Pabandysiu ikelti as keleta savo "fazendos" kadru
Pas mane ne taip, kaip pas jus groziai visoki cia taip "senobiskai kaimiska" viskas bet as tikiuosi, kad ateityje igyvendinsiu savo svajones ir planus
Uztat jauku
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 02, 12:37)
o kai pakilojau lapus ir... Dievuleliau - baisinis kirminas
Aš prieš 4 dienas pakilojau - viena šaka visa pilna pilnutėlė žalių-baisių kirminų Vyras tuo metu sodą purškė, tai porą kart spustelėjo ir ant rožės - sekančią dieną pažiūrėjau - nudvėsę visi bjaurybės. Kuo purškė, tai nžn, reiks eit ant butelio pažūrėt .
ir dar keletas
Papildyta:
Parasyk pavadinima, kaip ta trucizna vadinasi ir as pirksiu papurkst, nes suvalgys visai mano augaleli tie bjaurybes
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 02, 13:56)
Aš prieš 4 dienas pakilojau - viena šaka visa pilna pilnutėlė žalių-baisių kirminų Vyras tuo metu sodą purškė, tai porą kart spustelėjo ir ant rožės - sekančią dieną pažiūrėjau - nudvėsę visi bjaurybės. Kuo purškė, tai nžn, reiks eit ant butelio pažūrėt .
Parasyk pavadinima, kaip ta trucizna vadinasi ir as pirksiu papurkst, nes suvalgys visai mano augaleli tie bjaurybes
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 02, 15:00)
As tai kai perku kokias trucyznas tai ziuriu, kad veiktu ne tiesiogiai, o per augalo sultis. Rezultatas garantuotas, nes veikia net savaites.
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 01, 23:55)
Oi merginos labas . Atrodo pora dienų nesilankiau čia, o jūs jau kiek visko pripliurpėt . Radau viena grožybę gal kas galite pasakyti kas tai per medelis . Važiavau pro šalį kokius tris kartus ketvirtą kart važiuodama nusprendžiau nufotografuoti. Sakau gal ekspertai nustatys medelio pavadinimą
Iš anksto dėkoju . Mano tėveliams labai jis patiko
Iš anksto dėkoju . Mano tėveliams labai jis patiko
Man tai labai panasu i visterija, bet turbut nebuna visteriju auganciu kaip medziai.
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 14:09)
Klausimas merginoms, turinčioms tenkinukus - ką pilat/dedat, kad neprarugtų vanduo?
Aš pakolkas dar nieko nepyliau, bet itariu, kad reiks kai tokie karščiai tai ir filtras, bei bakterijas naikinanti lempa nespėja atlikti savo tiesioginių funkcijų . Girdėjau seniuose, kai moteriškė prašė kažko tais ipilt į tvenkinį tai mačiau jos rankose buteliuką, kai nereikėjo tai ir nesidomėjau kokia ten tručizna, vat dabar kai būsiu tai tiesiu taikymu prie chemikalų stendo mausiu
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 13:09)
Blyn, tiek prirašiau - ir dingo...
Dabar trumpai - kasėmės patys, pernai. Kodėl betonuotas - nežinau, toks maniškio sprendimas buvo. Kalnelis iš kitų žemių, nes tos kurios iš kasimo liko - buvo grynas molis su galybe akmenų Šiaip viską darė MB.Tik dabar gailisi, kad patingėjo visą dugną akmenukais "nusodinti".
Klausimas merginoms, turinčioms tenkinukus - ką pilat/dedat, kad neprarugtų vanduo?
Dabar trumpai - kasėmės patys, pernai. Kodėl betonuotas - nežinau, toks maniškio sprendimas buvo. Kalnelis iš kitų žemių, nes tos kurios iš kasimo liko - buvo grynas molis su galybe akmenų Šiaip viską darė MB.Tik dabar gailisi, kad patingėjo visą dugną akmenukais "nusodinti".
Ačiū už atsakymą. O mes mastom - ar daryti akmenimis grystą, kad vanduo rinktųsi iš sklypo, ar betonuoti... O dėl to vandens rūgimo - girdėjau kad yra toks skystis - metams apie 300 Lt kainuoja, bet ir žuvys plaukioja ir lelijos žydi... Jei nerasi - bandysiu rasti tą pažystamą kuris pasakojo apie savo tvenkinėlį ...
QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 15:41)
Aš pakolkas dar nieko nepyliau, bet itariu, kad reiks kai tokie karščiai tai ir filtras, bei bakterijas naikinanti lempa nespėja atlikti savo tiesioginių funkcijų . Girdėjau seniuose, kai moteriškė prašė kažko tais ipilt į tvenkinį tai mačiau jos rankose buteliuką, kai nereikėjo tai ir nesidomėjau kokia ten tručizna, vat dabar kai būsiu tai tiesiu taikymu prie chemikalų stendo mausiu
Žodžiu reikės ieškoti
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 02, 15:43)
Ačiū už atsakymą. O mes mastom - ar daryti akmenimis grystą, kad vanduo rinktųsi iš sklypo, ar betonuoti... O dėl to vandens rūgimo - girdėjau kad yra toks skystis - metams apie 300 Lt kainuoja, bet ir žuvys plaukioja ir lelijos žydi... Jei nerasi - bandysiu rasti tą pažystamą kuris pasakojo apie savo tvenkinėlį ...
Šiaip būtų įdomu - jei nesunku - paklausk
Tik nežinau koks jis pas mus bus - tiesiog šiaip, ar bus galima ir įlysti išsimaudyti ar kokią žuvį apgyvendins...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 02, 15:14)
Man tai labai panasu i visterija, bet turbut nebuna visteriju auganciu kaip medziai.
Wisteria buna melyna ir tai laipiojantis augaliukas,ne medis
o tas geltonai zydintis yra pupmedis Laburnum
mes kai nama pirkom paveldejom toki senuciuka pupmedi,bet tais paciais metais kai nuzydejo ir nukirtom,buvo jau persenes ir nebegrazus,cia paveikslavau is tokio kampo, kad graziau atrodytu
nu va, pagaliau pasivijau oras fantastiskas, tik va lietaus mazoka viska reik laistyt. as savaitagli savo tuos gelynelius persodinejau, taip sakant rokiruotes, nu vis neranda augalai savo vietos. Laumakems turbiut saules daug reikia, pas mane tokiam pavesy, tai labai mazai zydi, perkeliau i kita vieta. ziuresim kas cia bus.
Nu vis dar nervina apdziuve krokai, niekaio jie nenudzista, tulpes tai dar tik tik pradeda dziut, o va hiacintu lapai dar zaliuoja sekmingai
ir dar nervina veja, jau nesuskaiciuoju, bet turbuit koks 1.5 men kaip pasodinom, jau lyg ir tie tusti plotai baigia suzelt, bet man rodos, kad ten kiaulpieniu nemazai yr mes jau 4 kartrus p[jovem,tai tie lapeliai dar jauni,. bet man labai panasus i kiaulpieniu ju niekad ten nebudavo, tai cia faktas kad is seklos tie augalai. O jei tai kiaulpienes, ar pjaunant jos isnkys, ar suveses Nu kazakip man neramu kas is tos pievos gausis. siaip kur pradejo greiciau dygti, sudygo grazi veja (jei neklystu tai tie eraicinai), o kuir veliau tai va visokiu piktozliu daugiau, tik baime ima, kad tarp vienmeciu ir kiaulpieniu bus. ar cia reik man nervintis ar kaka daryt?
Nu vis dar nervina apdziuve krokai, niekaio jie nenudzista, tulpes tai dar tik tik pradeda dziut, o va hiacintu lapai dar zaliuoja sekmingai
ir dar nervina veja, jau nesuskaiciuoju, bet turbuit koks 1.5 men kaip pasodinom, jau lyg ir tie tusti plotai baigia suzelt, bet man rodos, kad ten kiaulpieniu nemazai yr mes jau 4 kartrus p[jovem,tai tie lapeliai dar jauni,. bet man labai panasus i kiaulpieniu ju niekad ten nebudavo, tai cia faktas kad is seklos tie augalai. O jei tai kiaulpienes, ar pjaunant jos isnkys, ar suveses Nu kazakip man neramu kas is tos pievos gausis. siaip kur pradejo greiciau dygti, sudygo grazi veja (jei neklystu tai tie eraicinai), o kuir veliau tai va visokiu piktozliu daugiau, tik baime ima, kad tarp vienmeciu ir kiaulpieniu bus. ar cia reik man nervintis ar kaka daryt?
QUOTE(Wolke @ 2008 06 02, 15:49)
ne... nu pasaka kaip faina būtų sau tokį grožį prie namo "priderint", jau primetu, kaip kaimukį žmonės šniūrais eitų žiūrėt , ką ten žiūrėt čiupinėt...mano lanksvą pamatę, kelis kartus užtikau besibūriuojant
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 02, 15:59)
, sudygo grazi veja (jei neklystu tai tie eraicinai), o kuir veliau tai va visokiu piktozliu daugiau, tik baime ima, kad tarp vienmeciu ir kiaulpieniu bus. ar cia reik man nervintis ar kaka daryt?
Nepergyvenk, kai dar truputi žolė suvešės, nupurkši chemikalais skirtais žolėje plačialapiams augalams naikinti - tikrai padės.
Na ir dar viena - namo priekis.
Tolumoje - žolės siejimui paruošti plotai
[/url]
Tolumoje - žolės siejimui paruošti plotai
[/url]