Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(vida777 @ 2008 06 01, 13:17)

Gražus gluosnio "dizainas " dar tokio neteko matyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 30, 13:58)
Gražuolė pušis, kokia čia yra ???  g.gif

Pinus parviflora "Negishi" -smulkiažiedė pušis rolleyes.gif
Atsakyti
Oi merginos labas mirksiukas.gif . Atrodo pora dienų nesilankiau čia, o jūs jau kiek visko pripliurpėt doh.gif . Radau viena grožybę gal kas galite pasakyti kas tai per medelis blush2.gif . Važiavau pro šalį kokius tris kartus ketvirtą kart važiuodama nusprendžiau nufotografuoti. Sakau gal ekspertai nustatys medelio pavadinimą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Iš anksto dėkoju aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif . Mano tėveliams labai jis patiko

Atsakyti
gal PUPMEDIS? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 01, 15:48)
Antroj nuotraukoj man tas gluosnis kaip nudziuves atrodo. Niu man jis baisiai negrazus schmoll.gif , bet kaip sako, del skonio nesigincijama ax.gif

tai cia pernykstes nukirptos ir jau seniai sudziuvusios sakos biggrin.gif , tik norejau parodyt, kokios formos jos buna, kol dar medis nesulapaves ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 02, 00:07)
tai cia pernykstes nukirptos ir jau seniai sudziuvusios sakos  biggrin.gif , tik norejau parodyt, kokios formos jos buna, kol dar medis nesulapaves ...

tikrai įdomiai čia jis suformuotas rolleyes.gif o kai jis sulapoja ar ta įdomi forma tebesimato? Ar reikia gerokai apkarpyti šonines šakeles, kad išlaikyti tokią "plokščią" lają?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 06 02, 00:01)
gal PUPMEDIS?  rolleyes.gif

aha, man irgi ant pupmedžio neša... nes kažkaip atmintin įsirėžė biggrin.gif kai lyginau akacijos ir pupmedžio panašumus... o ir žydėjimo laikas atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 01, 16:48)
Antroj nuotraukoj man tas gluosnis kaip nudziuves atrodo. Niu man jis baisiai negrazus schmoll.gif , bet kaip sako, del skonio nesigincijama ax.gif

Man irgi

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 01, 23:55)
Radau viena grožybę gal kas galite pasakyti kas tai per medelis blush2.gif .

Pupmedis 4u.gif

O mano hakuro nishiki gluosni skruzdes ir amarai apejo, baisus visas. Kazin kuris chemikalas geriausiai jam tiktu, nuo amaro turiu omeny. Karate? Decis? Dar kazkoki turiu, tik pavadinimas uzkrito. Pirkau kaktusams profilaktikai nuo erkuciu.
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 01, 22:55)
Oi merginos labas mirksiukas.gif . Atrodo pora dienų nesilankiau čia, o jūs jau kiek visko pripliurpėt doh.gif . Radau viena grožybę gal kas galite pasakyti kas tai per medelis blush2.gif . Važiavau pro šalį kokius tris kartus ketvirtą kart važiuodama nusprendžiau nufotografuoti. Sakau gal ekspertai nustatys medelio pavadinimą  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image
Iš anksto dėkoju aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif . Mano tėveliams labai jis patiko

kokis grozis wub.gif wub.gif vajeeeee.... o kur tokiu groziu galima isigyti??? g.gif
Atsakyti
As ji senai nusiziurejus, bet jis labai aukstas auga, be to nuodingas.
Atsakyti
sveikutes, gal galit paprotint mane-mano maumedis tik i viena puse sakas leidzia, o kita plika, tik viena nupepusi sakekele....Ar as turciau ka daryt ar tiesiog laukti.... ax.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 06 02, 01:01)
gal PUPMEDIS?  rolleyes.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 02, 09:42)
aha, man irgi ant pupmedžio neša... nes kažkaip atmintin įsirėžė biggrin.gif kai lyginau akacijos ir pupmedžio panašumus... o ir žydėjimo laikas atitinka ax.gif

Ačiū merginos kad apšvietėt aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif . Aš pati pagalvojau kad tai gali būti pupmedis, bet nebuvau tikra tai sakau paklausiu labiau išmanančių blush2.gif

QUOTE(Bitulka @ 2008 06 02, 10:45)
kokis grozis wub.gif  wub.gif  vajeeeee.... o kur tokiu groziu galima isigyti??? g.gif

Aha aš ir susirūpinau kur nusipirkt tokį medelį doh.gif doh.gif doh.gif . Mane jau "nervuoja" Šiauliuose nieko aš nerandu naujo nei to pupmedžio nesu mačius g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aha aš ir susirūpinau kur nusipirkt tokį medelį . Mane jau "nervuoja" Šiauliuose nieko aš nerandu naujo nei to pupmedžio nesu mačius

Toki maciau, tiesa pamerkta, TSĮ Šiauliuose. Sakė, kad tai žirnmedis, bet gal jis skirtinguose regionuose kitaip vadinamas. Ir mane labai sužavėjo. thumbup.gif Kur ji i9sigyti?
Atsakyti