Namo aplinka 1
Namo aplinka 2
Namo aplinka 3
Namo aplinka 4
Namo aplinka 5
Namo aplinka 6
Namo aplinka 7
Namo aplinka 8
Namo aplinka 9
Namo aplinka 10
Namo aplinka 11
Namo aplinka 12
Namo aplinka 13
Namo aplinka 14
Namo aplinka 15
Namo aplinka 16
Namo aplinka 17
Namo aplinka 18
Namo aplinka 19
Namo aplinka 20
Namo aplinka 21
Namo aplinka 22
Namo aplinka 23
Namo aplinka 24
ahoy aš pirma...ir iškarto kvailas klausimas : ar tiesa, kad blindes reikia kuo daugiau karpyti, kad jos daugiau leistų šakų. Vienai paporinau,tokiai pat "žinovei" kaip aš, tai ji man skant, visą grožį nukerpu. Tai kaip iš tikro Va karpiau akaciją-žirnmedį-pupmedį tai ir prie to pačio blindei kasas patrumpinau
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 09:46)
Tai be skirstydama nepamiršk kaimynų Gražios jos labai
Na tikiuosi nepamiršiu (sakau kad bilobilas man nepadėjo ) o jei rimtai,tai būtinai gausi
Nu Nengamo tikra šaunuolė tai kada vakarėlis ir aš prisidėsiu
Štai ir jubiliejinė tema
Aš tau daigelį nuskyniau tos gėlytės kur tu norėjai kai išleis šaknis pasakysiu .
Velnias nespėjau
Štai ir jubiliejinė tema
Aš tau daigelį nuskyniau tos gėlytės kur tu norėjai kai išleis šaknis pasakysiu .
Velnias nespėjau
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 09:51)
Nu Nengamo tikra šaunuolė tai kada vakarėlis ir aš prisidėsiu
Štai ir jubiliejinė tema
Tai kaip nengamo dėl skirstymo manęs nepamirši . Aš tau daigelį nuskyniau tos gėlytės kur tu norėjai kai išleis šaknis pasakysiu .
Štai ir jubiliejinė tema
Tai kaip nengamo dėl skirstymo manęs nepamirši . Aš tau daigelį nuskyniau tos gėlytės kur tu norėjai kai išleis šaknis pasakysiu .
Ačiū Užnešiu tau,arba pati ateisi
O meetas tikrai būtų šaunu
QUOTE(nengamo @ 2008 05 27, 10:55)
Tigi pasigirsiu vakar buvau pas knifofija.
PATARIMAS !!! Niekada nevažiuokite pirkti gėlių su vyru. (jei jis nelabai palankiai žiūri į jūsų meilę gėlėms).
Gal šiandien užlėksiu po darbo nes maniškiui treniruotė . Ar būsi prie namo
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 10:00)
Tigi pasigirsiu vakar buvau pas knifofija.
PATARIMAS !!! Niekada nevažiuokite pirkti gėlių su vyru. (jei jis nelabai palankiai žiūri į jūsų meilę gėlėms).
Tai jau perskaičiau Nu žinok nors ir sakiau,kad man dar anksti grožybes pirkti,pagalvojau kad reikėjo ir man prie tavęs prisijungti
O su tais vyrais tai pritariu tau.Tik va savaitgalį man buvo staigmena.Ėjom į jubiliejų,tai jubilijatui pirkom dovanų medelį. Maniškis kai pamatė pas tuos žmones iš kurių pirkom medelius - susileido Sakė sugrįš ten,ir pirks ne vieną Ar galit įsivaizduot kokia man tai naujiena džiugi
Va tokį medelį pirkom,čia maumedis.Sorry,neturiu normalios nuotraukos
QUOTE(sobieska @ 2008 05 27, 10:49)
ahoy aš pirma...ir iškarto kvailas klausimas : ar tiesa, kad blindes reikia kuo daugiau karpyti, kad jos daugiau leistų šakų. Vienai paporinau,tokiai pat "žinovei" kaip aš, tai ji man skant, visą grožį nukerpu. Tai kaip iš tikro Va karpiau akaciją-žirnmedį-pupmedį tai ir prie to pačio blindei kasas patrumpinau
Labai gražiai suformuoti tavo medeliai. Man labai patinka tokie burbuliukai "čiotkai" atrodo
O cia prieky blinde?
Pukuciai ten ne plukė, bet burbulis, o mažas augalėlis, tai linalapis astras.
Medis rausvais žiedais, tai obelis, kažkas iš rojaus obuoliukų, dabar daug jų formų yra.
O dėl meeto tai pritariu, galim organizuoti, kad ir pas mane, vasara, kai vida777 ir wolke bus Lietuvoj.
Medis rausvais žiedais, tai obelis, kažkas iš rojaus obuoliukų, dabar daug jų formų yra.
O dėl meeto tai pritariu, galim organizuoti, kad ir pas mane, vasara, kai vida777 ir wolke bus Lietuvoj.
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 27, 10:23)
Kaip būtų šaunu
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 27, 10:06)
Labai gražiai suformuoti tavo medeliai. Man labai patinka tokie burbuliukai "čiotkai" atrodo
AČIŪ, bet ar tai tiesa , apie ką aš klausiau
QUOTE(Tina* @ 2008 05 27, 10:12)
O cia prieky blinde?
Auginu blindę