Sveikuciai!
Oi ir dar kaip cypauja! Kol nera mamos ar tevelio, puikus vaikuciai buna, bet kai kuri pamato, viskas, imkit mane ir mylekit .
Sveikinam su 10 men. . Mums poryt sueis.
Iki visiems
sveikutes,oi manoji irgi cypauja,klykauja ir ko tiki neisdarineja
sveikos! siandien jau 9men kaip dziugina tevelius
Mano mazius jau puikiai ropoja, tik spek gaudyt po namus, visur lipa, stojasi, o paskui griuna
Turi jau 6 dantukus ir 7-as neseniai prasikale.
Megsta "sokti" (kai sedi, kinkuoja auksytn zemy, arba pilva siubuoja ), ir dar dainuoti. Kalba "nenenene", "tetet", "mamama". Sako "prrr" alia kaip masina gal
Moka ate parodyti, o katutes lyg ir dare, bet dabar nebedaro, tik sypsosi kai kiti ploja
Valgo gerai, mamos virta darzoviene su mesyte, kruopu kosytes ir vaisines tyreles. Na, o MP tai kada nori ir kiek nori
Nakti bunda dar daznai, bet kadangi buna perkeliamas i mano lova, tai nelabai jauciu, kiek ten tu kartu....
O nuo 8-o men jau uzmiega pats lovytej, tik reikia dar pasedeti salia, kol issikuicia kokias 15min
Linkejimai maziams ir maytems
Mano mazius jau puikiai ropoja, tik spek gaudyt po namus, visur lipa, stojasi, o paskui griuna
Turi jau 6 dantukus ir 7-as neseniai prasikale.
Megsta "sokti" (kai sedi, kinkuoja auksytn zemy, arba pilva siubuoja ), ir dar dainuoti. Kalba "nenenene", "tetet", "mamama". Sako "prrr" alia kaip masina gal
Moka ate parodyti, o katutes lyg ir dare, bet dabar nebedaro, tik sypsosi kai kiti ploja
Valgo gerai, mamos virta darzoviene su mesyte, kruopu kosytes ir vaisines tyreles. Na, o MP tai kada nori ir kiek nori
Nakti bunda dar daznai, bet kadangi buna perkeliamas i mano lova, tai nelabai jauciu, kiek ten tu kartu....
O nuo 8-o men jau uzmiega pats lovytej, tik reikia dar pasedeti salia, kol issikuicia kokias 15min
Linkejimai maziams ir maytems
Sveikutes!
Dziaugiames jusu pasiekimais . As gal ir nepastebiu kazko naujo, bet elgiames ir augam puikiai. Tik galetu naktimis geriau jaunuolis miegoti , nes keliasi gana daznai .
Geros dieneles
Dziaugiames jusu pasiekimais . As gal ir nepastebiu kazko naujo, bet elgiames ir augam puikiai. Tik galetu naktimis geriau jaunuolis miegoti , nes keliasi gana daznai .
Geros dieneles
Labas rytelis!
Uzbegom pasisveikinti Siandien mums suejo 10 men. Iskeliaujam i kita temele.
Visoms sekmes
Uzbegom pasisveikinti Siandien mums suejo 10 men. Iskeliaujam i kita temele.
Visoms sekmes
sekmes inrinke 10 menesiuke ir sveikos naujai atkeliavusios ,o manoji be galo blogai naktim pradejo miegot... ,sianakt iki 4 val.kankinomes,zyze,po visa lovyte malesi,oi..beto islindo slogyte,nedidele,bet vistiek yra,gal viskas del dantuku? o gal karsta ir kur vejelis ar skersvejis papute
na va pas mus po keliu dienu ir antras islindo dantukas, abu du apacioje
siap be temperaturos, tik kad nervuojasi vaikas ir kandziojasi:)
buvom pas gydytoja - 10.800 kg ir 74 cm, sake kaip metuku vaikas:)
o vitamina D tolau duoti, net iki 2 metu
Papildyta:
o del miego - tai jo, jau galetu ir iki ryto pamiegoti:) o tai po visa lova juda, galva isipyria i nugarele ir pabunda.. o dar pavalgyi:) tai miegu kaip kokiam budejime:)
visur su mumis vazioja su masina, prie ezero daznia bunam ir 2 kartus net issimaudem, nors vanduo saltokas. sianden bandom pri ezero, lyg zado karsti
siap be temperaturos, tik kad nervuojasi vaikas ir kandziojasi:)
buvom pas gydytoja - 10.800 kg ir 74 cm, sake kaip metuku vaikas:)
o vitamina D tolau duoti, net iki 2 metu
Papildyta:
o del miego - tai jo, jau galetu ir iki ryto pamiegoti:) o tai po visa lova juda, galva isipyria i nugarele ir pabunda.. o dar pavalgyi:) tai miegu kaip kokiam budejime:)
visur su mumis vazioja su masina, prie ezero daznia bunam ir 2 kartus net issimaudem, nors vanduo saltokas. sianden bandom pri ezero, lyg zado karsti
sveikutes,
o mums uzsimigdyti pradejo labai nesisekti - tik nori stotis lovoje ir stoveti, kai paguldai - vel tas pats... O kol nestovejo kaip gerai buvo - paguldai, pasneka pats su savim ir miega... Cia dabar visada taip sunku uzmigti bus
o mums uzsimigdyti pradejo labai nesisekti - tik nori stotis lovoje ir stoveti, kai paguldai - vel tas pats... O kol nestovejo kaip gerai buvo - paguldai, pasneka pats su savim ir miega... Cia dabar visada taip sunku uzmigti bus
QUOTE(Crazy2007 @ 2008 08 18, 08:34)
O as galvojau, kad tik mano pupa pradejo naktimis keltis, bet pasirodo cia ir daugiau yra naktibaldu . Net nezinau ka daryti. Visa nakti prie papo prisisegusi...
Tikiuos praeis...
Tikiuos praeis...
pas mus tas pats, nors anksciau tik 2 kartus keldavos
QUOTE(Crazy2007 @ 2008 08 18, 08:34)
O as galvojau, kad tik mano pupa pradejo naktimis keltis, bet pasirodo cia ir daugiau yra naktibaldu . Net nezinau ka daryti. Visa nakti prie papo prisisegusi...
Tikiuos praeis...
Tikiuos praeis...
Jeigu paguos, tai netiktai tavo naktibalda, as irgi toki auginu Mes iki 2-3 val nakties ismiegam ramiai, bet paskui vos ne kas valanda diziruoju - pameta papuli ir saukia priedu visa lovyte kruta kai kojytem spardo i atramas. Tai tik laikinas periodas, praeis - juk mes mamos, mes istrvermingos