Labas rytas, mielos supermamos!
Mano vyras irgi dalyvauja vaikuciu maudynese. Pirmais menesiais dvynius maudydavom visa seima . Dabar maudom su vyru dviese, na kartais vidurinele isiverzia paziureti Vidurinele visada maudo vyras, as kai grizta is vonios nusluostau, aprengiu, susukuoju . Zodziu, mano vyras daug padeda, nors tikrai labai daug dirba ir tikrai pavargsta.
Mane isleidzia "pasiganyti" i miesta, kai tik noriu, tik reikia is anksto susitarti. Nuo pirmu menesiu ir i kirpykla vaziuodavau, ir i parduotuves apsipirkti.
Nors musu seimyna tikrai gausi , bet vyras supranta, kad man nuo visu reikia pabuti ramybeje...
Latimerija, o kas bus jeigu jis pasinervuos Dukryte is bado tikrai nenumirs, reikalaus valgyt ir nesiot, priseis pamaitint ir zaist, niekur nedings. Kelis kartus perskaiciau tavo zinute. Jeigu jis viska moka, tai kam tu ji nustumei nuo tu darbu? Kodel nepasitikejai - tu gi geriau nama isplausi, ar ne? O kodel maudai viena - tau jug SITAIP SKAUDA nugara po gimdymo Vienzo - universalaus recepto kaip aukleti vyra ir vaika nera, bet tikrai zinau, reikia kantrybes, moterisko gudumo ir laaaaabai daznai girti ir dekoti (liezuvis nenukris). Gryzus is teismo negirdek kaip sunku jam buvo, o paklausk kas buvo gerai, ar jie kartu juokes, kaip zaide, ka dainavo ir t.t ir BUTINAI PAGIRK - taigi SITAIP tau padejo, toks PUIKUS tevelis ir taip po truputi itraukinek ji i dukters auginima, bet butinai nuosekliai, o paskui pasigirsi mums
Sianakt 3 val. uzverke, tuoj kaip greitoji atleke pienine, ir ka? isvijo mane , eik i savo kambari ir nenervuok musu Verke gal 2 minutes, panesiojo 10 min, ir uzmigo Pre 3 naktis, tai buvo pirmas verkimas, o ryte radau ir priezasti - prasikale 7 dantukas Jei pries 3 naktis uzmiges 22, keles 23, 00 30, 1 30, 3, 4 30, 5, 6, ir 7 jau kelliames visi, tai manau kad dabar NUOSTABU!, kelias 6 ir valdo MP, pasnaudzia iki 7 ir jau lipam is lovos. Pasikeite dienos rezimas - vel miega tris kartus, bet tai juokai , PUSRYCIAUJA kose, ko nebuvo jau 3 savaites Vienu zodziu MUSU SEIMAI SUNAUS NEVALGYMAS NAKTIMIS ISEJO I NAUDA, visi miegam geriau, nors manau grizt miegot pas vyra dar anksti, dar pora naktu pamiegosiu atskirai
Sianakt 3 val. uzverke, tuoj kaip greitoji atleke pienine, ir ka? isvijo mane , eik i savo kambari ir nenervuok musu Verke gal 2 minutes, panesiojo 10 min, ir uzmigo Pre 3 naktis, tai buvo pirmas verkimas, o ryte radau ir priezasti - prasikale 7 dantukas Jei pries 3 naktis uzmiges 22, keles 23, 00 30, 1 30, 3, 4 30, 5, 6, ir 7 jau kelliames visi, tai manau kad dabar NUOSTABU!, kelias 6 ir valdo MP, pasnaudzia iki 7 ir jau lipam is lovos. Pasikeite dienos rezimas - vel miega tris kartus, bet tai juokai , PUSRYCIAUJA kose, ko nebuvo jau 3 savaites Vienu zodziu MUSU SEIMAI SUNAUS NEVALGYMAS NAKTIMIS ISEJO I NAUDA, visi miegam geriau, nors manau grizt miegot pas vyra dar anksti, dar pora naktu pamiegosiu atskirai
Labas rytas mamulkos Negalejiu ir aš neprisijungtis prie diskusijos apie vyrus. lendra tavo vyras labai panašei elgiesi kaip ir mano. Kai parašei,kad neduoda siurbti namus net nusišipsojau,ta pati istorija ir pas mus O pampersus jis keičia labai retai,ir netodėl,kad nemoka ,mane nervina kada jis taip lietai ta daro Maudom mažiuka nuo pirmų dienų visada kartu, dar ir vyresnėlis padeda. Paprastos košes gaminti nemoka,bet jau tos iš pakeliu tai visada jis gamina. Maitinu aš,bet ir jis gerai tai daro. Praejus savaite po gymdymo jau lakstau po praduotuve viena, o o jis pasiliko namie. Bet nutiko kurjozas, mažiukas labai dažnai praše papuko, tai vyras supanikotas pradejo skambinti kad greičiau ateiteičiau, ir sako "tu pagalvok,aš krutu neturiu "Ne,tikrai jis geras tetukas mano vaikams. Aš jam to niekada nesakau ,irgi esu su" harakteriu". Net ir priekaištauju...
Latimerija kokia graži, nuostabi mergaite. Labai gaila,kad jis neišmoko džiaugtis tokiu stebuklu. Tai tokia laime matyti kai auga tavo vaikas, o dabar tas laikotarpis kada mažylei labai svarbu jausti ne tik mamos šiluma ,bet it stiprios tėčio rankos. Gal jam tiesiog truksta laiko? Rašai,kad tik į naują namą persikraustet? Vadinasi jis labai daug dirba? Bet aišku tai nepriežastis neskirti mažutei laiko Žinai,kada pagimdžiau pirmą sūnelį, vyras elgiesi labai panašei kaip dabar elgiesi tavo, viska dariau pati, o dabar net stebiosi kaip jis pasikeite JIs labai norejo antro vaika, tikriausiai labiau nei aš. Nenusimink, ir labai gerus patarimus praše lendra, pabandik. Ir nebijok palikti jam mažyle,nueik kur nors pasivaiksčioti ,į kirpyklą. Ko daugiau palik ja su tėčiu,pamatysi kad viska jis padarys. O jeigu burbes,primink kad ne tik tu viena mažyles mama.
Gerai mamytės geros dienelės ir ikiukas
Latimerija kokia graži, nuostabi mergaite. Labai gaila,kad jis neišmoko džiaugtis tokiu stebuklu. Tai tokia laime matyti kai auga tavo vaikas, o dabar tas laikotarpis kada mažylei labai svarbu jausti ne tik mamos šiluma ,bet it stiprios tėčio rankos. Gal jam tiesiog truksta laiko? Rašai,kad tik į naują namą persikraustet? Vadinasi jis labai daug dirba? Bet aišku tai nepriežastis neskirti mažutei laiko Žinai,kada pagimdžiau pirmą sūnelį, vyras elgiesi labai panašei kaip dabar elgiesi tavo, viska dariau pati, o dabar net stebiosi kaip jis pasikeite JIs labai norejo antro vaika, tikriausiai labiau nei aš. Nenusimink, ir labai gerus patarimus praše lendra, pabandik. Ir nebijok palikti jam mažyle,nueik kur nors pasivaiksčioti ,į kirpyklą. Ko daugiau palik ja su tėčiu,pamatysi kad viska jis padarys. O jeigu burbes,primink kad ne tik tu viena mažyles mama.
Gerai mamytės geros dienelės ir ikiukas
oi, linksma čia pas mus. Mamos tokios "nepėsčios" susirinko. Net ir nelabai linksmus dalykus taip papasakoja, kad juokas ima
lendra, iš kur tu tokia išradinga
Paskaičiau ir padariau išvadą, kad mano vyras toks per viduriuką. Kai reikia, perrengia, išmaudo, pažaidžia, mane pasiganyti išleidžia net ir veja, bet kad aš pati kažkaip nelabai dar noriu ). Tik nemaitina, nes čia jau diiiiidelės kantrybės mums reikia, o pas jį šiuo klausimu bėda Namų netvarko, tik betvarkę, tfu remontą, jau keli metai daro
Lendra, o tu apie miegojimą gerai parašei. Ir mes taip pat malamės, verkiam, blaškomės, o pastebėjau, kad valgyt nelabai ir valgo, nors mama su papais aplinkui malasi . Nes vaikis užmiega apie 21 val, tai kol aš neateinu gulti, ir miega sau ramiai. O po to "užuodžia" ir pradeda savo reikalauti. Taigi, šį savaitgalį ir mes bandysim miegoti atskirai. Blogiausiu atveju grįšiu į savo lovą, jei mažius labai jau verks - gi neišvažiuoju niekur iš namų
lendra, iš kur tu tokia išradinga
Paskaičiau ir padariau išvadą, kad mano vyras toks per viduriuką. Kai reikia, perrengia, išmaudo, pažaidžia, mane pasiganyti išleidžia net ir veja, bet kad aš pati kažkaip nelabai dar noriu ). Tik nemaitina, nes čia jau diiiiidelės kantrybės mums reikia, o pas jį šiuo klausimu bėda Namų netvarko, tik betvarkę, tfu remontą, jau keli metai daro
Lendra, o tu apie miegojimą gerai parašei. Ir mes taip pat malamės, verkiam, blaškomės, o pastebėjau, kad valgyt nelabai ir valgo, nors mama su papais aplinkui malasi . Nes vaikis užmiega apie 21 val, tai kol aš neateinu gulti, ir miega sau ramiai. O po to "užuodžia" ir pradeda savo reikalauti. Taigi, šį savaitgalį ir mes bandysim miegoti atskirai. Blogiausiu atveju grįšiu į savo lovą, jei mažius labai jau verks - gi neišvažiuoju niekur iš namų
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 17, 22:12)
Ir aš noriu parašyti apie savo vyra Su mažiuku jis man padeda,bet žinoma noretusi gal ir daugiau,bet žinau,kaip kiti vyrai" padeda" tai tikrai negaliu skustis O va su dovana tai aš iki šiol jos nesulaukiau, gėliu padovanuojo ir viskas. Jis toks žmogus,sako važiuojam nupirksiu ,bet aš taip nenoriu,noriu kad pats nusipirktu ir padovanuotu O jau ir laiko tiek praejo,tai tikriausiai nesulauksiu.
nu lygiai kaip ir man o man ne kiek DOVANOS reikia, bet kazkaip atrodo jo demesio kaip is vyro sulaukt butu labai malonu gal cia kokios reklamos ir itakos auka tapau
QUOTE(lendra @ 2008 07 18, 00:17)
Labas, mamos
Jokio baisaus metodo as nenaudoju ir negaleciau , taigi mano vienintelis aukselis Paprasciausiai jau kokias dvi savaites jis labai blogai miega naktimis, vartosi, vietos neranda, verkauja, o as sukuosi aplink ji su savo papais .
Siandien trecia naktis, paziuresim kaip miegos
Mes truputeli nenormali siema.
Nikutis bailiukas : bijo dulkiu siurblio, trintuves, pasislepes uz mano kojos ziuri i skalbimo masina Siandien issigando laaaabai stipraus lietaus(tupejom po skeciu)
Latimerija, labai grazi mergyte
Fu nu ir prirasiau!
Jokio baisaus metodo as nenaudoju ir negaleciau , taigi mano vienintelis aukselis Paprasciausiai jau kokias dvi savaites jis labai blogai miega naktimis, vartosi, vietos neranda, verkauja, o as sukuosi aplink ji su savo papais .
Siandien trecia naktis, paziuresim kaip miegos
Mes truputeli nenormali siema.
Nikutis bailiukas : bijo dulkiu siurblio, trintuves, pasislepes uz mano kojos ziuri i skalbimo masina Siandien issigando laaaabai stipraus lietaus(tupejom po skeciu)
Latimerija, labai grazi mergyte
Fu nu ir prirasiau!
na lauksim ziniu ir del trecios nakties as kaip dvinys , tai visada turiu 2 nuomones vienu klausimu, va kai parasei, kad maziukui gal visai jau taves ir nereikia, tai susimasciau, nors vkr buvau jau kitu beveik itikinta kad jiem kaip tik labai mamyciu reikia, nes tiek nauju ispudziu per diena patiria... bet jei atvirai, as ir pastebejau, kad kai 9 uzmiega, kazkur po valandos visada atsikelia, as net nemiegu dar su juo, tai tik su papuku uzmiega, o paskui nakti - irgi nelabai ka jis ten valgo, daugiau ciulpia, bet ir nepaleidzia..... bandem soske - jokiu budu kaip ir jokiu kitu gerimu na o jau kaip kokia savaite paryciais kaip ikimba i papa, tai taip iki pat ryto- nei valgo nei ka bet isikibes ir viskas .. ka idomu tai galetu reikst???
man ir Latimerijos labai grazi mergaite
o mano vyras, gal ir pati uzvedziau tas diskusijas kokie jie kiaules... bet ,..... irgi yra geras vyras maudom Lukuti abu kartu , ir net kartais tik jis vienas jei as pasakau kad man kazka kita butinai reikia nuveikt... kosyciu gal neisvirtu bet pirktines jei duodam tai visada jam duodu duot, nes as su savo papais darba uz kelis metus jau nudirbus keicia pampersus- bet cia jau paprasyt as turiu, pats kazkaip nepasisiulo man irgi istisai sako eik tu kur is namu prasiblaskyk, bet va as su savo : seima turi but kartu, o turbut jei is tikruju, jau nezinau net ka ir veikt isejus, man noris skanaus kokteilio isgert i kluba nueit, tai valanda ar dvi as taip itikinau save kad man nieko nekeis , o plius ne taip cia lengva su draugem pas mus, tai viena nebludinsiu...
ir dar viena pliusa jis turi ko as visai neturiu: KANTRYBE ilgai kencia kol man ka atgal atsako, bet kai jau atsako, ati va lekiu po to i forumus skustis - skorpionas gi
o del tvarkos, jos gali jam ir nebui, o jei yra tai labai gerai, nera smulkmeniskas ir pedantas, o ir paskui ji daugiau nei paskui vaika eit reikia, tai tai ir buna mano dazno bumbejimo priezastis...
ir dar : mes turbut abu siek tiek ( na juk teisybe kad vyrai is marso, o moterys is veneros - ar kazkaip panasiai) kitaip suprantam SEIMA, jis net atkele MAN GIMTADIENIO PROGA zadeta isvaziavima prie juros, nes jam dabar darbu labai padaugejo... na ir ka aisku delto kilo baisinis sumas namie...as ji pazaduku vadinu o jis sako as tau stabiluma i seima nesu... va ir skirtingi poziuriai, buvom prie juro svienai dienai, ta va ta primine, ir sako juk nera taip kad nesam buve...
na galeciau test ir test...
ir dar pastebejau, kad ir kiek geras vyras ir tetis, bet man pasirode kad truputi naudojas tuo , kad pasitiki manim, kad viska gerai darau, tai vis dazniau savo iniciatyvos nerodo, va cia jau reiks turbut tu moterisku gudrybiu pasitelkt, ad va nebutu o to kaip Latimerijos atveju...
pasiskaičius jūsų pasakojimų tikrai linksma pasidaro
Sveikutės
Niekaip neradau laiko prisijungt
Mes jau nuo 7,5 mėn. atsisėdam, ropojam, stojamėms (viską išmokom per savaitę). pradedam stovėj nesilaikydami.
Turtim 8 dantukus, jokio vargo nebuvo kai dygo, tik daug daug seilyčių.
Išmiega visą naktį
Taiva apie vyrą galiu pasakyt jis man labai padeda, manau labiau padėt nėra kur.
Mes jau nuo 7,5 mėn. atsisėdam, ropojam, stojamėms (viską išmokom per savaitę). pradedam stovėj nesilaikydami.
Išmiega visą naktį
Taiva apie vyrą galiu pasakyt jis man labai padeda, manau labiau padėt nėra kur.
la_bamba, jeigu tu jauti, kad bus geriau - vadinasi tikrai bus geriau Svarbu tai zinoti savo galvoje. SEKMES!, juk tikrai, jeigu labai verks ir reikalaus MP, tai duosi ir viskas, o gal visai neverks ir nereikalaus
A_S_T_U_L_K_A, manau, kad tavo vaikutis dar nori naktimis valgyti, ir tu dar pati neapsisprendus, todel sakyciau nieko nekeisk , gal po kokio menesio jam nereikes naktinio valgio? Stebek
A_S_T_U_L_K_A, manau, kad tavo vaikutis dar nori naktimis valgyti, ir tu dar pati neapsisprendus, todel sakyciau nieko nekeisk , gal po kokio menesio jam nereikes naktinio valgio? Stebek
dėl diskusijos apie vyrus, tai per vieną verslo seminarą mums aiškino - jei vyras prieš n metų pasakė, kad myli ir iš jo negavai jokios kitos informacijos - vadinasi vis dar myli ir nereikalaukit kasdien meilės prisipažinimų, o tuo labiau įrodymų. Nors šiuo atžvilgiu turbūt aš labiau vyras šeimoj Vyras kaip tik toks "katininis" pas mane - pamurkt, prisiglaust
tiesa, ką jūs darot, jei mažiams paleidžia viduriukus? pas mus tik pirdulis, tai ir į pampersą, bet taip, kad viskas susigeria Kažin, ar Smectos tokiems jau galima? Ryžiai mūsų neveikia
tiesa, ką jūs darot, jei mažiams paleidžia viduriukus? pas mus tik pirdulis, tai ir į pampersą, bet taip, kad viskas susigeria Kažin, ar Smectos tokiems jau galima? Ryžiai mūsų neveikia
Tikrai galima, dar reikia duot daznai gert vandenuko, geriau tipo mineralinio, tik negazuoto. Vaistineje yra pirk spec. tirpalu, pasiklausk. O kaip daznai kakoja, ar po daug, kada prasidejo, nuo ko? Butinai stebek! Ar dantys?
Labas vakarelis. Smektos gerti galima,puse maišelio ryte sumaišik su mišineliu ar savo pienu, ir kitą puse vakare.
O su mano mažiuku kažkas pasidare jau rašiau,kad labai pradejo visko bijoti,bet kad ant tiek negalejau pagalvoti. Lauke jei pradeda su jo kitos mamytes kalbeti tokias dudas paleidžia, užejom į parduotuve irgi tas pats. Vakar būvom kartu su vyru Maximoje tai tenai valytoja su tokia mašina grindis plauna, ojojoi kas būvo, vos apsiramino .Tai teko nėšioti ant ranku. Nebijo tik skalbimo mašinos ir blenderio , net muzikinio centro bijo. Aš ijiungiau ,na galvoju pašoksim o jis stebėjo kad tenai visokios lemputes dega ir kažkoks dėdė kalba per radija...ir viskas ,ir jis taip jau verkia ,kad vos neisterika užeina. Mamytės ,ka jus manote ,gal praeis? Labai sunku taip,nei lauke pakalbeti su pažistamais nei praduotuveje normaliai apsipirkti galiu. Nebijo tik mane,vyra ir broliuka.
Gerai mamytės ,gero vakaro
O su mano mažiuku kažkas pasidare jau rašiau,kad labai pradejo visko bijoti,bet kad ant tiek negalejau pagalvoti. Lauke jei pradeda su jo kitos mamytes kalbeti tokias dudas paleidžia, užejom į parduotuve irgi tas pats. Vakar būvom kartu su vyru Maximoje tai tenai valytoja su tokia mašina grindis plauna, ojojoi kas būvo, vos apsiramino .Tai teko nėšioti ant ranku. Nebijo tik skalbimo mašinos ir blenderio , net muzikinio centro bijo. Aš ijiungiau ,na galvoju pašoksim o jis stebėjo kad tenai visokios lemputes dega ir kažkoks dėdė kalba per radija...ir viskas ,ir jis taip jau verkia ,kad vos neisterika užeina. Mamytės ,ka jus manote ,gal praeis? Labai sunku taip,nei lauke pakalbeti su pažistamais nei praduotuveje normaliai apsipirkti galiu. Nebijo tik mane,vyra ir broliuka.
Gerai mamytės ,gero vakaro
QUOTE(aura. @ 2008 07 18, 15:56)
Sveikutės
Išmiega visą naktį
Išmiega visą naktį
Sveiki, sveiki . Dziaugiames, kad radote laiko . Na, visoms cia turbut laiko stygius . As tai tikrai vos visur suspeju.