Na mamytes mano mazius kazkip diena laimingas buvo,tik va pietu pamiegojo puse val,ir nuo 3iki 9 nemiegojo,o dabar jau parpia nakciai,tikiiuosi naktele bus puiki kaip ir dienele,nes kazkaip stebuklingai visa diena buvo patenkintas gyvenimu . ,inrikeziurekit nesusirgit ,nes pranesa orus Geros nakteles visoms
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 07 23, 18:40)
o kaip ar nebandot vaika atpratinti nuo naktinio maitinimo nes kazkas man labai nusistebejo, kad toks dydelis 9men. o dar naktimis valgo. net nzn ka ir sakyt
jei nori, tai ir valgo, as tai tikrai nesistengsiu atpratint - ateis laikas ir pati atpras. jau ir dabar buna, kad ismiega negerusi mp, o kartais duodu net 3 kartus , dazniausiai valgo 1 karta.
o miega taip pat musu lovoje, labai retai lovyteje... manau, pati kalta, kad pripratinau.
Labutis visoms Šiandien neturejau visai laiko prie kompo prisiesti Pati būvau pas gydytoja, vakare su vyresnėliu važavom. Po "atostogu " kaime paūmejo bronhine astma, tai vargšelis kosti be perstojimo ir dieną ir naktį .O vakar lauke toks siaubingas kosulis prasidėjo kad galvojau grįžti namo,bet papiurškiau inholetorių tai trumpam aprimo
Kaip tenai Perlutes reikalai? Visos mamytės labai pergyvena Būtinai pranešk mūms kaip laikotes.
O mano pypliukas kaip visada" zizenka",bet galiu pasakyti kad šiandien biškuti ramesnis. Su miegeliu tai nelabai draugauna, bet kentieti galima
: lelka o kad orai būs karšti irgi girdėjau ir žiūrejau orus. jeigu neklystu tu irgi rugpjūtį gimusi tai gal su gimtadieneis pasiseks, galesim kur gamtoje švęsti. Mano gimtadienis rugpjūčio 8 ,tai kiek neiprastas visi aštuntukai Tik metai nesutapo ( man sukaks 29 )
Viso mamytės
Kaip tenai Perlutes reikalai? Visos mamytės labai pergyvena Būtinai pranešk mūms kaip laikotes.
O mano pypliukas kaip visada" zizenka",bet galiu pasakyti kad šiandien biškuti ramesnis. Su miegeliu tai nelabai draugauna, bet kentieti galima
: lelka o kad orai būs karšti irgi girdėjau ir žiūrejau orus. jeigu neklystu tu irgi rugpjūtį gimusi tai gal su gimtadieneis pasiseks, galesim kur gamtoje švęsti. Mano gimtadienis rugpjūčio 8 ,tai kiek neiprastas visi aštuntukai Tik metai nesutapo ( man sukaks 29 )
Viso mamytės
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 23, 23:00)
Labutis visoms Šiandien neturejau visai laiko prie kompo prisiesti Pati būvau pas gydytoja, vakare su vyresnėliu važavom. Po "atostogu " kaime paūmejo bronhine astma, tai vargšelis kosti be perstojimo ir dieną ir naktį .O vakar lauke toks siaubingas kosulis prasidėjo kad galvojau grįžti namo,bet papiurškiau inholetorių tai trumpam aprimo
Viso mamytės
Viso mamytės
Ei Ksena saunuole,neatsimenu as,bet is kur tu zinai kad as irgi rugpjuti gimusi ,galva durna pas mane dabar nuo ne miego ,as rugpjucio 23,man bus 30 , o gimtadieni irgi norejau daryti kokioje sodyboje,bet dabar jau per velu ,tikrai nebegausiu jos isnuomot,dabar turbut jai darysiu tai pas tevus ,kiemas ir t,t, .Kakaip nesusigaudziau kad man jau 30,sioks toks jubilieijus .O orai dabar tai ,tikiuosi jums irgi pasiseks
sveikos mamytes. penktadieni jau keliausim i kita temuke. buvo gera cia pas jus, bet ir 10 menesy pasimatysim
\deja mum 9menesiukas prasidejo tragiskai,musu maziukas reanimacijoje neleidzia man ten buti.Viduriavo jau kelias dienas,galvojom nuo dantuku,pradejo karsciuoti labai vezem pas gydytoja,sake viskas tvarkoj biski virusiukas uzpuole.Dar atrode pusiau vakare bet nakti prabudo visas ledinis-pakeliau ir staigiai galvyte sukaito o kunelis saltas ir rankytes melynos.Ta temperatura isauke traukulius greirai kad reanimobilis akimirksniu atleke nes buvo visiskai be samones,nereagavo i nieka.Traukuliai pasikartojo greitukej,bet iskart suteike pagalba.Dabar laukiam ziniu nieko nesako mum,o as tik bliaunu ir nezinau kam isilieti........
as kaip ir dauguma mamyciu palinkesiu tau stiprybes. bet dar noriu pasiklausti ka daktarai sako? nuo ko jam tas viduriavimas ir tokia auksta temperatura? as kai buvau mazyte tai ir nuo aukstos temperaturos buvo prasideje traukulei, gulejau reanimaciojoje prijungineta visokiu aparatu. bet kaip matot man viskas gerai. taigi ir tavo perlute suneliui viskas susitvarkys. kai tik turesi laiko ir noro butinai parasyk viska. mums mamytems tikrai rupi visu leliuku sveikatele.
QUOTE(Perlute @ 2008 07 23, 09:06)
\deja mum 9menesiukas prasidejo tragiskai,musu maziukas reanimacijoje neleidzia man ten buti.Viduriavo jau kelias dienas,galvojom nuo dantuku,pradejo karsciuoti labai vezem pas gydytoja,sake viskas tvarkoj biski virusiukas uzpuole.Dar atrode pusiau vakare bet nakti prabudo visas ledinis-pakeliau ir staigiai galvyte sukaito o kunelis saltas ir rankytes melynos.Ta temperatura isauke traukulius greirai kad reanimobilis akimirksniu atleke nes buvo visiskai be samones,nereagavo i nieka.Traukuliai pasikartojo greitukej,bet iskart suteike pagalba.Dabar laukiam ziniu nieko nesako mum,o as tik bliaunu ir nezinau kam isilieti........
as kaip ir dauguma mamyciu palinkesiu tau stiprybes. bet dar noriu pasiklausti ka daktarai sako? nuo ko jam tas viduriavimas ir tokia auksta temperatura? as kai buvau mazyte tai ir nuo aukstos temperaturos buvo prasideje traukulei, gulejau reanimaciojoje prijungineta visokiu aparatu. bet kaip matot man viskas gerai. taigi ir tavo perlute suneliui viskas susitvarkys. kai tik turesi laiko ir noro butinai parasyk viska. mums mamytems tikrai rupi visu leliuku sveikatele.
Labutis ir mano mazius jau keleta dieneliu negeras daug zyzena, vis i kojas kabinasi, niekur manes is akiu nepaleidzia o jei reikia trumpam i parduotuve islekt tai jau toki triuksma pakelia ir prarekia visa laika kol grystu, nors ir su teciu buna
Perlutei stiprybes
Perlutei stiprybes
labas rytas mamytes, mamytes
kiek paskaitineju, tai beveik visu vaikuciai zyziukai pasidare.. o manoji taip pat, bet tikriausiai del dantu, nes maciau kad jau ir 7 nori islysti, tai tikriausiai uztat tokia nerami pasidare (nors ir nebuvo rami )
dar pasidare idomu ar visos mamos turi su kuo pasivaikscioti, pvz kaip su kitom mamom kuriu leliukai panasaus amziaus?
kiek paskaitineju, tai beveik visu vaikuciai zyziukai pasidare.. o manoji taip pat, bet tikriausiai del dantu, nes maciau kad jau ir 7 nori islysti, tai tikriausiai uztat tokia nerami pasidare (nors ir nebuvo rami )
dar pasidare idomu ar visos mamos turi su kuo pasivaikscioti, pvz kaip su kitom mamom kuriu leliukai panasaus amziaus?
lelka aš pati žinau, kad tie harmoniniai negerai patepėm tris dienas, pagerėjo ir dabar tik drėkinam šiaip dar bandom homeopatiškai gydytis, geriam žirnelius,tai sakau gal dėl jų ir buvo taip suaktyvėję
na o mano mažius dar tik pirmo miego miega,tai nežinau kaip čia šiandien viskas baigsis o šiaip lyg ir neblogai dienos dalis praėjo orai tikrai neblogi, tad numigus eisim į lauką, o savaitgalį mano gimtadienis,tai tikiuosi orai nepablogės ir smagiai šašlykėlį pakepsim na o man 26 sueis
na o mano mažius dar tik pirmo miego miega,tai nežinau kaip čia šiandien viskas baigsis o šiaip lyg ir neblogai dienos dalis praėjo orai tikrai neblogi, tad numigus eisim į lauką, o savaitgalį mano gimtadienis,tai tikiuosi orai nepablogės ir smagiai šašlykėlį pakepsim na o man 26 sueis
QUOTE(*kitty @ 2008 07 24, 11:20)
dazniausiai vienos, gyvenu uzsienyje ir cia per supermama nemazai mamyciu suradom viena kita is to pacio miesto. vaikuciu amzius nuo 0 (siandien terminas gimgyti vienai) iki 2 metuku, susitinkam vis, bet ne kiekviena diena, aisku.
norejau paklausti, ar visu leliai jau stovi tvirtai? nes maniske nenori, o kai pati bandau statyti, tai ant pirstu galu tik cia skaitosi padidejes raumenu tonusas, ar ne, reikia pamasazuoti, as tai pamasazuoju pedutes. zinau, kad gan daznai leliukams taip buna, jei jums kuriai taip buvo, ka daret? na, ji daug aktyviai ropoja, o kai nori ka auksciau pasiekti, tai stojasi tik ant keliu...
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 24, 13:03)
o savaitgalį mano gimtadienis,tai tikiuosi orai nepablogės ir smagiai šašlykėlį pakepsim na o man 26 sueis
o man praeita sestadieni 27 stuktelejo
man pries menesi 21 suejo
del to kad nesistoja tai manau kad kai ateis laikas tai ir stoves, juk nevisi vienodi vaikuciai. jau kiti ir laksto. maniske tai stovi, bet tik prisilaikydama, dar ir laikydamasi uz lovos vaiksto pirmyn atgal. va o mano seses dukrytei rytoj jau metai, bet pati viena dar nevaiksto, tik su zaislu tokiu vaiksto (panasus kaip senukam prisilaikyt einant )
del to kad nesistoja tai manau kad kai ateis laikas tai ir stoves, juk nevisi vienodi vaikuciai. jau kiti ir laksto. maniske tai stovi, bet tik prisilaikydama, dar ir laikydamasi uz lovos vaiksto pirmyn atgal. va o mano seses dukrytei rytoj jau metai, bet pati viena dar nevaiksto, tik su zaislu tokiu vaiksto (panasus kaip senukam prisilaikyt einant )
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 07 23, 20:40)
o kaip ar nebandot vaika atpratinti nuo naktinio maitinimo nes kazkas man labai nusistebejo, kad toks dydelis 9men. o dar naktimis valgo. net nzn ka ir sakyt
sveika kaip siandien dienele einasi?
perskaiciau forume, kad rasei jog KAZKAS nusistebejo, kad nakti dar keliates valgyti, tai pagalvojau, ar ne mane cia turejai omeny, kai vakar kalbejom ta tema jei mane, tai as ne tai kad nusistebejau, kad "kodel jusu dar valgo..." , bet nusistebejau, is tos puses , kad as su kiek mamyciu kalbejau, kurios maitina su misinukais, tai beveik visos sake, kad ju leliai visi ismiega visa nakti nuo labai ansktyvo amziaus. o kadangi maniskis kelias po 4-5 kartus ir taip visalaika, tai man tiesiog buvo istrige, kad jei lelius maitinamas misinuku, tai jau ir miega visa nakti.. tai stai kokio pobudzio tas mano nusistebejimas.. bet jis jokiu budu nereiskia , kad jus jau turit pradet atprast nuo maitinimo nakti, nes jau dideli....
tikiuosi aiskiai paaiskinau
QUOTE(*kitty @ 2008 07 24, 13:44)
va o mano seses dukrytei rytoj jau metai, bet pati viena dar nevaiksto, tik su zaislu tokiu vaiksto (panasus kaip senukam prisimaikyt einant )
aha turim ir mes toki , bet kol kas tik zaidimams, ne vaiksciojimams. o turim ir kita paprasta tokia
vaikstyne, kur isideda vaikas, tai su ta stumdosi normaliai