Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(linamask @ 2008 06 27, 08:52)
Musiskis irgi grieze dantukais, bet gydytoja sake-nieko baisaus. Cia gali buti del to, kad vaikas atrado, jog turi dantukus ir jam tiesiog idomus uzsiemimas, arba del to, kad jam niezti(dygs nauji dantukai). Mykolas grieze gal dvi savaites-po to praejo.
O skalbimo masina tai irgi labai idomi-ir neveikiaancia idomu panagrinet, o veikianti tai isvis super! biggrin.gif

Pastebejau kad jam griezti patinka siaip sau- ot sedi ir tada pasigirsta tas garsas. Naktim to nebuna. Gal is tiesu "bando dantukus" biggrin.gif O skabianke tikrai vaikams patinka thumbup.gif
Atsakyti
na del dantuku griezimo tai gal ismoko tik kazka nauja, bet kiek zinau sakydavo kad gali buti kirmeliu, bet reikia tiketis kad viskas bus gerai ir greit pamirs. mes tai turim problemeliu del naktinio miego, nes budavo ismiegame visa nakti o dabar vartosi sukasi aplinkui po visa lovyte ir kazkodel tik pabudusi pradeda verkti sakau gal zinote kodel gali taip buti ir ka daryti
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2008 06 27, 17:10)
na del dantuku griezimo kiek zinau sakydavo kad gali buti kirmeliu, bet reikia tiketis kad viskas bus gerai ir greit pamirs.

Na mane gydytoja patikino, kad tai tik senu mociuciu prietaras del kirmeliu, tai as kazkaip visai ir nesijaudinau... smile.gif
Atsakyti
siandien buvom svertis. mazoji sveria 9 kg ir 300 g, o ugis 73 cm. priaugo visa kilograma ir 100 gramu, o ugio 2,5 cm. kai prisimenu savo pirmagime tai ji budama matuku buvo 73 cm ir svere 9 kg. idomu kodel taip skirtingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 27, 23:25)
siandien buvom svertis. mazoji sveria 9 kg ir 300 g, o ugis 73 cm. priaugo visa kilograma ir 100 gramu, o ugio 2,5 cm. kai prisimenu savo pirmagime tai ji budama matuku buvo 73 cm ir svere 9 kg. idomu kodel taip skirtingai?  g.gif

oi, panasiai ir manasis svere - 9200 (+700) ir 74(+2) cm smile.gif
o pirmagimis irgi buvo smulkesnis, gal kad gime 35 sav, o gal siaip smile.gif
Atsakyti
na mano pirmpoji gime laiku. o va sita pernesiojau beveik savaite. gal sakau ji tokia ovas didesne del to kad labai daug valgo. nes pirmoji nuo mazens labai nevalgi ir dabar valgo maziau negu sesute smile.gif
Atsakyti
O mes kazkaip 9men nieko naujo ir neismokom.jau nuo 8,5 men pati vaiksto tai dabar tik tobulina savo igudzius.Pas daktara nebuvom, nes jis susirgo tai namie pasisverem 9kg parode svarstykles.
Valgjom viska ka ir seima valgo, nes jau nuo 7 men atsisake kategoriskai kudikiu maistelio.Bet druska cukrus dar tabu.
Norejau paklaust gal jau kas pradejo partinti ant puoduko, nes as jau mastau, kadangi vis dazniau ryte atsikelia visiskai sausu pamperu o ir keiciant ji verkia, nenori plesia.Gal sakau jau laikas po truputi su pamperu atsisveikint.Bet vis bijau kad ne per anksti ja ant puoduko pasodyti, kad po to blogiau nepadaryt.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 29, 13:18)
Bet vis bijau kad ne per anksti ja ant puoduko pasodyti, kad po to blogiau nepadaryt.

na, manau, per anksti tikrai nebus-paklauskim savo mamu, kada jos mus ant puodo pradejo sodint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 06 28, 19:40)
na mano pirmpoji gime laiku. o va sita pernesiojau beveik savaite. gal sakau ji tokia ovas didesne del to kad labai daug valgo. nes pirmoji nuo mazens labai nevalgi ir dabar valgo maziau negu sesute  smile.gif

jei tik valgo, tai ir gerai. gal tikrai, kad pernesiojai, todel daugiau valgo tongue.gif

QUOTE(Ievosius @ 2008 06 29, 12:18)
Norejau paklaust gal jau kas pradejo partinti ant puoduko, nes as jau mastau, kadangi vis dazniau ryte atsikelia visiskai sausu pamperu o ir keiciant ji verkia, nenori plesia.Gal sakau jau laikas po truputi su pamperu atsisveikint.Bet vis bijau kad ne per anksti ja ant puoduko pasodyti, kad po to blogiau nepadaryt.

del puoduko, aisku, kai kas sodina jau nuo 6 men, kai pradeda sedeti kleckas., bet mano nuomone, beveik iki metu vaikui yra oraline faze, t.y. ka paduosi, viskas keliauja i burnytel, o nuo metu man rodos, prasideda kita faze - analine, tada galima ir ant puoduko sodinti, nes jau darosi samoningesnis smile.gif as tai neskubu, nors po truputi reiktu jau turbut supazindinti, parodyti, kad susidraugautu ir kad nebutu per staiga paskui parodytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2008 06 30, 00:52)
del puoduko, aisku, kai kas sodina jau nuo 6 men, kai pradeda sedeti kleckas., bet mano nuomone, beveik iki metu vaikui yra oraline faze, t.y. ka paduosi, viskas keliauja i burnytel, o nuo metu man rodos, prasideda kita faze - analine, tada galima ir ant puoduko sodinti, nes jau darosi samoningesnis  smile.gif as tai neskubu, nors po truputi reiktu jau turbut supazindinti, parodyti, kad susidraugautu ir kad nebutu per staiga paskui parodytas  smile.gif

Na 6men tai mano manymu per anksti.Tiesa sakant ne ant puoduko noriu pratint o is karto ant tualeto, nupirkus spec dangnti vaikams, nes parodem puoduka tai jokio susidomejimo net is kelinto karto neparode,o va kartu su manim i tualeta nueina ir domisi kas ten daroma.Ir taip jau pora men vyskta.Baisiausi pykciai jei kartu nenusivedi ten.Bet jauciu kad bent pusanrto men palauksiu kol 11 men sueis.
Aciu labai uz ats.Pora galvu geriau negu viena. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamask @ 2008 06 29, 15:48)
na, manau, per anksti tikrai nebus-paklauskim savo mamu, kada jos mus ant puodo pradejo sodint  biggrin.gif

Na mane mama nuo 4 men sodino, bet tai buvo kiti laikai ir jos savo vaikus kitaip augino nei mes dabar.
Atsakyti
Ir aš dar nesodinu ant puodo, nors beveik 10 mėn. Didžioji pusantrų buvo, kai pradėjom sodinti, ir tai tik kas kelintą kartą padarydavo. O suėjo 2 metai ir beveik iš kart pradėjo daryti. Čia manau, persistengiama kai nuo 4-5 mėn sodinama, dar tas vaikas suopračio jokio neturi g.gif
Beje, jau turi dukružė tris dantukus wub.gif Iki 9 mėn visai bedantė buvo, o per 3 sav ir trys dantukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 30 birželio 2008 - 11:54
As savo didzke bandziau sodinti ant puoduko nuo 6 menesiu, bet jinai negaliejo suprasti ka as is jos noriu. Jeigu mamai yra laiko zaisti prasom, bet tokiam amziuje vaikas dar nesupranta ir kentieti nemoka. Bet jeigu po nakties sausas pampersas thumbup.gif puiku. Didzioji naktimis nebesisiavo budama 11 menesiu, tai nustojau guldyti ja su pampersu. Bet ant puoduko pradejo kai pradejome eiti i darzeli ax.gif

Turiu klausima: Nuo kada jusu vaikas atsiseda pats. Turiu omeny guledamas ant nugarytes ir i virsu. Sedeti mes pradejome savarankiskai 5,5menesiu, bet sitaip atsisesti ne labai iseina. Persivercia ant sono o paskui sedasi su ranku pagalba
Atsakyti