Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Labas, mamos. Kodel tiek dienu tylejau? Tai kad rasyt neleidzia verysad.gif Baisiai visko bijo doh.gif : stipresnio garso, svetimu zmoniu kurie nori su juo pakalbet (o tokiu durniu daug), pasilikt vienas, vaiku krykstavimo ir t.t. , net i WC manes nepaleidzia. Tikrai labai sunku, doh.gif ir as kaip Ksena pavargau nuo to rekimo ir noro sedet ant ranku... Na tikiuosi sis laikotarpis neuzsites labai ilgai blush2.gif , nes problema net isvirt vaikui valgyt, jau nekalbant apie tevus rolleyes.gif Praktiskai atsisake vaikisko maisto, kerta barciu sriuba, virta vistiena, liezuvi, labai nori uogu. Is vaikisko liko tik slyvu tyres ir sultys, dar retkarciais praeina koses, bet geriau virtos su pienu namines. Kasdien jogurtas, nori kefyro. Ir zinot thumbup.gif dingo berimai, jau apie pora savaiciu neberia. Tai as labai laiminga, tfu tfu tfu tongue.gif

Per iseigines buvom sveciuose, tai ponas matot svetimoj vietoj kakot negali doh.gif Parveze savo turta namo tongue.gif Ragavo labai skanaus saslyko, laaaabai patiko.

Kas del miego naktims. MP gauna apie 22 ir paskui apie 6, 3 nakties budinas..., vyras nuramina ir uzmiega toliau, bet jau musu lovoj verysad.gif Tai zinot mums tikrai geriau, nes jau neisbunda kas valanda, kaip buvo anksciau thumbup.gif, o diena niega 2-3 kart, po pusvalandi... aisku mazai, as nieko nespeju verysad.gif

KANTRYBES MAMYTES, KANTRYBES! Paziurekit kaip laikas bega blink.gif Jau vaikuciai visai ne leliai tongue.gif , o pusberniai ir panelytes. Viskas praeis ir tie piktumai irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Perlute, oi dievuli, kad tik viskas butu gerai blink.gif Stiprybes tau ir tavo vaikuciui.
Atsakyti
Labas rytas visoms,Perlute tikrai tau ne kas ,bet tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif Stiprybes jums 4u.gif .Ksenaoi manau patiks tavo vyrui atostogos mirksiukas.gif lotuliukas.gif .O sia nakti as vel nuo 3 iki 5 supiau nesiojau doh.gif ,nebeturiu ir as kantrybes ir nervu ,jau nebezinau ko griebtis.Tie berimai nauji baisus,dabar va keliausim vel pas gydytoja,bet nezinau ka jie besakys doh.gif ,Lendratau irgi vargelis doh.gif
Oi mergaites,kas tiems vaikams uzejo doh.gif schmoll.gif .
Geros dieneles jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, senai ir as cia buvau uzsukusi, nes kaip ir visu musu mazius visai nenori leisti pasedeti prie kompo, tuoj lenda minko ir nori kartu darbuotis biggrin.gif lotuliukas.gif .Paskaitinejau apie jusu vaikucius, kurios koks, o tai mamytei kurios vaikutis renimacijoje linkiu stiprybes ir manau nelaukite kol ka pranes o lyskite ir tiesiok reikalaukite kad daugiau skirtu demesio ir aiskintusi kas yra.
mums jau rytoj 10 men, tai keliausime pas 10men pipliukus biggrin.gif biggrin.gif .Norejau pasidziaugti musu atostogomis , su visa seimyna buvome Graikijoje, Chalkidikeje. Prabuvome savaite, labai geri pailsejome. Truputi bijojau del mazojo, kad karsta, o dar skydis, maistas, taciau viskas labai gerai, is baseino ir juros istraukdavau tik su asromis, su maistu problemu nebuvo prisidejau tyreliu valgo dar MP, vaisiu darzoviu uzteko. Ten bebunat pilnai islindo 8dantukas. Dar galiu pasigirti nuo pirmadienio musu maziukus pradejo pats vaikscioti thumbup.gif , ir dziaugsmo yra ir dar daugiau vargo, nes pasitaiko kad eina ir pagriuna turi saugoti kad neuzsigautu. visos sekmes ir stiprybes auginant savo stebuklelius smile.gif
Atsakyti
labas visoms, nanaktis si kart rami buvo, kad tokiu daugiau bigsmile.gif matau kad ne mano vienos bernas priprato miegot pas tevelius lovoj. ir irzlumas tas nesispasakytas. kantrybes visoms. tikriausiai atejo toks etapas, kuri mums mamytems, reikia istverti bigsmile.gif

Perlute stiprybes tau. viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
na dėl miego, tai pas mus irgi nekoks vaizdelis schmoll.gif ypač vakarais doh.gif ne tik su ašarom užmiegam, supt būtina, bet ir kažko ilgai neina to padaryt doh.gif seniau jau lyg kažkoks ritmas buvo, o dabar nei per kur doh.gif vakar 22,30 numigo pusvalandį ir viskas blink.gif žiūri stačiom akytėm į mane bigsmile.gif bandai migdyt, didžiausią trukšmą kelia cool.gif na žodžiu mūsų mažiukai labai panašūs mirksiukas.gif naktimis ir vartaliojasi visaip, trai atsisėda miegodamas, tai vėl nugriūva, tai su galva į lovos kraštą atsiklaupęs barškina doh.gif vyras sako tu daryk ką nors lotuliukas.gif žinoma pamiega kelias valandas savpo lovytėje, bet didesnę dalį nakties pas mus lovoj, nes kitaip tik vaiko virkdinimas doh.gif
lelka mums nieko konkrečiai neišrašė, liepė tept CUTIVATE, pasiėmiau siuntimą į Kauną, tai 08 04 važiuosim smile.gif žiūrėsim ką ten pasakys doctor.gif aš seniai savo gydytojai sakiau, kad čia ne paprastas bėrimas ir ne nuo seilių, o ji mane vos ne tiesiogiai kvcaila išvadino ir patarė neiškot rimtų ligų gun_bandana.gif daug pasakot, tad ir nesileisiu į smulkmenas. kaip sakė Ksėna, tikrai nėra ką apie mūsų medikus kalbėt schmoll.gif
Perlute laikykitės ir kuo didesnės sėkmės ir sveikatėlės jums friends.gif pranešk, kaip ten jums viskas baigsis mirksiukas.gif
na viskas turiu bėgt, nes ne tik visus laidus nutemps mažasis, bet tikriausiai ir kompą. jau nekalbu apie zyzaliojimą ir kabinimąsi į kojas. sėkmės mamytės mirksiukas.gif laikykim frontą ir nepasiduokim soske.gif
Atsakyti
Perlute- vaje verysad.gif verysad.gif Sveiketeles maziukui ir stiprybes tau 4u.gif . Galbut cia roto virusas- na mes juo persirgom kai maziui buvo 5men ir ligonineje gulejom 1.5sav- sirgom tikrai sunkiai bet pasveiko ir dabar jau viskas ok.

Vakar maziuka migdziau 1val- uzmigo tik apie 23val doh.gif doh.gif Jokie supimai nepadejo, tai besibaigiant mano kantrybei palikau lovyteje ir leidau dar issidukti o pati viska stebejau is salies. blush2.gif Po to ziuriu jau trina akytes, visas toks mieguistas bet vis tiek dar stojasi ir stengiasi neuzmigti blink.gif doh.gif Tada paemiau pas save i lova, pasiguldziau salia, apsikabinau ir po 10min jau miegojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 23, 13:13)
na dėl miego, tai pas mus irgi nekoks vaizdelis schmoll.gif ypač vakarais doh.gif ne tik su ašarom užmiegam, supt būtina, bet ir kažko ilgai neina to padaryt doh.gif seniau jau lyg kažkoks ritmas buvo, o dabar nei per kur doh.gif vakar 22,30 numigo pusvalandį ir viskas, žiūri stačiom akytėm į mane bigsmile.gif bandai migdyt, didžiausią trukšmą kelia cool.gif na žodžiu mūsų mažiukai labai panašūs mirksiukas.gif naktimis ir vartaliojasi visaip, trai atsisėda miegodamas, tai vėl nugriūva, tai su galva į lovos kraštą atsiklaupęs barškina
lelka mums nieko konkrečiai neišrašė, liepė tept CUTIVATE, pasiėmiau siuntimą į Kauną, tai 08 04 važiuosim smile.gif  žiūrėsim ką ten pasakys  doctor.gif aš seniai savo gydytojai sakiau, kad čia ne paprastas bėrimas ir ne nuo seilių, o ji mane vos ne tiesiogiai kvcaila išvadino ir patarė neiškot rimtų ligų gun_bandana.gif daug pasakot, tad ir nesileisiu į smulkmenas. kaip sakė Ksėna, tikrai nėra ką apie mūsų medikus kalbėt schmoll.gif
Perlute laikykitės ir kuo didesnės sėkmės ir sveikatėlės jums  friends.gif pranešk, kaip ten jums viskas baigsis mirksiukas.gif
na viskas turiu bėgt, nes ne tik visus laidus nutemps mažasis, bet tikriausiai ir kompą. jau nekalbu apie zyzaliojimą ir kabinimąsi į kojas. sėkmės mamytės mirksiukas.gif laikykim frontą ir nepasiduokim soske.gif

Na idomu ka ten ju pasakys,as esu ismaisius vilniaus daktarus,bet tik tepalais tepaliukais liepe tept ir daugiau nieko,ir hormoniniais doh.gif .O va buvau privaciai birzuose pas gyd isgirta jin jau buvo labai,tai patenkinta likau,nes dickis sunus iki zaizdu buvo prisidraskes,tai jin moteris israse tepaliuka kuri reikejo padaryti,,sumokejau vos 5lt,ir ka vaikas pagijo.Tai va dabar mazyli irgi man liepe tept cutivate,advantanu,sikart patepsiu bet jai dar karta uzeis tas baisus berimas mazyliui tai irgi vaziuosim i birzus,nes nuo tu tepalu visu,ploneja odyte,ir n...visokiu negerumu doh.gif .O musu daktarai tai .......geriau nekalbeti doh.gif .Sveikit 4u.gif
Atsakyti
nu va mamytes,paskaitinejau jusu pasisakymus ir toks juokas paeme,as taip pat vis dar vargstu,atradau daug panasumu,ka maziukai isdarineja,as taip pat jau nebeuzsupu sitaip greit nebera kantrybes,o ir mazius nepasiduoda,tai irgi palieku duotis iki kol tikrai matau kad tikrai nori miegucio,anksciau uztekdavo i lauka isvest(dienos metu)pavazinet,o dabar ponuliui kazkas netinka,spardosi,saukia,tai vis kariaujam kartu....ka gi...stiprybes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 23, 10:06)
Sveikuciai,jungiames ir mes i jusu buri 4u.gif
\deja mum 9menesiukas prasidejo tragiskai,musu maziukas reanimacijoje neleidzia man ten buti.Viduriavo jau kelias dienas,galvojom nuo dantuku,pradejo karsciuoti labai vezem pas gydytoja,sake viskas tvarkoj biski virusiukas uzpuole.Dar atrode pusiau vakare bet nakti prabudo visas ledinis-pakeliau ir staigiai galvyte sukaito o kunelis saltas ir rankytes melynos.Ta temperatura isauke traukulius greirai kad reanimobilis akimirksniu atleke nes buvo visiskai be samones,nereagavo i nieka.Traukuliai pasikartojo greitukej,bet iskart suteike pagalba.Dabar laukiam ziniu nieko nesako mum,o as tik bliaunu ir nezinau kam isilieti........

vaje sveikatytes tavo maziukui ir stiprybes tau.
mano didysis kaip buvo 11men,ir buvom papuole i reanimacija,irgi musu neleido tai puikiai suprantu tave,mums buvo tada roto virusas.
Atsakyti
Labas vakarelis. smile.gif
Mano bernuzelis susirgo, pakilo temperatura nei is sio, nei is to g.gif .Vezem pas gydytoja, tai sake, kad nieko baisaus, gerklyte paraudusi doh.gif . Tikuosi, rytoj bus sveikas, nes pastoviai ant ranku, miega blogai...
Iki visoms, stiprybes ir kantrybes. rolleyes.gif
Atsakyti
tevu lova matau labiausiai vaikams ir patinka, va bet tetukas musu nelabai patenkintas, nes reikia saugotis sunaus spyriu. labai neramiai miega, tai blaskosi su visoms keturiom savo galunem doh.gif tai va, bet jei lovyteje ir numiega kokias 4-5val. vis tiek reikalauja pas tevelius i lova. tada prie kurio tevelio prisispaudzia ir miega ramiai, iki tol kol neuzsimano valgyt.

o kaip ar nebandot vaika atpratinti nuo naktinio maitinimo g.gif nes kazkas man labai nusistebejo, kad toks dydelis 9men. o dar naktimis valgo. blush2.gif net nzn ka ir sakyt g.gif blush2.gif
Atsakyti