QUOTE(Eliza @ 2008 09 13, 09:46)
O nuo apelsinų nepaberia?
Man tai labai aktualus maisto ragavimo klausimas, nugi aš paniškai bijau kąnors duot mažei, nes bijau, kad pasprings
Kaip jūs duodat kąnors? Į rankas, ar sutrynę kažką? Nes aš vakar arbūzo daviau ragaut, tai taip čiulpė po biškiuką, o kai pradėjo savo dviem apatiniais dantukais bandyt atsikąst - atėmiau. Apie sausainukus išvis nekalbu, bijau jų duot
neanebere, visko duodam saikingai, atpjaunam gabaleli toki kad y rankas paimtu, bet nauzprinktu jei isikis visa y burna ir ciulpe, kramto,bet mes visada sedim sale ir laukiam kol sukramsnos irgi bijom lb kad kas nenutiktu, vyras tai isviso kas biski sokineja
tai va, viena diena banano duodam, kita truputi arbuzo, padarom pertraukele kokia diena ir koki apelsino pora skilteliu, juk vaisiai lb sveika, tik butinai jei duosi neduok per daug, geriau pradek po truputi pratinti
o sausainiu nenuodam, nieko is ju gero nera, niekada neduodam ir nesiulysim vaikui kol pats neuzsimanys paragauti beverciu produktu, ir kai uzsimanys duosim paragauti bet paaiskinsim kad is ju nieko gero. pradzioj vaisius sutrink y tyrele bet jei jau pats bando kasti, visai nebutina trinti, tik po to dantukus nuvalyk, su dregna merle.,kad eduonio pavojus neiskiltu