Labukas na mes taip pat galvojam apie krikstynas, bet niekaip neapsisprendziam kada jos bus A maniskis taip pat labai zyrzlus pasidare, nes kai kalesi dantukai pora dieneliu klyke be perstojo, tad patiko kad mamyte visas dieneles pranesiojo ant ranku Ir dabar kas biski tai jau paleidzia dudas, o be to ir nakti labai blogai miega, vaiksto po lovyte, zirzia per miegus, na nezinau Bet musu gydytoja sake kad pas tokius mazus vaikiukus buna kad kazkuri laikotarpi buna ramus ir gerai miega, o buna laikotarpis kad blogai miega tiek diena tiek nakti O be to ir musu dienos miegelis liko tik vienas, kartais dar buna 2 bet jau labai retai ir labai trumpi po koki pusvalandi
QUOTE(*kitty @ 2008 07 22, 07:58)
mes irgi jau apie krikstynas galvojam, bet gal guri zino ar krikstintu vaikuti jeigu as nepriejus pirmos komunijos ir mes nesituoke baznycioje? na bet komunijos vistiek nenoriu prieit..
kiek man teko domėtis, tai vaikiukus krikštija, tik tėveliams, jei jie nesituokę bažnyčioje, neleidžia šalia stovėti proceso metu
Mes irgi bažnyčioje nesituokę. Ir vaikai nei vienas nekrikštyti. Pradžioje močiutės laaaaabai spaudė. Dabar jau nieko, apsiprato. Tiesa, vyro mamos jau nėra, ji buvo labai tikinti. Na, nejaučiam mes poreikio bendrauti su bažnyčia Tai nereiškia, kad mes netikintys, bet yra kaip yra. Ir, manyčiau, nereikia nieko daryti dėl kitų. Per prievartą mielas nebūsi. Net ir ten viršuj
O mano mažius šį rytą sublūdino - pabudo 5:30 Tai po to šiaip ne taip dar užspadžiau iki 8 val. Užtai miegeliai liko tik 2. Kažkoks nenormalus režimas. Užtai šiandien mano zuikis normaliai valgo
sveikos mamytės mes vėl pasirodome fronte mano mažiukas irgi pazyzioja, bet kad dygtų daugiiau dantukų, tai nesimato šiandien net mano mama aukliavo, nes norėjosi labiau namus apsikuopt, užuolaidas išsiskalbt ir kitus darbelius o mažius tik bėga iš paskos ir kabinasi į kojas tad su juo ne visada lengva ką nors pasitvarkyt, bet manau čia daugeliui taip tiesa, nepamenu ar sakiau, kad pagaliau mums diagnozavo atopinį dermatitą aš taip ir įtarinėjau, bet vis nepatvirtino oi tie daktarai pas mus geriau nekomentuosiu
Sveikos mamytes,na mes jau po atostogu,grizom is pajurio.Atostogos tai pusiau atostogos buvo,mazius naktim blogai miegojo,vos ne ant ranku kas nakti ,ir negere nei pieno,nei misinelio ten,nezinau kas jam buvo uzplauke,o va grizom namo,tai ryte isgere 180ml gal per min .Ir isvis piktas diena nakti,kazkas apsedo mano ta vaiki .Vejarupiai beveik praejo liko keli spuogiukai,uztat atsirado kazkokiu smulkiu ant pilvo ir nugarytes,sakau gal prakaitiniai,nes kaip sirgom neleido maudyt,o ir prie juros tai nurengi tai aprengi ,oras labai kaitaliojosi.Bet siaip buvo faina pasivaikscioti prie juros ir po miesteli,pametyti kapeikas,kaip mano sunus sako Mazylis labai stojasi,net akys nusvinta kaip atsistoja,bando zengt po zingsniuka ,dantuku kolkas daugiau nera,bet tikiuosi kad tas piktumas del dantuku,net vyras stebisi ko jis toks piktas,kadangi dar nedirba tai mato mano ta poilsi namuose,skaiciau kaip jus cia diskutavot apie tai
O del krisktynu: mes tuokemes baznycioj,pirmas sunus pakrikstytas ir mazyli reiks krikstyt,tik nezinau kada,.Tiesiog taip priimta seimoje,gimineje.Nesu as labai jau tikinti kad eiciau kiekviena sekmadieni i baznycia,bet atrodo kad taip turi but
Gero vakarelio.
Papildyta:
Sveikute,o kokiu vaistu israse,nes mano pirmam sunui pripazintas AD As praejus daug daktaru,ir dar daugiau turiu vaistu
O del krisktynu: mes tuokemes baznycioj,pirmas sunus pakrikstytas ir mazyli reiks krikstyt,tik nezinau kada,.Tiesiog taip priimta seimoje,gimineje.Nesu as labai jau tikinti kad eiciau kiekviena sekmadieni i baznycia,bet atrodo kad taip turi but
Gero vakarelio.
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 22, 19:25)
sveikos mamytės mes vėl pasirodome fronte mano mažiukas irgi pazyzioja, bet kad dygtų daugiiau dantukų, tai nesimato šiandien net mano mama aukliavo, nes norėjosi labiau namus apsikuopt, užuolaidas išsiskalbt ir kitus darbelius o mažius tik bėga iš paskos ir kabinasi į kojas tad su juo ne visada lengva ką nors pasitvarkyt, bet manau čia daugeliui taip tiesa, nepamenu ar sakiau, kad pagaliau mums diagnozavo atopinį dermatitą aš taip ir įtarinėjau, bet vis nepatvirtino oi tie daktarai pas mus geriau nekomentuosiu
Sveikute,o kokiu vaistu israse,nes mano pirmam sunui pripazintas AD As praejus daug daktaru,ir dar daugiau turiu vaistu
sveikos
niekas ten nieko baznycioj nepraso. su pirmaja buvau vienisa mama, o su antros teciu tik susimete gyvenam ir zenytis nesiruosiam, bent jau greitu laiku. ir kunigui visiskai vienodai, net neklause ar susituoke. ir kai as buvau krikstu mama tai krikstasunio tevai nesusituoke ir jokiu problemu nebuvo del to. nu nebent nuo kunigo priklauso
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 22, 14:13)
Rodos jeigu gyvenate be šliubo net nežinau ar gales mažyle pakrikščioti . Kaip žinau užregistrojant mažiukus krikštynoms kunigas visada prašo liudijima patvirtinta ,kad tevelei susitoke bažničioje. Man pačiai krikštynos labai svarbus įvikis tevelių ir vaikelio gyvenime ir jeigu jus dar nepasiruošusios manau nereikia skubeti. Palaukit,pagalvokit kodėl jums reikia krikšto : dėl mados ar tam kad mažyle taptu bendromenės narių ir dievulio vaikelių. Atleiskit kad pradedu čia filosofoti, bet nepalaikau tik mados kliksmo kad krikštynos butinos, gal mažyle užaugus pati gales nuspresti nori ji būti krikščione ar ne?
niekas ten nieko baznycioj nepraso. su pirmaja buvau vienisa mama, o su antros teciu tik susimete gyvenam ir zenytis nesiruosiam, bent jau greitu laiku. ir kunigui visiskai vienodai, net neklause ar susituoke. ir kai as buvau krikstu mama tai krikstasunio tevai nesusituoke ir jokiu problemu nebuvo del to. nu nebent nuo kunigo priklauso
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 22, 22:36)
sveikos
Na bent jau kaip mes krikstyjom pirma sunu tai klause kokioje baznycioje tuokemes,o neseniai krikstijo drauge sunu,jin gyvena su antru vyru irgi nesusituokus,na tik susirase,ka tiksliai sake jiem negaliu pasakyt,bet vaika pakrikstyjo .Jin dabar isvykus,kaip gris paklausiu is smalsumo
QUOTE(paulauskaite @ 2008 07 22, 19:45)
labukas,as tai irgi vargstu,nori miegelio vaikas bet nemiega,ir nakties miegelio kol uzmigdau ir taip vos ne kasdien,vis kantrybe mazeja,net nezinau kas cia pasidare jam.ar ir jus taip vargstat kol uzmigdot?
Buvo praeity dienu, kad net ant ranku imt nereikedavo, o dabat tik kratyt reik, kol uzmigs. Anksciau vezime uzkratydavom, o dabar jau ten per anksta...
Klausimuxs: koki misineli duodate tokio amziaus vaikuciams? Nikad jokio nebandem, bet ruosiames prie juros, tai galvojam, gal koki nusipirkt, kad is bedos pasiulyt... Valgom visokias koses ir MP, bet esam labai edrus..
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 22, 15:13)
Rodos jeigu gyvenate be šliubo net nežinau ar gales mažyle pakrikščioti . Kaip žinau užregistrojant mažiukus krikštynoms kunigas visada prašo liudijima patvirtinta ,kad tevelei susitoke bažničioje.
O musu tik paklausinejo, kodel mes be sliubo, nes, atseit, jau ir antra sliuba gali imt baznycioj... Papletkinom, irodinet nereikejo, kad tevu reikalas, koki gyvenima jie gyvena, nes krikstyt norim juk vaika. Nereikejo nei jokiu dokumentu, nei irodymu...
QUOTE(ciaramashka @ 2008 07 22, 21:52)
Klausimuxs: koki misineli duodate tokio amziaus vaikuciams? Nikad jokio nebandem, bet ruosiames prie juros, tai galvojam, gal koki nusipirkt, kad is bedos pasiulyt... Valgom visokias koses ir MP, bet esam labai edrus..
Papildyta:
Na, su šitu dar neprireikė, bet šiam savaitgaliui jau planuoju nusipirkti skysto TUTELLI. Didieji su juo užaugo O ir patogu kur nors kelionėj - nei tau vandeniuko ieškoti, nei mišinėlio maišyti - atidarei pakutį ir psio
O mano vaikis kažkaip su užmigimu didelės bėdos neturi, ale su pačiu miego procesu naktį Jau šį rytą net pati apsiverkiau. Ir vaiko gaila, nežinai, kas darosi, kad per miegus taip blaškosi, verkia, ir pati akių atmekt negaliu
Labutis mamytės.Atleiskit kad taip vėlai rašau,bet tik dabar galiu parašyti. Mažius darosi kaip velniukas, piktas,nepatenkintas ,miega kaip jam užeina...o jau ritualas prieš naktini miegelį SIAUBAS jau daugiau nei savaitė užmiega tik su ašarom ir su sugadintais mamos nervais Tikrai kažkoks visoms nelengvas laikotarpis. Gal ir mes jau pavargom jau jautriau reagojam į kaprizus. O man su dviem tai būna jau pati tampu kaip ragana,atleiskit inrinke ir la_bamba jus dar daugiau vaikų turit tikrai šaunuoles .Aš jau nežinau kaip su trečiu ,jau nelabai ...Bet žinau kad praeis ir vėl noresiu leliuko,bet tik nedabar
Labutis lelka Sveika sugrižus. Gerai ,kad vyras pamato mūsų ATOSTOGAS Mano irgi greitai atostogaus...
gintariux82 gerai parašei,kad gydytoju darbas be komentaru . Net nežinau ka ir pasakyti Man pačiai tiek tegdavo nuo ju neprofesianalumo kentieti ,o apie vaikus patylėsiu...
Gerai mamos ,einu miegoti jeigu paviks
Labutis lelka Sveika sugrižus. Gerai ,kad vyras pamato mūsų ATOSTOGAS Mano irgi greitai atostogaus...
gintariux82 gerai parašei,kad gydytoju darbas be komentaru . Net nežinau ka ir pasakyti Man pačiai tiek tegdavo nuo ju neprofesianalumo kentieti ,o apie vaikus patylėsiu...
Gerai mamos ,einu miegoti jeigu paviks
na kas del krikstynu, tai galiu jums pasakyt mamytes, kad ir gyvenant be sliubo ir nesantuokoj, kunigas vistiek vaikus krikstija. kas del sliubo tai, ir be jo mano sunu pakrikstijo, nes mes is ryto susirasem, o vakere baznytelei sunu pakrikstijom. kunigas buvo malonus, nesiteiravo kodel be sliubo. paprasciausiai pasventino mums ziedus ir palinkejo ilgo gyvenimo. tad nemanau, kad iskils kokia beda del sliubo. nors gal cia nuo kunigo priklauso
Papildyta:
mano ir vaikas suvelnejo, nors ir pakrapitas svestu vandeniu ir sventais aliejais teptas bet toookie ragiukai isdygo, kad musu dienos miegelis liko vienas. neismanoma niekur nueiti, jei tik pabegi is jo akiracio, amen liulia, zignalke isijungia, o pultelio nera, kad ja isjunt galeciau. tai va. kuri laika jau valerijonu laselius geriau. kad kantrybe nedingtu, nes ir nakti vaikis per miegus saukia. tad nelabai ka ir pailsiu
labos nakties visoms mamytems ir leliukams
Papildyta:
mano ir vaikas suvelnejo, nors ir pakrapitas svestu vandeniu ir sventais aliejais teptas bet toookie ragiukai isdygo, kad musu dienos miegelis liko vienas. neismanoma niekur nueiti, jei tik pabegi is jo akiracio, amen liulia, zignalke isijungia, o pultelio nera, kad ja isjunt galeciau. tai va. kuri laika jau valerijonu laselius geriau. kad kantrybe nedingtu, nes ir nakti vaikis per miegus saukia. tad nelabai ka ir pailsiu
labos nakties visoms mamytems ir leliukams
Sveikuciai,jungiames ir mes i jusu buri
\deja mum 9menesiukas prasidejo tragiskai,musu maziukas reanimacijoje neleidzia man ten buti.Viduriavo jau kelias dienas,galvojom nuo dantuku,pradejo karsciuoti labai vezem pas gydytoja,sake viskas tvarkoj biski virusiukas uzpuole.Dar atrode pusiau vakare bet nakti prabudo visas ledinis-pakeliau ir staigiai galvyte sukaito o kunelis saltas ir rankytes melynos.Ta temperatura isauke traukulius greirai kad reanimobilis akimirksniu atleke nes buvo visiskai be samones,nereagavo i nieka.Traukuliai pasikartojo greitukej,bet iskart suteike pagalba.Dabar laukiam ziniu nieko nesako mum,o as tik bliaunu ir nezinau kam isilieti........
\deja mum 9menesiukas prasidejo tragiskai,musu maziukas reanimacijoje neleidzia man ten buti.Viduriavo jau kelias dienas,galvojom nuo dantuku,pradejo karsciuoti labai vezem pas gydytoja,sake viskas tvarkoj biski virusiukas uzpuole.Dar atrode pusiau vakare bet nakti prabudo visas ledinis-pakeliau ir staigiai galvyte sukaito o kunelis saltas ir rankytes melynos.Ta temperatura isauke traukulius greirai kad reanimobilis akimirksniu atleke nes buvo visiskai be samones,nereagavo i nieka.Traukuliai pasikartojo greitukej,bet iskart suteike pagalba.Dabar laukiam ziniu nieko nesako mum,o as tik bliaunu ir nezinau kam isilieti........