Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

Nu negaliu jau čia užsukti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik pamatau kokią naujovę jau man ir reik. hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Nu dabar tie trafaretai ................Man jų reik. doh.gif
Svarbiausia kad niekur nesu mačiusi pirkti. g.gif Ką daryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal kada ir į Lietuvą atveš.
Reik pasiimt popieriaus lapą ir šašyt ir rašyt, jaučiu nemažas sarašiukas gausis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 28, 14:05)
jeigu nežinai veislės, tai tik vėjas pasakys, kas ji tokia  biggrin.gif  O jeigu žinai, tai pagooglinus galima atsekti, kokiai rožių grupei priklauso. Man pagal žiedą ir spalvą panaši į šiuolaikines arbatines hibridines (senovinių geltonų yra vienetai).

negaliu pasakyt, kad nezinau - ant lipancios rozes buvo etikete,kurioje raso nostalgiska roze -tai si tikrai butu prie senoviniu,nes jos ir ziedai roziniai ir zydi viena karta,o kitos rozes pirkau pigiai po 99cnt ant visu buvo etiketes su tamsiai raudonais ziedais (pazodziui verciant -kilmingos rozes) bet gavosi kaip kates pirkimas maise,nes is 10roziu 6 yra geltonos (buvau foto idejus) trys tokios kaip arbatines ir viena balta kaip ersketroze :lotuliukas:padarysiu foto -imesiu savo arbatines ir ersketroze- o dar turiu paveldejusi perkant nama keleta roziu,kuriu kilme tikrai neaiski ,tai va koks mano rozynas ax.gif MB dar nusipirko dvi lipancias rozes,reikes paskaityt etiketes,bet jas jau jis pats prisiziuri tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 29, 12:53)
negaliu pasakyt, kad nezinau - ant lipancios rozes buvo etikete,kurioje raso nostalgiska roze -tai si tikrai butu prie senoviniu,nes jos ir ziedai roziniai ir zydi viena karta,o kitos rozes pirkau pigiai po 99cnt ant visu buvo etiketes su tamsiai raudonais ziedais (pazodziui verciant -kilmingos rozes) bet gavosi kaip kates pirkimas maise,nes is 10roziu 6 yra geltonos (buvau foto idejus) trys tokios kaip arbatines ir viena balta kaip ersketroze  :lotuliukas:padarysiu foto -imesiu savo arbatines ir ersketroze- o dar turiu paveldejusi perkant nama keleta roziu,kuriu kilme tikrai neaiski ,tai va koks mano rozynas  ax.gif MB dar nusipirko dvi lipancias rozes,reikes paskaityt etiketes,bet jas jau jis pats prisiziuri  tongue.gif

O koks konkreciai rozes pavadinimas? Nostalgiska tai dar ne pavadinimas. Senovines rozes ne butinai rozines, gali buti ir kitu spalvu. O ir ziedo forma gali suklaidinti,nes pvz. angliskos rozes ziedu forma praktiskai nesiskiria nuo senoviniu,bet jos jau modernios. T.y. angliskos rozes atrodo ir taip stipriai kvepia kaip senovines, bet angliskos daug atsparesnes ligoms, ju ziedams nekenkia lietus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 09:08)
aš va apie šią vietą teiravausi, kas tas yr ax.gif
ir kas tas Shetellige yr... nu baikit panos, kažkokiais kodais jūs čia kalbatės, aš dar jų neįsikirtau biggrin.gif

QUOTE(nengamo @ 2008 05 29, 09:10)
O gal tų trafaretų TP yra? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - sobieska , tobulejimui nera ribu...

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 29, 11:06)
Svarbiausia kad niekur nesu mačiusi pirkti. g.gif  Ką daryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal kada ir į Lietuvą atveš.

reiks mum su Wolke eksportu uzsiimt biggrin.gif ...

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 12:34)
O koks konkreciai rozes pavadinimas? Nostalgiska tai dar ne pavadinimas.

gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...
http://forum.planten...?g2_itemId=8346
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 22:32)
gyventi nuosavam name ir neturėti nė daigiuko kokios stalui skirtos žalumos būtų nesuprantama cool.gif

O kaip as "myliu" darziukus doh.gif pas mane auga tik tai, kas Dievo pagalba auga lotuliukas.gif na dar graziai atrodo lotuliukas.gif Mano darzo turinys: cukinijos, zirniai, saulegrazos, melisa blush2.gif Auginau ridikus, tai isaugo kaip runkeliai, nespejom suvalgyt doh.gif Auginau pomidorus, tai nudziuvo blush2.gif Auginau salotas, taip irgi nesuvalgem, biski karcios buvo blush2.gif ax.gif
Nu vnz ant kiek myliu dekoratyvius augalus, antiek man neidomus darzo turinys. Gal dar pasitaisysiu kada, isaugsiu is plevesiskumo smile.gif
Papildyta:
Tiesa dar rabarbarai neblogai gyvena lotuliukas.gif pagalvojau, kad ir krapas nereiklus, reiks pamastyt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 29, 15:27)
O kaip as "myliu" darziukus  doh.gif pas mane auga tik tai, kas Dievo pagalba auga  lotuliukas.gif na dar graziai atrodo  lotuliukas.gif Mano darzo turinys: cukinijos, zirniai, saulegrazos, melisa  blush2.gif Auginau ridikus, tai isaugo kaip runkeliai, nespejom suvalgyt  doh.gif Auginau pomidorus, tai nudziuvo  blush2.gif Auginau salotas, taip irgi nesuvalgem, biski karcios buvo  blush2.gif  ax.gif
Nu vnz ant kiek myliu dekoratyvius augalus, antiek man neidomus darzo turinys. Gal dar pasitaisysiu kada, isaugsiu is plevesiskumo  smile.gif
Papildyta:
Tiesa dar rabarbarai neblogai gyvena  lotuliukas.gif pagalvojau, kad ir krapas nereiklus, reiks pamastyt.

Geras, o aš galvojau, kad aš čia viena tokia biggrin.gif net lengviau paliko... jei ne mama, tai būtų mano valia viską gervuogėm užleiščiau, na gal dar avietėm, tiesa - braškės nėra reiklios. lotuliukas.gif Kam auginti, jeigu vistiek reikia pirkti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - sobieska , tobulejimui nera ribu...
reiks mum su Wolke eksportu uzsiimt  biggrin.gif ...

drinks_cheers.gif ...jeigu jau rimtai užsiimsit eksportu tai atsiminkit, kad viskas nuo Sobieskos prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - sobieska , tobulejimui nera ribu...
reiks mum su Wolke eksportu uzsiimt  biggrin.gif ...
gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...
http://forum.planten...?g2_itemId=8346

Reikia pagooglint pavadinima gal butu issamesnis rozes aprasymas. Dabar jau man paciai pasidare idomu.Sako apetitas kyla bevalgant, o man kyla beziurint i rozes doh.gif Labai grazi roze wub.gif Jeigu ka idomaus rasiu parasysiu. Turetu but ir Wolkei idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, turi klausimą - gal nepyksit blush2.gif
Galbūt žinote kur galima būtų išsinuomoti "sėjamąją" vejai pasėti? Senukai neturi, Ramirent taip pat g.gif Gal kuri nuomojotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 29, 15:53)
Merginos, turi klausimą - gal nepyksit  blush2.gif
Galbūt  žinote kur galima būtų išsinuomoti "sėjamąją" vejai pasėti? Senukai neturi, Ramirent taip pat  g.gif Gal kuri nuomojotės? 4u.gif

ar turi omeny tokią kuri naudojama ir trąšoms barstyti? toks vežimukas su ratukais? mes tokią turim, bet sėti vejai ji tikrai nepatogi, plius labai neekonomiškai sėklą naudoja, net mažiausią angą nustačius byra tikrai per gausiai schmoll.gif bandžiau ir mečiau tą reikalą, užsisėjom rankom ir turim gerą veją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 29 gegužės 2008 - 15:00
QUOTE(ADA @ 2008 05 29, 15:53)
Merginos, turi klausimą - gal nepyksit  blush2.gif
Galbūt  žinote kur galima būtų išsinuomoti "sėjamąją" vejai pasėti? Senukai neturi, Ramirent taip pat  g.gif Gal kuri nuomojotės? 4u.gif

Kaimynai sėjosi - naudojosi trąšų barstytuvu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 05 29, 15:59)
Kaimynai sėjosi - naudojosi trąšų barstytuvu  tongue.gif

4u.gif Einu pagooglinsiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 29, 15:59)
ar turi omeny tokią kuri naudojama ir trąšoms barstyti? toks vežimukas su ratukais? mes tokią turim, bet sėti vejai ji tikrai nepatogi, plius labai neekonomiškai sėklą naudoja, net mažiausią angą nustačius byra tikrai per gausiai schmoll.gif bandžiau ir mečiau tą reikalą, užsisėjom rankom ir turim gerą veją

Tai jaučiu reikia neišradinėti dviračio ir bandyti sėti rankomis g.gif
jolaxus, gal kokių patarimų/plonybių patarsi? 4u.gif
Atsakyti
sobieska, ne viena tu, mes visos dvi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti