Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

Pabandysiu ikelti as keleta savo "fazendos" kadru ax.gif
Pas mane ne taip, kaip pas jus groziai visoki cia taip "senobiskai kaimiska" viskas unsure.gif bet as tikiuosi, kad ateityje igyvendinsiu savo svajones ir planus cool.gif
Atsakyti
Uztat jauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 02, 12:37)
  o kai pakilojau lapus ir... swoon.gif  scare.gif Dievuleliau - baisinis kirminas  blink.gif

Aš prieš 4 dienas pakilojau - doh.gif doh.gif doh.gif viena šaka visa pilna pilnutėlė žalių-baisių kirminų blink.gif Vyras tuo metu sodą purškė, tai porą kart spustelėjo ir ant rožės - sekančią dieną pažiūrėjau - nudvėsę visi bjaurybės. Kuo purškė, tai nžn, reiks eit ant butelio pažūrėt smile.gif .
Atsakyti
ir dar keletas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 02, 13:56)
Aš prieš 4 dienas pakilojau -  doh.gif  doh.gif  doh.gif  viena šaka visa pilna pilnutėlė  žalių-baisių kirminų  blink.gif  Vyras tuo metu sodą purškė, tai porą kart spustelėjo ir ant rožės - sekančią dieną pažiūrėjau - nudvėsę visi bjaurybės.  Kuo purškė, tai nžn, reiks eit ant butelio pažūrėt  smile.gif  .

Parasyk pavadinima, kaip ta trucizna vadinasi ir as pirksiu papurkst, nes suvalgys visai mano augaleli tie bjaurybes mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 02, 15:00)

Parasyk pavadinima, kaip ta trucizna vadinasi ir as pirksiu papurkst, nes suvalgys visai mano augaleli tie bjaurybes mad.gif

As tai kai perku kokias trucyznas tai ziuriu, kad veiktu ne tiesiogiai, o per augalo sultis. Rezultatas thumbup.gif garantuotas, nes veikia net savaites.
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 01, 23:55)
Oi merginos labas mirksiukas.gif . Atrodo pora dienų nesilankiau čia, o jūs jau kiek visko pripliurpėt doh.gif . Radau viena grožybę gal kas galite pasakyti kas tai per medelis blush2.gif . Važiavau pro šalį kokius tris kartus ketvirtą kart važiuodama nusprendžiau nufotografuoti. Sakau gal ekspertai nustatys medelio pavadinimą  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image
Iš anksto dėkoju aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif . Mano tėveliams labai jis patiko

Man tai labai panasu i visterija, bet turbut nebuna visteriju auganciu kaip medziai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 14:09)
Klausimas merginoms, turinčioms tenkinukus - ką pilat/dedat, kad neprarugtų vanduo? ax.gif  4u.gif

Aš pakolkas dar nieko nepyliau, bet itariu, kad reiks kai tokie karščiai tai ir filtras, bei bakterijas naikinanti lempa nespėja atlikti savo tiesioginių funkcijų ax.gif . Girdėjau seniuose, kai moteriškė prašė kažko tais ipilt į tvenkinį tai mačiau jos rankose buteliuką, kai nereikėjo tai ir nesidomėjau kokia ten tručizna, vat dabar kai būsiu tai tiesiu taikymu prie chemikalų stendo mausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 13:09)
Blyn, tiek prirašiau - ir dingo... doh.gif
Dabar trumpai - kasėmės patys, pernai. Kodėl betonuotas - nežinau, toks maniškio sprendimas buvo. Kalnelis iš kitų žemių, nes tos kurios iš kasimo liko - buvo grynas molis su galybe akmenų  doh.gif Šiaip viską darė MB.Tik dabar gailisi, kad patingėjo visą dugną akmenukais "nusodinti".

Klausimas merginoms, turinčioms tenkinukus - ką pilat/dedat, kad neprarugtų vanduo? ax.gif  4u.gif

Ačiū už atsakymą. O mes mastom - ar daryti akmenimis grystą, kad vanduo rinktųsi iš sklypo, ar betonuoti... g.gif O dėl to vandens rūgimo - girdėjau kad yra toks skystis - metams apie 300 Lt kainuoja, bet ir žuvys plaukioja ir lelijos žydi... Jei nerasi - bandysiu rasti tą pažystamą kuris pasakojo apie savo tvenkinėlį ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 15:41)
Aš pakolkas dar nieko nepyliau, bet itariu, kad reiks kai tokie karščiai tai ir filtras, bei bakterijas naikinanti lempa nespėja atlikti savo tiesioginių funkcijų ax.gif . Girdėjau seniuose, kai moteriškė prašė kažko tais ipilt į tvenkinį tai mačiau  jos rankose buteliuką, kai nereikėjo tai ir nesidomėjau kokia ten tručizna, vat dabar kai būsiu tai tiesiu taikymu prie chemikalų stendo mausiu biggrin.gif

4u.gif Žodžiu reikės ieškoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 02, 15:43)
Ačiū už atsakymą. O mes mastom - ar daryti akmenimis grystą, kad vanduo rinktųsi iš sklypo, ar betonuoti...  g.gif  O dėl to vandens rūgimo - girdėjau kad yra toks skystis - metams apie 300 Lt kainuoja, bet ir žuvys plaukioja ir lelijos žydi... Jei nerasi - bandysiu rasti tą pažystamą kuris pasakojo apie savo tvenkinėlį ...

Šiaip būtų įdomu - jei nesunku - paklausk 4u.gif ax.gif

Tik nežinau koks jis pas mus bus - tiesiog šiaip, ar bus galima ir įlysti išsimaudyti ar kokią žuvį apgyvendins... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 02, 15:14)
Man tai labai panasu i visterija, bet turbut nebuna visteriju auganciu kaip medziai. g.gif

Wisteria buna melyna ir tai laipiojantis augaliukas,ne medis
user posted image

o tas geltonai zydintis yra pupmedis Laburnum
mes kai nama pirkom paveldejom toki senuciuka pupmedi,bet tais paciais metais kai nuzydejo ir nukirtom,buvo jau persenes ir nebegrazus,cia paveikslavau is tokio kampo, kad graziau atrodytu ax.gif
user posted image
Atsakyti
nu va, pagaliau pasivijau smile.gif oras fantastiskas, tik va lietaus mazoka verysad.gif viska reik laistyt. as savaitagli savo tuos gelynelius persodinejau, taip sakant rokiruotes, nu vis neranda augalai savo vietos. Laumakems turbiut saules daug reikia, pas mane tokiam pavesy, tai labai mazai zydi, perkeliau i kita vieta. ziuresim kas cia bus.

Nu vis dar nervina apdziuve krokai, niekaio jie nenudzista, tulpes tai dar tik tik pradeda dziut, o va hiacintu lapai dar zaliuoja sekmingai doh.gif

ir dar nervina veja, jau nesuskaiciuoju, bet turbuit koks 1.5 men kaip pasodinom, jau lyg ir tie tusti plotai baigia suzelt, bet man rodos, kad ten kiaulpieniu nemazai yr g.gif mes jau 4 kartrus p[jovem,tai tie lapeliai dar jauni,. bet man labai panasus i kiaulpieniu g.gif ju niekad ten nebudavo, tai cia faktas kad is seklos tie augalai. O jei tai kiaulpienes, ar pjaunant jos isnkys, ar suveses g.gif g.gif Nu kazakip man neramu kas is tos pievos gausis. siaip kur pradejo greiciau dygti, sudygo grazi veja (jei neklystu tai tie eraicinai), o kuir veliau tai va visokiu piktozliu daugiau, tik baime ima, kad tarp vienmeciu ir kiaulpieniu bus. ar cia reik man nervintis ar kaka daryt? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 06 02, 15:49)
Wisteria buna melyna ir tai laipiojantis augaliukas,ne medis
user posted image

user posted image

ne... nu pasaka bigsmile.gif kaip faina būtų sau tokį grožį prie namo "priderint", jau primetu, kaip kaimukį žmonės šniūrais eitų žiūrėt biggrin.gif , ką ten žiūrėt irnesakyk.gif čiupinėt...mano lanksvą pamatę, kelis kartus užtikau besibūriuojant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 15:59)
, sudygo grazi veja (jei neklystu tai tie eraicinai), o kuir veliau tai va visokiu piktozliu daugiau, tik baime ima, kad tarp vienmeciu ir kiaulpieniu bus. ar cia reik man nervintis ar kaka daryt? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Nepergyvenk, kai dar truputi žolė suvešės, nupurkši chemikalais skirtais žolėje plačialapiams augalams naikinti - tikrai padės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 02 birželio 2008 - 15:04
Na ir dar viena - namo priekis.
Tolumoje - žolės siejimui paruošti plotai biggrin.gif
user posted image[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 02 birželio 2008 - 15:06