Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(drieziukas @ 2008 06 03, 10:19)
Labai norėčiau patarimo, žiūriu jau jūs patyrusios namų aplinkos tvarkymo klausimais mirksiukas.gif Aš kaip ir visus augalus susisodinusi, bet turiu tokį nelabai gražų dalyką - atramines sieneles, kadangi mūsų sklypas ant kalno, teko jas betonuoti doh.gif O jos tokios plačios, nežinau kuo galėčiau jas apsodinti. Susodinau kadagius, bet jei lėtokai auga.. Dar pabandžiau ožekšnių keleta įsodinti, bet jie man nelabai nori ant to betonu "lipti"..Gal jūs žinot kokį nelepų ir greitai augantį augalą, kuris "liptų" žemyn ir uždengtų man tą nelemtą betoną...
Ačiū iš anksto už patarimus 4u.gif

Tikriausiai gebene tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 03, 09:38)
Tikriausiai gebene tiktu g.gif

o kaži kiek jų reikėtų sodinti, kas metrą kokį g.gif Ir geriau sodinti apačioje, kad liptų į viršų?
Atsakyti
O pas mus vel lyja doh.gif . Dvi dienas pabuvo be lietaus, nespejo net zeme isdziut. Prie tvoros jau bala stovi blink.gif, kaip zole nupjaut unsure.gif
Naikinau skruzdes tuo topsecret.gif siusiojimo metodu blush2.gif . Po savaiteles parasysiu koks rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 03, 09:45)
Naikinau skruzdes tuo   topsecret.gif siusiojimo metodu blush2.gif . Po savaiteles parasysiu koks rezultatas.

Kas čia per metodas? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norima: 03 birželio 2008 - 09:46
QUOTE(drieziukas @ 2008 06 03, 10:42)
o kaži kiek jų reikėtų sodinti, kas metrą kokį g.gif Ir geriau sodinti apačioje, kad liptų į viršų?

Man atrodo apacioje. Ji gi varo i virsu be jokiu atramu, pati i siena kabinasi. Gal tik is pradziu reiktu krypti parodyt. As prikaisiociau sakeliu kas puse metro. Man atrodo kazkuri is mergaiciu tvoros pamata apaugino gebene. Gal atsilieps ir geriau nei as patars. ax.gif As UK tai cia kai kurie namai beveik iki stogo gebenem apauginti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 03, 07:36)
ar tik šią vasarą prie jūros "akmenautojų" nepadaugės g.gif hihihi.gif
jei kur prasilenktumėm su akmenukų maišais, tai galima bus drąsiai klausti ar ne SM "akmenligę" pasigavus? biggrin.gif

as savaitgali irgi prisiakmenavau blush2.gif bet nedaug-tik dalele geru prisiminimu norejau parsivezti... cool.gif rinkau tik plokscius wub.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 08:31)
Parodau ir aš savo namo aplinką, tik jau Kaune biggrin.gif

nu unreal bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif net ant desktopo nuotrauka isikeliau rolleyes.gif

as pasiguosiu-atsimenu kaip pernai virakavot tos , kurios turejot garsva... tuo metu tai buvo neaktualu, bet gerai isidemejau kokia tai blogybe. bijojau kaip velnias kryziaus...
ir ka jus manot-uzsiveziau juodzemio-su baisiaja garsva unsure.gif
ispurskiau piktzoles-visos sunyko tik ta mieloji-zaliuoja sau toliau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2008 06 03, 10:46)
Kas čia per metodas? g.gif  bigsmile.gif

Kazuriam forume buvo kalbeta ir jau isbandyta. Cia mociuciu ismintis, sako uztenka vieno karto. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 09:59)
Nu nėra jau taip prastai žiūrėt ir į tą stotelę, bent matai kaip žmonės apsirengę, gali primest ką pati rengtumeis

Na taip,iš tos pusės pliusas,naudojuos biggrin.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 03, 10:57)
Kazuriam forume buvo kalbeta ir jau isbandyta. Cia mociuciu ismintis, sako uztenka vieno karto. hihihi.gif

na lauksim atsiliepimų,aš irgi žadu pasinaudoti šituo patarimu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif Bandžiau ieškoti forume, bet nieko neradau, tai ši tema pasirodė labiausiai skaitoma – gal kuri nors galite padėti?

Klausimas: kur rasti normalų laistytuvą nusipirkt (geležinį, didelį, patogų). Nes Senukuose ir Litagroj tokias pabaisas parduoda, kad net baisu į rankas paimti blink.gif
Atsakyti
Kazi, gal kuri zinot, ar reikia nukirpti perzydejusiu levisiju ziedkocius?.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kykute @ 2008 06 03, 11:16)
Klausimas: kur rasti normalų laistytuvą nusipirkt (geležinį, didelį, patogų). Nes Senukuose ir Litagroj tokias pabaisas parduoda, kad net baisu į rankas paimti  blink.gif

O kodel tu nori gelezinio? Klausiu todel, kad turiu 2: senovini gelezini ir zalia plasmasini. Tai tas gelezinis jau prarudijes, jame negali laikyti ir sildyti vandens, o plasmasinis tarnaus dar n metu. Ruosiuosi pirkti nauja dideli- tai tik plasmasini.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 03, 11:21)
O kodel tu nori gelezinio? Klausiu todel, kad turiu 2: senovini gelezini ir zalia plasmasini. Tai tas gelezinis jau prarudijes, jame negali laikyti ir sildyti vandens, o plasmasinis tarnaus dar n metu. Ruosiuosi pirkti nauja dideli- tai tik plasmasini.

Na, pas mamą geležinis ir kažkaip puikiai tarnauja. Aišku, nieko prieš ir plastmasinį, bet kad patogus būtų – Senukuose, kiek mačiau, įpilimas vandens kažkaip nepatogiai atrodo, rankena turėtų maišyti ir tas uždedamas sietelis su skylutėm kažkaip nerimtai padarytas – kiek teko skaityt, skylutės centre turi būti mažesnės, o išorėje didesnės, kad tolygiai pasiskirstytų laistomas vanduo, o tuose plastmasiniuose atvirkščiai padaryta doh.gif Aišku, ne dvarą kainuoja, bet kažkaip nesinori pinigų vėjais mėtyt, jau geriau gerą daiktą nusipirkt. Tai ir klausiu patarimo. 4u.gif
Atsakyti
Ar nunyksta silageliu lapeliai vasarai?
Atsakyti