Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(une @ 2008 06 03, 10:54)
nu unreal  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  net ant desktopo nuotrauka isikeliau  rolleyes.gif

as pasiguosiu-atsimenu kaip pernai virakavot tos , kurios turejot garsva... tuo metu tai buvo neaktualu, bet gerai isidemejau kokia tai blogybe. bijojau kaip velnias kryziaus...
ir ka jus manot-uzsiveziau juodzemio-su baisiaja garsva  unsure.gif
ispurskiau piktzoles-visos sunyko tik ta mieloji-zaliuoja sau toliau 

blink.gif nu baik tu, nors kita vertus ax.gif wub.gif

Pas mane ta bjaurybė į avietes įsisukusi, kova su vėjo malūnais
user posted image
QUOTE(kykute @ 2008 06 03, 11:16)
Klausimas: kur rasti normalų laistytuvą nusipirkt (geležinį, didelį, patogų). Nes Senukuose ir Litagroj tokias pabaisas parduoda, kad net baisu į rankas paimti  blink.gif

Kur dabar rasti gražų tai nežinau g.gif , aš iš senesnių laikų turiu ale geležinį, tai ir dabar blizga, kaip katino... hihihi.gif tai laikau kaip sodybos aksesuarą, aišku ir panaudoju kai kada pagal paskirtį, bet jis sunkus ir dar tokį dyyyydelįįįį skylėtą antgalį turi ax.gif
Atsakyti
As tai su plastmasiniu lieju.
Atsakyti
Sveikos, grožio puoselėtojos smile.gif Nuostabios jūsų sodybų aplinkos. Net sunku ką nors išskirti ir atskirai pagirti, nes gražu be proto pas visas. notworthy.gif
Noriu pasitarti - turiu japoninį ožekšnį. Auginu kambaryje. O gal jis ir lauke peržiemotų g.gif Dabar tai lauke jaučiasi puikiai. Nežinau, ar yra ožekšnių ir kambarinių ir lauko ir dabar suku galvą, ką su juo daryti - sodinti į lauką ar rudenį vėl tempti į kambarį doh.gif
Vakare įmesiu nuotrauką, kad būtų aiškiau, apie ką kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 03 birželio 2008 - 11:01
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 03, 10:45)
O pas mus vel lyja doh.gif . Dvi dienas pabuvo be lietaus, nespejo net zeme isdziut. Prie tvoros jau bala stovi blink.gif, kaip zole nupjaut unsure.gif
Naikinau skruzdes tuo  topsecret.gif siusiojimo metodu blush2.gif . Po savaiteles parasysiu koks rezultatas.

Čia kur - pas jus bigsmile.gif ?

QUOTE(kykute @ 2008 06 03, 11:16)
Klausimas: kur rasti normalų laistytuvą nusipirkt (geležinį, didelį, patogų). Nes Senukuose ir Litagroj tokias pabaisas parduoda, kad net baisu į rankas paimti  blink.gif

Man plastmasinis, eilinis - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 03, 13:55)
Čia kur - pas jus  bigsmile.gif ?
Man plastmasinis, eilinis -  thumbup.gif

Labutis visom. Kažkam pasisekė dėl lietaus bigsmile.gif pas mus sausra žemė dulka o kažkas skęsta doh.gif doh.gif doh.gif O kas dėl laistytuvo tai man tas žalias iš senuku visai tinka. Nu pripilimo ta skylė gal ir nelabai vietoje bet kai aš semiu vandeny iš vonios arba su šlanga tai man nėra skirtumo kur ir kokia ta skylė. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na pasigirsiu . Savaitgali gyvatvorę iš roviau doh.gif nes ten buvo dalinis pavėsis tai tiek uodu ten būdavo kad baisu o kai jų šiais metais ir taip netrūksta nusprendėm ta gyvatvore atsikratyt. Dabar ten pasodinau rododendrus reiks vakare nufotografuot gal ką patarsit ką ten "pribūrus" nes kažkaip pritrūkau fantazijos ax.gif ir taip ten toks kampas nu žodžiu pamatysit gal ką bendrom jėgom blush2.gif blush2.gif blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 03 birželio 2008 - 12:20
QUOTE(ADA @ 2008 06 03, 12:55)
Čia kur - pas jus  bigsmile.gif ?

čia UK lietūs skalauja dirol.gif sakau, nėra lygybės - kas skęsta, kas nuo sausros vaduojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 03, 11:28)
Ar nunyksta silageliu lapeliai vasarai?

Įtariu, kad ne. Maniškė žaliuoja ir net nesiruošia gelst.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 13:35)
čia UK lietūs skalauja dirol.gif sakau, nėra lygybės - kas skęsta, kas nuo sausros vaduojas rolleyes.gif

Aišku biggrin.gif
Atsakyti
Tai reiskias mano silagele apvyto nuo sausros, o maniau cia naturaliai jos nunyksta vasara, o paskui is saknu atzelia pavasari.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 02, 22:11)
nepatingėjau ir suradau senąjį vaizdelį, kur kadaise "drožėm" Žydriausią už tą žalią juostą biggrin.gif taigi primenu vaizdelius visoms.
Ir kas paneigs, kad mūsų diskusijos duoda vaisių mirksiukas.gif
Žydriausia, padirbėta nuo dūšios thumbup.gif

o zalia juosta niekur nedingo - dabar reikes laukti vaizdelio, kaip ji velu rudeni ar ziema ziuresis g.gif ....

QUOTE(drieziukas @ 2008 06 03, 09:42)
o kaži kiek jų reikėtų sodinti, kas metrą kokį g.gif Ir geriau sodinti apačioje, kad liptų į viršų?

jei nori, kad greiciau apzeltu, sodink kas 0,5 m, tik nukarpyk virsune, tada sakosis, o taip tai ilgai vienas stiebas varys aukstyn (zemyn). Ziurint kas pas tave apacioj tos sieneles, jei tu is virsaus ziuresi, tai kol gebene uzaugs, bus betonas matyt.... Jei gebene sodinsi apacioj ir leisi lipt i virsu, tada pasiekus atitinkama auksti, ja reikes karpyt, o jei leisi i apacia (jai paciai jokio skirtumo kaip augt), ji galetu tolyn sliauzt. Gali maisyt gebene su vynvyciu (tas greiciau uz gebene auga), rudeni bus spalvota sienele. Tinka laipiojanti hortenzija - auga irgi greitai, bet ne viszale. Jei pasodinai kadagiu, pridek ir kauleni - rudeni raudonom uogom pasipuos... Damerio kaulenis "Major" - viszalis, sliauziantis.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 03, 14:08)
o zalia juosta niekur nedingo - dabar reikes laukti vaizdelio, kaip ji velu rudeni ar ziema ziuresis  g.gif ....
jei nori, kad greiciau apzeltu, sodink kas 0,5 m, tik nukarpyk virsune, tada sakosis, o taip tai ilgai vienas stiebas varys aukstyn (zemyn). Ziurint kas pas tave apacioj tos sieneles, jei tu is virsaus ziuresi, tai kol gebene uzaugs, bus betonas matyt.... Jei gebene sodinsi apacioj ir leisi lipt i virsu, tada pasiekus atitinkama auksti, ja reikes karpyt, o jei leisi i apacia (jai paciai jokio skirtumo kaip augt), ji galetu tolyn sliauzt. Gali maisyt gebene su vynvyciu (tas greiciau uz gebene auga), rudeni bus spalvota sienele. Tinka laipiojanti hortenzija - auga irgi greitai, bet ne viszale. Jei pasodinai kadagiu, pridek ir kauleni - rudeni raudonom uogom pasipuos... Damerio kaulenis "Major" - viszalis, sliauziantis.

Ačiū labai už tokius išsamius patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 03, 15:08)
o zalia juosta niekur nedingo - dabar reikes laukti vaizdelio, kaip ji velu rudeni ar ziema ziuresis  g.gif ....

taig taigi nedingo, bet kaip teisingai užsimaskavo thumbup.gif
Atsakyti