Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

mano mazoji siandien isidrasino ir pradejo vaikscioti laikydamasi tik uz vienos rankos. anksciau budavo uz vienos rankeles paimi tai is kart klaupiasi sliazti. o siandien nedrasiai bet ejo ir labai patiko smile.gif lakiu nesulaukiu kada vaiksciot prades, nes vyresnioji astunto menesio pabaigoje pradejo vaikscioti viena
Atsakyti
lelka, keisk gydytoja ir nieko negalvok doh.gif

Antane, o gal jis valgys jeigu duosit jam paciam i rankyte, pvz. kokia uoga, ar labai prisirpusia kriause? Maniskis taip mokesi nuryt gabaliukus ,labai nori PATS. o mesytes dabar visai nenori verysad.gif

agnita, i lauka eina su kepure, ar panama, bet jeigu vaiku aiksteleje karsta, o vejas ten nepucia, tai nuimu, buvo jau ir su sortais ir trumpom rankovem thumbup.gif

gintariux.82, o mes kai buvo sloga butinai ejom i lauka, i miska... ir budavo geriau g.gif

Na mamos, parasysiu viena baisu pasiekima bigsmile.gif tongue.gif
Uzvakar, nunesiau kakot, supyko, tipo nenoriu dar o tu cia mane tampai blink.gif , galvoju gerai, isplausiu indus virtuvej ,o tu pazaisk ant savo puzle kilimo. Plaunu ir klausau - vis dainuoja, barskina kazka. Tik susigriebiau, kad jau senokai ideali tyla unsure.gif Jeigu tylu, vadinas kazka naujo veikia rolleyes.gif Ir tokia mintis - PAKAKOJO! Atlekiu - akurat! Kruva prikrauta, vaikas po ja vaiksto, zaislu primetes doh.gif , o rankos!!!!! iki alkuniu sudinos! Dirst i burna - O DIEVE, pilna S--DO! As ji nest plaut, jis man per burna tekst blink.gif Vienzo abu paragavom, ka sunelis valges buvo bigsmile.gif Juokinga aisku buvo, bet ir darbo buvo. o paskui galvoju, nu bet ir netikus motinele! vaikas jau S--DO ragauja verysad.gif doh.gif

Tarp kitko, maniskis irgi dvi naktis kelias apie 3, verkia, nuraminam ir miega toliau. Ko verkia? Neaisku g.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif ir mes atkeliaujam pas jus ax.gif Sveriam 10 kg ugis 72 cm biggrin.gif Padykes mano berniukas, vis kiekviena diena ka nors naujo ismoksta ir sugudrauja blink.gif dabar ismoko su rankyte rodyti ka jam duoti ir rekia visa gerkle "de-de'" reiskia duok mirksiukas.gif o dar vakar i mano geles issisuko, tad jau tokia misraine padare, kad puse geliu teko ismest ax.gif
Papildyta:
o del kepurytes, tai mes jei tik vejukas silpnas ar visai jo nera tai lauke bunam be kepurytes, tik zinoma ne ant saulute, nuo jos slepiames vezimelyje lotuliukas.gif Del vitamino D, tai gydytoja liepe duoti tik tada kai dienos niurios, apsiniaukusios, o jei sviecia saulute jo nereikia, sake pats vaiko organizmas pasigamina smile.gif
Atsakyti
Labutis mamytės biggrin.gif lendra perskaičiau jusų pasiekimus nuo joko net pilva pradejo skaudėti. Nieko ,šiam gyvenime reikia visko paragauti, net ir savo kakučiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet gudruolis mažius victory.gif
O aš irgi noriu labai nemalonu net pavojinga situacija aprašyti. Šiandien paspringo mano mažius trupineliu nuo duonos doh.gif verysad.gif Viskas ,jau tikrai nebeduosiu duonos kramtyti, teko man ji už koju palaikyti ir tada vargšiukas išvemia viska , o siaubas kaip išsigandau verysad.gif Paskui dar pati jam savo piršta isikišau į burnyte ,kad iki galo viska išvemtu. Drebėdama daviau atsigerti , jis jau linksmas o man iki šiol rankos dreba doh.gif Bus man pamoka,gerai kad viskas laimingai baigesi. Mamytės, bukit laaabai atsargios ,labai žiūrekit kada vaikelis kažka kramto. Nors aš ir stebėjau vistiek paspringo verysad.gif
Tokie reikalai. Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 liepos 2008 - 11:21
Laba visoms,niu Lendra prajuokinai lotuliukas.gif .As tai kazkada kedutei laikiau be pamp,tai man i kedute pakakojo,bet neparagavo lotuliukas.gif
Niu mano mazylis jau geriau miegojo sia naktele,maziau kilojosi mirksiukas.gif
O datare tai tikrai reiks keist,dar pazesiu ka jin sakys kaip eisim svertis ,ir as jai paduosiu lapeli is kito daktaro ,kad tikrai mums vejarupiai doh.gif
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nu mes jau pora zingsneniu be pagalbos paeiname thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .vakar buvome pas gyd, tai pasvere 12,200, o ugis 75,5cm turime 8dantukus, visai nebesinori ropoti kai jau galima eiti isikibus smile.gif o kad del jus darbeliu tai mano jei laikai be pampersu pasisioja ant grindu ir bando ikalcius panaikinti biggrin.gif biggrin.gif , su ranka istasko, o viana diena ziuriu pakrites ant pilvevio jau plaukia biggrin.gif biggrin.gif , o smagu kad kai pakeliau tai supyko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andren: 04 liepos 2008 - 12:27
Laba 4u.gif
Ksena, suprantu kaip baisu kai užspringsta ax.gif , va o man sakėt kad reikia duoti, nes kramtyti neišmoks, mano vaikiukas visus irmus mėnesius springo, įgimtai neišmoko, sakė išaugama, tai išaugo tik 5mėn., aš kai pastebėjau, kad jam tirščiau geriau gerti, ne taip springsta, tai ir pieną savo specialiai nutraukiau, pyliau į kriauklę, ot doh.gif , tai man tas pringimas kaip siaubas baubas, nes kai springdavo kiekvieną kart valgant iki pamėlynavimo ir taip kiekvieną maitinimą, tai jokios baronkos ir duonos nevlioja....
lelka, žiūrėsim ką gydytoja pasakys lotuliukas.gif

visiems ligoniukam sveikatuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Antane. Manau kad jau toks tavo mažiukas-nevalgiukas. Jei rašai ,kad ir dukra nelabai norejo valgyti gal paveldejo iš jusų bloga apetita g.gif O kaip tu ir vyras valget kai maži buvot? Dar gali būti,kad dantukai dygsta, irgi mažiukai nelabai valgus buna. Bet apie savo negaliu pasakyti,nors ir dantukai kaldavosi bet valge gerai. Nesijaudink,jeigu visai nieko nevalgytu,bet vistiek kažka tai suvalgo? Suprantu tave,mano pirmas toks buvo,tik mišinelius gerdavo, o apie košes ir kitą maistą nėra ir kalbos doh.gif ačiū devuliui antras mažiukas megsta pavalgyti thumbup.gif O mėsos irgi nevalgo?
[/quote]

tai va, ir jis galetu tik misineli gerti. Pagriauzti, patrupinti kazka nori, bet kas liecia kita maista doh.gif . Siryt, koses dar valge, reik pietus valgyti, ne pro kur schmoll.gif . Matyt teks taikytis, nes matyt i teveli ir sesute bus. Tie tai maistui abu labai isrankus, bet ko nevalgo. ax.gif
Atsakyti
Antane, mūsų mažiukai tą pačią dieną gimė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 03, 21:16)
O kiek dienu jau slogojat?
Ikiukas mamulkos ir sveikit. 4u.gif

sloguot sekmadienį vakare pradėjom ir šiandien rodos jau šiek tiek geriau smile.gif

QUOTE(lendra @ 2008 07 04, 10:34)
gintariux.82, o mes kai buvo sloga butinai ejom i lauka, i miska... ir budavo geriau

šiaip aš irgi beveik visada sloguojantį vesdavaus, bet pas mus vakar didokas vėjas, o mažius tik ber burnytę kvėpuoja, tai susilaikiau ax.gif o šiandien sakiau eisim, toks oras neblogas iki pietų atrodė thumbup.gif o dabar apsiniaukė, vėjas pakilo doh.gif
na tavo, lelka, pasakojimas apie mažiaus žaidimus tai prajuokino lotuliukas.gif maniškis kažkada tik koją įkišęs buvo ir tyrinėjo savo reikaliuką su pirščiukais lotuliukas.gif tai gerai, kad laiku atėjau, nes tikrai būtų paragavęs doh.gif o šiaip tai būvę, kad kėdutėj padrė, dažnai su trusikėliais laikau, tai ir per kraštus krist ima lotuliukas.gif bet viską jiems reikia išbandyt smile.gif

ksėnaužjaučiu ir suprantu mirksiukas.gif maniškis kažkada duoniuko springt ėmė, tai taip išsigandau, kad ohoho. o vakar ant savęs vos lyginimo stalo neužsimetė doh.gif tai gerai, kad gerai, nes ne ant mažiaus, o ant šiukšlių dėžės užkrito ir mažiuko kojytė į tą tuščią tarpą pataikė smile.gif tai pusę dienos drebėdama vaikščiojau, o jis tik išsigando ir viskas smile.gif pasiėmiau ant rankų, o jis į pargriuvusį stalą rankas tiesia doh.gif tai dabar taip užkišau, kad tikrai neprieis schmoll.gif nors ir vakar tik iki vonios nuėjau, o jis, matyt, stojosi doh.gif nei minutei be priežiūros neina palikt schmoll.gif atsitiktų šitaip netikėtai kas, tai nagus nusigraužtum doh.gif
na ate visoms ir taip kiek prirašiau
Atsakyti
Mamos, Ksena, Agnita, labai suprantu kai vaikas springsta bijau.gif pas mane tiek daug to pieno, kad jis pirma men. kiekviena maitinima doh.gif springo po kelis kartus. Bijojau maitinimu iki asaru. Visada buvau pasiruosus sokt ir gelbet doh.gif Baisu net prisimint, aciu dievui isaugo.
Vaikystej, mus name vienas vyras paspringo cepelinu ir numire, nes gyveno vienas ir nebuvo kam trenk per kupra verysad.gif
....bet vistiek jie turi mokytis ryt gabaliukus po trupuciuka ir kitaip tikrai neismoks schmoll.gif
gintariux.82, as lenta paguldyta laikau, tai kasryt nuvaro i garderoba ir ja pabarskina, tipo sveika lenta, kaip miegojai thumbup.gif Nezinau kuo ji jam patinka?
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 04, 17:00)
Mamos, Ksena, Agnita, labai suprantu kai vaikas springsta bijau.gif pas mane tiek daug to pieno, kad jis pirma men. kiekviena maitinima doh.gif  springo po kelis kartus. Bijojau maitinimu iki asaru. Visada buvau pasiruosus sokt ir gelbet doh.gif Baisu net prisimint, aciu dievui isaugo.
Vaikystej, mus name vienas vyras paspringo cepelinu ir numire, nes gyveno vienas ir nebuvo kam trenk per kupra verysad.gif
....bet vistiek jie turi mokytis ryt gabaliukus po trupuciuka ir kitaip tikrai neismoks schmoll.gif
gintariux.82, as lenta paguldyta laikau, tai kasryt nuvaro i garderoba ir ja pabarskina, tipo sveika lenta, kaip miegojai thumbup.gif Nezinau kuo ji jam patinka?

O mano mažius irgi vieną rituala turi. Kiekviena ryta po maitinimo aš sodinu ji į vaikštynes ,tai jis iškarto lieke prie kompo ,išmeta kilimeli nuo kompo, pakramto pėle ir patenkintas varo prie žaislų. Viena karta specialiai uždariau duris kur stovi kompjuteris tai pakilo toki triukšma,kad nori nenori atsidarysi duris. Tai jis patenkintas pakartojo savo rytinį rituala ir galima sakyti jau lengva širdele galima pradeti dienele tease.gif yahoo.gif yess.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti, jus sodinat mažiukus į specialus kėdutes ,tipo puodukas? g.gif Aš turiu paprasta puoduka,tai jis ant galvos ji mauna biggrin.gif Gal tikrai nusipirkti kedute? Ar verta? Kaip manote?
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 07 04, 14:34)
Laba 4u.gif
Ksena, suprantu kaip baisu kai užspringsta ax.gif , va o man sakėt kad reikia duoti, nes kramtyti neišmoks, mano vaikiukas visus irmus mėnesius springo, įgimtai neišmoko, sakė išaugama, tai išaugo tik 5mėn., aš kai pastebėjau, kad jam tirščiau geriau gerti, ne taip springsta, tai ir pieną savo specialiai nutraukiau, pyliau į kriauklę, ot doh.gif , tai man tas pringimas kaip siaubas baubas, nes kai springdavo kiekvieną kart valgant iki pamėlynavimo ir taip kiekvieną maitinimą, tai jokios baronkos ir duonos nevlioja....
lelka, žiūrėsim ką gydytoja pasakys lotuliukas.gif

visiems ligoniukam sveikatuko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labutis . Taip sakiau doh.gif kol pačiai neatsitiko toks nemalonumas. Kaip sakoma amžynai gyvenk ir mokynkis umn.gif
Atsakyti