Nu negaliu jau čia užsukti.
Tik pamatau kokią naujovę jau man ir reik.
Nu dabar tie trafaretai ................Man jų reik.
Svarbiausia kad niekur nesu mačiusi pirkti. Ką daryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt?
Gal kada ir į Lietuvą atveš.
Reik pasiimt popieriaus lapą ir šašyt ir rašyt, jaučiu nemažas sarašiukas gausis.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 28, 14:05)
jeigu nežinai veislės, tai tik vėjas pasakys, kas ji tokia O jeigu žinai, tai pagooglinus galima atsekti, kokiai rožių grupei priklauso. Man pagal žiedą ir spalvą panaši į šiuolaikines arbatines hibridines (senovinių geltonų yra vienetai).
negaliu pasakyt, kad nezinau - ant lipancios rozes buvo etikete,kurioje raso nostalgiska roze -tai si tikrai butu prie senoviniu,nes jos ir ziedai roziniai ir zydi viena karta,o kitos rozes pirkau pigiai po 99cnt ant visu buvo etiketes su tamsiai raudonais ziedais (pazodziui verciant -kilmingos rozes) bet gavosi kaip kates pirkimas maise,nes is 10roziu 6 yra geltonos (buvau foto idejus) trys tokios kaip arbatines ir viena balta kaip ersketroze :lotuliukas:padarysiu foto -imesiu savo arbatines ir ersketroze- o dar turiu paveldejusi perkant nama keleta roziu,kuriu kilme tikrai neaiski ,tai va koks mano rozynas MB dar nusipirko dvi lipancias rozes,reikes paskaityt etiketes,bet jas jau jis pats prisiziuri
QUOTE(Wolke @ 2008 05 29, 12:53)
negaliu pasakyt, kad nezinau - ant lipancios rozes buvo etikete,kurioje raso nostalgiska roze -tai si tikrai butu prie senoviniu,nes jos ir ziedai roziniai ir zydi viena karta,o kitos rozes pirkau pigiai po 99cnt ant visu buvo etiketes su tamsiai raudonais ziedais (pazodziui verciant -kilmingos rozes) bet gavosi kaip kates pirkimas maise,nes is 10roziu 6 yra geltonos (buvau foto idejus) trys tokios kaip arbatines ir viena balta kaip ersketroze :lotuliukas:padarysiu foto -imesiu savo arbatines ir ersketroze- o dar turiu paveldejusi perkant nama keleta roziu,kuriu kilme tikrai neaiski ,tai va koks mano rozynas MB dar nusipirko dvi lipancias rozes,reikes paskaityt etiketes,bet jas jau jis pats prisiziuri
O koks konkreciai rozes pavadinimas? Nostalgiska tai dar ne pavadinimas. Senovines rozes ne butinai rozines, gali buti ir kitu spalvu. O ir ziedo forma gali suklaidinti,nes pvz. angliskos rozes ziedu forma praktiskai nesiskiria nuo senoviniu,bet jos jau modernios. T.y. angliskos rozes atrodo ir taip stipriai kvepia kaip senovines, bet angliskos daug atsparesnes ligoms, ju ziedams nekenkia lietus ir t.t.
QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 09:08)
aš va apie šią vietą teiravausi, kas tas yr
ir kas tas Shetellige yr... nu baikit panos, kažkokiais kodais jūs čia kalbatės, aš dar jų neįsikirtau
ir kas tas Shetellige yr... nu baikit panos, kažkokiais kodais jūs čia kalbatės, aš dar jų neįsikirtau
QUOTE(nengamo @ 2008 05 29, 09:10)
O gal tų trafaretų TP yra?
- sobieska , tobulejimui nera ribu...
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 29, 11:06)
Svarbiausia kad niekur nesu mačiusi pirkti. Ką daryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt?
reiks mum su Wolke eksportu uzsiimt ...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 29, 12:34)
O koks konkreciai rozes pavadinimas? Nostalgiska tai dar ne pavadinimas.
gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...
http://forum.planten...?g2_itemId=8346
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 22:32)
gyventi nuosavam name ir neturėti nė daigiuko kokios stalui skirtos žalumos būtų nesuprantama
O kaip as "myliu" darziukus pas mane auga tik tai, kas Dievo pagalba auga na dar graziai atrodo Mano darzo turinys: cukinijos, zirniai, saulegrazos, melisa Auginau ridikus, tai isaugo kaip runkeliai, nespejom suvalgyt Auginau pomidorus, tai nudziuvo Auginau salotas, taip irgi nesuvalgem, biski karcios buvo
Nu vnz ant kiek myliu dekoratyvius augalus, antiek man neidomus darzo turinys. Gal dar pasitaisysiu kada, isaugsiu is plevesiskumo
Papildyta:
Tiesa dar rabarbarai neblogai gyvena pagalvojau, kad ir krapas nereiklus, reiks pamastyt.
QUOTE(Tina* @ 2008 05 29, 15:27)
O kaip as "myliu" darziukus pas mane auga tik tai, kas Dievo pagalba auga na dar graziai atrodo Mano darzo turinys: cukinijos, zirniai, saulegrazos, melisa Auginau ridikus, tai isaugo kaip runkeliai, nespejom suvalgyt Auginau pomidorus, tai nudziuvo Auginau salotas, taip irgi nesuvalgem, biski karcios buvo
Nu vnz ant kiek myliu dekoratyvius augalus, antiek man neidomus darzo turinys. Gal dar pasitaisysiu kada, isaugsiu is plevesiskumo
Papildyta:
Tiesa dar rabarbarai neblogai gyvena pagalvojau, kad ir krapas nereiklus, reiks pamastyt.
Papildyta:
Geras, o aš galvojau, kad aš čia viena tokia net lengviau paliko... jei ne mama, tai būtų mano valia viską gervuogėm užleiščiau, na gal dar avietėm, tiesa - braškės nėra reiklios. Kam auginti, jeigu vistiek reikia pirkti
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
...jeigu jau rimtai užsiimsit eksportu tai atsiminkit, kad viskas nuo Sobieskos prasidėjo
QUOTE(vida777 @ 2008 05 29, 15:13)
- sobieska , tobulejimui nera ribu...
gali buti ir pavadinimas, bet as manau, kad vokiskos Nostalgierosen ir yra tos senovines...
Reikia pagooglint pavadinima gal butu issamesnis rozes aprasymas. Dabar jau man paciai pasidare idomu.Sako apetitas kyla bevalgant, o man kyla beziurint i rozes Labai grazi roze Jeigu ka idomaus rasiu parasysiu. Turetu but ir Wolkei idomu
Merginos, turi klausimą - gal nepyksit
Galbūt žinote kur galima būtų išsinuomoti "sėjamąją" vejai pasėti? Senukai neturi, Ramirent taip pat Gal kuri nuomojotės?
Galbūt žinote kur galima būtų išsinuomoti "sėjamąją" vejai pasėti? Senukai neturi, Ramirent taip pat Gal kuri nuomojotės?
QUOTE(ADA @ 2008 05 29, 15:53)
ar turi omeny tokią kuri naudojama ir trąšoms barstyti? toks vežimukas su ratukais? mes tokią turim, bet sėti vejai ji tikrai nepatogi, plius labai neekonomiškai sėklą naudoja, net mažiausią angą nustačius byra tikrai per gausiai bandžiau ir mečiau tą reikalą, užsisėjom rankom ir turim gerą veją
QUOTE(ADA @ 2008 05 29, 15:53)
Kaimynai sėjosi - naudojosi trąšų barstytuvu
QUOTE(Šilingė @ 2008 05 29, 15:59)
Kaimynai sėjosi - naudojosi trąšų barstytuvu
Einu pagooglinsiu
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 29, 15:59)
ar turi omeny tokią kuri naudojama ir trąšoms barstyti? toks vežimukas su ratukais? mes tokią turim, bet sėti vejai ji tikrai nepatogi, plius labai neekonomiškai sėklą naudoja, net mažiausią angą nustačius byra tikrai per gausiai bandžiau ir mečiau tą reikalą, užsisėjom rankom ir turim gerą veją
Tai jaučiu reikia neišradinėti dviračio ir bandyti sėti rankomis
jolaxus, gal kokių patarimų/plonybių patarsi?
sobieska, ne viena tu, mes visos dvi