Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 28, 17:56)
sveiki visi  smile.gif
mūsų kojytė 20 dydžio  ax.gif na o šiaip nieko naujo nenutiko  ax.gif naktį pasvaigo, pažaidė lovytėj atsisėdęs, o įsikėlus pas mus toliau miegojom  lotuliukas.gif
lelka nenoriu būt įkyri, bet gal tos gydytojos koordinates galėtum parašyt?  blush2.gif o gal čia ta pati, kur temoj apie atopinį dermatitą akcentuota ji? Biržuose Variakojienė ar kažkas pan?  mirksiukas.gif
Perlute tikrai gaila mažiuko, kad taip ligos nepaleidžia  verysad.gif įsivaizduoju ką jaučiate jūs ir kaip neramu verysad.gif tikrai kuo didesnės sėkmės jums  drinks_cheers.gif
o aš laukuu kol mažius pabus ir keliausim į laukutį  thumbup.gif

Laba,zinoma galiu,bet zinok sarmata pasakyt,nebezinau pavardes blush2.gif .Bet ryt pabandysiu suzinot mirksiukas.gif .O rasau tau telef.nr.: 8450 33443, ir 8618 13251.Adresas-Klevu g. 2 . mirksiukas.gif
Atsakyti
gintariux,dar pagalvojau kad ta daktare man liepe neduot B6 vitamino,nes jis alergizuoja,gert actimela,tik va nezinau ar tokiem pypliam musu galima jau duot.O nepraeina jum berimai g.gif .man cutivate padejo,apmazejo bent jau doh.gif
Atsakyti
kas del aktivijos, tai mano maziui kai buvo viduriavimas, dvi savaites, niekas nepadejo, tai liepe valgyt jogurtus aktuvijos ir gert tuos gerimukus. kad geru bakteriju vaikas gautu. man taip gydytoja liepe. tad jokio salutinio poveikio nera, dar ir dabar reta karta uzvartojam ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės. Perlute kalpograma tai kada iš užpakaliuko ima kakučius specialių pagaliukų. Paskui siūnčia į laboratoriją kur užaugina iš kakučiu bakterija. Reikia laukti apie 10 dienu. Pagal tos bakterijos gales spręsti nuo ko prasidėjo viduriavimas ir gales tikslai skyrti gydyma. Mano pirmam sūnui tekdavo labai dažnai daryti šios tyrimus, jis laaabai dažnai turejo problemu su pilvuku unsure.gif Nenusimink viskas būs gerai mirksiukas.gif Ir dar gal tau reikia nusipirkti Basikos miltelius g.gif nieko gydytoja neminėjo? Jei ne būtinai paklausk.
Matau kad ir vėl ateina atisveikinimo metas biggrin.gif Bet kaip greitai tas laikas bega...kartais taip noriu nors trumpam ji sustabdyti doh.gif
Šiandien būvom pas gydytoja eilinei apžiūrai tai sveriam nemažai 10 kg. o ugis 73 .Kaip pasake tvirtas vyras thumbup.gif Dar nuejom pas neuropatologa tai išraše mažiukui gerti raminančius lašiukus patiems reikia jos užsakyti. Bet jau koks mano mažius bailiukas doh.gif net su vaikais nelabai nori bendrauti iš karto dudas paleidžia. Manau kad ir dantukai prisidejo prie tokio zizenimo. Mes tik du ir turim, bet dantienos matosi kad pabalusios. Diena praejo kaip visada nei minutelės laisvos ,pavargau...Bet kaip nors. Jau nusprendem kad važiuosim į Palangą rugpjūčio 18 .Gerai mamytės,atisveikinu iki rytojaus 4u.gif
Oj, dar užmiršau parašyti mano pypliuko kojyte 20 dydžio. Tai pagal europos, o jeigu kitas tai nežinau. Pvz. rusiški didžiai skaičiojami mažesniais skaičiais. Mano drauge nusipirko Maskvoje mažiukui batukus tai 18 pagal mūsų išmeras 20 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 28 liepos 2008 - 21:44
Labas rytas, mamulytes! biggrin.gif Vakar ir mes buvom gydytojams pasirodyti. Berniukas sveria 10 kg. 200g, ugis 76 cm. Mergaite 13 kg., ugis 79 cm. wub.gif Na, dideli vaikuciai lotuliukas.gif .
Viskas tas pats, mergaitei dar baigia islisti du dantukai, tai is viso turesim po sesis lotuliukas.gif
Geros visoms dieneles mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms mamytems

mes irgi si savaitgaly buvom prie ezeru,tai viskas lyg ir neblogai,bet antra naktele jau prasciau miegojo turbut nepatiko ant ciuziniu miegoti,o siaip diena kiek ant ranku budavo,kiek pamiegodavo o siaip priputem valty didele ten primetem zaislu ir zaidem vos ne tas pats kaip manieze tongue.gif ,o maudytis nepatiko pradejo verkti kaip tetis kelis kartus ikiso kojytes i vandenuka bigsmile.gif

PERLUTE sveikatytes ir stiprybes jums abiems smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif mes jungiames prie jusu- siandien jau 9 menesiai, vo laikas bega:))
judam visur , vaikstom palei baldus:) gaudom suni aktyviai per visa buta.
dantuku uztat ne vieno..
labai megstam maudytis baseine, vonioje ir jau ezere- tik ten saltoka..
svoris 10,2 kg, ugio nezinom dar
Atsakyti
Sveikos,gintariux,suzinojau pavarde,taip Variakojiene,o kur jin raso?idomu butu paskaityt g.gif
Atsakyti
auuu,mamules kur jus lotuliukas.gif g.gif mums islindo trecias dantukas thumbup.gif ,bet vaikas vistiek dar piktas,gal dar koks isdyks g.gif ,viskas negerai,kazkuom nelaimingas doh.gif
Laba prisijungusi mamyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 29 liepos 2008 - 19:18
Labas vakarelis mamulkos mirksiukas.gif lelka sveikinu su trečiu dantukų thumbup.gif Mes niekaip negalim sulaukti trečio dantuko jau visą mėnesį irzlus ,pyktas , rankos pastovei burnytėje , o dantuko taip ir nėra doh.gif . O kurioje vietoje dantukas išdygo? Mes tai apčioje turime du kandžius.
Šiandien mažiukas ramesnis ( tfiu,tfiu,tfiu) tik vakare ožiukus trupučiuka parode prieš miega. Dar apie megeli , mes jau apie mėnesį miegam dienos metu tik du kartus : apie 10.30 ir antras miegelis apie 14.30 . Po antro miegelio išeinam į laiką ir laukiam sugrįžtančio tėčio iš darbo biggrin.gif
Sveikos prisijungusios mirksiukas.gif
Gero mamytės vakarelio 4u.gif
Papildyta:
gudytejol o kur važinėjat? Aš pastebėjau kad jusų šeimą dažnai į gamtą išvažiuoja. thumbup.gif Šaunuoliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 liepos 2008 - 21:04
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 29, 23:03)
Labas vakarelis mamulkos mirksiukas.gif lelka sveikinu su trečiu dantukų thumbup.gif  Mes  niekaip negalim sulaukti trečio dantuko jau visą mėnesį irzlus ,pyktas , rankos pastovei burnytėje , o dantuko  taip ir nėra doh.gif . O kurioje vietoje dantukas išdygo? Mes tai apčioje turime du kandžius.
Šiandien mažiukas ramesnis ( tfiu,tfiu,tfiu) tik vakare ožiukus trupučiuka parode prieš miega. Dar apie megeli , mes jau apie mėnesį miegam dienos metu  tik du kartus : apie 10.30 ir antras miegelis apie 14.30 . Po antro miegelio išeinam į laiką ir laukiam sugrįžtančio  tėčio iš darbo biggrin.gif
Sveikos prisijungusios mirksiukas.gif
Gero mamytės vakarelio 4u.gif
Papildyta:
gudytejol o kur važinėjat?  Aš pastebėjau kad jusų šeimą dažnai į gamtą išvažiuoja.  thumbup.gif  Šaunuoliai.

aciu uz sveikinimus 4u.gif ,virsuje islindo ,dar ne visas bet pradzia yra beda kaip adatyte,o kiti du apacioje,tik juokingai atrodo kaip isisiepia,vienas dantukas ciut didesnis lotuliukas.gif .Mano vakare irgi labai piktas buvo,net nepavalge normaliai,as jam manu koses isviriau paragaut,o jis atsisake doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lelka sveikinam su treciu dantuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Musiskiui lenda nepastebimai(tfu,tfu,tfu) tik pirmi islindo virsui,paskui apacioj o dabar virsui jau matosi-laukiam kada prasikals biggrin.gif
Mamytes,kiek jus laiko praleidziat kasdiena lauke?man su jais labai sunku vienai eiti,vyresnelis visiskai neklauso tai kartai buna nuskriausti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pionas @ 2008 07 29, 15:05)
Sveiki smile.gif mes jungiames prie jusu- siandien jau 9 menesiai, vo laikas bega:))
judam visur , vaikstom palei baldus:) gaudom suni aktyviai per visa buta.
dantuku uztat ne vieno..
labai megstam maudytis baseine, vonioje ir jau ezere- tik ten saltoka..
svoris 10,2 kg, ugio nezinom dar

Sveiki prisijunge smile.gif su devintu menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 29 liepos 2008 - 21:37