Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(vilmelė @ 2008 06 02, 11:53)
Aha aš ir susirūpinau kur nusipirkt tokį medelį    . Mane jau "nervuoja" Šiauliuose nieko aš nerandu naujo nei to pupmedžio nesu mačius   

Toki maciau, tiesa pamerkta, TSĮ Šiauliuose. Sakė, kad tai žirnmedis, bet gal jis skirtinguose regionuose kitaip vadinamas. Ir mane labai sužavėjo. thumbup.gif Kur ji i9sigyti?

Žirnmedžio lapai smulkūs, o pupmedžio panašūs į pupos, trilapiai.
Atsakyti
Na, prisipažinkit, kas pirko ir naudojo želė iš "KIKA", kuri skirta katėms ir šunims atbaidyti? Man įdomu, kokiu būdu jūs naudojot lauke: skiedėt vandeniu ir laistėt, ar kaip? Mane kaimynų katės baigia iš proto išvaryti su savo tūpinėjimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 06 02, 12:10)
Na, prisipažinkit, kas pirko ir naudojo želė iš "KIKA", kuri skirta katėms ir šunims atbaidyti? Man įdomu, kokiu būdu jūs naudojot lauke: skiedėt vandeniu ir laistėt, ar kaip? Mane kaimynų katės baigia iš proto išvaryti su savo tūpinėjimais doh.gif

nepadeda schmoll.gif ,matyt per silpnas kvapas,teks roundapu tau jas nelabasias palaistyt,kaip ir visas piktzoles lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites roziu myletojos help.gif mano rozes lapai kaip susaudyti pasidare unsure.gif ji pas mane sliauzianti ir dar tik antri metai kaip ja turiu, ji dar nezydejo ax.gif o kai pakilojau lapus ir... swoon.gif scare.gif Dievuleliau - baisinis kirminas blink.gif ir dar toks keistas pirma karta toki maciau g.gif
Kuo reikia purksti ar lieti, kad tokios baisenybes nepultu unsure.gif
Atsakyti
Įdėsiu keletą kampelių ax.gif
Čia pernai sodinom blush2.gif Tik tos lanksvos jau per didelės - įdomu galima jas apkarpyti g.gif
user posted image
Посмотреть на Яндекс.Фотках
O čia - savaitgalio darbas blush2.gif
user posted image
Aišku dar trūkstta kai ko... Norėtųsi kažko žydinčio..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 02 birželio 2008 - 11:48
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 11:45)
Įdėsiu keletą kampelių  ax.gif
Čia pernai sodinom  blush2.gif Tik tos lanksvos jau per didelės - įdomu galima jas apkarpyti g.gif
user posted image
O čia - savaitgalio darbas  blush2.gif
user posted image
Aišku dar trūkstta kai ko... Norėtųsi kažko žydinčio..
user posted image

ech kaip grazu wub.gif viskas nauja, sviezia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 02, 07:21)
tikrai įdomiai čia jis suformuotas rolleyes.gif  o kai jis sulapoja ar ta įdomi forma tebesimato? Ar reikia gerokai apkarpyti šonines šakeles, kad išlaikyti tokią "plokščią" lają?

cia jis nesuformuotas, o viena saka nupjauta, isaknydinta, ir va dabar zaliuoja... Kiek skaiciau, tai tik jaunos sakos buna tokios raitytos, reiskia, ji kaip ir visus gluosnius ar blindes reikia stipriai geneti, kad uzaugintu kuo daugiau jaunu sakeliu ax.gif
Atsakyti
ADA - dėl tvenkinėlio turiu klausimų, kadangi irgi planuojame kasti - ar patys kasėtės? matau kad betonuotas - kodėl toks sprendimas??? o žemių nereikėjo išmesti - kalniuką šalia pasidarei iš jų?
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 06 02, 12:45)
Įdėsiu keletą kampelių  ax.gif
Čia pernai sodinom  blush2.gif Tik tos lanksvos jau per didelės - įdomu galima jas apkarpyti g.gif

Žinoma kad galima. Aš jau karpau kai tik laiko turiu. thumbup.gif
Baltas pavydas ima pas tave viskas nauja ir namas ir aplinka bigsmile.gif Sėkmės kuriant, pradžia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 02, 13:42)
ADA - dėl tvenkinėlio turiu klausimų, kadangi irgi planuojame kasti - ar patys kasėtės? matau kad betonuotas - kodėl toks sprendimas??? o žemių nereikėjo išmesti - kalniuką šalia pasidarei iš jų?

Blyn, tiek prirašiau - ir dingo... doh.gif
Dabar trumpai - kasėmės patys, pernai. Kodėl betonuotas - nežinau, toks maniškio sprendimas buvo. Kalnelis iš kitų žemių, nes tos kurios iš kasimo liko - buvo grynas molis su galybe akmenų doh.gif Šiaip viską darė MB.Tik dabar gailisi, kad patingėjo visą dugną akmenukais "nusodinti".

Klausimas merginoms, turinčioms tenkinukus - ką pilat/dedat, kad neprarugtų vanduo? ax.gif 4u.gif

Bitulka, Boružėle, ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 02 birželio 2008 - 13:19
O man tai baisu, kad suliny vanduo baigsis nuo laistymu. Juk dar tik vasaros pradzia. Zeme net dulka.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 02, 13:11)
O man tai baisu, kad suliny vanduo baigsis nuo laistymu. Juk dar tik vasaros pradzia. Zeme net dulka.

Aga jo, baisoka unsure.gif as tai savo "bala" baigiu issemt gelynus, darza ir siltnami belaistydama blink.gif liks tik karosai ir varles ant dugno g.gif reikia lietucio jau, oi kaip reikia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 02 birželio 2008 - 13:16