Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 25

QUOTE(sobieska @ 2008 05 28, 19:24)
Galima lietuviškai pasakyti, konkrečiau išduoti vietą kur tų trafaretų tykot ax.gif Nes ten tas ...TOOM man nieko nesako biggrin.gif

jei cia man, tai ne visai supratau klausima g.gif ...

QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 21:13)
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia, ar tik buksmedis tinka ten karpymui, gal yra kokiu vijokliu smulkialapiu, tas buksmedis ilgai auga g.gif
user posted image

is gebenes smulkialapes daro - greit auga. Gali margalape gebene apauginti (kad gulbe ne zalia butu biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 28, 15:11)
Aš irgi griebčiau jei raščiau, bet man atrodo, kad tik pas hansus jų yra apščiai, nes ir jų žurnaluose teko matyt ir internetinėse pardėse daug pasiūlo ir... tik LT nemačiau rolleyes.gif

pries 2 metus Shetellige maciau. gal tebeturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 28, 11:47)
va prasom trafaretai  lotuliukas.gif 

Nežinojau, kad tokių būna blink.gif thumbup.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 28, 14:48)
Jau pradeda žydėt ir kvepėt sodo gyvatvorė  wub.gif 

user posted image

Ir aš tokios noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 05 28, 22:13)
Va ir as norejau paklausti del trafaretu, nes turiu vista kazkokia, ar tik buksmedis tinka ten karpymui, gal yra kokiu vijokliu smulkialapiu, tas buksmedis ilgai auga g.gif

user posted image

toks nekuklus klausimas...matau, kad ta gulbė kelia "problemų", gal nori, kad padėčiau ja atsikratyti lotuliukas.gif aš ją taip tarp augalų paslėpčiau, kad...

GRAŽUS TVENKINUKAS thumbup.gif į jį nesikėsinu, nea biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 28, 15:54)
Baumarkte Toom

aš va apie šią vietą teiravausi, kas tas yr ax.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 05 29, 07:51)
pries 2 metus Shetellige maciau. gal tebeturi  g.gif

ir kas tas Shetellige yr... nu baikit panos, kažkokiais kodais jūs čia kalbatės, aš dar jų neįsikirtau biggrin.gif
Atsakyti
O gal tų trafaretų TP yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2008 05 28, 21:59)
Labas , merginos  4u.gif
Gal kas galit apšviest , kur Klaipedos raj gaut Gebenę lipančią , noriu tvoros kolonas apželdint  ax.gif O gal tinka lauke sodint tos kur Maximoj parsidavinėja  g.gif Ir iš vis gal dabar ne laikas su jom prasidėt  g.gif

O dabar bandyčiau šakelėm,auginukais pasidaugint. Tik reikia surast pas ką prižėlę yra ir paprašyt. Jau kas apsiželdinęs nebus gaila. Mano am. at. kaimynas buvo pasidaręs tokią stačiakampę kiauru dugnu dėžutę. Apačioj žemė, durpės, viršuj smėlis. Pastatyta visiškam pavėsy. Ir taip iš šakelių ir tujų prisiaugino gyvatvorei. Dėžė buvo uždengta stiklu ir ten visada drėgna.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 10:08)

ir kas tas Shetellige yr... nu baikit panos, kažkokiais kodais jūs čia kalbatės, aš dar jų neįsikirtau biggrin.gif

biggrin.gif parduotuve tokia. stai
Atsakyti
Kalbėjot apie rožes. Čia daug naudingos info,kas nematė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 29, 10:13)
biggrin.gif  parduotuve tokia. stai

Nu va, ačiū - paprasta ir aišku biggrin.gif
Ilindau, bet nieko panašaus neaptikau...ir labai daug puslapių dar tik kuriasi, tai gal sukurps per tą laiką, užeisiu vėliau biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif , pasirodo ir kaune shetelingas yra. Gal pasikartosiu - nevisada spėju suskaityt jūsų puslapius - gal kuri vartojot shetelinge pirktas granules nuo šunų ir kačių, ar verta? Kaimynas paleidžia didelį šunį pasilakstyt, tai tas ir pasidarė pas mus tualetą -košmaras mad.gif mad.gif kalbu apie ECAR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 29 gegužės 2008 - 09:50
QUOTE(sobieska @ 2008 05 29, 10:08)
aš va apie šią vietą teiravausi, kas tas yr ax.gif

a la lietuviski Senukai 4u.gif pas hansus mirksiukas.gif jie vadinami Baumarktais,tokie kaip ir minetasis TOOM,pas mane tokio ner,bet maciau tokiu trafaretu ir kituose statybiniu medziagu parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 29, 11:16)
a la lietuviski Senukai  4u.gif pas hansus mirksiukas.gif jie vadinami Baumarktais,tokie kaip ir minetasis TOOM,pas mane tokio ner,bet maciau tokiu trafaretu ir kituose statybiniu medziagu parduotuvese  4u.gif

aciuks.gif pasirodo ne tik apie augalus sužinosiu, bet ir kitose sferose patobulėsiu smartass.gif , o tas nėra blogai biggrin.gif
Atsakyti