Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

sveikos mamytes 4u.gif ,oi manoji irgi naktibalda drinks_cheers.gif ,iki 12 nakties gerai miega,o poto prasideda,zyzimai ir t.t.tai seda,tai stoja,tai skersa guli i pagaliukus atsiremus,pries kelias dienas nuo 3 iki 5 nemiegojo doh.gif ,tiesiog zaide doh.gif ,manau sis periodas anksciau ar veliau baiksis blink.gif ,ryt keliausim pas gyd.,nes sloguoja ir gerklyte raudona,tai ir zinosim kiek sveria ir koks ugis smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
15d. mum suejo 9 menesiukai thumbup.gif

... dar neturim ne vieno dantuko blush2.gif daug ciauskam, valgom viska, neturim nemegiamu produktu, pati neatsiseda, pradziupradzia ropojime, tvirtai stovi ant kojyciu ir mokomes zengti zinksiukus tongue.gif nakti ismiegam gerai iki 2-3 paskui prasideda zyrzimai, muistymaisi, zviegimai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Sveikos
Mano grazuolei rytoj bus 9 menesiukai, tai jau nusprendem atkeliauti i sita temele. Turi 5 dantukus, ropoja, tik speju gaudyti. Visa nakti ismiega iki kokiu 6 ryto, nesvarbu ar 8 ar 10 vakaro eina miegoti. Valgo viska, ir mesa ir koses. Sveria 9 kg, ugis 72 cm.
Kazin, ar duodate savo mazyliams jau zuvies? Kokios? g.gif
Musu geriausi pasiekimai tai vaiksciuoti palei sofos krasta. Atropoja, atsistoja ir pamazu juda palei krasta. Ir labai patinka uz rankyciu vaiksciuoti, jau bando su viena rankyte eiti. Bet vaikstuku nemiegsta, kai pasodini pradeda rekti ne savo balsu doh.gif . Gal greitai pati prades vaiksciuoti? Mano mama sake, kad as savarankiskai pradejau budama 8 menesiu. mirksiukas.gif
Tiesa, pas mus sestadieni didele svente - Krikstynos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 20 rugpjūčio 2008 - 07:12
QUOTE(Inočka @ 2008 08 20, 08:10)
4u.gif  4u.gif
Sveikos
Mano grazuolei rytoj bus 9 menesiukai, tai jau nusprendem atkeliauti i sita temele. Turi 5 dantukus, ropoja, tik speju gaudyti. Visa nakti ismiega iki kokiu 6 ryto, nesvarbu ar 8 ar 10 vakaro eina miegoti. Valgo viska, ir mesa ir koses. Sveria 9 kg, ugis 72 cm.
Kazin, ar duodate savo mazyliams jau zuvies? Kokios?  g.gif
Musu geriausi pasiekimai tai vaiksciuoti palei sofos krasta. Atropoja, atsistoja ir pamazu juda palei krasta. Ir labai patinka uz rankyciu vaiksciuoti, jau bando su viena rankyte eiti. Bet vaikstuku nemiegsta, kai pasodini pradeda rekti ne savo balsu  doh.gif . Gal greitai pati prades vaiksciuoti? Mano mama sake, kad as savarankiskai pradejau budama 8 menesiu.  mirksiukas.gif
Tiesa, pas mus sestadieni didele svente - Krikstynos  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinimai busimai krikscionei. Nu bet jus vos ne vunderkindes - viska taip anksti pradedat. Is tavo pasisakymo, as saviskiui viska pritaikyciau ko jis nedaro lotuliukas.gif , tik vaikstukus deciau i pirma vieta, po kambarius kaip Shumacheris varineja, tik spek is kelio trauktis - isibegeja ir kojas pakeles toliau is inercijos rieda. Ai dar tiesa - jau gan drasiai vaiksciojam isikibe vienos rankos, ypac jei koki traukos ar susidomejimo objekta pamato, tai spek is paskos lekt. Dantuku turim pora ir su ju pagalba valgom viska, nu beveik viska, nes dar zuvies neragavom. Labai dievinam kukuruzus - burnytej dar neistirpo o jau duoda signala, kad reikia sekancio biggrin.gif Garsiai rekaujam, daugiau nauju skiemenu gaunasi labai megstam maivytis ir labai jautriai reaguojam i kutuliuka.
Atsakyti
sveikutes,
mums vakar suejo 9 men, valgom viska, nes turim 4 dantukus, esam baisiai pasiute ir megsta tevus sokdinti ir varyti is proto, o paskui labai graziai meilijasi, kad taip ir istirpsti rolleyes.gif , pats asiseda, kai paduodi ranka ir prilaikai kojytes, apie ropojima... nesupranta kas tai per daiktas, ka reikia daryti, tai kai paguldai ant pilvo, pradeda rekti ir spardytis kojomis. stotis nori laaaaabai, bet mes jo nelabai statom, pats atsstos, kai jau gales, nebent pastatom prilaikydami uz peciu, met taip ortopedas mums del klubuku musu rekomendavo.
kia men eisim pas daktare, tai suzinosim kiek sveriam ir kox ugis, bet manau apie 9500g tikrai bus ir kokie 75cm ax.gif
Atsakyti
na Brita22 kaip apie mus parase:)
jau tos naktys...
vakar vaizdelis- girdziu balsa- ziuriu stovi lialka mano ir zirzia, bet miega :-d
ir tai nuo 2 iki 5
tai sedi tai skersai.. tik kad ant galvos nestovi:))))
naktiBALDA:)
Atsakyti
Labutės 4u.gif
Oj nemiegam ir mes... šiąnakt iki 4 val jau buvau atsikėlusi 10 kartų doh.gif nerandu vaistukų miegojimui - niekas nepadeda, teks išlaukt ax.gif
dantukų jau turim 8 kartais netyčia žįsdamas krimsteli,. net saldu pasidaro doh.gif
prieš pusę mėnesio buvo 10200 g ir 78 ūgio.
ropoja nuo lygiai 6 mėnesių...stovi ilgokai už nieko nesilaikydamas, bet savarankiškai žengti bandė tik kelis kartus po 2-3 žingsnelius, šiaip mėgsta įsikibti kam nors į pirštą ir tada jau lengvai žygiuoja. Pastaruoju metu pasidarė toks mamišiukas - niekur nei per žingsnį nepaleidžia doh.gif
apetitu ypatingu nepasižymi, bet neaišku, kiek gauna iš MP, - nepamatuosiu, ragauti tai mielai nori visk ax.gif o, ir viskas jam skanu, dar nieko neatsisakė
Atsakyti
pionas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia del naktibaldu lotuliukas.gif ,vakar buvom pas gyd.,tai sveriam 9.600kg,o ugis 76 cm biggrin.gif ,tik kad sloguojam ir gerklyte raudona,gydomes..Sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
na mes jus aplenkem:D 11 kg !
naujas prikolas- atsilenkia kai pas mane sedi atgal, per nugara, ir ziuri i pasauli auksyn kojom:) ir taip jai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pionas @ 2008 08 21, 12:41)
na mes jus aplenkem:D 11 kg !

g.gif kokio ūgio?
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif ,mano mažė kazkaip pradejo naktį keltis 2-3 kartus g.gif nors jau turi 4 dantukus, bet dar lyg du ruosiasi lyst tai sakau gal cia viska mums dantukai gadina g.gif , ir dar viduriukai laisvoki,tik apsigydom sikniuka ir vel parausta doh.gif , bet dideliu bedu del to neturim- sudocrem visada mums padeda smile.gif , pati puikiai ir greitai ropoja, atiseda, atsistoja vos i kanors isikimba, manes is akiu nepaleidzia doh.gif ,labai nori niurkyti kate, bet man gaila vargseles, nors moka daryti "caca",bet visaip tasyti patinka labiau blush2.gif , valgo beveik viska ka valgom mes, kai kepu zuvi duodu ir jai,tik nulupu odele su visais prieskoniais, valgo ir pieniskas koses, labai megsta makaronus, geria misinuka, taivat tiek apie mano mazute, tiesa jau pradeda lysti oziukai, supranta kaip galima tevelius pasokdinti doh.gif
Atsakyti
Oi kai seniai cia buvau blush2.gif sveikos mamkos 4u.gif
Ziuriu ne musu vienas jau rodo ozius unsure.gif Saunuoliai jusu vaikuciai,jau tiek moka thumbup.gif Musu ir jau ismoko ladutes daryti,tai kai tik subaru iskart ploja isisiepes biggrin.gif jau pats bando kelis zingsnius zengti,bet nieko jam nesigauna,o prisilaikydamas varo kaip reikiant thumbup.gif megstamiausia veikla-kopijuoti nuo brolio,ka vienas ta ir kitas doh.gif zaislu nepasidalina,apsiznaibo,apsikandzioja doh.gif ir tada abu pas mama skustis......
Turim 6dantukus pilnai islindusius,o kitu ne kvapo unsure.gif valgo dar vis savo maista,dar neduodu musu patiekalu,nebent sriuba.misinuko jau senokai negeria tai verdu kompotus ir geria abu smile.gif na ka ruosimes i lauka,grazi dienele bus smile.gif
Atsakyti