Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(premium @ 2008 07 24, 16:12)
aha turim ir mes toki , bet kol kas tik zaidimams, ne vaiksciojimams. o turim ir kita paprasta tokia
vaikstyne, kur isideda vaikas, tai su ta stumdosi normaliai lotuliukas.gif

tai kiek supratau jus ne lietuvoj gyvenat, tai tikriausiai ten tokiu vaikam dalykeliu pilna. nes mano sese anglijoj pirko panasu. o cia lietuvoj dar kazkaip nemaciau tokiu, arba ne ten ieskojau. o turbut ir kaina nebloga... vaikstyne tai ir mes turim (ta kur isideda vaikas), tik kad perzema pasidare... nes kai laksto tai sulenktom kojom jau, o auksciau daugiau ir nepasikelia.. blink.gif
Atsakyti
Laba visoms,as buvau siendien pas alergologa tai irig pasiule tuos pacius vaistus,nieko naujo v.ž.nepasake doh.gif .O orelis thumbup.gif ,netgi perkarsta jau.Ir dar merginos kolkas as is jusu vyriausia busiu doh.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 24, 14:18)
tai kiek supratau jus ne lietuvoj gyvenat, tai tikriausiai ten tokiu vaikam dalykeliu pilna. nes mano sese anglijoj pirko panasu. o cia lietuvoj dar kazkaip nemaciau tokiu, arba ne ten ieskojau. o turbut ir kaina nebloga... vaikstyne tai ir mes turim (ta kur isideda vaikas), tik kad perzema pasidare... nes  kai laksto tai sulenktom kojom jau, o auksciau daugiau ir nepasikelia..  blink.gif

sunku patiket, kad lt nebutu g.gif gal tiesiog nereikejo ir neieskojai g.gif ir tikrai nebrangu.
Atsakyti
Nesipiukuokit cia labai gathering.gif , yra ir mamu vyresniu irnesakyk.gif ir vaiku paskui sa vo vezima beganciu liezuvis.gif ir apsiejo be sokliuku, stumduku, vaikstyniu ir visu kitu gerybiu didis.gif
Atsakyti
labuka, nea cia ne del taves bigsmile.gif buk rami mano kaimynai stebisi kad toki vaiki dar nakti maitinu. nes jie savo pana nuo 3men. nakti jau nebemaitino g.gif tai va, sakau, kaip cia yra dabar g.gif gal is tiesu as cia viena taip maitinu savo kleckiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 24, 16:33)
Nesipiukuokit cia labai gathering.gif , yra ir mamu vyresniu irnesakyk.gif ir vaiku paskui sa vo vezima beganciu liezuvis.gif ir apsiejo be sokliuku, stumduku, vaikstyniu ir visu kitu gerybiu didis.gif

ane o gal ir skaitanciu jau yra bigsmile.gif g.gif nu zaislai ir kitokie lavinamieji daikciukai dar nei vienam nepakenke, zek, gal taviskis ir be zaislu apsieis tongue.gif irgi galesi girtis tongue.gif gerai, jei tavo greitai ismoko vaikscioti, o maniske ne, todel noriu, kad ji ne tik ropinetu, o ir kitokiu pramogu turetu, kas tame blogo? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. biggrin.gif
Mano bernuzeliui nei kiek negeriau doh.gif . Temperatura vis pakyla g.gif . Labai neramus, irzlus... doh.gif Zodziu, vargstam... Rytoj vel kreipsimes i gydytojus. verysad.gif
Iki. Visoms sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Labutis mamytės smile.gif Oj, nežinau greitai mano nervukai neišlaikys ,pabegsiu kur nors į mišką pabūti viena. Kas mano pypliukui darosi doh.gif zyzena, verkia, nei vienos ramios minutės. Miegojo šiandien 40 minučiu ir nuo 15 valandos nemiegojo , tik dabar užmigo bet kaip...tokius koncertus man rode blink.gif Trumpai tarent nelengvas laikas atejo, dar ir vyresnėlis serga. Na ką jau padarysi, tokia jau mūsų profesija "mamytės" biggrin.gif
Matau nemažai Liutukių susirinko drinks_cheers.gif lelka 30 metų tai dar labai,labai mažai tongue.gif Tik gyvenimas prasideda thumbup.gif Anksčiau kada būvau labai jauna ( dabar aš tik jauna biggrin.gif ) kada švęsdavom tėčio 40 metų atrodavo kad jis jau toooks senukas doh.gif O kai švęsdavom 50 metį pagalvojau ,koks dar jaunas mano tėtis. lotuliukas.gif Su metais kitaip pradedi tos metus skaičiuoti.
Gerai mamytės geros ir ramios nakties 4u.gif
Įdomų kaip Perlites vaikiukas?

Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 07 24, 19:55)
Sveikos, mamytes. biggrin.gif
Mano bernuzeliui nei kiek negeriau doh.gif . Temperatura vis pakyla g.gif . Labai neramus, irzlus... doh.gif Zodziu, vargstam... Rytoj vel kreipsimes i gydytojus. verysad.gif
Iki. Visoms sekmes biggrin.gif

inrinke labutis, labai užjaučiu unsure.gif nėra nieko blogiau kada serga mažiukai doh.gif O ką gydytoja sako? doctor.gif
Atsakyti
premium šiaip žinoma, kad viskam savas laikas mirksiukas.gif draugės dukryte pusantrų metukų eit pradėjo, tad tau nerimaut nėra ko schmoll.gif maniškiui padidėjęs raumenų tonusas, tai keletą kartų masažus gydytoja prirašius buvo thumbup.gif dabar pati matau, kad žymus pagerėjimas, o ir pati laikas nuo laiko pamasažuoju ax.gif bet mes vaikšyne dėl to nesinaudojom, o dabar kartais įdedu, nes matau, kad gerai stoja, bet jam pačiam ji nepatinka schmoll.gif
lelka o jei ką, gal parašytum tikslesnes koordinates biržuos kur buvot ar kiokiam ten mieste 4u.gif tikiuos kitos mamytės nesupyks, kad nelabai į temą čia ax.gif bet matau, kad apie viską po truputį šioje temoje papliurpiam gossip.gif
na o mano vaikis lunatikuot pradėjo blink.gif šiandien vieną kartą dieną miegojo, o dabar neseniai prasibudo ir pyksta lovoj atsistojęs blink.gif pasupau, rodos užmigo, paguldžiau, tik atsitraukiu nuo lovytės ir jis sėdi miegodamas, galvą bumt į lovos kraštą doh.gif viskas miegant vyksta doh.gif taip tris kartus pasikartojo ritualas, o dabar rodos miega thumbup.gif
inrinke, ksėna tegul sveiksta jūsų atžalos drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na, jaunos mamos, pagal prisistačiusias, tai čia aš kaip ir vyriausia gaunuos blush2.gif 34 - čia kad nieks nepatestebėtų biggrin.gif Nors nejaučiu aš tų metukų ir nepergyvenu visai irnesakyk.gif
Na, mano bernužėlis pradėjo vaikščioti savarankiškai - jau kokius 5 žingsniukus daro pats biggrin.gif O naujas užsiėmimas, tai įsitvėrus kam nors į pirštą apeiti namus. Kai tik tetis iš darbo pro duris, vaikas iš karto "supažindina" su namais, kad nepaklystų, gal pamiršo tetis per dieną ax.gif
Maniškis su vaikštyne visiškai nevaikščiojo, nor sturim, bet po kelių skandalų atsisakėm bandymų. O su stumduku kažkaip nesugalvoja. Paima jis savo begemotą ir purto, bet eit neina lotuliukas.gif

Dėl atsistojimo, tai tikrai nereiktų pergyventi. Bent jau kol kas tai tikrai ne. Jei taip neramu, pasikonsultuok su gydytoja. Nors čia mamos labai skeptiškai į medikus žiūri g.gif Gal man pasisekė su vaikų gydytojom - ir didžiųjų buvo labai šauni (ji dar ir mano gydytoja buvo vaikystėje), ir dabartinė thumbup.gif

Paskaičiau ir nusprendžiau, kad su miegeliu mums ne taip jau ir blogai. Na, naktimis vis dar miega blogai. Bet dieną 2-3 kartus bendroj sumoj apie 4 val rolleyes.gif Ir užmiegam normaliai - dieną ant papo, o nakčiai įvairiai, bet be didelių koncertų biggrin.gif

Ok, kol zuikis miega, reik ir man eit nusnūsti, nes tuoj prasidės doh.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 24, 21:19)
na, jaunos mamos, pagal prisistačiusias, tai čia aš kaip ir vyriausia gaunuos  blush2.gif 34 - čia kad nieks nepatestebėtų  biggrin.gif Nors nejaučiu aš tų metukų ir nepergyvenu visai irnesakyk.gif

nu jo, butu keista, jei jauniausia butum, juk 3 vaikai jau mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis mamytems
uzmigdziau du savo turtus tai prisedau dar prie neto,o tai man maziukas visai neleidzia prie jo prisesti tada stovi salia manes ir rekia kad ji paimciau.
mano maziukas irgi viena diena geras,o kita jau zyzia,mesd dar geriam misinuka ir nakty,buvo toks laikas kaip gere apie 5val.ryto,o dabar jau kelinta naktis geria apie 3val.nakties.
pradejau krautis daigtus,nes sestadieny vaziuosim prie ezeru,tai kazkaip galvoju kaip ten mums seksis su maziuku,bet toky karsta savaitgaly zada kad namie uzdusim,o ir MB tik rytoj grysta is Klaipedos dirbo visa savaite,tai reikia man poilsio nors tokio BUTINAI.
maniskis irgi kartais pamirsta ir pastovi vienas,o pasilaikydamas tai vaiksto,o sliauzioja tai neina pagauti tongue.gif
Atsakyti