Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 15:49)
4u.gif Žodžiu reikės ieškoti ax.gif
Papildyta:

Šiaip būtų įdomu - jei nesunku - paklausk 4u.gif  ax.gif

Tik nežinau koks jis pas mus bus - tiesiog šiaip, ar bus galima ir įlysti išsimaudyti ar kokią žuvį apgyvendins...  biggrin.gif

Yra specialios bakterijos tvenkiniams. Jos būna vokiškos, o šiemet mačiau ir latviškas. Galima pirkti bakterijas kanalizacijos valymui, nes ten ta pati bakterija tik didesnė jos koncentracija, todėl greičiau išvalo. Pas mus jos parduodamos ūkinių prekių parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 02, 16:10)
Yra specialios bakterijos tvenkiniams. Jos būna vokiškos, o šiemet mačiau ir latviškas. Galima pirkti bakterijas kanalizacijos valymui, nes ten ta pati bakterija tik didesnė jos koncentracija, todėl greičiau išvalo. Pas mus jos parduodamos ūkinių prekių parduotuvėje.

štai čia apie tas bakterijas info
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 02, 16:10)

Ačiū 4u.gif
jolaxus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 06 02, 14:49)
Wisteria buna melyna ir tai laipiojantis augaliukas,ne medis
user posted image

o tas geltonai zydintis yra pupmedis Laburnum
mes kai nama pirkom paveldejom toki senuciuka pupmedi,bet tais paciais metais kai nuzydejo ir nukirtom,buvo jau persenes ir nebegrazus,cia paveikslavau is tokio kampo, kad graziau atrodytu  ax.gif
user posted image

O ta Wisterija Lietuvoje auga? Labai gražu wub.gif wub.gif

Pas mane pupmedis dabar žydi, o šalia alyva, tai kaip man patinka, kad negaliu atsižiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
na va butu idomu isgirsti ar kam padejo tos `bakterijos`,t.y. ar pavyko issaugoti svaru vandeni tvenkinuke...mums tai nepadejo schmoll.gif negaliu tvirtinti ,kad grynai tokios buvo,bet ten vis kas pora savaiciu reikejo po tablete (mes turejom tabletemis) imest i vandeni - nieko gero...dabar nusipirkom ta filtra su ultravioletiniu spinduliu lempa,nezinau-kazko kai irgi skeptiskai ziuriu...nu dar neprizele,bet bet ... bandziau pasigooglinti,ka pataria zmones su patirtimi - tai raso,kad labai veiksminga i maisa prikisti siaudu ir paskandinti i tvenkinuka,atseit labai gerai filtruoja,kas menesi ar pora istrauki ta maisa ,pakeiti siaudus (gal ir pati maisa,gi supus) ir dar rekomenduoja imti lietaus vandeni tvenkinukams,ne is vandentiekio blink.gif pripasakojau
Atsakyti
Ta visterija labai grazi, bet kaip jau cia plepsejom - LT per salta ziema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 16:04)
ne... nu pasaka bigsmile.gif kaip faina būtų sau tokį grožį prie namo "priderint", jau primetu, kaip kaimukį žmonės šniūrais eitų žiūrėt biggrin.gif , ką ten žiūrėt irnesakyk.gif čiupinėt...mano lanksvą pamatę, kelis kartus užtikau besibūriuojant biggrin.gif
Papildyta:

Aišku gali pasvajoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet pas tave taip gražu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar nori gražumynų........... bigsmile.gif
Kaip sako apetitas ateina bevalgant, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 02 birželio 2008 - 16:07
QUOTE(drieziukas @ 2008 06 02, 17:48)
O ta Wisterija Lietuvoje auga? Labai gražu wub.gif  wub.gif

Pas mane pupmedis dabar žydi, o šalia alyva, tai kaip man patinka, kad negaliu atsižiūrėti rolleyes.gif

Paskaičiau apie tas visterijas bet deja joms mūsų žiema gali būti pražūtinga verysad.gif . Bet tie pupmedžiai tai mane apžavėjo thumbup.gif thumbup.gif tik kur Šiauliuose juos nusipirkti neturiu supratimo doh.gif doh.gif doh.gif . O toks noras kad nu .... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 02 birželio 2008 - 16:07
[quote=Wolke,2008 06 02, 14:49]
Wisteria buna melyna ir tai laipiojantis augaliukas,ne medis
user posted image

Oi merginos toki stebukla siemet maciau Kaune net pamirsau kad uz masinos vairo bigsmile.gif
Tikrai augalas vertas graziausiu zodziu wub.gif
Ir visai nesuprantu kaip jie ten sitokie isauge i didziulius krumus ir dar ten pat zydi kamsis tai ten ir gigantas o kai suzydi tai net aikteli is nuostabos g.gif
Ir svarbiausia kai ziema pro ten pravaziuoju jie nei uzdengti nei dar kaip nors papildomi apsaugoti nuo salciu ir gyvena jau neviena desimtmeti jie ten thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 02 birželio 2008 - 16:53
QUOTE(Wolke @ 2008 06 02, 14:49)
Wisteria
user posted image

o tas geltonai zydintis yra pupmedis Laburnum

user posted image

swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif

svajonių svajonė...
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 28, 15:50)
as pernai taip kilnojau augalus po kiema,nors ne sezonas buvo schmoll.gif pasodinau,pabuvo kokius du menesiukus-prisireike iskelti-surizikavau-mat dauguma buvo vazonines kilmes,tai dar nespejo gerai isisaknyti.Taip keliavo po kiema magnolija,azalija,sedulos ir kt. Nors azalija jau buvo baltu sakneliu svieziai isleidus,bet paprasiau,kad ji man atleistu-ir atleido.
Siemet nabagele teko gelbet nuo tujos kaimynystes,toji visas gerybes atima,vat ir nezinau ar si karta man azalija atleis...tikiuosi ax.gif
Del to pasodinimo i vazonus- g.gif net nezinau,ka patarti,siaip tai tei kur vazonams ruosiami,tai kiekvienais metais ir sodinami is mazesnio vazono i didesni.Gal pabandyk,kaip berods Knifofija patare-augaliukui atkirsk saknis is vieno sono,kitais metais is kito-po to  sodink  cool.gif

Pasak Knifofijos, sitas budas tinka tik tiems medeliams, kurie vienoje vietoje nejudinami augo nemaziau nei 4 metus. Bet siaip tai nelabai supratau apie ka cia mes- jei autore nori pasodinti augalus is vazonu, tai pirmyn visa sezona. Jei ne is vazonu- kita kalba (pavasari arba rudeni reikia kap galima greiciau isodinti ji ten kur nori, kad augtu). Jei augala pernest is jo augimvietes ( kur jis augo ne maziau 4metu) i kita vieta- tada triju metu metodas.
Atsakyti
O as pasirodau kaip po sio savaitgalio patvarkymu ir augalu rokiruociu atrodo mano kampelis tongue.gif

user posted image

cia jau matyt ir musu sudygusi veja, tik va sitam kampelyjre kazkaip piktzoliu nera, o didziajam plote tu piktzoliu kzkaio gausiai uzderejo g.gif nu jei sakot, kad kokie tai purskalai pades, matyt reiks veliau juos panaudot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 02 birželio 2008 - 20:14