Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 04, 17:29)
laba diena visoms! seniai cia nebuvau  blush2.gif ir net nebandyk raganiauskiene klausti apie dantis!  verysad.gif sudas kazkoks  unsure.gif o siaip sliauzioti ismokom. ladutes ploti. sokti kraipant ruriuka ir sukant rankytes i salis, bet aisku sededamos, nes vaikscioti dar nemokam. net stovet nemokam.

labu dienu, 100metu bigsmile.gif kaip laikotes? kaip atostogos?
na nieko, man gydytoja sake, kad kitiem iki metu laiko nebuna dantuku, o po to, kai pasipila, tai kaip is gausybes rago mirksiukas.gif tai mano ir dar nevaiksto, tik lipa visur, kimba stojasi. zodziu gyvsidabris doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 05, 11:36)
labu dienu, 100metu bigsmile.gif  kaip laikotes? kaip atostogos?
na nieko, man gydytoja sake, kad kitiem iki metu laiko nebuna dantuku, o po to, kai pasipila, tai kaip is gausybes rago mirksiukas.gif  tai mano ir dar nevaiksto, tik lipa visur, kimba stojasi. zodziu gyvsidabris doh.gif  doh.gif

aiii geriau neklausk. atostogos buvo vienas vargas. lietuvoje dukrai neisdave paso, tai nervu buvo visa menesi ir parsiveziau nelegalia dukra su masina, nors lektuvo bilietai buvo nupirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 05, 15:11)
aiii geriau neklausk. atostogos buvo vienas vargas. lietuvoje dukrai neisdave paso, tai nervu  buvo visa menesi ir parsiveziau nelegalia dukra su masina, nors lektuvo bilietai buvo nupirkti  verysad.gif

blink.gif kodel neisdave? blink.gif o tai kaip dabar toliau ji be dokumentu bus?
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 05, 18:11)
aiii geriau neklausk. atostogos buvo vienas vargas. lietuvoje dukrai neisdave paso, tai nervu  buvo visa menesi ir parsiveziau nelegalia dukra su masina, nors lektuvo bilietai buvo nupirkti  verysad.gif

Sveika,sveikute,taip mes ir nesusimatem unsure.gif .Kodel problemos tokios iskylo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 08 05, 18:41)
Sveika,sveikute,taip mes ir nesusimatem unsure.gif .Kodel problemos tokios iskylo g.gif

Raganiauskiene,ir tu kazkur buvai dingus g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

na ir oreliai, tik namie sedet g.gif

man tokia dilema iskilo: del leliuku maitinimo.
sakoma, kad per daug per jega kisti nereikia jiems valgyti, bet kiek "per jega" jus vistiek jiem siulot? nes maniskis toks gana nevalgus, nedaug kosiu suvalgo, o jau su mesa schmoll.gif bet kol pati maitinu, tai neiimu i galva, kad nedavalgo ar pan, juolab ir svoris jo normalus... pavalgo "noriai" ne daug 5-7 saukstelius ir jau daugiau schmoll.gif tai as siandien ryziu kosytes jam kazkaip netycia siek tiek daugiau padariau nei zinau kad suvalgys.. nu ir su jogurt bandziau visa suduoti ir ka jus manot: nors ir apgaudinejau siek tiek vaika, bet jis jos daugokai pgl jo ankstesnius vagymus suvalge, ir po to labai toks linksmas buv, pats su savim uzsieme, zaide, beveik visai neniurzgejo, o ir ismiegojo 2,5val, kai paprasatai 40min miega!!!

tai as ir galvoju, ar cia gali buti susije.. dabar isviriau man paciai labai skanios kosytes : mesyte, morkytes , bulvytes,brokolis,svogunas,cesnakiuko vos vos, ir vel 5sauskteliai ir schmoll.gif bet as nepasiduodu ir vel damusinejam su jogurtu...bet jau dabar jis toks vel linksmas, aktyvus...

tai kur ta riba, tarp noriu ir reikia
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 08 05, 16:41)

as labai atsiprasau, kad taip isejo, kad nesusimatem lelka, verysad.gif bet mama su tavim susisieks greit. nes kedute pasiliko radviliskyje, o as mamos dokumentus nuo masinos parsiveziau i danija. vakar jei issiunciau, tai po keliu dienu gaus. tai manau po savaitgalio ji turetau su tavim susisiekti. taip jau isejo, tikrai nepyk. mat visa laika prabuvau radviliskyje ir bandziau tvarkytis dokumentus su visom kolionem ir vargais. o paso jei neisdave todel, kad as turiu buvusio vyro pavarde o mergaite turi mano mergautine pavarde, nes kai atvykau cia i danija buvau issiskyrusi bet su buvusio vyro pavarde, o danijoje jei tu issiskyrusi, tai automatiskai tu gauni mergautine pavarde. cia ja as ir turiu, tai ir dukra gavo mano tevo pavarde. tai va tokia makalyne, kad neduok tu dieve. o kaip ji bus be dokumentu tai ir nezinau. gal bandysiu lietuvos pilietybes atsisakyti, nezinau dar nes vis dar neatsigaunu po to soko lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 05, 19:24)
as labai atsiprasau, kad taip isejo, kad nesusimatem lelka, verysad.gif  bet mama su tavim susisieks greit. nes kedute pasiliko radviliskyje, o as mamos dokumentus nuo masinos parsiveziau i danija. vakar jei issiunciau, tai po keliu dienu gaus. tai manau po savaitgalio ji turetau su tavim susisiekti. taip jau isejo, tikrai nepyk. mat visa laika prabuvau radviliskyje ir bandziau tvarkytis dokumentus su visom kolionem ir vargais. o paso jei neisdave todel, kad as turiu buvusio vyro pavarde o mergaite turi mano mergautine pavarde, nes kai atvykau cia i danija buvau issiskyrusi bet su buvusio vyro pavarde, o danijoje jei tu issiskyrusi, tai automatiskai tu gauni mergautine pavarde. cia ja as ir turiu, tai ir dukra gavo mano tevo pavarde. tai va tokia makalyne, kad neduok tu dieve. o kaip ji bus be dokumentu tai ir nezinau. gal bandysiu lietuvos pilietybes atsisakyti, nezinau dar nes vis dar neatsigaunu po to soko lietuvos.

Ai nereikia neatsiprasinek,isejo kaip isejo,o del kedutes nesuk galvos nei tu nei mama,kada bus proga laisvesne tada ir paduos mirksiukas.gif ,man nedega.Labai nepatogu klausti,bet paklausiu blush2.gif ,o dabar tu ir gyveni viena,niu be vyro g.gif ,jai su tom pavardem tau tokia makalyne buvo cia g.gif .Jia duotum vyro pavarde dabartine g.gif .Bus proga imesk vaikiuku nuotrauka,as siaip jau dalyvauju 10menesiuke,tik tave cia pamaciau ir ilindau,ten imeciau savo vaiku nuotrauka,prasidejo foto sesija ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 08 05, 18:01)
Ai nereikia neatsiprasinek,isejo kaip isejo,o del kedutes nesuk galvos nei tu nei mama,kada bus proga laisvesne tada ir paduos mirksiukas.gif ,man nedega.Labai nepatogu klausti,bet paklausiu blush2.gif ,o dabar tu ir gyveni viena,niu be vyro g.gif ,jai su tom pavardem tau tokia makalyne  buvo cia g.gif .Jia duotum vyro pavarde dabartine g.gif .Bus proga imesk vaikiuku nuotrauka,as siaip jau dalyvauju 10menesiuke,tik tave cia pamaciau ir ilindau,ten imeciau savo vaiku nuotrauka,prasidejo foto sesija ten mirksiukas.gif

neturiu as nei vyro nei draugo. o i 10 men mes ir ateisim poryt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 05 rugpjūčio 2008 - 18:41
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 08 05, 17:19)
Sveikos mamytes smile.gif

na ir oreliai, tik namie sedet  g.gif

man tokia dilema iskilo: del leliuku maitinimo.
sakoma, kad per daug per jega kisti nereikia jiems valgyti, bet kiek "per jega" jus vistiek jiem siulot? nes maniskis toks gana nevalgus, nedaug kosiu suvalgo, o jau su mesa  schmoll.gif  bet kol pati maitinu, tai neiimu i galva, kad nedavalgo ar pan, juolab ir svoris jo normalus... pavalgo "noriai" ne daug 5-7 saukstelius ir jau daugiau  schmoll.gif  tai as siandien ryziu kosytes jam kazkaip netycia siek tiek daugiau padariau nei zinau kad suvalgys.. nu ir su jogurt bandziau visa suduoti ir ka jus manot: nors ir apgaudinejau siek tiek vaika, bet jis jos daugokai pgl jo ankstesnius vagymus suvalge, ir po to labai toks linksmas buv, pats su savim uzsieme, zaide, beveik visai neniurzgejo, o ir ismiegojo 2,5val, kai paprasatai 40min miega!!!

tai as ir galvoju, ar cia gali buti susije.. dabar isviriau man paciai labai skanios kosytes : mesyte, morkytes , bulvytes,brokolis,svogunas,cesnakiuko vos vos, ir vel 5sauskteliai ir  schmoll.gif  bet as nepasiduodu ir vel damusinejam su jogurtu...bet jau dabar jis toks vel linksmas, aktyvus...

tai kur ta riba, tarp noriu ir reikia

Pas mus su valgymu ta pati bėda doh.gif tik darir svorias prie mažesnių unsure.gif
tai žinok, maitinė per prievartą, kartais net su ašarom, nors visada sakydavau, kad taip nedarysiu ir paskui vaiką su šaukštu nevaikščiosiu. o taip darau blush2.gif

Bent tiek džiaugiuosi, kad jei jau įdėjau į burną, tai neišpurškia visko, o nuryja ir tada jau verkia. Aišku, visos reikiamos normos nesumaitinu, bet bent jau pusę priverčiu suvalgyti. Ir dar pastebėjau, kad nuo kokio 3 kąsnio maniškis visai sugalvoja, kad skanu ir valgoma blink.gif

O dėl miego - tai gal ir susiję, bet šiandien ir mes miegojom tris kartus, iš viso 6 val blink.gif Ką veiksim naktį dar nežinau g.gif Nors ir valgėm šiandien geriau, gal ne taip karšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 05, 20:38)
neturiu as nei vyro nei draugo. o i 10 men mes ir ateisim poryt  wub.gif

Niu ir ne beda cia, mirksiukas.gif ,o jai dar karta atvaziuotum jau tikrai nebesutvarkyru tau tu reikalu ania, g.gif.Jai ne tai tada tikrai sudas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 08 05, 19:23)
Niu ir ne beda cia, mirksiukas.gif ,o jai dar karta atvaziuotum jau tikrai nebesutvarkyru tau tu reikalu ania, g.gif.Jai ne tai tada tikrai sudas... doh.gif

na tas reikalas uztruks man apie 6 men. jau ka galejau padariau, dabar laukiu leidimo is vilniaus teismo galimybei pasikeisti savo mergautine pavarde, tai sake atsakymas bus rugsejo pabaigoje. tai va lauk kai man i darba spalio 6 d.
Atsakyti