Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:12)

Gražu...tik žirklių toli nenukišk, nes turėsi ką veikt mirksiukas.gif Labai gražūs akmenukai, manau Boružėlė man irgi pritars biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 20:20)
Gražu...tik žirklių toli nenukišk, nes turėsi ką veikt mirksiukas.gif Labai gražūs akmenukai, manau Boružėlė man irgi pritars biggrin.gif

o zirkles tai ciua tipo krastams vejos karpyt g.gif nu mes ten idejom ta juosta, o po akmenukais dejau plevele. Nu kol kas tai rodod su vejapjove nusipjauna tas krastas g.gif
o akmenuku as praeita vasar prie juros visa maisa prisirinkau tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:25)
o zirkles tai ciua tipo krastams vejos karpyt g.gif  nu mes ten idejom ta juosta, o po akmenukais dejau plevele. Nu kol kas tai rodod su vejapjove nusipjauna tas krastas g.gif
o akmenuku as praeita vasar prie juros visa maisa prisirinkau tongue.gif  doh.gif

ir vejos kraštams , ir palei bordiūrą...Dabar su pajūrio akmenukais reikia labai atsargiai, girdėjau, kad bauduot pradėjo, taip kad tik į kišenes prašom ir sveikatėlei į naudą dažniau pasivaikščiot maršrutu paplūdimys- mašiniukas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 20:37)
ir vejos kraštams , ir palei bordiūrą...Dabar su pajūrio akmenukais reikia labai atsargiai, girdėjau, kad bauduot pradėjo, taip kad tik į kišenes prašom ir sveikatėlei į naudą dažniau pasivaikščiot maršrutu paplūdimys- mašiniukas... biggrin.gif

na plotelis nedidelis ten, apeisim.
o akmenukus taip ir rinkom, savaite atostogavom, tai kasdien po maiseli su vaikais tongue.gif taip sakant eidami i masina pakeliui ir akmenuku pasirinkom thumbup.gif
Atsakyti
Žydriausia, ar veja pas jus pirmi metai? Graži thumbup.gif Mūsų tai plėmais sudygo doh.gif
[/B]

O po akmenukais dėjote ką nors, ta prasme nuo piktžolių?
Atsakyti
nepatingėjau ir suradau senąjį vaizdelį, kur kadaise "drožėm" Žydriausią už tą žalią juostą biggrin.gif taigi primenu vaizdelius visoms.
Ir kas paneigs, kad mūsų diskusijos duoda vaisių mirksiukas.gif
Žydriausia, padirbėta nuo dūšios thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 03, 00:11)
nepatingėjau ir suradau senąjį vaizdelį, kur kadaise "drožėm" Žydriausią už tą žalią juostą biggrin.gif taigi primenu vaizdelius visoms.

user posted image

user posted image

Nu labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip dailiai atrodo man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 21:20)
Labai gražūs akmenukai, manau Boružėlė man irgi pritars biggrin.gif

as ir pritariu wub.gif wub.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:25)
o zirkles tai ciua tipo krastams vejos karpyt g.gif  nu mes ten idejom ta juosta, o po akmenukais dejau plevele. Nu kol kas tai rodod su vejapjove nusipjauna tas krastas g.gif
o akmenuku as praeita vasar prie juros visa maisa prisirinkau tongue.gif  doh.gif

dar po plevele reikejo smelio papilti ax.gif bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damute31: 02 birželio 2008 - 22:37
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 02, 23:11)

[

blink.gif blink.gif nu jolaxus - šaunuolė biggrin.gif tai sakai kolekcionuoji vaizdus, tiesiogine šio žodžio prasme -ir realybėje , ir atminty...na tada prašom man ir iš sobieskos kolekcijos isimintiniausią vaizdelį lotuliukas.gif
Bet smagu stebėti tokius pokyčius, mėgstu ir aš užfiksuoti savo aparatu ''prieš'' ir ''po'' rolleyes.gif
Žydriausia, bet kaip tie ''gvazdikėliai''(prie tvoros trys kupsteliai)kvepia, ania mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 birželio 2008 - 00:26
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:50)
o akmenukus taip ir rinkom, savaite atostogavom, tai kasdien po maiseli su vaikais tongue.gif taip sakant eidami i masina pakeliui ir akmenuku pasirinkom thumbup.gif

ar tik šią vasarą prie jūros "akmenautojų" nepadaugės g.gif hihihi.gif
jei kur prasilenktumėm su akmenukų maišais, tai galima bus drąsiai klausti ar ne SM "akmenligę" pasigavus? biggrin.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 06 03, 01:22)
blink.gif  blink.gif  nu jolaxus - šaunuolė biggrin.gif tai sakai kolekcionuoji vaizdus, tiesiogine šio žodžio prasme -ir realybėje , ir atminty...na tada prašom man ir iš sobieskos kolekcijos isimintiniausią vaizdelį 
Bet smagu stebėti tokius pokyčius, mėgstu ir aš užfiksuoti savo aparatu ''prieš'' ir ''po''

nu va kartais išlenda kas nors iš atminties klosčių, "de ja vu" taip sakant - kažkur aš tai jau mačiau biggrin.gif
o "prieš" ir "po" aš irgi ne taip seniai pradėjau fiksuoti - pasodinu ką nors ir iš karto nufotografuoju, žiūrėsiu kaip viskas keisis laikui bėgant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 21:12)
O as pasirodau kaip po sio savaitgalio patvarkymu ir augalu rokiruociu atrodo mano kampelis tongue.gif

Saunuole,nuo pavasario zymus patobulejimas 4u.gif wub.gif Zodziu ,augam augam thumbup.gif
O prie vejos nekibk,labai liuks,parodyciau as tau savo -po conica pasisleptum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodau ir aš savo namo aplinką, tik jau Kaune biggrin.gif , ką nors pakeisti kaip ir nebėra ko, nei augalų rokiruočių nepadarysi, o ir vargu ar prigytų iškasti medžiai, ir vandens telkinuko trys vingiai matosi, nu fotoaparatas nėra toks galingas , kad parodyčiau kokie ten pas mane akmenukai lotuliukas.gif
Iš vienos pusės
user posted image
iš kitos pusės
user posted image

Labai dažnai atsikėlus rytą galima išvysti ir tokį vaizdą, nu aparatas to pačio grožio kaip ir neperteikia, bet esmę galite pastebėti ax.gif
user posted image
Atsakyti