Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Labutis smile.gif ir mes norim pasigirti, kad mano sunelis vakar zenge pats kelis zingsnelius thumbup.gif O siandien vis bando ir bando zengti dar kelis, bet jau toks zyzlius, kad tiesiog ir kantrybe senka verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(letaDJ @ 2008 07 26, 00:06)
sita tema kaip ir apie pasiekimus vaikuciu butu???? o mamos cia plepa apie viska....gal vertetu kita tema pokalbiams uzvesti?? nes klaidina siek tiek temos pavadinimas ir gaistam laika g.gif

turbut jusu mamyte kitoks suvokimas kas yra pasiekimai!.. juk mes kiekviena karta tik apie tai ir kalbam... ir aisku aptariam visas aplinkybes kas juos itakoja, kokia vaikuciu ar mamyciu nuotaika buvo ir pan ax.gif beto dalinames rupesciais ir dziaugsmais lydincius tuos pasiekimus.. kiekvienas atvejis juk individualus, kitaip galima knygu paskaityt ka 9 men leliukas turi daryti... ax.gif

pasidalinkit savais - ir mes juos aptarsim ir palyginsim su savo wink.gif

maniskis labai intensyveja zaidime " mokausi zaisti vienas" thumbup.gif atrodo lyg uzsimirstu, kad as esu ir vienas krapstinejas kuri laika thumbup.gif po to apsidairo, mane pamato ir toliau, bet jei tuo momentu as i ji paziuriu, tai tadaviskas: zaidimas pats su savim baigtas doh.gif lotuliukas.gif
irgi vis daugiau sukauja, garsu leidzia visokiu, bet aiskesniu skiemenu dar nelabai schmoll.gif daug ropoja, ir kur tik imanoma, ten visur bado eit isikibes, bet kai uz rankuciu bandai vest, tada jau nepatinka... ai, dar mokomes ka reiskia "negalima", ir atrodo, kad supranta , tik ne visada jam tai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, mamos. O maniskis zinot nelabai zyzelkis, gal del to kad po 4-5 val lauke, braido juroj, o svarbiausia nebijo aplink ji esanciu zmoniu, aisku jeigu niekas nekalbina. Jeigu pakalbina, apsikabina koja ar isirausia i peti ir sedi kaip pele po sluota tongue.gif Svarbiausias uzsiemimas lauke - eiti paskui vezima, nenori nei sedet nei ant ranku, pavargsta pradeda kritinet, kojos painiojas, o vistiek zingsniuoja.
Jau pora dienu sako ba-ba-ba-ababa, ir isviso labai daug pradejo plepet. as tuo labai dziaugiuosi, nes buvo tylenis, tik cypavo ir prunkste kaip arkliukas thumbup.gif

Liuksus, tikrai iki 42 kg? As tokiu dar nemaciau? Man patinka Chicco Key 1.
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 26, 19:56)

Liuksus, tikrai iki 42 kg? As tokiu dar nemaciau? Man patinka Chicco Key 1.

na, lyg ir taip, tokios išaugamos skaitosi, aš pirkau www.amazon.com, man ši labiausiai patiko, na ir brolis Graco firmos turi, tai man irgi patiko ax.gif , kai gausiu, tai daugiau žinosiu, nes išbandyta bus mirksiukas.gif
o kurioj vietoj jūs gyvenat, kad prie jūros? rolleyes.gif

beje, mes irgi vis daugiau išmokstam, jau daug ką supranta ir atrodo, kad pradeda suprasti kas tas kaka yra, sėdi kėdutėje ir tikriausiai pirdukas buvo, bet stenėjo, tai sako kaka lotuliukas.gif , rimtą reikalą į puoduką darom ir vis aiškinu, kad čia kaka, tai jis man ir pasakė lotuliukas.gif

šiandien klinikose buvom, su akyte nerimo buvo, bet viskas gerai, tik per apžiūrą surišo su paklode, suprantu, bet žiauru verysad.gif
Atsakyti
Taline, Estijoj. Baisu, kad neapsviltu nuo saules, nes nesileidzia jokiais kremais tepamas doh.gif - asilelis. O pas mus puodas visai nedraugas verysad.gif , tik i kriaukle daro kaki, i pampi nedaro doh.gif , jau apie pis-pis net nekalbu verysad.gif

Saunuoliai, kad mokat i puoda ir dar pasako thumbup.gif , labai liuks thumbup.gif

Suriso su paklode?! Kaip durnyne? blink.gif tongue.gif Va tau ir okulistai ax.gif
Atsakyti
lendra- musu mazius pradetas Taline blush2.gif - mes cia sventem naujuosius metus ir po to dar kelias dienas cia sveciavomes. Patiko sitas miestas ir daug fainesnis negu Ryga thumbup.gif

O mano maziukas siandien pasake dia dia - jau moka dieduka prisisaukti biggrin.gif mes kol kas atostogaujam su mano tevais ir jis labai myli dieduka, net labiau uz mociute bigsmile.gif Labai patinka stebeti suniuka ir katyte- rodo pirstuku ir kazka sako o akys ant kaktos islindusios- ir taip kiekviena karta kai kieme pamato tuos gyvunus.

Smagu buvo pasibendrauti- mes keliaujam i 10men skyreli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 15, 17:56)

ingeborga2 4u.gif , maniskis pradejo pirmus zingsnelius 8,5 men. O jus?

4u.gif buvom isvyke ir siaip retai galiu prisesti prie kompo, nes turiu vaika gyvsidabri ax.gif . Jis labai pyksta kai sedziu ir tarskinu klavisais smile.gif

Pradejom eiti kai sukako devyni menesiai . Kol buvo astuoni su trupuciu tai paeidavo koki zingsniuka , kita, bet mes dar nekreipem demesio, nes manem , kad sisip pavyko truputi ax.gif . Dabar jau tiesiog lakstom ir nuo zemes atsistoja net neisikabines ax.gif wub.gif .
Atsakyti
Sveiki visi!!Labai aciu uz palaikyma smile.gif 4u.gif
Mus jau siandien isleido namucio,beja ir vyresneliui teko paguleti 2dienas,tyrimai geri jokio viruso nerasta.Greiciausiai buvo taip:mazulis apsinuodyjo(greiciausiai nuo jogurto)suviduriavo,o as nuo viduriavimo smekta duodavau,tai gydytoja sake kad negalima nes ji viska sustabdo pilve(ismatas)ir taip dauginasi bakterijos.Gavosi infekcija pakilo temperatura o nuo jos traukulai verysad.gif Aciu Dievui visi tyrimai geri,dare echo tai smegenys nepazeistos.Tai dabar sveikas kaip ridikas thumbup.gif thumbup.gif toks kupinas energijos ismoko cypauti tai neina uzkimsti lotuliukas.gif
Beja sveria maziukas musu 8.600g ugis 76cm,toks kudutis wub.gif jau bando zengti pirmuosius zingsniukus,lovytej vaiksti isikibes,turim 5 dantukus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamulytes biggrin.gif
Mano bernuzelis vaiksto pats, dar silpnokai, bet pradejo kai beveik 9 men. thumbup.gif
Mergyte lovelej varineja, kazkaip pati viena labai bijo doh.gif wub.gif . Na, nesvarbu, dar suspes mirksiukas.gif .
Ka veikiat per tokius karscius? Kaip mazuliai jauciasi?
Mes sedim lauke per dienas lotuliukas.gif
Gerros dienos visiems wub.gif
Atsakyti
na mes irgi daug laiko savaitagalį praleidome lauke thumbup.gif šiaip mažiukas nelabai karštį mėgsta, bet lauke jam tinka, be to, pavėsyje būnam daugiausiai thumbup.gif šneka savo kalba irgi nemažai lotuliukas.gif o man dėl to, kaip ir kiekvienai mamytei labai smagu biggrin.gif
Perlute ačiū Dievui jums visaks gerai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
o dėl tų kalbėjimų ne į temą, tai ir aš turiu pridurti, kad labai smagu taip bendrauti, nes labai daug apie tokio pačiop amžiaus vaikučius sužinai, gali palyginti, pasitarti, kartu paliūdėti ar pasidžiaugti drinks_cheers.gif juk daugelis mamyčių ne vieną mėnesį kartu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 26, 22:56)

Suriso su paklode?! Kaip durnyne? blink.gif  tongue.gif Va tau ir okulistai ax.gif

na taip gaunasi, suprasti galiu, kad pažiūrėti reikia, bet matyt tai žiauru doh.gif

kokiais apsauginiais kremais tepat vaikučius?

mes irgi būnam lauke, pavėsiuke 4u.gif
Atsakyti
Perlute, labai dziugu, kad pasveikot. Tikrai cia visos mamos, man rodos, pergyveno, as net vyriu pasakojau, jis galva kraipe. 4u.gif

inrinke, Azuoliukas - tikras Azuolas. Labai puiku, tuoj ir stipriai zingsniuos 4u.gif

Del autokedutes. Visgi 10 men. proga nupirkom Chicco Key 1, patinka, sedi kaip didelis, ziuri pro langa , nes tam senam lopsi jau visiskai nenorejo buti, lipa lauk ir rekia. Kadangi matuotis jis nemegsta, tai isbandem tik recaro, conkord ir britax. Aisku reikejo daugiau firmu apziuret, bet... O Liuksus kedute atrodo labai thumbup.gif

Mamos, kokio dydzio vaikuciu kojytes? Maniskiu didziule problema nupirkt batukus . Visu pirma - nenori matuotis schmoll.gif , apauni - nenori eit, voliojasi po parduotuve, tik nepaziurek - jau koki bata pasiciupes grauzia blink.gif Koja didele ir keltis auksta, Nr. 22-23. Tai galu gale siandien spec. vaziavom geru ortopediniu sandaliuku ir radom, ir nupirkom thumbup.gif , kainos tai g.gif - 100lt, o dar tiko ecco, bet jau uz 200lt dviem menesiam vaikisku sandalu tai ir nepirksiu blink.gif

Ka ismoko Nikas? Vaiksciot lauke su batukais, po zolyte - basikom, stumt vezima. Butinai atkreipia demesi i visas sutiktas mergaites ir net mociutes thumbup.gif, sustoja ir palydi susizavejimo pilnu zvilgsniu, o jeigu kuri uzkalbina - slepias uz momos kojos mirksiukas.gif
Buvo keliuose baseinuose, pirtyje, braide juroj. Viskas patiko labai.
Isdaigino 7-ta dantuka, o dabar jau paraude iltiniai virsuje doh.gif
Paprasytas ploja katuciu, stato piramide, delioja kubus, zaidzia su kamuoliukais ir masinomis. Labai megsta "skaityt" savo vaikiskas knygeles, aisku ir paragauja jas butinai mirksiukas.gif Masinoj svarbiausia pasedet uz vairo ir kokius 5 kart nuplaut teveliui langus, kad geriau butu vaziuot tongue.gif
Vaikisko maisto valgo labai mazai ir retai. Kadangi jau nevalgo naktimis, tai diena, jeigu nelabai karsta, apetitu nesiskundzia thumbup.gif. Megsta normalias pieniskas koses, bet dar reikia pertrinti trintuvej, uogu fanatas. Labai megsta pasidalint su mama paskutiniu baronkos kasniu, ir viskuo ka valgo pats vis pavaisina ir mama tongue.gif
Sako de-de-de-ade, ba-ba, xe-xe, bet taip laukiamo MAMA, TETE lietuviskai dar nepasake, o tevelio kalba galjau net ir isejo g.gif
Blogiausia kad vis dar nenori draugaut su naktipuodziu verysad.gif ,tikuosi iki ziemos bent jau ismoks g.gif

Kraustomes i 10 men, kur nekantriai lauksim visu draugu drinks_cheers.gif Bukit sveikuciai ir linksmuciai 4u.gif
Atsakyti