Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 27, 10:23)
O dėl meeto tai pritariu, galim organizuoti, kad ir pas mane, vasara, kai vida777 ir wolke bus Lietuvoj.

tik tokiu atveju reikėtų Knifofijos grožybėms kažkokį antivirusą instaliuoti, nes tokia kompanija sulėkusi nusiaubtų iki juodo arimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano blindes kasos zeme jau sluoja. Ar dar nevelu trumpint?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 27, 10:29)
tik tokiu atveju reikėtų Knifofijos grožybėms kažkokį antivirusą instaliuoti, nes tokia kompanija sulėkusi nusiaubtų iki juodo arimo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei po juodą raištį ant akių kiekvienai sergančiai šia liga g.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 27, 11:23)
Pukuciai ten ne plukė, bet burbulis, o mažas augalėlis, tai linalapis astras.
Medis rausvais žiedais, tai obelis, kažkas iš rojaus obuoliukų, dabar daug jų formų yra.

O dėl meeto tai pritariu, galim organizuoti, kad ir pas mane, vasara, kai vida777 ir wolke bus Lietuvoj.

Ačiū kad priminei. Dabar lekiu užsirašyt. doh.gif doh.gif doh.gif Reiks bilobilį gert blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2008 05 27, 11:05)
Tik va savaitgalį man buvo staigmena.Ėjom į jubiliejų,tai jubilijatui pirkom dovanų medelį.  Maniškis kai pamatė pas tuos žmones iš kurių pirkom medelius - susileido Sakė sugrįš ten,ir pirks ne vieną  Ar galit įsivaizduot kokia man tai naujiena džiugi lotuliukas.gif

Va tokį medelį pirkom,čia maumedis.Sorry,neturiu normalios nuotraukos  ax.gif

Nu sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif pagaliau taviškis praregėjo . Dabar lieka man laukti kada mano praregės biggrin.gif Gražus medukas.

QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 11:28)
AČIŪ, bet ar tai tiesa , apie ką aš klausiau ax.gif

Ai nežinau tiesa tai ar ne nei kaip reikia daryt aš tuo klausimu ne patarėja ax.gif . Kas man gražu tai ir sakau kad gražu. Čia Knifofijos reikia klausti ji čia mūsų specas thumbup.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 05 27, 11:32)

O jei po juodą raištį ant akių kiekvienai sergančiai šia liga 

Oi sutinku kad akis reiktu užrišt. Nes kai vakar buvau tai staigiai išrūkau kas ko dar neužsinorėčiau bet bijau, kad dar šiemet sugrįšiu doh.gif nors sakiau, kad tik kitais metais.

Reikia man ta antrą galą sklypo sutvarkyti doh.gif . Nes kaip ir nebelabai turiu kur sodint. Darželiai visi tiek sužėlę kad nėra nei kur įkišti jokios gėlytės. doh.gif doh.gif Maniškis vakar sako pasodink melisa biggrin.gif . Sakau, kad daržas jau visas apsodintas. Jis sako tai į savo gėlymą, o aš jam kad ten nei mažo lopinėlio žemės nėra blush2.gif . Tai teko į vazonėlius pasodint. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 10:31)
Mano blindes kasos zeme jau sluoja. Ar dar nevelu trumpint?

kiek aš žinau, tai ją galima kirpti visus metus, kada tik noras yra biggrin.gif
Kulwerstuk ta juoda medžiaga kur klausei, tai geotekstilė vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 gegužės 2008 - 10:22
siandien padariau nuotrauka per langa tai musu'' tvenkinukas'' is aukstai kaip atrodo smile.gif
smile.gif

user posted image

Atsakyti
nu jega atrodo, bet koks didelis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ir ar aš uždegu vieną žvakutę ant jubiliejinio torto birthday.gif
jolaxus tavo komentaras thumbup.gif

Ar pamenat mano pavasarinę blindę? galvojau, kad per daug apgenėjau. g.gif bigsmile.gif
user posted image

O dabar tokia. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

O dabar tokia. bigsmile.gif
user posted image
[/quote]

nebijok geneti as geniu kelis kartus per metus nes sakos vandeni guli .dar negenetas maniskis siais metais laukia savo eiles

user posted image

Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 27, 12:08)
nebijok geneti as geniu kelis kartus per metus nes sakos vandeni guli .dar negenetas maniskis  siais metais laukia savo eiles

Nu pas tave ten plotai mega_shok.gif bigsmile.gif
Aš kai pamatau tokias erdves, man pirma mintis..................kaip reik viską apet. g.gif g.gif g.gif neeeeežinaaaaaau. lotuliukas.gif
Jum čia premijas kokias reikėtų išrašyti, tik va iš kokio biudžeto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 27 gegužės 2008 - 11:22
2 dienos ir viskas apraveta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 27, 13:20)
Nu pas tave ten plotai  mega_shok.gif  bigsmile.gif
Aš kai pamatau tokias erdves, man pirma mintis..................kaip reik viską apet. g.gif  g.gif  g.gif  neeeeežinaaaaaau. lotuliukas.gif
Jum čia premijas kokias reikėtų išrašyti, tik va iš kokio biudžeto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va aš tą patį pagalvojau kaip reikia tokias plantacijas apeiti. Musu tik 17 arų ir tai vos susitvarkau kol vieną galą sutvarkau žiūriu kad jau kitas apleistas ir taip viskas ratu. O ten tokia plantacija. Nu tas tvenkinukas koks tvenkinukas visas tvenkinys !!! doh.gif tai nuostabus thumbup.gif . O jūsų blindes tikrai tikrai gražios manau kad ne per daug apgenėtos . Mano akei pats tas kai dabar su lapeliais labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti