008 05 27, 11:44)
2 dienos ir viskas apraveta  smile.gif

va kur zmones moka tvarkytis, pavydziu pavydziu pavydziu blush2.gif - jau kaip as krapstaus, tai doh.gif ...
Atsakyti
Sobieska, turguj klausiau bobutės, kaip vadinasi tavo pilkasis augaliukas. Sakė "daugiametis viržis". Ar teisybė - nežinau, gausi pati googlinti tongue.gif
Atsakyti
Tai dabar jau geriau nelist prie tos blindes? O kas bus, jei pakirpsiu dabar?
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 11:49)
siandien padariau nuotrauka per langa tai musu'' tvenkinukas'' is aukstai kaip atrodo smile.gif
smile.gif

user posted image

adra, ar kaimynų vaikams bilietukų į savo SPA nepardavinėji? mirksiukas.gif įsivaizduoju, kaip visiems, matantiems tokį ežerą, norisi kojas jame pamirkyti biggrin.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 27, 15:30)
Sobieska, turguj klausiau bobutės, kaip vadinasi tavo pilkasis augaliukas. Sakė "daugiametis viržis". Ar teisybė - nežinau, gausi pati googlinti  tongue.gif

man atrodo, kad viržiai visi yra daugiamečiai, ir apskritai kažkoks mistinis toks pavadinimas blink.gif o nepanašus tas daiktas į glažutę? negooglinai, sobieska? o gal koks iš kiečių (pasigooglink, lot. Artemisia). Ar žydi tas pilkis pas tave, jei žydi, tai kada ir kaip? ar čia ką tik užsiveisei ir dar nežinai apie žydėjimą?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 15:50)

turbūt gali nespėti pakankamai atauginti kasų kitiems metams ir prasčiau žydės g.gif
Atsakyti
Dar karta viska paskaiciau - ko gero kaciuku nebus dabar apkarpius.
Papildyta:
Jolaxus mano minti parase greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 27, 10:57)
Ar pamenat mano pavasarinę blindę? galvojau, kad per daug apgenėjau. g.gif  bigsmile.gif
user posted image

O dabar tokia. bigsmile.gif
user posted image

Boruze, man ta pavasarine nuotrauka kur blinde mulciuota, tai labiau patinka... g.gif ? As jau geriau rankom nedapjauta zole apkirpciau, nei ta juosta deciau (nebent giliai, tik del saknu).

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 14:50)

turbut nieko neatsitiks, gi neleisi, kad sakos i zemes sulystu... Jei tie nauji ugliai ir nezydes - maza beda, kita pavasari nugenesi visa medeli kaip reikiant, ir bus ok.

Rytoj "stoja" delcia - pagal menulio kalendoriu, delcia - geras laikas genejimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 27 gegužės 2008 - 15:06