Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(vida777 @ 2008 06 03, 22:43)
netgi labai malonus - kas jis per vienas  g.gif ?

nežinau. blush2.gif Gal Knifofija į pagalbą atlėks. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 03, 22:26)
Mano balta net nežydėjo ir šaknelių nežiūrėjau. schmoll.gif  Ji tiesiog nyksta. blink.gif

Malonus akiai augaliukas. bigsmile.gif
user posted image

Siūlinė veronika (veronica prostrata) turiu ir mėlyną.
Atsakyti
user posted image
Mano ligoniuke iskleide pirma ziedeli wub.gif , o laike taip salta. Gal jau ryt issigiedris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 06 03, 22:23)
labas vakaras,labai susidomejau kinisku citrinvyciu.gal kas galetu trumpai paprotinti kaip ir kada ji sodinti,kur ieskoti seklu ar daigu?Ko gero uzdarytose temose jau buvo apie ji kalbeta,bet paieska nieko nedave,o pereiti per visas temas nera jegu,nors ir labai idomu.Jei kas galit,tai labai aciu:)

Kininio citrinvyčio (Schisandra) mačiau Kojelavičiaus stotyje (čia Vilniuje), jie vazonose, todėl sodinti galima bet kada. As ji auginu jau daug metu, bet tik šiemet sužinojau jo pavadinimą - visai nelepus , gerai auga, niekad nebuvo apšalęs.
Atsakyti
Ar darant gelyna reikia juodzemi maisyti su durpe?
Atsakyti
Knifofija noriu tavęs paklausti kaip dauginamos konikos eglutės ar taip pat kaip tujos?Na žodžiu prikišau šakučių į inspektą pirmiausiai apvėliau bet kažkokis lietuviškas augimo stimuliatorius, vadinasi auginkime šaknis. Na ir dabar lieju , bet viską padariau šeštadieny o dabar jau eglutės spygliukai po truputy krenta, tai įtarimas kad jos neprigis. tujos atrodo laikosi. per kiek laiko prigyja? Va kiek klausimų gal kuri dauginote ir geriau išmanote?
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2008 06 03, 20:23)

Yra specialus chemikalai vejoms, kurie naikina pienes. Tik koncentracija reikia ruosti stipresne nei rekomenduoja. Palikau sode buteliuka, tai negaliu ivardinti pavadinimo. Bet pasiteirauk sodininku parduotuvese, turetu zinoti. Ryt vaziuosiu i soda, jei dar rasiu ta buteliuka, parasysiu

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 03, 20:36)
dažniausiai naudojams herbicidas BANVEL. Jis naikina kiaulpienes, gysločius ir kitas plačialapes piktžoles.

aciu, reiks pasidomet ta chemija. o kada jau galima purksti. kaip sakiau veja pasodinta mazdaug pries 1.5 men g.gif pjovem jau gal 4-5 kartus. beje, mes dar labai ant jos vaiskciot nepuolam, ir vaikui neleidziu trypti doh.gif , bet sakau gal jau galima ar netgi privaloma. Tik kazkaip kai dar tu ploteliu vienas kitas trusciu yra, vis mastau gal dar sutankes ten g.gif Nu ta prasme kada jau vejos galima nebesaugoti ir kada naujai pasodinta veja galima purksti kokia tai chemija???? g.gif is anksto dekavoiju uz atsakymus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 03, 23:26)
Mano balta net nežydėjo ir šaknelių nežiūrėjau. schmoll.gif  Ji tiesiog nyksta. blink.gif

Malonus akiai augaliukas. bigsmile.gif
user posted image

Labai graži. thumbup.gif thumbup.gif
Aš tokią mėlyna turiu (o gal netokia bet labai panaši) Labai gražiai dabar žydi.
Va dabar pamačiau užsimaniau baltos doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 03, 23:37)
Pirma mintis šovė. thumbup.gif
Reik pirkt, kai nukels stogą gal tuomet MB prisiruoš pakeisti jį. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vajė reiks ir man pirkti gerą mintį pakišai dėl stogo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes irgi jau antri metai stogo nesugebam pakeisti nors medžiagos supirktos tik keisk. Čiupsiu ir aš ta gražuolę mirksiukas.gif . Gal paspartins darbus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 04 birželio 2008 - 08:12
QUOTE(jolita123 @ 2008 06 04, 05:23)
Knifofija noriu tavęs paklausti kaip dauginamos konikos eglutės ar taip pat kaip tujos?Na žodžiu prikišau šakučių į inspektą pirmiausiai apvėliau bet kažkokis lietuviškas augimo stimuliatorius, vadinasi auginkime šaknis. Na ir dabar lieju , bet viską padariau šeštadieny o dabar jau eglutės spygliukai po truputy krenta, tai įtarimas kad jos neprigis. tujos atrodo laikosi. per kiek laiko  prigyja? Va kiek klausimų gal kuri dauginote ir geriau išmanote?

eglės ir pušys šakutėmis nedauginamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2008 06 04, 08:23)
Knifofija noriu tavęs paklausti kaip dauginamos konikos eglutės ar taip pat kaip tujos?Na žodžiu prikišau šakučių į inspektą pirmiausiai apvėliau bet kažkokis lietuviškas augimo stimuliatorius, vadinasi auginkime šaknis. Na ir dabar lieju , bet viską padariau šeštadieny o dabar jau eglutės spygliukai po truputy krenta, tai įtarimas kad jos neprigis. tujos atrodo laikosi. per kiek laiko  prigyja? Va kiek klausimų gal kuri dauginote ir geriau išmanote?

Tujas ir bukmedžius tai gan sėkmingai prisidauginau - kiek ikišau tiek ir ištraukiau ir dabar bujoja, o vat su eglutėm neeksperimentavau, nors visai ir idomu būt.Aš vos tik nuskynus niekuom šaknų netepliojau iškart žemėn kišau ir kokiom savaitėlėm dviem uždengiau selofanu ale šiltnamio efektą sudariau. O po metų gautą rezultatą susodinau į jau paskirstytas vietas. Iš manęs tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 04, 08:54)
aciu, reiks pasidomet ta chemija. o kada jau galima purksti. kaip sakiau veja pasodinta mazdaug pries 1.5 men g.gif  pjovem jau gal 4-5 kartus. beje, mes dar labai ant jos vaiskciot nepuolam, ir vaikui neleidziu trypti doh.gif , bet sakau gal jau galima ar netgi privaloma. Tik kazkaip kai dar tu ploteliu vienas kitas trusciu yra, vis mastau gal dar sutankes ten g.gif  Nu ta prasme kada jau vejos galima nebesaugoti ir kada naujai pasodinta veja galima purksti kokia tai chemija???? g.gif  is anksto dekavoiju uz atsakymus tongue.gif

Aš tokio laiko veją jau purškiau chemikalais ir nieko - žolei nepakenkė, o piktžolės geibo, geibo ir po mėnesiuko visai išnyko. O žolė mėgsta būt trypiama (aišku dar ir nuo rūšies priklauso)
Atsakyti
o aš panašiai eksperimentuoju su savo gražuoliu šermukšniu ax.gif aptikau vieną dieną nulaužtą viršūnės šakelę, panašu, kad vėjuotą dieną kažkoks paukštis bandė nutūpti ir neatlaikė tokia gan nesmulki šakelė. įkišau ją į žemę ir užmoviau nupjautą minerlinio butelį kakliuku į viršų, kad būtų kaip šiltnamiukas ir per ten šiek tiek vėdintųsi. Žiūrėsim kas bus iš mano eksperimento, va jau kelios dienos ir visai gyvai ta šakelė atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 04, 00:08)

Vargšelė gėlytė - oras nepalankus, bet ji taip stengėsi nudžiugint šeimininkus rolleyes.gif o šalimais matau ir pumpurėlių, nieko-žydės jinai, žydės mirksiukas.gif
Atsakyti