Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 03, 14:13)
taig taigi nedingo, bet kaip teisingai užsimaskavo thumbup.gif

man tai sunkiausias uzdavinys aplinkos tvarkyme mastau.gif - padaryt taip , kad butu grazu istisus metus... geriausia isetis - akmenys lotuliukas.gif ....
Atsakyti
Nupurškėm veją nuo piktžolių, įdomu jos visiskai sunyks, jau dabar yra tokios suglebusios ar visgi reik eit ravėt g.gif Ir kada po nupurškimo galima patrėšti veją?
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 06 03, 15:29)
Nupurškėm veją nuo piktžolių, įdomu jos visiskai sunyks, jau dabar yra tokios suglebusios ar visgi reik eit ravėt  g.gif  Ir kada po nupurškimo galima patrėšti veją?

sunyks, ravėti neverta, maždaug po savaitės neliks ir žymės kad buvo jei teisinga purškalo koncentracija buvo. O tręšti galėsi po dienelės, nes herbicidai jau bus į šaknis nuėję ir savo darbą padarę, beliks toms žolėms tik sudžiūti
Atsakyti
SOS SOS SOS!!!!!

Mano juoduosius serbentus apipuole balti mažyčiai vabaliukai tokie kaip pūkeliai ir uogos užsitraukė tokia balzgana plona plutele. Man dar taip nėra buve kuo juos [purkšti ar ką daryti . Patarkit man neišmanelei. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 03, 14:13)
taig taigi nedingo, bet kaip teisingai užsimaskavo thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu as is pradziu zinojau, kad desiu ten akmenukus. o siaip mes ten vasaroja, kai atsala rudeni ir ziema negyvenam, tai ner labai svarbu kad nevisia graziai ziema atrodys. mes nematysim, o kaimynaiu dzin./ Svarbu kaip atrodo silta pavasari ir vasara tongue.gif

beje, idomu kiek tos ranukulos zydi? nu raudona pas mane nuo pradziu tokia suvargus buvo, sakau gal kokia pasalus, o va geltona bujojo, zydejo daug ziedu, dabar liko tik 3 ir rodos jau nauju neleidzia., Ar jis dar zydes antra karta ar ja jau reiks kaip sakant ruos supakuot ir galvot kazka zydincio vietoj jos. Kai pirkau sake ziemai butinai ja reiks iskast, nes issals, bet va dabar idomu kiek zydes g.gif nes labai grazus dideli geltoni ryskus ziedai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 21:20)
Gražu...tik žirklių toli nenukišk, nes turėsi ką veikt mirksiukas.gif Labai gražūs akmenukai, manau Boružėlė man irgi pritars biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ja ja tie akmeniukai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:12)
O as pasirodau kaip po sio savaitgalio patvarkymu ir augalu rokiruociu atrodo mano kampelis tongue.gif

Gerai padirbėjai. thumbup.gif Vaizdelis žymiai geresnis. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 21:37)
ir vejos kraštams , ir palei bordiūrą...Dabar su pajūrio akmenukais reikia labai atsargiai, girdėjau, kad bauduot pradėjo, taip kad tik į kišenes prašom ir sveikatėlei į naudą dažniau pasivaikščiot maršrutu paplūdimys- mašiniukas... biggrin.gif

Gerai kad informavai. bigsmile.gif Dabar reikės saugotis. doh.gif g.gif be akmenukų vistiek negalėsiu grįšti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 03, 14:44)
Tai reiskias mano silagele apvyto nuo sausros, o maniau cia naturaliai jos nunyksta vasara, o paskui is saknu atzelia pavasari.

O aš laistau ir viena auga mėlyna, o balta kažkodėl nyksta. Abi pirkau šį pavasarį iš Knifofijos ir nežinau kas vienai nepatinka. g.gif blink.gif
Atsakyti
O aš šiandien visteriją nusipirkau doh.gif dabar laužau galvą kur ją pasodint,kad nuo vėjų ir skersvėjų apsaugot wub.gif Viskas čia per jus cool.gif Seniai seilę varvinau,bet vis susilaikydavau.O šiandien,kai pabėrėt tiek info,užmačiau kur papirkt ją galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 03, 18:38)
O aš šiandien visteriją nusipirkau  doh.gif  dabar laužau galvą kur ją pasodint,kad nuo vėjų ir skersvėjų apsaugot  wub.gif  Viskas čia per jus  cool.gif  Seniai seilę varvinau,bet vis susilaikydavau.O šiandien,kai pabėrėt tiek info,užmačiau kur papirkt ją galima  lotuliukas.gif

Kaip pavydžiu ax.gif , kokios spalvos ir kokio dydžio paėmei... aš rytoj varysiu TIK PASIŽVALGYT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 03, 19:38)
O aš šiandien visteriją nusipirkau  doh.gif  dabar laužau galvą kur ją pasodint,kad nuo vėjų ir skersvėjų apsaugot  wub.gif  Viskas čia per jus  cool.gif  Seniai seilę varvinau,bet vis susilaikydavau.O šiandien,kai pabėrėt tiek info,užmačiau kur papirkt ją galima  lotuliukas.gif

Nu greit pasakok kur pirkai tai reikėjo ir man prikabinti vieną. mirksiukas.gif O jei rimtai kur pirkai kiek mokėjai greit viską klok bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 18:41)
Kaip pavydžiu ax.gif , kokios spalvos ir kokio dydžio paėmei... aš rytoj varysiu TIK PASIŽVALGYT biggrin.gif

esu maciusi jas dideles Soltroj,kaina apie 150,bet ugis virs 2 metru.O kur zvalgysies? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 03, 18:38)

turi is karto pagalvot kur tu ja laipinsi,t.y. apie atramas,siaip tai labai galingas augalas -sugebantis namo stoga pakelt doh.gif tiesiogine sio zodzio prasme,ir jam reikalingos galingos atramos lipimui,kaip pvz.trosas.Imetu tokia nuoroda (nepyk kad vokiska) nesuprasi,tai nors paveiksliuku paziurek,o ten apacioj zaliuos laukeliuos pavaizduotos konstrukcijos yra rekomenduojamos visterjai 4u.gif
http://www.fassadeng...n/blauregen.htm
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 18:41)
kokios spalvos

taigi wisterios melynos ir tebuna 4u.gif
Atsakyti