mano mazoji siandien isidrasino ir pradejo vaikscioti laikydamasi tik uz vienos rankos. anksciau budavo uz vienos rankeles paimi tai is kart klaupiasi sliazti. o siandien nedrasiai bet ejo ir labai patiko lakiu nesulaukiu kada vaiksciot prades, nes vyresnioji astunto menesio pabaigoje pradejo vaikscioti viena
lelka, keisk gydytoja ir nieko negalvok
Antane, o gal jis valgys jeigu duosit jam paciam i rankyte, pvz. kokia uoga, ar labai prisirpusia kriause? Maniskis taip mokesi nuryt gabaliukus ,labai nori PATS. o mesytes dabar visai nenori
agnita, i lauka eina su kepure, ar panama, bet jeigu vaiku aiksteleje karsta, o vejas ten nepucia, tai nuimu, buvo jau ir su sortais ir trumpom rankovem
gintariux.82, o mes kai buvo sloga butinai ejom i lauka, i miska... ir budavo geriau
Na mamos, parasysiu viena baisu pasiekima
Uzvakar, nunesiau kakot, supyko, tipo nenoriu dar o tu cia mane tampai , galvoju gerai, isplausiu indus virtuvej ,o tu pazaisk ant savo puzle kilimo. Plaunu ir klausau - vis dainuoja, barskina kazka. Tik susigriebiau, kad jau senokai ideali tyla Jeigu tylu, vadinas kazka naujo veikia Ir tokia mintis - PAKAKOJO! Atlekiu - akurat! Kruva prikrauta, vaikas po ja vaiksto, zaislu primetes , o rankos!!!!! iki alkuniu sudinos! Dirst i burna - O DIEVE, pilna S--DO! As ji nest plaut, jis man per burna tekst Vienzo abu paragavom, ka sunelis valges buvo Juokinga aisku buvo, bet ir darbo buvo. o paskui galvoju, nu bet ir netikus motinele! vaikas jau S--DO ragauja
Tarp kitko, maniskis irgi dvi naktis kelias apie 3, verkia, nuraminam ir miega toliau. Ko verkia? Neaisku
Antane, o gal jis valgys jeigu duosit jam paciam i rankyte, pvz. kokia uoga, ar labai prisirpusia kriause? Maniskis taip mokesi nuryt gabaliukus ,labai nori PATS. o mesytes dabar visai nenori
agnita, i lauka eina su kepure, ar panama, bet jeigu vaiku aiksteleje karsta, o vejas ten nepucia, tai nuimu, buvo jau ir su sortais ir trumpom rankovem
gintariux.82, o mes kai buvo sloga butinai ejom i lauka, i miska... ir budavo geriau
Na mamos, parasysiu viena baisu pasiekima
Uzvakar, nunesiau kakot, supyko, tipo nenoriu dar o tu cia mane tampai , galvoju gerai, isplausiu indus virtuvej ,o tu pazaisk ant savo puzle kilimo. Plaunu ir klausau - vis dainuoja, barskina kazka. Tik susigriebiau, kad jau senokai ideali tyla Jeigu tylu, vadinas kazka naujo veikia Ir tokia mintis - PAKAKOJO! Atlekiu - akurat! Kruva prikrauta, vaikas po ja vaiksto, zaislu primetes , o rankos!!!!! iki alkuniu sudinos! Dirst i burna - O DIEVE, pilna S--DO! As ji nest plaut, jis man per burna tekst Vienzo abu paragavom, ka sunelis valges buvo Juokinga aisku buvo, bet ir darbo buvo. o paskui galvoju, nu bet ir netikus motinele! vaikas jau S--DO ragauja
Tarp kitko, maniskis irgi dvi naktis kelias apie 3, verkia, nuraminam ir miega toliau. Ko verkia? Neaisku
Labutis ir mes atkeliaujam pas jus Sveriam 10 kg ugis 72 cm Padykes mano berniukas, vis kiekviena diena ka nors naujo ismoksta ir sugudrauja dabar ismoko su rankyte rodyti ka jam duoti ir rekia visa gerkle "de-de'" reiskia duok o dar vakar i mano geles issisuko, tad jau tokia misraine padare, kad puse geliu teko ismest
Papildyta:
o del kepurytes, tai mes jei tik vejukas silpnas ar visai jo nera tai lauke bunam be kepurytes, tik zinoma ne ant saulute, nuo jos slepiames vezimelyje Del vitamino D, tai gydytoja liepe duoti tik tada kai dienos niurios, apsiniaukusios, o jei sviecia saulute jo nereikia, sake pats vaiko organizmas pasigamina
Papildyta:
o del kepurytes, tai mes jei tik vejukas silpnas ar visai jo nera tai lauke bunam be kepurytes, tik zinoma ne ant saulute, nuo jos slepiames vezimelyje Del vitamino D, tai gydytoja liepe duoti tik tada kai dienos niurios, apsiniaukusios, o jei sviecia saulute jo nereikia, sake pats vaiko organizmas pasigamina
Labutis mamytės lendra perskaičiau jusų pasiekimus nuo joko net pilva pradejo skaudėti. Nieko ,šiam gyvenime reikia visko paragauti, net ir savo kakučiu Bet gudruolis mažius
O aš irgi noriu labai nemalonu net pavojinga situacija aprašyti. Šiandien paspringo mano mažius trupineliu nuo duonos Viskas ,jau tikrai nebeduosiu duonos kramtyti, teko man ji už koju palaikyti ir tada vargšiukas išvemia viska , o siaubas kaip išsigandau Paskui dar pati jam savo piršta isikišau į burnyte ,kad iki galo viska išvemtu. Drebėdama daviau atsigerti , jis jau linksmas o man iki šiol rankos dreba Bus man pamoka,gerai kad viskas laimingai baigesi. Mamytės, bukit laaabai atsargios ,labai žiūrekit kada vaikelis kažka kramto. Nors aš ir stebėjau vistiek paspringo
Tokie reikalai. Geros dienos
O aš irgi noriu labai nemalonu net pavojinga situacija aprašyti. Šiandien paspringo mano mažius trupineliu nuo duonos Viskas ,jau tikrai nebeduosiu duonos kramtyti, teko man ji už koju palaikyti ir tada vargšiukas išvemia viska , o siaubas kaip išsigandau Paskui dar pati jam savo piršta isikišau į burnyte ,kad iki galo viska išvemtu. Drebėdama daviau atsigerti , jis jau linksmas o man iki šiol rankos dreba Bus man pamoka,gerai kad viskas laimingai baigesi. Mamytės, bukit laaabai atsargios ,labai žiūrekit kada vaikelis kažka kramto. Nors aš ir stebėjau vistiek paspringo
Tokie reikalai. Geros dienos
Laba visoms,niu Lendra prajuokinai .As tai kazkada kedutei laikiau be pamp,tai man i kedute pakakojo,bet neparagavo
Niu mano mazylis jau geriau miegojo sia naktele,maziau kilojosi
O datare tai tikrai reiks keist,dar pazesiu ka jin sakys kaip eisim svertis ,ir as jai paduosiu lapeli is kito daktaro ,kad tikrai mums vejarupiai
Geros dieneles
Niu mano mazylis jau geriau miegojo sia naktele,maziau kilojosi
O datare tai tikrai reiks keist,dar pazesiu ka jin sakys kaip eisim svertis ,ir as jai paduosiu lapeli is kito daktaro ,kad tikrai mums vejarupiai
Geros dieneles
Sveikos nu mes jau pora zingsneniu be pagalbos paeiname .vakar buvome pas gyd, tai pasvere 12,200, o ugis 75,5cm turime 8dantukus, visai nebesinori ropoti kai jau galima eiti isikibus o kad del jus darbeliu tai mano jei laikai be pampersu pasisioja ant grindu ir bando ikalcius panaikinti , su ranka istasko, o viana diena ziuriu pakrites ant pilvevio jau plaukia , o smagu kad kai pakeliau tai supyko
Laba
Ksena, suprantu kaip baisu kai užspringsta , va o man sakėt kad reikia duoti, nes kramtyti neišmoks, mano vaikiukas visus irmus mėnesius springo, įgimtai neišmoko, sakė išaugama, tai išaugo tik 5mėn., aš kai pastebėjau, kad jam tirščiau geriau gerti, ne taip springsta, tai ir pieną savo specialiai nutraukiau, pyliau į kriauklę, ot , tai man tas pringimas kaip siaubas baubas, nes kai springdavo kiekvieną kart valgant iki pamėlynavimo ir taip kiekvieną maitinimą, tai jokios baronkos ir duonos nevlioja....
lelka, žiūrėsim ką gydytoja pasakys
visiems ligoniukam sveikatuko
Ksena, suprantu kaip baisu kai užspringsta , va o man sakėt kad reikia duoti, nes kramtyti neišmoks, mano vaikiukas visus irmus mėnesius springo, įgimtai neišmoko, sakė išaugama, tai išaugo tik 5mėn., aš kai pastebėjau, kad jam tirščiau geriau gerti, ne taip springsta, tai ir pieną savo specialiai nutraukiau, pyliau į kriauklę, ot , tai man tas pringimas kaip siaubas baubas, nes kai springdavo kiekvieną kart valgant iki pamėlynavimo ir taip kiekvieną maitinimą, tai jokios baronkos ir duonos nevlioja....
Antane. Manau kad jau toks tavo mažiukas-nevalgiukas. Jei rašai ,kad ir dukra nelabai norejo valgyti gal paveldejo iš jusų bloga apetita O kaip tu ir vyras valget kai maži buvot? Dar gali būti,kad dantukai dygsta, irgi mažiukai nelabai valgus buna. Bet apie savo negaliu pasakyti,nors ir dantukai kaldavosi bet valge gerai. Nesijaudink,jeigu visai nieko nevalgytu,bet vistiek kažka tai suvalgo? Suprantu tave,mano pirmas toks buvo,tik mišinelius gerdavo, o apie košes ir kitą maistą nėra ir kalbos ačiū devuliui antras mažiukas megsta pavalgyti O mėsos irgi nevalgo?
[/quote]
tai va, ir jis galetu tik misineli gerti. Pagriauzti, patrupinti kazka nori, bet kas liecia kita maista . Siryt, koses dar valge, reik pietus valgyti, ne pro kur . Matyt teks taikytis, nes matyt i teveli ir sesute bus. Tie tai maistui abu labai isrankus, bet ko nevalgo.
[/quote]
tai va, ir jis galetu tik misineli gerti. Pagriauzti, patrupinti kazka nori, bet kas liecia kita maista . Siryt, koses dar valge, reik pietus valgyti, ne pro kur . Matyt teks taikytis, nes matyt i teveli ir sesute bus. Tie tai maistui abu labai isrankus, bet ko nevalgo.
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 03, 21:16)
sloguot sekmadienį vakare pradėjom ir šiandien rodos jau šiek tiek geriau
QUOTE(lendra @ 2008 07 04, 10:34)
šiaip aš irgi beveik visada sloguojantį vesdavaus, bet pas mus vakar didokas vėjas, o mažius tik ber burnytę kvėpuoja, tai susilaikiau o šiandien sakiau eisim, toks oras neblogas iki pietų atrodė o dabar apsiniaukė, vėjas pakilo
na tavo, lelka, pasakojimas apie mažiaus žaidimus tai prajuokino maniškis kažkada tik koją įkišęs buvo ir tyrinėjo savo reikaliuką su pirščiukais tai gerai, kad laiku atėjau, nes tikrai būtų paragavęs o šiaip tai būvę, kad kėdutėj padrė, dažnai su trusikėliais laikau, tai ir per kraštus krist ima bet viską jiems reikia išbandyt
ksėnaužjaučiu ir suprantu maniškis kažkada duoniuko springt ėmė, tai taip išsigandau, kad ohoho. o vakar ant savęs vos lyginimo stalo neužsimetė tai gerai, kad gerai, nes ne ant mažiaus, o ant šiukšlių dėžės užkrito ir mažiuko kojytė į tą tuščią tarpą pataikė tai pusę dienos drebėdama vaikščiojau, o jis tik išsigando ir viskas pasiėmiau ant rankų, o jis į pargriuvusį stalą rankas tiesia tai dabar taip užkišau, kad tikrai neprieis nors ir vakar tik iki vonios nuėjau, o jis, matyt, stojosi nei minutei be priežiūros neina palikt atsitiktų šitaip netikėtai kas, tai nagus nusigraužtum
na ate visoms ir taip kiek prirašiau
Mamos, Ksena, Agnita, labai suprantu kai vaikas springsta pas mane tiek daug to pieno, kad jis pirma men. kiekviena maitinima springo po kelis kartus. Bijojau maitinimu iki asaru. Visada buvau pasiruosus sokt ir gelbet Baisu net prisimint, aciu dievui isaugo.
Vaikystej, mus name vienas vyras paspringo cepelinu ir numire, nes gyveno vienas ir nebuvo kam trenk per kupra
....bet vistiek jie turi mokytis ryt gabaliukus po trupuciuka ir kitaip tikrai neismoks
gintariux.82, as lenta paguldyta laikau, tai kasryt nuvaro i garderoba ir ja pabarskina, tipo sveika lenta, kaip miegojai Nezinau kuo ji jam patinka?
Vaikystej, mus name vienas vyras paspringo cepelinu ir numire, nes gyveno vienas ir nebuvo kam trenk per kupra
....bet vistiek jie turi mokytis ryt gabaliukus po trupuciuka ir kitaip tikrai neismoks
gintariux.82, as lenta paguldyta laikau, tai kasryt nuvaro i garderoba ir ja pabarskina, tipo sveika lenta, kaip miegojai Nezinau kuo ji jam patinka?
QUOTE(lendra @ 2008 07 04, 17:00)
Mamos, Ksena, Agnita, labai suprantu kai vaikas springsta pas mane tiek daug to pieno, kad jis pirma men. kiekviena maitinima springo po kelis kartus. Bijojau maitinimu iki asaru. Visada buvau pasiruosus sokt ir gelbet Baisu net prisimint, aciu dievui isaugo.
O mano mažius irgi vieną rituala turi. Kiekviena ryta po maitinimo aš sodinu ji į vaikštynes ,tai jis iškarto lieke prie kompo ,išmeta kilimeli nuo kompo, pakramto pėle ir patenkintas varo prie žaislų. Viena karta specialiai uždariau duris kur stovi kompjuteris tai pakilo toki triukšma,kad nori nenori atsidarysi duris. Tai jis patenkintas pakartojo savo rytinį rituala ir galima sakyti jau lengva širdele galima pradeti dienele
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, jus sodinat mažiukus į specialus kėdutes ,tipo puodukas? Aš turiu paprasta puoduka,tai jis ant galvos ji mauna Gal tikrai nusipirkti kedute? Ar verta? Kaip manote?
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 07 04, 14:34)
Laba
Labutis . Taip sakiau kol pačiai neatsitiko toks nemalonumas. Kaip sakoma amžynai gyvenk ir mokynkis