Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(premium @ 2008 07 31, 14:39)
sveikos, del gerimu, tai as saviskei tiesiog dazniau kruti duodu.taip pat pratinu gerti is puoduko vandeni, kartais sultis, bet jai dar nelabai iseina, mat neseniai pradejau mokinti, o visa laika juk tik is kruties valge, buteliuko nemacius doh.gif
o del plojimu ir atia atia rodymu tai maniske nuo kokio 8 men daro smile.gif ai, dar pasakau 'gulet' ji atsigula blink.gif negi supranta zodzio prasme? g.gif o siaip visokiu bajeriu bajeriuku daro, kaip ir visi leliukai smile.gif
ai, dar norejau paklausti, ar kurios leliukai jau bando valgyti patys? mes bandom po truputi mokintis, aisku, didzioji dalis is saukstelio i burnyte nepatenka. bet nepasiduosim ir gal greit ismoksim.

Svekute,dabar kazkaip paziurejau is kur tu, mirksiukas.gif ,tai tam miesteli mano vyras buvo metus laiko,uzdirbinejo pinigus lotuliukas.gif ,bet cia buvo prie 5 metus,is nuotrauku nusprendziau kad labai ten grazu mirksiukas.gif .o tu senai ten gyveni g.gif .(Yra dar likusiu pazystamu ten)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 31 liepos 2008 - 14:21
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 07 31, 13:17)
mamytes, o jusu maziai ar neatpilineja? mano mazius dabar kai pavalgo tai pradejo labai atpilinet. na suprantu, nes dabar daug juda, bet islaikyt ji nors puse val ramiai, NEIMANOMA MISIJA schmoll.gif 

maniske paskutini karta atpyje pries kokius 2 menesius. baigesi mums jau sitas dalykas. nors irgi labai judri, bet gal ne tik nuo to taviskis atpila. o cia taip daznai? ar cia vienetinis atvejis? o gal suvalgo per daug?
Papildyta:
QUOTE(lelka @ 2008 07 31, 13:20)
Svekute,dabar kazkaip paziurejau is kur tu, mirksiukas.gif ,tai tam miesteli mano vyras buvo metus laiko,uzdirbinejo pinigus lotuliukas.gif ,bet cia buvo prie 5 metus,is nuotrauku nusprendziau kad labai ten grazu mirksiukas.gif .o tu senai ten gyveni g.gif .(Yra dar likusiu pazystamu ten)

treti metai. visai nieko, bet po kokio menesio kraustomes i kita miesta prie juros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 31, 16:52)
maniske paskutini karta atpyje pries kokius 2 menesius. baigesi mums jau sitas dalykas. nors irgi labai judri, bet gal ne tik nuo to taviskis atpila. o cia taip daznai? ar cia vienetinis atvejis? o gal suvalgo per daug?
Papildyta:

treti metai. visai nieko, bet po kokio menesio kraustomes i kita miesta prie juros thumbup.gif

Jai i Portsmouth-atrodo tos pavadinimas lotuliukas.gif ,tai tikrai thumbup.gif ,ten dra fainiau mirksiukas.gif
del atpylinejimo tai mus jau ir geri trys men nebekamuoja,pradejom valgyt kieto maisto daugiau ,ir baigesi mirksiukas.gif .O atpila visa maista,ar tik skysta g.gif.Gal vaikiukas persivalgo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 31 liepos 2008 - 15:44
QUOTE(lelka @ 2008 07 31, 14:39)
Jai i Portsmouth-atrodo tos pavadinimas lotuliukas.gif ,tai tikrai thumbup.gif ,ten dra fainiau  mirksiukas.gif

ne, gi valstybe sala, tai tu miestu prie juros begale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 31, 19:04)
ne, gi valstybe sala, tai tu miestu prie juros begale smile.gif

niu tep ax.gif
Atsakyti
[quote=premium,2008 07 31, 15:52]
Papildyta:

na net nzn, kad atrodo vienodai visada valgo savo norma, be ir juda daug, gal daugiau atpila, kai nenusaugauk, kai i burna ka nors isikisa, todel ir gaunas atpilimo reakcija? g.gif
Atsakyti
Sveiki,mes irgi jungiames prie jusu 4u.gif
Tai va,mano maze katutciu ploja jau senai(vos uzdainuoji "ladu ladu ladutes...",o ji jau ploja) thumbup.gif ...Valgo viska (ypac skanu is mamos lekstes essen.gif )...Ropoja,vartosi,sliauzioja,isikibusi vaiksto... smile.gif Jau visose spintelese padaryta revizija doh.gif ,blogiausia tai,kad kai kurios atsidaro is virsaus i apacia ,tad sunku isvengti guzu doh.gif Sauskelnes pavyksta pakeisti nebent ijungus Mocarto filmukus,nes kitaip pasako "ate" ir varo... cry.gif Va su miegojimu tai niekada problemu neturejom(siryt nubudo apie 8h, pavalge ir toliau iki 11h.,o nakti uzmigo apie 22h.) biggrin.gif
Tad tiek... ax.gif
Atsakyti
na va, siandien pasisverem, sveriam 10.180kg o ugis 74cm bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif Raganauskienė mano mažius jau senokai neatpyla maistelio, bet keliata kartu irgi judejo ir dar su žaisliukų rankoje ,tik jaučiu kad kvapelis nekoks blink.gif o jis tikriausiai į burną ikišo žaisliuka ir atpyle doh.gif Ir butent po maitynimo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 07 31, 21:38)
na va, siandien pasisverem, sveriam 10.180kg o ugis 74cm  bigsmile.gif
user posted image

Raganauskiene mano mažiukas irgi panašaus ugio ir svorio. Sveria 10kg.100gr.,o ugis 73 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 31, 21:47)
Labas vakarelis mirksiukas.gif Raganauskienė mano mažius jau senokai neatpyla maistelio, bet keliata kartu irgi judejo ir dar su žaisliukų rankoje ,tik jaučiu kad kvapelis nekoks blink.gif o jis tikriausiai į burną ikišo žaisliuka ir atpyle doh.gif Ir butent po maitynimo doh.gif

Papildyta:

Raganauskiene mano mažiukas irgi panašaus ugio ir svorio. Sveria 10kg.100gr.,o ugis 73 drinks_cheers.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis mamulkos biggrin.gif Kur visos pradingot? Gal saulės užtemima stebit? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano mažius megojo gerai tik labai jau anksty keltis pradejo doh.gif
Dar parašysiu vakare. Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif mes uzsiimam draugu paieska,liudna vieniem vaikscioti lauke verysad.gif bet cia nelabai matau pas mus mamu su vaikais verysad.gif
Atsakyti