Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 30, 13:12)
nes visa savaite lietus pila kiekviena diena. Jeigu siandien nelis - tai ryt sodinsiu. sokiai.gif

eik tu sau gerai turit,mes kepam rolleyes.gif silumos virs 30,lietaus nei laso unsure.gif
Atsakyti
As pati turiu 3 rožes, bet šiaip tai man jos ne tie augalai, dėl kurių iš proto einu smile.gif nors mano močiutė ohoho kokius rožynus pas save kaimuke veisė.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 30, 10:57)
Myliu as spygliuocius  wub.gif

Jooooo man irgi spygliuociai labai labai wub.gif wub.gif zadu ant senatves savo fazendoj pusyneli uzsiaugint ax.gif nes dabar ten kokia veju perpuciama ir skersai ir isilgai vieta, kad taip norisi uzuovejos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 30, 10:42)
O vat čia mano vakarykštis nenumatytas ir neplanuotas pirkinukas su dviem šyškom, nu kaip man jos pramuša rolleyes.gif
user posted image

Gražuolė pušis, kokia čia yra ??? g.gif

O dėl lietaus - tai kažkokia praraja - pas mus Klaipėdos regione jau koks 1,5 mėnesio nelyja, jau pavargau laistyti... doh.gif
Atsakyti
Bet juk baisu del to lietaus, ar ne? blink.gif viskas baigia galutinai issiderinti unsure.gif

o kad ir lija tas lietus, tai kazkoks nenormalus, zemes pavirsius tik paslampa, o giliau sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 30 gegužės 2008 - 13:06
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 29, 18:53)
Erškėtrožių.

user posted image

va tokios grazios dar nebuvau macius. Pas mus prie autobusu stoties labai grazios ryskiai raudonais ziedais ersketrozes wub.gif , o uz musu sklypo tvoros auga bordo sp. lapais ruzavais ziedais - irgi grazios...

QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 20:59)
blink.gif  už vieną vištą visus tavo medžius... irnesakyk.gif tiek to pati kaip nors iš vielos išsilankstysiu biggrin.gif

paprasciausias budas apsikarpyt keturkampe arba trikampe piramides forma - ikalt 4 lysveles kampuose (arba 3), virsuje surist, jei reikia, dar skersai vielute ar plonu spagatu apristi (nerandu tinkamo zodzio ax.gif )...

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 21:19)
Labai grazi gyvatvore. Ar tu isitikinus, kad cia ersketis? Per grazus ziedai. Man tai kaip is akies traukta roze "Reine des violettes" . Ir dydid panasus. Mineta roze 2mx 1.5m.

user posted image

atkreipk demesi ne tik i ziedus, bet ir i lapus..., ir pamatysi skirtuma...

QUOTE(Wolke @ 2008 05 30, 09:56)
turiu viena angliska roze,kuria buvau dovanu gavus,tik kazkaip neliko atminty koks jos vardas
user posted image

ir as tokia turiu.... gavau is mylimo - dar 20 € mokejo doh.gif (nu ko is meiles nepadarysi, atleidau...) o dabar stovi vienas stiebas, lapus tik virsunej leidzia wink.gif .
Tos, kurios turit angliskas - kaip trumpai jus jas nugenit? Reikes rimciau paskaityt, o siaip tai nerandu, ar angliskas galima trumpai nurezt, kad priaugintu nauju atzalu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 30, 14:41)
va tokios grazios dar nebuvau macius. Pas mus prie autobusu stoties labai grazios ryskiai raudonais ziedais ersketrozes  wub.gif , o uz musu sklypo tvoros auga bordo sp. lapais ruzavais ziedais - irgi grazios...
paprasciausias budas apsikarpyt keturkampe arba trikampe piramides forma - ikalt 4 lysveles kampuose (arba 3), virsuje surist, jei reikia, dar skersai vielute ar plonu spagatu apristi (nerandu tinkamo zodzio ax.gif )...
atkreipk demesi ne tik i ziedus, bet ir i lapus..., ir pamatysi skirtuma...
ir as tokia turiu.... gavau is mylimo - dar 20 € mokejo  doh.gif  (nu ko is meiles nepadarysi, atleidau...) o dabar stovi vienas stiebas, lapus tik virsunej leidzia  wink.gif .
Tos, kurios turit angliskas - kaip trumpai jus jas nugenit? Reikes rimciau paskaityt, o siaip tai nerandu, ar angliskas galima trumpai nurezt, kad priaugintu nauju atzalu  g.gif ?

* Niu tikrai lapai kitoki.
* Rojaus sodu forume labai gera nuoroda ideta. reikia karpyti ne pagal tai ar ta roze krumine, ar vijokline ir t.t. Kai atveze roze buvo idetas lankstinukas ir ten parasyta kaip karpyt floribundines, hibridines arbatinestuos a la medelius it t.t. Parasyk kokia konkreciai tavo roze tai as issiversiu ir parasysiu.
Papildyta:
Maniskes manau negalima iki pat zemes nurezt , taip ji niekada nepasieks savo aukscio. Kaip supratau beveik prie zemes kerpamos floribundenes
Atsakyti
My Webpage
Papildyta:
Cia parodyta kaip reikia geneti rozes. Atsiprasau, bet tik angliskai blush2.gif
Atsakyti
Nusimato siltas savaitgalis, tai turbut darbuosis visos savo gelyneliuose, arba kaip tik - grozesis ziedais. Mano tai levanda jau neuzilgo zydes. Patinka man jos, susodintos pas mane tarp roziu, ziuresiu ar tikrai dabar roziu vabalai nepuls, ar nubaidys juos levandu kvapas.
Atsakyti
Gal kas zinot kaip vadinasi gelyte zydinti geltonai, oranziniai. Tokia panasi i saules geles, ramunes g.gif niekaip negaliu prisimint g.gif
lyg kacanija, bet per google nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 30 gegužės 2008 - 18:38
QUOTE(agnir @ 2008 05 30, 19:37)
Gal kas zinot kaip vadinasi gelyte zydinti geltonai, oranziniai. Tokia panasi i saules geles, ramunes g.gif niekaip negaliu prisimint g.gif
lyg kacanija, bet per google nerandu verysad.gif

gal gazanija
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 30, 19:44)

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif flirt.gif tikrai sita, matyt pardaveja is kurios pirkau svepla buvo ir gavosi "kacanija" dar karta dekui ax.gif
Atsakyti