oi merginos as vos speju su jumis keliauti per lapus Bet pasistengsiu prieiti . savaitgali pabandysiu ir as kazka is savo darzeliu jusu teismui. Pafotkint tai vienas dalykas bet ikelt nemokesiu tada krepsiuosi i jus.
sveikinu su priešpaskutine pavasario diena net per paveiksliuką užuodžiu alyvos kvapą. Geros dienos
Sveikutės mergytės
padėkite man,kuom purkštį šį medelį,užpuolė skruzdėlės
(pasisavinau kažkurios foto )
Tos skruzdes tai negaliu, kaip mane nervina
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 05 30, 09:32)
Sveikutės mergytės
Maciau senukuose nuo skruzdziu ir visokio kitokio brudo yra pirkti ar skystima, ar milteliai nepamenu turetu padeti as taip manau
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 30, 08:10)
sveikinu su priešpaskutine pavasario diena net per paveiksliuką užuodžiu alyvos kvapą. Geros dienos
O jau cia koks grozis jau man kaip alyvos patinka, tai negaliu vat imsiu ir nusipirksiu kada skiepyta alyva, vat ir pasisodinsiu pas save, vat... ir zydes ji man ir kvepes o brangiausias paburbuliuos ir nustos... nepasius ne meska
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...
tame ir reikalas ,kad parasyta tik Nostalgierose ir kokio roziu augintojo ji uzauginta
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 22:19)
Cia ta angliska roze, kuria parsisiunciau "Jayne Austin".
sudominai o kodel butent Jayne Austin...skaiciau tu Austin ir daugiau rusiu yra,kodel butinai Jayne siunteisi
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 22:25)
Wolke radau nete parasyta, kad tavo roze hibridine arbatine. Tik neaisku kodel ji pas tave zydi viena karta, nes turetu zydet pakartotinai. Ar iskarpai perzydejusius ziedus? O gal yra dar kokiu kitokiu roziu tokiu pavadinimu
nukarpau perzydejusius ziedus,bet tai neprivercia tos rozes antra kart zydet
turiu viena angliska roze,kuria buvau dovanu gavus,tik kazkaip neliko atminty koks jos vardas
ikyresim cia su tom rozem,arba sudominsim
Papildyta:
alyvos tai man irgi as siemet pasisodinau,tikiuosi sulaukt ziedu kita pavasari....o skruzdes isimete man i geliu puodus,gavau persodint geles...pirkau tolius miltelius baltus,visur pribarsciau,atrodo padejo
Bitulka, as ta pati sakiau, noriu alyvu, pirksiu ir t.t. padariau, pirkau LZU mugeje "Ka pasesi". Ieskojau pacios graziausios, skiepytos, baltos, kvepiancios nu labai labai . Radau. Dziaugiausi, o kai prazydo tai nei balta, nei skiepyta, bet kvepia , ziauru kaip apgavo , as to pardavejo kitais metais paieskosiu parodoje ir .
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 30, 10:49)
Maciau senukuose nuo skruzdziu ir visokio O jau cia koks grozis jau man kaip alyvos patinka, tai negaliu vat imsiu ir nusipirksiu kada skiepyta alyva, vat ir pasisodinsiu pas save, vat... ir zydes ji man ir kvepes o brangiausias paburbuliuos ir nustos... nepasius ne meska
vat imk ir nusipirk, tikrai, kad MB nepasius
O vat čia mano vakarykštis nenumatytas ir neplanuotas pirkinukas su dviem šyškom, nu kaip man jos pramuša
Myliu as spygliuocius
Kur buvo graži gyvatvorė iš erkėčių, tai vadinasi jie regis raukšlėtalapis erškėtis. Būna dar baltų, rožinių žiedų, pilnavidurių ir ne. Nuostabus aromatas.
VU botanikos sodas:
Čia Sibirkos rožyne radau kokių gražių
http://www.rozes.lt/...ogas_rugosa.htm
VU botanikos sodas:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 30, 10:56)
tame ir reikalas ,kad parasyta tik Nostalgierose ir kokio roziu augintojo ji uzauginta
sudominai o kodel butent Jayne Austin...skaiciau tu Austin ir daugiau rusiu yra,kodel butinai Jayne siunteisi
Norejau, kad isvaizda butu kaip senovines rozes, stipriai kvepetu, kad butu pastelines spalvos, pakartotinai zydetu ir butu atspari ligoms. Ir dar, kad butu kompaktiska lietus nekenktu ziedams. Sita krumas auga 1.x1m. Konkreciai ir ieskojau senovines, bet galiausiai nusipirkau angliska. Visos senovines labai neatsparios miltliogei, o pas mane visos salygos tam grybui augti. Vasaros gana vesios, daug lyja.
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 30, 10:56)
turiu viena angliska roze,kuria buvau dovanu gavus,tik kazkaip neliko atminty koks jos vardas
ta rausva roze labai grazi ir tokia sveika atrodo. mano vargsele Zephirine D. pazeista miltliges. Ir ta truputi oranzine fantas tiska
Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 05 30, 12:04)
Kur buvo graži gyvatvorė iš erkėčių, tai vadinasi jie regis raukšlėtalapis erškėtis. Būna dar baltų, rožinių žiedų, pilnavidurių ir ne. Nuostabus aromatas.
VU botanikos sodas:
VU botanikos sodas:
As noriu to violetinio erskecio "Zaiga". Vietos mazai
Papildyta:
Va Jayne Austin. Niekaip negaliu pasodint, nes visa savaite lietus pila kiekviena diena. Jeigu siandien nelis - tai ryt sodinsiu.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 30, 13:12)
Norejau, kad isvaizda butu kaip senovines rozes, stipriai kvepetu, kad butu pastelines spalvos, pakartotinai zydetu ir butu atspari ligoms. Ir dar, kad butu kompaktiska lietus nekenktu ziedams. Sita krumas auga 1.x1m. Konkreciai ir ieskojau senovines, bet galiausiai nusipirkau angliska. Visos senovines labai neatsparios miltliogei, o pas mane visos salygos tam grybui augti. Vasaros gana vesios, daug lyja.
Papildyta:
ta rausva roze labai grazi ir tokia sveika atrodo. mano vargsele Zephirine D. pazeista miltliges. Ir ta truputi oranzine fantas tiska
Papildyta:
Papildyta:
Va Jayne Austin. Niekaip negaliu pasodint, nes visa savaite lietus pila kiekviena diena. Jeigu siandien nelis - tai ryt sodinsiu.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Staigiai visą lietų atiduodat man, nes jau baigiu sudžiūti į ožio ragą, šiemet normaliai dar nelijo nei karto, jau žolė pradėjo degti.