sobieska, nu jau vaizdeliai
Žydriausia, labai graži veja
Mane ta sausra mažumėlę neramina - viskas išlyginta... Tuoj piktžolės pradės dygti O gal sėt... Bet neprilaistysi... Oi, galvos skausmas
QUOTE(ADA @ 2008 06 03, 08:40)
sobieska, nu jau vaizdeliai
Mane ta sausra mažumėlę neramina - viskas išlyginta... Tuoj piktžolės pradės dygti O gal sėt... Bet neprilaistysi... Oi, galvos skausmas
Tik nesugalvok sėt žolės, jei nesi užtikrinta, kad laistysi kiekvieną vakarą...jau geresnė alternatyva - išpuršk piktžoles rundapu- oras labai tam palankus
QUOTE(drieziukas @ 2008 06 02, 16:48)
O ta Wisterija Lietuvoje auga? Labai gražu
Auga auga Kol jaunos, apšąla kartais stipriai, bet kai prasilaužia...
QUOTE(Laivite @ 2008 06 02, 17:51)
Oi merginos toki stebukla siemet maciau Kaune net pamirsau kad uz masinos vairo
Tikrai augalas vertas graziausiu zodziu
Ir visai nesuprantu kaip jie ten sitokie isauge i didziulius krumus ir dar ten pat zydi kamsis tai ten ir gigantas o kai suzydi tai net aikteli is nuostabos
Ir svarbiausia kai ziema pro ten pravaziuoju jie nei uzdengti nei dar kaip nors papildomi apsaugoti nuo salciu ir gyvena jau neviena desimtmeti jie ten
Tikrai augalas vertas graziausiu zodziu
Ir visai nesuprantu kaip jie ten sitokie isauge i didziulius krumus ir dar ten pat zydi kamsis tai ten ir gigantas o kai suzydi tai net aikteli is nuostabos
Ir svarbiausia kai ziema pro ten pravaziuoju jie nei uzdengti nei dar kaip nors papildomi apsaugoti nuo salciu ir gyvena jau neviena desimtmeti jie ten
Čia prie Karo muziejaus, ar ne Rojaus soduose yra apie visterijas diskutuota, ir apie garsiąją kaunietę taip pat
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 08:44)
Tik nesugalvok sėt žolės, jei nesi užtikrinta, kad laistysi kiekvieną vakarą...jau geresnė alternatyva - išpuršk piktžoles rundapu- oras labai tam palankus
Nėra pas mus kol kas piktžolių Viskas nupurkšta, sukultivuota, išakėta (arkliuko pagalba ), keturis vakarus trise grėbliota... Sakau, bijau, kad piktžolės tuoj pradės dygti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 01:22)
bet kaip tie ''gvazdikėliai''(prie tvoros trys kupsteliai)kvepia, ania
O jie kvepiantys? Pas mane labai gausiai zydi, bet neuzuodziau, kad kvepetu.
Zydriausia, tikrai grazu dabar
QUOTE(Tina* @ 2008 06 03, 09:00)
O jie kvepiantys? Pas mane labai gausiai zydi, bet neuzuodziau, kad kvepetu.
aš turiu ir jie nerealiai kvepia, nors galvos nededu teigdama, kad taip ir ne kitaip, ...bet tada nu labai panašūs pas mane bujoja ir kvepia
Nu labai aciu uz komplimentus. man paciai grazu, gi as va tik praeitais metais pradejau aplinko augalus ir geles pazint, iki tol jokio rysio su kiemo aplinka neturejau Tikiuosi kad ta meile ir noras nepraeis, nes kol kas smagu Jolaxus, o tu tai tikrai pribloskei su tuo vaizdleiu 'pries" as pati zadejai idet kaip atrode "pries" ir "po", nes tikrai diomu stevebt kaip keiciasi
taip , pirmi metai, gal koki men. Nu ilgai plemais buvo ir dabar dar tusciu vietu yra ner labai ji grazi. va sitam kampelyje kazkaip ji grazesne, o kur didziajam plote sodinta, tai ir plemu daugiau ir piktzoliu yra. bet grazeja ji vis ir laistomk kasdien minimum po karta, o daznai ir po 2 kartus
Po akmenukais dejau plevele
nu tuos gvazdikelius as cia tik savaitgali persodinau, jie buvo po hortenzija, tai nkazkaip vargo ir mazai zydejo, sakiau cia gal jiem geriau bus, tai galk kad vargo taip, tai ir kvapo nelabau uzuodziu
Nu del vejos jau sakiau, ner taip grazu kaip atrodo foto
Sobieska, nu pas tave vaizdeliai tai tikrai gera dushioj kasryt tokius vaizdeliu matyti
QUOTE(linarija @ 2008 06 02, 21:43)
Žydriausia, ar veja pas jus pirmi metai? Graži Mūsų tai plėmais sudygo
[/B]
O po akmenukais dėjote ką nors, ta prasme nuo piktžolių?
[/B]
O po akmenukais dėjote ką nors, ta prasme nuo piktžolių?
taip , pirmi metai, gal koki men. Nu ilgai plemais buvo ir dabar dar tusciu vietu yra ner labai ji grazi. va sitam kampelyje kazkaip ji grazesne, o kur didziajam plote sodinta, tai ir plemu daugiau ir piktzoliu yra. bet grazeja ji vis ir laistomk kasdien minimum po karta, o daznai ir po 2 kartus
Po akmenukais dejau plevele
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 00:22)
Žydriausia, bet kaip tie ''gvazdikėliai''(prie tvoros trys kupsteliai)kvepia, ania
nu tuos gvazdikelius as cia tik savaitgali persodinau, jie buvo po hortenzija, tai nkazkaip vargo ir mazai zydejo, sakiau cia gal jiem geriau bus, tai galk kad vargo taip, tai ir kvapo nelabau uzuodziu
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 03, 06:55)
Saunuole,nuo pavasario zymus patobulejimas Zodziu ,augam augam
O prie vejos nekibk,labai liuks,parodyciau as tau savo -po conica pasisleptum
O prie vejos nekibk,labai liuks,parodyciau as tau savo -po conica pasisleptum
Nu del vejos jau sakiau, ner taip grazu kaip atrodo foto
QUOTE(ADA @ 2008 06 03, 07:40)
Sobieska, nu pas tave vaizdeliai tai tikrai gera dushioj kasryt tokius vaizdeliu matyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 08:31)
Parodau ir aš savo namo aplinką, tik jau Kaune
sobieska, nerealiai gražioj vietoj gyveni užmirščiau viską tokius vaizdus iš savo kiemo regėdama
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 09:04)
aš turiu ir jie nerealiai kvepia, nors galvos nededu teigdama, kad taip ir ne kitaip, ...bet tada nu labai panašūs pas mane bujoja ir kvepia
Nu reiks apuostyt Nors vakar kai plavinejau aplink lygtais uzuodziau kazkoki skanu kvapa, dar MB klausiau kas cia gali kvepet
Tiesa, ar kuri pursket NeenZal chemikalu augaliukus? Ar veiksmingas? As vakar nupurskiau gluosni, laukiu rezultato dabar, nes vargsiukas tikras.
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 08:31)
Parodau ir aš savo namo aplinką, tik jau Kaune , ką nors pakeisti kaip ir nebėra ko, nei augalų rokiruočių nepadarysi, o ir vargu ar prigytų iškasti medžiai, ir vandens telkinuko trys vingiai matosi, nu fotoaparatas nėra toks galingas , kad parodyčiau kokie ten pas mane akmenukai
Iš vienos pusės
iš kitos pusės
Labai dažnai atsikėlus rytą galima išvysti ir tokį vaizdą, nu aparatas to pačio grožio kaip ir neperteikia, bet esmę galite pastebėti
Iš vienos pusės
iš kitos pusės
Labai dažnai atsikėlus rytą galima išvysti ir tokį vaizdą, nu aparatas to pačio grožio kaip ir neperteikia, bet esmę galite pastebėti
Nu kažkas nuostabaus..... Dabar suprantu kodėl nenorit į sodybą persikelt Ir aš nenorėčiau Ex,pažiūriu pro langą ir matau autobusų stotelę....
Žydriausia,labai gražu
QUOTE(nengamo @ 2008 06 03, 09:38)
Nu kažkas nuostabaus..... Dabar suprantu kodėl nenorit į sodybą persikelt Ir aš nenorėčiau Ex,pažiūriu pro langą ir matau autobusų stotelę....
Žydriausia,labai gražu
Žydriausia,labai gražu
Nu nėra jau taip prastai žiūrėt ir į tą stotelę, bent matai kaip žmonės apsirengę, gali primest ką pati rengtumeis , o aš tik kamerų dėka per teliką matau žmones, nu dar į balkoną išėjus persisvėrus ir taip mgnovienno, kol pražygiuoja.
Man irgi patinka mano vaizdas, neveltui 3 balkonai suprojektuoti, o ir užsodint ar namų pristatyt jau be šansų, nes namas kaip ir ant šlaito gaunasi
Okoks būna paradoksas, kai naujai statomam kvartale žmonės susimoka už "vaizdą" ir yra itikinti, kad niekas prieš langus neišdyks, o še tau po kokių 2-3 metų ir diiidelio namo pamatai rausiami...nu kur teisybė
Labai norėčiau patarimo, žiūriu jau jūs patyrusios namų aplinkos tvarkymo klausimais Aš kaip ir visus augalus susisodinusi, bet turiu tokį nelabai gražų dalyką - atramines sieneles, kadangi mūsų sklypas ant kalno, teko jas betonuoti O jos tokios plačios, nežinau kuo galėčiau jas apsodinti. Susodinau kadagius, bet jei lėtokai auga.. Dar pabandžiau ožekšnių keleta įsodinti, bet jie man nelabai nori ant to betonu "lipti"..Gal jūs žinot kokį nelepų ir greitai augantį augalą, kuris "liptų" žemyn ir uždengtų man tą nelemtą betoną...
Ačiū iš anksto už patarimus
Ačiū iš anksto už patarimus