Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(maman8 @ 2008 08 26, 12:12)
nežinau gal čia mėnulis veikia, bet mažius irgi nebemiega jau kelintą parą naktimis, o jau buvo įsipratinęs tik 2 kartus keltis, užvalgydavo ir vėl miegot. O dabar nors ir užvalgo, vėl nemiega, zyzia. Gal dantys, o gal dar ir slogytė prisidėjo. Ir vaiko gaila ir vyro , kad neišsimiega verysad.gif

O mums jau pilni 5 biggrin.gif šypsosi. Blogiausia buvo kol pirmas islindo, o vėliau tai jau kaip grybai po lietaus dygo. Tačiau dabar vėl prasidejo niurzgimai, nemiga naktimis. Manau gal šitie patys skausmigiausi auga g.gif
Atsakyti
Mes tai pakankamai lengvai uzsimigdom ax.gif visa nakti ismiega jau nuo kokiu 2-3 menesiu.O siaip kai eina miegot tai dengiasi akytes...Tai vakare kai atsigula palaikau jos rankutes ant akiu kol uzmiega hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 08 26, 14:59)
Mes tai pakankamai lengvai uzsimigdom ax.gif visa nakti ismiega jau nuo kokiu 2-3 menesiu.O siaip kai eina miegot tai dengiasi akytes...Tai vakare kai atsigula palaikau jos rankutes ant akiu kol uzmiega hihihi.gif

lotuliukas.gif oho tai prievarta naudojates... as tai niekaip saviskiui nenulaikyciau, is pasiutimo spiegt pradetu, prakaituot ir t.t. jis pas mane gi asmenybe,su juo galima tik graziuoju, ramiai, tyliai biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat butent kad prievartos nereikia,nes toks jos migdymasis...As tik palaikau kad nesiblaskytu ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif ,o musu didziausias sio menesio pasiekimas vaiksciojimas biggrin.gif ,pries savaite pati padare pirmus zingsnius,o dabar drasiai pereina puse kambario pati thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brita22 @ 2008 08 27, 12:24)
dabar drasiai pereina puse kambario pati thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif kokios šaunuolės stipruolės.
mes po žingsniuką padarom dar neturėdami 9 mėn, bet eiti dar schmoll.gif kažkaip žengia ir atsisėda, nors už vienos rankelės įsikibęs lenngviausiai žingsniuoja.

O kiek jūsų vaikučiai jau taria žodelių?
mes kaip tikri vyra labai nedaug: tete, mama, bha "brolis" mamam 'valgyti" ateik "judėjimas, ėjimas" ir daug visokių kitokių pavienių skiemenų, kurių žodžiais dar nepavadinsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 08 27, 12:30)

O kiek jūsų vaikučiai jau taria žodelių?
mes kaip tikri vyra labai nedaug: tete, mama, bha "brolis" mamam 'valgyti" ateik "judėjimas, ėjimas" ir daug visokių kitokių pavienių skiemenų, kurių žodžiais dar nepavadinsi ax.gif

labai nedaug kalba: mama arba mama amam kai nori valgyti 4u.gif
Atsakyti
mano maziukas dar tik savo kalba "de de deuu" biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergute tai jau vaiksto laikydamasi uz mano rankos ax.gif plepa labai juokingai thumbup.gif apvercia liezuvi ie bando ka nors plepeti biggrin.gif ir labai irzli g.gif lovytei labai megsta atsistoti ir kristi ant uzpakaliuko biggrin.gif bet vat dantu tai dar nei vieno neturim g.gif
Atsakyti
mes snekam nedaug,mamama,tetete,dedede,dididi,na tokiu trumpu skiemenuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal man kas paaiskintu kaip cia tie menesiukai skaiciuojasi. Nes nebezinau, kurioje temoje apsistoti... Ar prie 9 ar prie 8-to.
Mano supratimu jei zmoguciui tarkim 8 men ir 1 diena, tai jis jau izenge i 9-ta men blush2.gif . Ar vis tik manoma kad 8-tas?
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 08 27, 16:58)
labai nedaug kalba: mama arba mama amam kai nori valgyti  4u.gif

Mano zuikutis tai iš visbeveik nekalba. bando ten kazka savo kalba saukti bet tai nieko suprasti negalima lotuliukas.gif
Paskutiniu metu tapo labai irzlus o vakar jau pats zenge 4 zingsnius per kambari iki sofos be mūsų pagalbos. bigsmile.gif
Šiaip uz rankytes graziai zingsniuoja ir pats zengdavopo zingsnį kitą tačiau vakar mus dziugiai nustebino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti