Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Perlute su laukų irgi sunkiai sekasi. Į lauką išeinu po 17 val. kitaip neišeina. Kol visus darbus padarau ,valgyti pagaminu ir pačiai norisi paguleti kol mažiukas antra karta miega. Taip ir gaunasi kad išeinu apie 17 val. o lauke išbunam apie dvi valandos. Jeigu dar į parduotuve užeinu tai ilgiau. Perlute tu irgi iš Vilnaius , aš irgi mirksiukas.gif O į kuria polikliniką einat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 liepos 2008 - 21:44
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 29, 23:42)
Perlute su laukų irgi sunkiai sekasi. Į lauką išeinu po 17 val. kitaip neišeina. Kol visus darbus padarau ,valgyti pagaminu ir pačiai norisi paguleti kol mažiukas antra karta miega. Taip ir gaunasi kad išeinu apie 17 val. o lauke išbunam apie dvi valandos. Jeigu dar į parduotuve užeinu tai ilgiau. Perlute tu irgi iš Vilnaius , aš irgi  mirksiukas.gif O į kuria polikliniką einat?

Mes vazinejam i N.Vilnios nes anksciau ten gyvenom,o gyvenam Vilkpedej.Nenorejau keisti poliklinikos kadangi nusipirkom buta kitur tai laikinai cia gyvenam mirksiukas.gif o jus is kurio rajono?Mum cia labai liudna,nera su kuo lauke pasivaikscioti ar siaip pabendrauti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ,aciu perlute uz sveikinimus,siendien abu sunus siaute is ryto ant lovos,tai dyckis sako mama pazek jam dar vienas dantukas lenda,tai dabar jau turesim 4 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .(nors ir maziukai dar labai kiti du)As tai i kiema jai einu aie pirma val,kai mazylis pavalgo,bet iki to sukuosi kaip bite,aptvarkau biski jai ka reikia,padarau pietus,ir i lauka,nes kaip iseini tai uzsibuni kieme,tada grizus reiktu daryt iskart vakariene,o ne petus lotuliukas.gif .Sunku ir man su jais abiiem,dyckis ir pasiutes,viena diena klauso kita vel daro savo,mamsi mamsi doh.gif ,pradedu suprasti,kad turiu du lotuliukas.gif blush2.gif
Geros dienels visiem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 30 liepos 2008 - 10:11
Sveikos, sveikos, mamytes! biggrin.gif Lauke mes irgi daug laiko praleidziam thumbup.gif . Griztam i namucius pamiegoti, nes lauke sunkiai sekasi doh.gif . Net valgome kartais kieme lotuliukas.gif .
Lauke vaikuciai zymiai linksmesni wub.gif
Smagu, kai geras oras thumbup.gif
Geros visoms dieneles. wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas visoms mamoms 4u.gif lauke ir mums patinka, tik kai dydeli karsciai, tai vaikas toks "isvires" tad per pati karsti sedim namie, nes ne kaip mazius reaguoja. schmoll.gif
Atsakyti
lelka mums po Cutivato irgi pagražėjo, bet kai nusojau tempt vėl pradeda ryškėt verysad.gif jau nedaug liko laukt ir pirmadienį į Kauną pas gydytoją važiuosim, tai žiūrėsiu ką ten patars, nes jau nežinau ko ir greibtis doh.gif o apie tą gydytoją yra temoje apie AD, kur pačioj pradžioj viena mama daug info apie šią ligą ir paslaugas surinkus thumbup.gif ten toks komentaras yra "pas ją pusę LT su AD važiuoja" ax.gif tad ir suintrigavo g.gif
Ksėna mes dar irgi tik su dviem dantukais ax.gif
o laukuty ir mes nemažai laiko praleidžiame, tai ir čia prisėst neišeina ax.gif
na lekiu, pietus gaminu, tai reik žiūrėt, kad neprisviltų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 30, 12:50)
lelka mums po Cutivato irgi pagražėjo, bet kai nusojau tempt vėl pradeda ryškėt verysad.gif jau nedaug liko laukt ir pirmadienį į Kauną pas gydytoją važiuosim, tai žiūrėsiu ką ten patars, nes jau nežinau ko ir greibtis doh.gif o apie tą gydytoją yra temoje apie AD, kur pačioj pradžioj viena mama daug info apie šią ligą ir paslaugas surinkus thumbup.gif ten toks komentaras yra "pas ją pusę LT su AD važiuoja" ax.gif tad ir suintrigavo  g.gif
Ksėna mes dar irgi tik su dviem dantukais  ax.gif
o laukuty ir mes nemažai laiko praleidžiame, tai ir čia prisėst neišeina  ax.gif
na lekiu, pietus gaminu, tai reik žiūrėt, kad neprisviltų  blush2.gif

Sveika,as irgi is kaimynes suzinojau,jin savo vaika veze,ir kaip pamate manaji dycki ir pasiule,as pas ja praeita vasara buvau.Reiks paskaityt ka jin pataria temoje.
Na parasyk butinai ka pasakys tau Kaune,idomu labai,nes as lankiausi Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 29, 23:03)
Labas vakarelis mamulkos mirksiukas.gif lelka sveikinu su trečiu dantukų thumbup.gif  Mes  niekaip negalim sulaukti trečio dantuko jau visą mėnesį irzlus ,pyktas , rankos pastovei burnytėje , o dantuko  taip ir nėra doh.gif . O kurioje vietoje dantukas išdygo? Mes tai apčioje turime du kandžius.
Šiandien mažiukas ramesnis ( tfiu,tfiu,tfiu) tik vakare ožiukus trupučiuka parode prieš miega. Dar apie megeli , mes jau apie mėnesį miegam dienos metu  tik du kartus : apie 10.30 ir antras miegelis apie 14.30 . Po antro miegelio išeinam į laiką ir laukiam sugrįžtančio  tėčio iš darbo biggrin.gif
Sveikos prisijungusios mirksiukas.gif
Gero mamytės vakarelio 4u.gif
Papildyta:
gudytejol o kur važinėjat?  Aš pastebėjau kad jusų šeimą dažnai į gamtą išvažiuoja.  thumbup.gif  Šaunuoliai.

siaip visada vaziuodavom i Moletus o ten jau ieskodavom kur apsistoti,bet sy syky vaziavom arciau, link Austadvario ir ten pasukom link Onuskio,bet ezero pavadinimo netasimenu,bet ten privati valda namukas ant ezero kranto,mes buvom trys seimos tai uz namely sumokejom 70lt,bet mes jame nemiegojom nes jie kozkoki nesvarus smirda tai mes susistatem palapnes,ta vadinama pavesine-virtuve kaip as ja vadinu,ir super buvom,stalas ten buvo ir kulbes sedeti.
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif Matau kad ne viena aš vargstu su vaikais doh.gif Vyresnelis mano labai judrus tai ir mažiuka taip moka užvesti kad sienos dreba. O jau triukšmo ir išmetitu žaislu geriau patylėsiu blink.gif Jau ir balsa an vyresnėlio pradejau kelti blush2.gif Bet kitaip nesusitvarkau doh.gif O lauke jis su paspirtuku važinėja ,o aš su mažiuku biggrin.gif Dabar vyresnėlis nuo darželio ilsiesi ,a aš dirbu už du ax.gif Tokie mūsų reikalai . Perlute aš iš Fabijoniškiu.
Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
gintariux.82,is kur tu g.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif Na mes lauke taip pat bunam ilgai, einam i parka pasivaikciot o ten paleidziu ant zolytes, tai jau tiek maziui laimes kad ir valgyt pamirsta. thumbup.gif Del dienos miegelio - tai maniskis is vis buna kad tik karta miega kokia 1 val g.gif bet vistiek bandau mygdyti nors 2 kartus, nes gydytoja sake kad dar per mazas kad miegotu tik viena karta unsure.gif Taip pat jau turim puikiai matoma 3 dantuka virsuje, ir dar jau 4 baltuoja, tik dar neprasikales thumbup.gif
Papildyta:
O jau snekorius snekorius lotuliukas.gif Net ir burnotis moka, tik sudraudziu ar tik ko nors neduodu, tai jau taip pradeda kazka burbuliuoti sava sneka, tik juokas ima biggrin.gif o dar nemokiau visai savo maziaus rodyti ate, o ziuriu vakar isledejom draugus namo pro duris - o kad jau mosikavo maniskis, ir ate, ate sake thumbup.gif
Atsakyti
Gryzau i jusu temelia pasiskaitineti ir praita sav.prisigaudziau daug inf.apie maistuka,tai galiu pasidalinti su jumis,nes kaip skaaitinejau kad daug mamyciu duoda tas varskytes ir jogurtukus kurie skirti vaikams.As irgi esu davus miau varskyte ir kitus tai nuo vienintelio miau man vaikas nevidurvo o nuo kitu vidurevo,na tai aisku turbut mano vaikui netiko.Praita sav.kalbejau su savo gyd.is USA ir pasaukiau kad duodu tai jis man visa lekcija atrase,kad aplamai kudikiams iki 1 metu negalima duoti nei jogurtuku nei varskyciu kurie skirti vaikams,o ne kudikiams,nes dauguma visur kur parasyta vaikams tai reiskia nuo 2metu.Tik sake kad galiu duoti naturalu ekologini jogurta.Na jis man dau aiskino anglu kalba ir ju terminais as ne medike jums neatkartosiu.Na negalvokit kad as jums persu sia inf.tikrai ne ,kiekvienas vaikas individualus ir kiekvienam vaikui skirtingai organizmas toleruoja.Bet as visada pasitikiu savo gyd. is USA nei sitais gyd.
Atsakyti