Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Labutis dar karta mirksiukas.gif Mano pypliukas irgi labai gražei išmoko sakyti ate,ate thumbup.gif o šneka irgi labai daug ir jokingai . Šiandien ir katutes pradejo daryti,dar nelabai taisiklinai pataiko į savo delnukus bet vistiek skaitau kad jau pažangą clap.gif O jau gudruolis koks doh.gif Taip gerai moka nukreipti visą dėmėsi sau kad net stebiosiu kad toks mažas o jau moka gudrauti blink.gif
O apie varškytė ir jogurtus irgi žinau kad geriau iki metuku duoti skirtus kudikiams,bet visi duoda tai ir aš pradejau duoti blush2.gif Bet aš kaitalioju ,viena diena duodu paprasto jogurta,kita Hippo . O va varškes irgi duodu jau paprastos ax.gif Labai megsta danonki . Oj, net ir nežinau kaip ir daryti g.gif jeigu pagal finansus tai aišku pigiau pirkti paprastus jogurtus ir varškes desertus. Bet dar nematau ,kad būti iš ko rinkti? Pvz.Rusijoje tokiems mažiukams labai daug visokio maistelio gamina ,ir kosmetikos labai labai daug ir tikrai galiu pasakyti superkokybę. Tikrai jokiu priekaištu. Tenai labai populeri Nestle produkcija.Pas mus Lietuvoje Nestles labai mažai, daugiau Hippo,Semper,Millupos...Oj blink.gif jau nelabai į temą pradejau rašyti...kaip sakoma duok tik valios lotuliukas.gif
Gerai mamytės ikiukas ir geros nakties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 30 liepos 2008 - 21:44
as tai jogurto duodu, kur raso nuo 6 men., t.y. hippm ir petite. tai sitie tinka. varskes neduodu, skaiciau, kad galima duoti paragauti nuo 10 men. naturalios varskes. o siaip tai sutinku su sirdele, reikia atidziau skaityti etiketej kas parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes ir vaikuciai 4u.gif
Kaip jusu naktele praejo?Musu leliu miegojo kietai nuo ispudziu-vakar pirma karta vaziavo triratuku thumbup.gif baisiausiai patiko tai i vezima nebenori sestis lotuliukas.gif
Pradejo labai daug gerti,gal del to kad karsta g.gif ka jus vaikuciam atsigerti duodat?
Atsakyti
Labutis mamytės mirksiukas.gif Miegojo mažius blogai doh.gif labai neramei. Aš irgi negalejau normaliai užmigti gal prieš saulies užtemymą nemiga kankina g.gif Ir atsykele labai anksty,tai mums truko to miego.
Šiandien matau orai puikus,tai tikriausiai vakare vyra reikės prašyti prie ežero kad nuvežtum. Oj,kaip man nepatogu kad neturiu teisių vairuoti doh.gif Labai pavydžiu mamytėms kurios pasodina savo pypliukus į mašiną ir nuvažiuoja kur nori thumbup.gif
Geros visoms šiltos dienelės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlute @ 2008 07 31, 09:58)

Pradejo labai daug gerti,gal del to kad karsta g.gif ka jus vaikuciam atsigerti duodat?

Aš duodu vandens,sulčio,arbatytės.Dar labai miegsta Aktimelkos.
Atsakyti
Sveikos mamytes,nu mano mazius irgi blogai miegojo,daznai kelesi,o kaip atsikele 3val tai iki 5 bendravom doh.gif ,o kai uzmigo atsikele 7 doh.gif .Jis dabar miega o as duoduos po namus doh.gif ,man kazkaip neiseina diena miegot, rolleyes.gif negaliu uzmigt,o vakare akys limpa doh.gif ,ir diena vaikstau miegodama doh.gif .
O gert tai mazylis irgi daugiau geria,nors ir siaip nesiskundziu del to.o geriam sultis,vandenuka,o dabar ragaujm kompotukus is uogu mirksiukas.gif
Dar pasigyrsiu,kad katutes ir mes mokam ploti,taip pat rodom ir sakom ate,o kaip as jam rodau nu nu nu,jis man pakelia rankyte ir maskatuoja su kumsciuku lotuliukas.gif O cypayjam ,rekaujam,kaip per garsiakalbi,manau cia daug tokiu mazyliu lotuliukas.gif V.z.vaikinas pradeda rodyti charakteri doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Na, aš šiąnakt su mažium aiškinausi, kur jis turi miegoti. Tai kai pradėjom 2:30, tubūt iki kokių 3:30. Jis nori pas mus į lova, o aš neimu ir liepiu miegoti savo lovytėj. Pati atsiguliau taip, kad mažius iš savo lovytės mane pasiektų, nu bet vis tiek doh.gif Tik atrodo užsnūsta, aš irgi jau įsitaisau, o jis vėl sėdi ir "aiškina", kad aš turiu jį pasiimti doh.gif Bet pažanga - po to iki 05:30 miegojo savo lovytėj, ko jau seniai nebuvo
O į laukutį tai mes einam kai tik susigalvojam - bet 20-30 min prieš valgį smėlio dėžėj pasikapstom, aplink po žolytę paropinėjam. Ypatingo susiruošimo mums nereikia - smėlio dėžėį už kokių 15 m nuo durų, o einam basi, kaip po namus vaikštinėjam ax.gif
ir tai kelis kartus per dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 07 30, 15:12)
gintariux.82,is kur tu g.gif

yra toks nedidelis miestelis Šakiai ax.gif

na o mes irgi mokam katučių plot, tik ne delniukais, o galiam sakyt vienu delniuku, kitu kumštuku lotuliukas.gif kitaip mano vyrukui neišeina ax.gif miegojom neblogai, bet pas tėvelius lovoj biggrin.gif užtata pirmojo miegelio jau antra val miega, tai pas mamytę ir pedikiūras, ir manikiūras jau padarytas nail.gif lotuliukas.gif nes vyrui pietų nereikia daryt vacation1.gif o vėlaiu keliausim į lauką, nes oras super thumbup.gif
na iki mamytės drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, del gerimu, tai as saviskei tiesiog dazniau kruti duodu.taip pat pratinu gerti is puoduko vandeni, kartais sultis, bet jai dar nelabai iseina, mat neseniai pradejau mokinti, o visa laika juk tik is kruties valge, buteliuko nemacius doh.gif
o del plojimu ir atia atia rodymu tai maniske nuo kokio 8 men daro smile.gif ai, dar pasakau 'gulet' ji atsigula blink.gif negi supranta zodzio prasme? g.gif o siaip visokiu bajeriu bajeriuku daro, kaip ir visi leliukai smile.gif
ai, dar norejau paklausti, ar kurios leliukai jau bando valgyti patys? mes bandom po truputi mokintis, aisku, didzioji dalis is saukstelio i burnyte nepatenka. bet nepasiduosim ir gal greit ismoksim.
Atsakyti
Premium esu davusi maziukui paciam pabandyti tai doh.gif jam labiau patiko kose rankom kabinti lotuliukas.gif paskui tiesiai i vonia maudyti doh.gif lotuliukas.gif siaip manau dar per mazas mokinti,vyresnelis pats pradejo valgyti kokiu 1m3men o dabar jau puikiai valgo viska sakute ir saukstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 31, 13:03)
Premium esu davusi maziukui paciam pabandyti tai doh.gif jam labiau patiko kose rankom kabinti lotuliukas.gif paskui tiesiai i vonia maudyti doh.gif  lotuliukas.gif siaip manau dar per mazas mokinti,vyresnelis pats pradejo valgyti kokiu 1m3men o dabar jau puikiai valgo viska sakute ir saukstu thumbup.gif

skaiciau, kad nuo 8 men galima pradeti mokinti, kad jau puikiai supranta blush2.gif
Atsakyti
labu dienu 4u.gif klesckius mano pats ismoko ploti katutes, ir dar kai lupas pucia su pirstuku braukti, zodziu gerai kai su vyresne panele daznai zaidzia blush2.gif bigsmile.gif mokosi vienas is kito. o del gerimu, tai daznai duodu vandenuko, tai arbateles, sulciu pats atsisako. gal ir gerai g.gif o siaip, judrus kaip gyvsidabris. del apetito nesiskundziam, labai valgo avizine kose. thumbup.gif mamytes, o jusu maziai ar neatpilineja? mano mazius dabar kai pavalgo tai pradejo labai atpilinet. na suprantu, nes dabar daug juda, bet islaikyt ji nors puse val ramiai, NEIMANOMA MISIJA schmoll.gif
ir dar pastebejau, kad paskutiniu metu mano lelius pradejo labai pavydeti. jei tik truputi kita leliu paimu, oho, kokia signalke doh.gif ir kuo toliau, tuo dazniau.
o va, kai savaitgali buvom sveciuose, tai vaikas kaip aukselis, kol mamos salia nebuvo, tik mama salia, visi velniukai pasirodo doh.gif
dar pastebejau, kad jau kavalieriuj patinka labai zaisti su zaislais, kartu su draugu mergyte, kazkaip pasidalina zaislais, jau daugiau uzsiima su savimi bigsmile.gif
va taip va. varysim dar svertis, tai suzinosim kiek sveriam mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 31, 16:14)
skaiciau, kad nuo 8 men galima pradeti mokinti, kad jau puikiai supranta  blush2.gif

Suprasti manau tikrai supranta,tiesiog jie dar nelabai moka savo rankutes valdyti ax.gif
Atsakyti