Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(premium @ 2008 07 25, 12:54)
va va, butent. o as dabar supratau, kad mb vis tik man padeda blush2.gif pirma karta nuo dukrytes gimimo jam teko isvaziuoti ir nenakvoti namie, tai vakare likau ir nesimaudziusi, ir net i tualeta nueiti negalejau, ismaudziau siaip taip dukryte, bet vandens neispyliau iki ryto, nes maze nesileido padedama niekur doh.gif vos bandziau deti - klyke lyk skerdziama blink.gif o miega ji tik musu lovoj, tai net ir uzmigdziusi negaleciau palikti, nes iskristi pabudusi gali, o jei keliu i lovyte prabunda doh.gif uztat nakti miegojo labai gerai thumbup.gif , tik 6 prabudo, daviau kruti, pavalge ir toliau iki 9. ryta praustis sakau jau tikrai reikia, palikau zaidziancia lovytej, tai pabuvo, nes pripratusi, kad rytais iseinu, o vakarais juk tik su tevu doh.gif tai va gris jis, pasakysiu, kad jis saunuolis wub.gif

manau pasijus labai pamalonintas thumbup.gif tikrai pagirk drinks_cheers.gif
Atsakyti
inrinke, gerai kad Azuolas jau sveikas, idomu kas buvo? 4u.gif

Ksėna, gal ji dantukai kamuoja? Pvz. maniski nervina iltiniai dantukai, nors dar nera ir 4-to apatinio unsure.gif

Mamos, kadangi jau vaikuciai nemazi, tai tikriausiai pirkot ar pirksit autokedutes. Kokiu firmu naudojat ar zadat isigyti? Perskaiciau labai daug info, bet butu gerai isgirti ir jusu svarbia nuomone mirksiukas.gif kokios patogios, minkstos, kietos, yra gulima padetis ir tt.
Atsakyti
Oi, kaip smagu, kad vienos kitiems rupim thumbup.gif .
Azuoliukui gerklyte paraudusi buvo, tai nuo jos ir temperatura pakilusi buvo doh.gif .
Dekui uz jusu rupestinguma wub.gif .
Visiems gero vakarelio ir ramios nakteles 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vis paskaitinėju, nieko nepraleidžiu, bet neparašau nieko blush2.gif
Maniškis irgi zirzia, jau nugarą skauda nuo nešiojimo, šiandien užsidėjau diržą stuburui, nes jau šakei... doh.gif , su užmigimu irgi sudėtingiau g.gif
Užvakar temperatūros turėjom, sloga prikibo unsure.gif
Na o dėl vaikštukų, tai kurį laiką jau nedėjau, o dabar vėl dedu, nes jis pats užsimanė, kad ten įdėčiau, tai toks laimingas, nes gali visu greičiu bėgioti, tik jau man baisu, kad nenusiverstų, nes kai duoda visa jėga, tai net zvimbia viskas.
Kas dėl auto kėdutės, tai laukiu siuntinio, bet laivu ilgai keliauja, o vat tokia, skirta nuo 12mėn. ir iki 42kg, tai va ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuksus: 25 liepos 2008 - 19:42
sita tema kaip ir apie pasiekimus vaikuciu butu???? o mamos cia plepa apie viska....gal vertetu kita tema pokalbiams uzvesti?? nes klaidina siek tiek temos pavadinimas ir gaistam laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(letaDJ @ 2008 07 26, 01:06)
sita tema kaip ir apie pasiekimus vaikuciu butu???? o mamos cia plepa apie viska....gal vertetu kita tema pokalbiams uzvesti?? nes klaidina siek tiek temos pavadinimas ir gaistam laika g.gif

Sveika,na mes su daugeliu mamyciu keliaujam is men i kita men ,ir kazkaip neiskilo problemu mirksiukas.gif ,Tiesiog aptariam viska po truputi ax.gif .As tai nieko pries mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad cia galim paplepeti ir apie "ne i tema" dalykelius smile.gif bet taip pat aptariam ir pasiekimus kai tik tokiu buna mirksiukas.gif
va vakr mano dukryte pradejo dar daugiau sneketi, pakalba ir su savim visokiais skiemenukais ba, ta, da ir pan. 4u.gif

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 26, 10:50)
man irgi atrodo kad cia galim paplepeti ir apie "ne i tema" dalykelius  smile.gif  bet taip pat aptariam ir pasiekimus kai tik tokiu buna  mirksiukas.gif 
va vakr mano dukryte pradejo dar daugiau sneketi, pakalba ir su savim visokiais skiemenukais ba, ta, da ir pan.  4u.gif

labas rytas visoms  4u.gif

thumbup.gif .Ir as nepasilabinau ax.gif ,

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes! biggrin.gif
Normaliau miegojom, tai tikiuosi, kad ir diena normalesne bus. bigsmile.gif
Jau tas zirzimas... doh.gif Oi, oi... lotuliukas.gif
Kaip jums sekasi? Maziukai vis dideja, protingeja... mirksiukas.gif
Geros dieneles wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mamulkos biggrin.gif Miegojo mažius neblogai,bet jau zizena iš pat ryto doh.gif Lauke labai karšta,vakar su vaikais apie 17 val. išejom tai grižau labai pavargusi,nepatinka man kada taip karšta, ir mažius laike dar neramesnis būna blink.gif
O dėl priekaištu kad rašom ne tik apie pasiekimus galiu pasakyti kad rašyti tik apie pasiekimus neįdomu schmoll.gif čia mes galim sužinoti ne tik apie tai kad vaikas turi dantukus ar pan.( žinoma tai labai svarbu) o pasitarti, pasijokti ir paliudėti kartu. O jeigu miela mamytė nori užvęsti nauja tema tai labai prašom thumbup.gif
lelka labai teisingai paraše,kad daugeklis ( viena iš ju ir aš ax.gif ) keliaujam vos ne nuo gimymo ir labai susidraugavom
friends.gif
Geros visoms dienelės 4u.gif Dar užsusksiu vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mamytes, na ir naktele musu buvo. nzn kas tam maziui, ant tiek jautrus ir rastai miega doh.gif visa nakti pas mus miegojo. apsikabino mamos kakla ir uzmigo. pabandziau atsargiai nuimt rankyte ir paguldyt i lovyte, akys placios ir tik zignalizacija "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" isijunge doh.gif sugryzo atgal pas tevelius i lovyte. labai karsta naktimis pas mus, tai sakau gal del to prastas tas musu miegelis g.gif jau ir taip tik su pampersiuku maziu migdau, kad nebutu karsta. bigsmile.gif
Atsakyti
Musu pasiekimai 9 menesi: sako au, kai girdi suniuka; kai sakau jai kakė - atsako e; vaiksto laikoma uz vienos rankos; ismokom daryti kakuti ant puoduko ax.gif , bet dar nepasipraso; turim 8 dantukus; beveik nevelgo jai skirto maisto... gal kad dantukai dygsta, arba kad karsta g.gif
Atsakyti