Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(flesi @ 2008 08 21, 16:29)
thumbup.gif
g.gif  kokio ūgio?

75 cm
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nemaza mergaite:) bet ir nestora:) GEEEEEEEEEEERA tokia
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pionas @ 2008 08 22, 09:06)
bet ir nestora:) GEEEEEEEEEEERA tokia
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
oj nemiega mano maziukas naktimis dabar, gal dantukai, tiesiog nezinau, jau trecia naktis be miego esu... verysad.gif
Atsakyti
Ir manoji neramiai miega, bet dantukas jau beveik islindo, gal baigsis sitie neramumai doh.gif
Atsakyti
sveikos!mes taip pat suoliuojam i 9menesiuka.mes taip pat turejom ta grazia svente-krikstynas.mazoji visa laika isbuvo rami ir viskuo susidomejus,net pilamas svestas vanduo ant galvos neisblaske jos demesio.musu mazoji vis dar su 2dantukais,bet valgo viska ka paduodu.jau gan vikriai ropoja i prieki.isikibusi i baldus atsistoja,eiti bando bet tik po zingsneli.jau moka nulipti nuo lovos,bet priziurima manes.rankytem jau senai ploja.nuo 6men ismiega visa nakti.miegelis trunka nuo 22iki9.dar ir per diena ji eina miegot 3kartus.ismiega po valanda laiko. biggrin.gif viskuo labai domisi,o labiausiai tuo kas draudziama smile.gif siaip daug tauska ivairius garsus thumbup.gif saunuole musu mergyte thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brita22 @ 2008 08 18, 19:39)
sveikos mamytes 4u.gif ,oi manoji irgi naktibalda drinks_cheers.gif ,iki 12 nakties gerai miega,o poto prasideda,zyzimai ir t.t.tai seda,tai stoja,tai skersa guli i pagaliukus atsiremus,pries kelias dienas nuo 3 iki 5 nemiegojo doh.gif ,tiesiog zaide doh.gif ,manau sis periodas anksciau ar veliau baiksis blink.gif ,ryt keliausim pas gyd.,nes sloguoja ir gerklyte raudona,tai ir zinosim kiek sveria ir koks ugis smile.gif sekmes 4u.gif

Sveikos mamytes
mes jau iki 10 menesiuko artejam ir tik dabar pradejome "naktini gyvenimą" gyventi.Miego nenori ir viskas. Diena uztat labai gerai miega. Bandom atpratint bet mažyliui labiau sekasi nei mums. g.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lukana @ 2008 08 25, 17:36)
Sveikos mamytes
mes jau iki 10 menesiuko artejam ir tik dabar pradejome "naktini gyvenimą" gyventi.Miego nenori ir viskas. Diena uztat labai gerai miega. Bandom atpratint bet mažyliui labiau sekasi nei mums. g.gif
user posted image

Klausykite mamytes
O kaip Jus migdot savo saulutes dieną? Ar ilgai uztrunka toks Ritualas? ax.gif Pasidalykite savo patirtimi cool.gif
Atsakyti
as "nukankinu" savo maziuka, vs neleidziu neleidziu miegoti, paskui kai jau tampa nebeimanoma su juo susisneketi, guldau i vezima, buteliuka paduodu ir kol 2-3 lopsines sugroja + man dainuojant, jis ir luzta thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mamytes jau ir mes raustomes i 9 menesiuka 4u.gif Kaip tik siandien buvom svertis ir matuotis,tai ugis 78 cm, o svoris 9900g ax.gif per menesiuka nemazai paaugom rolleyes.gif dantuku dar neturim,bet seilejasi iki negalejimo.
Atsakyti
nežinau gal čia mėnulis veikia, bet mažius irgi nebemiega jau kelintą parą naktimis, o jau buvo įsipratinęs tik 2 kartus keltis, užvalgydavo ir vėl miegot. O dabar nors ir užvalgo, vėl nemiega, zyzia. Gal dantys, o gal dar ir slogytė prisidėjo. Ir vaiko gaila ir vyro , kad neišsimiega verysad.gif
Atsakyti
Sveikos ir mudvi jungiamės prie jūsų smile.gif , šiandien mum 9 mėnesiukai clap.gif , nu va su tuo naktiniu valgymu tai ir mes nejudam į priekį, kaip valgė nuo pirmo mėnesio MP naktimis taip ir iki šiol valgo po 2-4 kartus kasnakt, nebežinau, ar čia ką reik daryt ar laukt kol pati atsisakys, gal kas ką pasiūlisit, patarsit?
Papildyta:
Tiesa, pamiršau pasigirti, pas mus jau cieli 6 dantukai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukana @ 2008 08 25, 16:45)

Klausykite mamytes
O kaip Jus migdot savo saulutes dieną? Ar ilgai uztrunka toks Ritualas?  ax.gif Pasidalykite savo patirtimi cool.gif

As kai matau jog prasideda "lomkes"paguldau pas save i placia lova ir pati atsigulu salimais.Duodu savo ranka, jis zaidzia mano pirstais, truputuka pasispardo ir rimsta rimsta (kai jo judejimo laisve buna suvarzyta mano ranku) kol akeles pacios uzsimerkia. Tada pasitelkiu visa savo sugebejima kuo tyliau atsikelti is lovos ir pirstu galais istipenu is kambario.Nu baisiai jis pas mane pradinej miego stadijoj jautrus. Kas tik trekst, akytes iskart placios. Tai toks musu ritualas, herojus lieka tas pats, tik va dominuojantys salia jo veikejai daznai keiciasi - buna tai tetis, tai brolis, tai teta - bet rezultatas visada buna galutinis - uzmiegam 2 kartus dienoj. rolleyes.gif
Atsakyti
hi.gif mes irgi dickiai rytoj busim... 4u.gif kaip greitai tas 9 menuo atejo... yahoo.gif
Atsakyti