Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(la_bamba @ 2008 07 24, 21:19)
Dėl atsistojimo, tai tikrai nereiktų pergyventi. Bent jau kol kas tai tikrai ne. Jei taip neramu, pasikonsultuok su gydytoja. Nors čia mamos labai skeptiškai į medikus žiūri g.gif Gal man pasisekė su vaikų gydytojom - ir didžiųjų buvo labai šauni (ji dar ir mano gydytoja buvo vaikystėje), ir dabartinė  thumbup.gif

na, nerimauju ne tiek smarkiai, kad net i gydytojus kreipciausi. tiesa sakant net beveik visai rami, nes teoriskai tai viskas gerai, bet kai aplinkui tiek daug pavyzdziu, kai leliukai 6 men jau pilnai stovi, o 9 men begioja, tai ir galvoju, kas cia kam negerai g.gif
Atsakyti
premium,

Patarciau paskaitinet keliolika puslapiu atgal, o gal net 8 men., cia rasancios mamos ten diskutavo apie vaikstukus biggrin.gif Mano nuomone, nei vaikstukai,nei stumdukai nestimuliuoja vaiko vaiksciot, o kuriam laikui atlaisvina mamos rankas, kas zinoma irgi gerai rolleyes.gif
Mano sunus mokes skaityt kai paaugs (butinai, pazadu tongue.gif ), o zaislu jis turi tikrai nemaziau, nei kiti jo amziaus vaikuciai smile.gif

Ir dar. Pas mus truputeli skiriasi jumoro jausmas, ar ne?

Raganiauskiene, na nurimk tu su tuo vlagiu nakti blush2.gif , tai jeigu kaimynu dukra nenorejo, o taviskis alkanas, kaip vilkas, negi neduosi ax.gif As parasiau tik apie save: mums nevalgymas naktimis isejo i nauda, nes visi issimiega (ir vaikas irgi), o ir neverke visai thumbup.gif , diena zymiai daugiau triuksmauja, nei pirmas "alkanas" naktis thumbup.gif

la_bamba, te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 24, 21:42)
premium,

1. Patarciau paskaitinet keliolika puslapiu atgal, o gal net 8 men., cia rasancios mamos ten diskutavo apie vaikstukus biggrin.gif Mano nuomone, nei vaikstukai,nei stumdukai nestimuliuoja vaiko vaiksciot, o kuriam laikui atlaisvina mamos rankas, kas zinoma irgi gerai rolleyes.gif
Mano sunus mokes skaityt kai paaugs (butinai, pazadu tongue.gif ), o zaislu jis turi tikrai nemaziau, nei kiti jo amziaus vaikuciai smile.gif

2. Ir dar. Pas mus truputeli skiriasi jumoro jausmas, ar ne?

1.neturiu laiko. bet ant tu vaikstuku yra ir visokiu lavinamu zaidimu, kol maniske nemoka jo stumdyt, zaidzia su priekine dalimi. o vaikstyne man puikiai pravercia virtuveje. juk negaminsiu maisto su vaiku ant ranku, ar ne? nes maniske viena nepabuna, jau nekalbu apie atskira kambari. vaiksciot nemokina, bet vaikas bent pakeicia aplinka. jei tu neturejai, tai jautiesi virsesne, geresne ar ka g.gif ?
2. is kur man zinoti, koks tas tavo jausmas tongue.gif
Atsakyti
lendra tai kad as per daug ir nepergyvenu. kazkaip as esu tokios nuomones, jei vaikas nori valgyt, tai lai valgo. negi laikysi alkana ir zyzianti? g.gif g.gif nu jau nea. blush2.gif bigsmile.gif o taip buna, kad valgo 21val. po to kazkaip jam prireikia apie 2val. o tada iki ryto ramu bigsmile.gif tai va. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2008 07 24, 23:52)
1.neturiu laiko. bet ant tu vaikstuku yra ir visokiu lavinamu zaidimu, kol maniske nemoka jo stumdyt, zaidzia su priekine dalimi. o vaikstyne man puikiai pravercia virtuveje. juk negaminsiu maisto su vaiku ant ranku, ar ne? nes maniske viena nepabuna, jau nekalbu apie atskira kambari. vaiksciot nemokina, bet vaikas bent pakeicia aplinka. jei tu neturejai, tai jautiesi virsesne, geresne ar ka g.gif ?
2. is kur man zinoti, koks tas tavo jausmas tongue.gif

atsiprasau jei apie vaikstukus isikisiu. pvz. mes vaikstuku neturejom, o kai dabar gavom krikstynu proga, tai savo sunaus as net ikisti negaliu, nes iskart rekia. riboja jo galimybes. pajuto bernas, kad ropoti yra gerai, o vaikstukai jau neleidzia taip laisvai "ralinet", tad palikom vaiktukus geresniems laikams blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 24 liepos 2008 - 23:01
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 07 24, 22:00)
atsiprasau jei apie vaikstukus isikisiu. pvz. mes vaikstuku neturejom, o kai dabar gavom krikstynu proga, tai savo sunaus as net ikisti negaliu, nes iskart rekia. riboja jo galimybes. pajuto bernas, kad ropoti yra gerai, o vaikstukai jau neleidzia taip laisvai "ralinet", tad palikom vaiktukus geresniems laikams blush2.gif  bigsmile.gif

maniske irgi labai judri, aktyvi, daug ropoja, bet jai ir vaikstyne visai tinka,aisku, neperilgai. juk ten ne tik vaikstyne, o ir visokiu mygtuku, ratuku, svieseliu pilna, tai ji zaidzia su jais. aisku, kiekvienam vaikui skirtingi dalykai patinka ir tai normalu. beje, vaikstynes as taip pat nebuciau pirkusi, irgi gavom dovanu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes,baikit nesipykit,juk kike zmoniu tiek ir nuomoniu.
O pas mane yra taip: lotuliukas.gif
1.Mes turim vaikstyne,ir as i ja vaika dedu,laksto visur skersai isilgai,pradzioje spyresi su abiem kojytem dabar jau deda po viena lotuliukas.gif .Aisku vaikstyne naudojam proto ribose mirksiukas.gif
2.Nakti vis dar valgom,ir keliames n...kartu,nors jau keleta naktu geriam arbatyte,o kokia 5-6 val misinuka geriam.Kiek vaikas nores tike ir duosiu valgyt,alkano tikrai nelaikysiu mirksiukas.gif
3.Ropot neropojam ,ant uzpakaliuko sliauzia,o stotis tai uzsikabines atsistoja drebanciom kojytem,ir zengem jau iena zingsniuka thumbup.gif
4.Del metu,jo mums dar visas gyvenimas pries akis,mes dar visos jaunos mamytes thumbup.gif lotuliukas.gif
5.Gintariux.82 taip butinai parasysiu koordinates ,manau mamytes tikrai neuzpiks,gal kuriai irgi pravers.
6.Sergantys ,sveikit,kantrybes mamytems.Atostogaujantiems,geru oru ir gero poilsio mirksiukas.gif
Na va kad prirasiau,o dabar atsikele mazius tai einu uzimsiu ji lotuliukas.gif
Geros dieneles visoms,visoms po baliona:4u:
Atsakyti
Sveikos, sveikos! biggrin.gif Ir mes jau lyg ir sveiki! assa.gif Nors naktele nekokia buvo, bet dabar zvalus, temperaturos nera clap_1.gif .Tikiuosi, viskas bus gerai.
Na, o apie amziu, tai manau, kad uz manes tikrai vyresnes nera hihihi.gif mirksiukas.gif . Bet nesijauciu pagyvenusia dama... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visoms geros dieneles! Bukit sveiki! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytės smile.gif Na jau mūsų naktelė būvo niekokia doh.gif Vartosi,verkia...gal per karšta kambary būvo. Mane pastaroju metų nemiga kankyna,atrodo taip pavargstu o užmigti galiu tik apie 5 ryto doh.gif Tai dabar jaučiosiu kaip zombis, o apie miega ner ir kalbos ,tiek darbu laukia.
Dabar apie vaikštynes: aš UŽ thumbup.gif Teisingai viena mama paraše,kad kada reikia valgyti gaminti labai gerai jie padeda. Suprantu kad vaikštynes tai pagalba teveliams, bet mes mamos ka neturim teisės nors kiek pailsieti ax.gif Nors to metų kai mažiukas vaikštukuose begioja aš galiu (atsiprašau į tulika nuliekti blush2.gif ) ar kitus darbelius padaryti.
inrinke labai džiaugiosiu kad mažiukui geriau clap.gif
Ir dar - visos mes čia jaunos,gražios ir superinės. Gal kas paneigs???????????? thumbup.gif
Geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 25 liepos 2008 - 10:16
Raganiauskiene mano mažių irgi riboja vaikštynės ir visokie vaikštukai mirksiukas.gif jis tuomet ne viską pasiekia, ne visur prieina biggrin.gif na o keturiomis visai kitas reikalas thumbup.gif o kai darau pietus dažnai gelbsti atidaryta spintelė, kur sudėti plastmasiniai indeliai, tad jis juos "tvarko" lotuliukas.gif o vaikštyunėje pabūna kokias 5 min, arba joje būna tuomet kai jį tipo gaudai lotuliukas.gif žodžiu, jei rodai dėmesį, užsiimi bigsmile.gif
o šiandien mažiukui vėl kažkas ne taip, nes niekaip neužmigdau pirmojo miegelio doh.gif žiūrėsim, kai0p čia toliau seksis g.gif sėkmės mamytės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 07 25, 00:44)
maniske irgi labai judri, aktyvi, daug ropoja, bet jai ir vaikstyne visai tinka,aisku, neperilgai. juk ten ne tik vaikstyne, o ir visokiu mygtuku, ratuku, svieseliu pilna, tai ji zaidzia su jais. aisku, kiekvienam vaikui skirtingi dalykai patinka ir tai normalu. beje, vaikstynes as taip pat nebuciau pirkusi, irgi gavom dovanu smile.gif

o maniskiui nepatinka tie pypsejimai ir mirguliavimai, iskart meta zemen, ir tiek naudos. na nebent duodi medini sauksta ir koki bliuda, tai tada barskina visas patenkintas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 25, 11:31)
Raganiauskiene mano mažių irgi riboja vaikštynės ir visokie vaikštukai mirksiukas.gif jis tuomet ne viską pasiekia, ne visur prieina biggrin.gif na o keturiomis visai kitas reikalas thumbup.gif o kai darau pietus dažnai gelbsti atidaryta spintelė, kur sudėti plastmasiniai indeliai, tad jis juos "tvarko" lotuliukas.gif o vaikštyunėje pabūna kokias 5 min, arba joje būna tuomet kai jį tipo gaudai lotuliukas.gif žodžiu, jei rodai dėmesį, užsiimi bigsmile.gif
o šiandien mažiukui vėl kažkas ne taip, nes niekaip neužmigdau pirmojo miegelio doh.gif žiūrėsim, kai0p čia toliau seksis g.gif sėkmės mamytės  drinks_cheers.gif

zinokit ir mano vaikas jau beveik savaite kaip vieno miego atsisako - nemiega ir tiek, as dar kelias dienas bandziau "priverst" uzmigt, bet tik laiko gaisimas, tai dbr ir nebemigdau, o jiskuo graziausiai zaidzia.. gal cia jie kiecias taip po truputi? g.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 25, 09:15)
Dabar apie vaikštynes:  aš UŽ  thumbup.gif Teisingai viena mama paraše,kad kada reikia valgyti gaminti labai gerai jie padeda. Suprantu kad vaikštynes tai pagalba teveliams, bet mes mamos ka neturim teisės nors kiek pailsieti ax.gif Nors to metų kai mažiukas vaikštukuose begioja aš galiu (atsiprašau į tulika nuliekti blush2.gif ) ar kitus darbelius padaryti.

va va, butent. o as dabar supratau, kad mb vis tik man padeda blush2.gif pirma karta nuo dukrytes gimimo jam teko isvaziuoti ir nenakvoti namie, tai vakare likau ir nesimaudziusi, ir net i tualeta nueiti negalejau, ismaudziau siaip taip dukryte, bet vandens neispyliau iki ryto, nes maze nesileido padedama niekur doh.gif vos bandziau deti - klyke lyk skerdziama blink.gif o miega ji tik musu lovoj, tai net ir uzmigdziusi negaleciau palikti, nes iskristi pabudusi gali, o jei keliu i lovyte prabunda doh.gif uztat nakti miegojo labai gerai thumbup.gif , tik 6 prabudo, daviau kruti, pavalge ir toliau iki 9. ryta praustis sakau jau tikrai reikia, palikau zaidziancia lovytej, tai pabuvo, nes pripratusi, kad rytais iseinu, o vakarais juk tik su tevu doh.gif tai va gris jis, pasakysiu, kad jis saunuolis wub.gif
Atsakyti