Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

oi merginos as vos speju su jumis keliauti per lapus karsta.gif Bet pasistengsiu prieiti . savaitgali pabandysiu ir as kazka is savo darzeliu jusu teismui. Pafotkint tai vienas dalykas bet ikelt nemokesiu doh.gif tada krepsiuosi i jus. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinu su priešpaskutine pavasario diena 4u.gif net per paveiksliuką užuodžiu alyvos kvapą. Geros dienos sunglasses2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės mergytės 4u.gif
padėkite man,kuom purkštį šį medelį,užpuolė skruzdėlės doh.gif
(pasisavinau kažkurios foto ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Tos skruzdes tai negaliu, kaip mane nervina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 05 30, 09:32)
Sveikutės mergytės 4u.gif
padėkite man,kuom purkštį šį medelį,užpuolė skruzdėlės doh.gif
(pasisavinau kažkurios foto ax.gif )
user posted image

Maciau senukuose nuo skruzdziu ir visokio kitokio brudo yra pirkti ar skystima, ar milteliai nepamenu mastau.gif turetu padeti as taip manau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 30, 08:10)
sveikinu su priešpaskutine pavasario diena 4u.gif net per paveiksliuką užuodžiu alyvos kvapą. Geros dienos sunglasses2.gif
user posted image

O jau cia koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif jau man kaip alyvos patinka, tai negaliu blush2.gif vat imsiu ir nusipirksiu kada skiepyta alyva, vat ir pasisodinsiu pas save, vat... ir zydes ji man ir kvepes ax.gif o brangiausias paburbuliuos ir nustos... irnesakyk.gif nepasius ne meska hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...

tame ir reikalas ,kad parasyta tik Nostalgierose ir kokio roziu augintojo ji uzauginta

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 22:19)
Cia ta angliska roze, kuria parsisiunciau "Jayne Austin".

sudominai g.gif o kodel butent Jayne Austin...skaiciau tu Austin ir daugiau rusiu yra,kodel butinai Jayne siunteisi mirksiukas.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 22:25)
Wolke radau nete parasyta, kad tavo roze hibridine arbatine. Tik neaisku kodel ji pas tave zydi viena karta, nes turetu zydet pakartotinai. Ar iskarpai perzydejusius ziedus? O gal yra dar kokiu kitokiu roziu tokiu pavadinimu g.gif

nukarpau perzydejusius ziedus,bet tai neprivercia tos rozes antra kart zydet unsure.gif
user posted image

turiu viena angliska roze,kuria buvau dovanu gavus,tik kazkaip neliko atminty koks jos vardas
user posted image

ikyresim cia su tom rozem,arba sudominsim smile.gif
user posted image user posted image
Papildyta:
alyvos tai man irgi wub.gif as siemet pasisodinau,tikiuosi sulaukt ziedu kita pavasari....o skruzdes bash.gif isimete man i geliu puodus,gavau persodint geles...pirkau tolius miltelius baltus,visur pribarsciau,atrodo padejo
Atsakyti
Bitulka, as ta pati sakiau, noriu alyvu, pirksiu ir t.t. padariau, pirkau LZU mugeje "Ka pasesi". Ieskojau pacios graziausios, skiepytos, baltos, kvepiancios nu labai labai thumbup.gif . Radau. Dziaugiausi, o kai prazydo tai nei balta, nei skiepyta, bet kvepia , ziauru kaip apgavo doh.gif , as to pardavejo kitais metais paieskosiu parodoje ir bash.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 30, 10:49)
Maciau senukuose nuo skruzdziu ir visokio O jau cia koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jau man kaip alyvos patinka, tai negaliu blush2.gif  vat imsiu ir nusipirksiu kada skiepyta alyva, vat ir pasisodinsiu pas save, vat... ir zydes ji man ir kvepes ax.gif  o brangiausias paburbuliuos ir nustos... irnesakyk.gif nepasius ne meska  hihihi.gif

vat imk ir nusipirk, tikrai, kad MB nepasius mirksiukas.gif
O vat čia mano vakarykštis nenumatytas ir neplanuotas pirkinukas su dviem šyškom, nu kaip man jos pramuša rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 30 gegužės 2008 - 10:44
Myliu as spygliuocius wub.gif
Atsakyti
Kur buvo graži gyvatvorė iš erkėčių, tai vadinasi jie regis raukšlėtalapis erškėtis. Būna dar baltų, rožinių žiedų, pilnavidurių ir ne. Nuostabus aromatas.
VU botanikos sodas:
user posted image

Čia Sibirkos rožyne radau kokių gražių
http://www.rozes.lt/...ogas_rugosa.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 30 gegužės 2008 - 11:13
QUOTE(Wolke @ 2008 05 30, 10:56)
tame ir reikalas ,kad parasyta tik Nostalgierose ir kokio roziu augintojo ji uzauginta
sudominai g.gif o kodel butent Jayne Austin...skaiciau tu Austin ir daugiau rusiu yra,kodel butinai Jayne siunteisi  mirksiukas.gif

Norejau, kad isvaizda butu kaip senovines rozes, stipriai kvepetu, kad butu pastelines spalvos, pakartotinai zydetu ir butu atspari ligoms. Ir dar, kad butu kompaktiska lietus nekenktu ziedams. Sita krumas auga 1.x1m. Konkreciai ir ieskojau senovines, bet galiausiai nusipirkau angliska. Visos senovines labai neatsparios miltliogei, o pas mane visos salygos tam grybui augti. Vasaros gana vesios, daug lyja.
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 30, 10:56)

user posted image

turiu viena angliska roze,kuria buvau dovanu gavus,tik kazkaip neliko atminty koks jos vardas

ta rausva roze labai grazi ir tokia sveika atrodo. mano vargsele Zephirine D. pazeista miltliges. Ir ta truputi oranzine fantas tiska wub.gif
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 05 30, 12:04)
Kur buvo graži gyvatvorė iš erkėčių, tai vadinasi jie regis raukšlėtalapis erškėtis. Būna dar baltų, rožinių žiedų, pilnavidurių ir ne. Nuostabus aromatas.
VU botanikos sodas:
user posted image
Čia Sibirkos rožyne radau kokių gražių
http://www.rozes.lt/...ogas_rugosa.htm

As noriu to violetinio erskecio "Zaiga". Vietos mazai verysad.gif
Papildyta:
user posted image

Va Jayne Austin. Niekaip negaliu pasodint, nes visa savaite lietus pila kiekviena diena. Jeigu siandien nelis - tai ryt sodinsiu. sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 30, 13:12)
Norejau, kad isvaizda butu kaip senovines rozes, stipriai kvepetu, kad butu pastelines spalvos, pakartotinai zydetu ir butu atspari ligoms. Ir dar, kad butu kompaktiska lietus nekenktu ziedams. Sita krumas auga 1.x1m.  Konkreciai ir ieskojau senovines, bet galiausiai nusipirkau angliska. Visos senovines labai neatsparios miltliogei, o pas mane visos salygos tam grybui augti. Vasaros gana vesios, daug lyja.
Papildyta:

ta rausva roze labai grazi ir tokia sveika atrodo. mano vargsele Zephirine D. pazeista miltliges. Ir ta truputi oranzine fantas tiska wub.gif
Papildyta:

As noriu to violetinio erskecio "Zaiga". Vietos mazai verysad.gif
Papildyta:
user posted image

Va Jayne Austin. Niekaip negaliu pasodint, nes visa savaite lietus pila kiekviena diena. Jeigu siandien nelis - tai ryt sodinsiu. sokiai.gif

Staigiai visą lietų atiduodat man, nes jau baigiu sudžiūti į ožio ragą, šiemet normaliai dar nelijo nei karto, jau žolė pradėjo degti.
Atsakyti