Na, vaikuciai tai visu superiniai. Svarbu, kad tik nesirgtu .
Mano vyrelis, tai labai daug padeda, nesvarbu, ar daug dirbo ir labai pavarges.
Nakti jis rupinasi berniuko ramiu miegeliu, o as dukreles, vienai butu labai sunku ir sudetinga.
del to teveliu padejimo tai ir man buvo toks klausimas, tai esu uzvedus nauja tema tecio puslapyje "vyras dirba ir pavargsta.....zmona namie su vaikais ilsisi?" lygtais taip. tai ten irgi daug nuomoniu.
man MB uz vaikuti sake zieda nupirks auksini, bet jis nori sake uz kokius 700 lt, tai dar laukiu nezinau ar ji isvis gausiu, nors sakiau man ir iki 100 gerai.
del to padejimo tai ir mes kartas nuo karto pasigincinam, pasipykstam ir vel viskas gerai
man MB uz vaikuti sake zieda nupirks auksini, bet jis nori sake uz kokius 700 lt, tai dar laukiu nezinau ar ji isvis gausiu, nors sakiau man ir iki 100 gerai.
del to padejimo tai ir mes kartas nuo karto pasigincinam, pasipykstam ir vel viskas gerai
sveikos na mes šiandien stebuklingai kažklaip ryte iki 9 išmiegojom, nors naktis ir nebuvo rami bet pazyzė 6,30, atsigėrė vandenuko ir toliau į akį dėjom kai pažiūrėjau į laikrodį, net patikėt negalejau na o apie savo vyrą ir padėjimą, tai kaip čia pasakius man norėtųs, kad daugiau padėtų ir kad daugiau su mažiuku bendrautų, bet iš kitos pusės jis daug dirba, namą statomės, tai jis viskuo rūpinasi, pats ten dirba, tad suprantu ir jį o apie paskutinį maitinimą, tai mes apie 20 - 21 pavalgom košę, o maždaug valandos bėgyje išgeriam apie 180 ml mišinuko ir einam miegučio
QUOTE(*kitty @ 2008 07 17, 16:22)
del to teveliu padejimo tai ir man buvo toks klausimas, tai esu uzvedus nauja tema tecio puslapyje "vyras dirba ir pavargsta.....zmona namie su vaikais ilsisi?" lygtais taip. tai ten irgi daug nuomoniu.
tai ir man jau taip atrodo, kad cia net atskiros temos neuzteks del tu ju padejimu...
Papildyta:
ar cia man vienai taip, ar kai as noriu kokia tema surasti visada ismeta error? reik eit per visas ir tik taip randi...
o dar: as irgi ji visada stengiuos suprat: sunkiai dirba, atsakomybe nesa... ir dar tas ar anas, bloga nuotaika ir t.t. irpan. ir nors jis tikrai geras vyras kaip vyras, nu bet taip pyktis paeme mant ant jo kad sian per visus forumus guodziuosi, ir nebenoriu jo visiskai teisinti... vaikuti abu pasidarem, o i darba jis ejo ir iki jo gimimo, tai kodel dabar po gimomio gyvenimas turi pasikeist tik man?
aš dėl vyro padėjimo tai juokiuosi, nes vyresnėlyje įvardinu visą problemą - myli jie tuos vaikus, ale ką su tokiu mažiuku daryti, tai nelabai sugalvoja Va merina mano visai kitaip, padeda daugiau už tetį Tik aš pykstu, kad mažai apskritai bendrauja su vaikais
O dovanų nieko negavau ir net nesitikėjau. Po pirmųjų finansai nelasbai leido, o dabar pats zuikutis stebukliukas Aš vis dar skrajoju
O lendros instrukcijos tai daug kas laukia. Aš jau saviškį pastačiau prieš faktą. Tik kaži kiek mano pačios nervai laikys, jei vaikis labai verks
O dovanų nieko negavau ir net nesitikėjau. Po pirmųjų finansai nelasbai leido, o dabar pats zuikutis stebukliukas Aš vis dar skrajoju
O lendros instrukcijos tai daug kas laukia. Aš jau saviškį pastačiau prieš faktą. Tik kaži kiek mano pačios nervai laikys, jei vaikis labai verks
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 17, 17:59)
o as kazkaip apsiraminau, spaliukes mane pusiau pagedino pusiau nuramino: jei reikia vaikuciui, tai as tikrai pakentesiu... as savotiskai bijau ji taip rikdinti, nenoriu ne uz ka savojo stresuoti ir nervuoti bet kaip lendrai sekasi vistiek labai idomu
Ksėna, mano nikas pasiketė
Mes irgi aktyvūs, stojamės kur galim, ropojam ir t.t., rimtą reikaliuką darom į puoduką, labai retai kada į pampersą, naktį išmiegam, nebent dantys kamuoja, bet kartais ir vandenuko atsigerti užsinori
Aš negalėčiau tokio metodo taikyti apie kurį diskutuojat, man atrodo ateina laikas ir susitvarko.
Dėl vyro padėjimo, tai labai jau retai, o ir nepasitikėčiau palikdama igesniam laikui, nes jis nėra nei košės ar daržovienės viręs, moka tik mišinuką paduoti , na dar pieno paduotų , dovanų ta proga jokių negavau.
Mes irgi aktyvūs, stojamės kur galim, ropojam ir t.t., rimtą reikaliuką darom į puoduką, labai retai kada į pampersą, naktį išmiegam, nebent dantys kamuoja, bet kartais ir vandenuko atsigerti užsinori
Aš negalėčiau tokio metodo taikyti apie kurį diskutuojat, man atrodo ateina laikas ir susitvarko.
Dėl vyro padėjimo, tai labai jau retai, o ir nepasitikėčiau palikdama igesniam laikui, nes jis nėra nei košės ar daržovienės viręs, moka tik mišinuką paduoti , na dar pieno paduotų , dovanų ta proga jokių negavau.
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2008 07 17, 16:59)
o dar: as irgi ji visada stengiuos suprat: sunkiai dirba, atsakomybe nesa... ir dar tas ar anas, bloga nuotaika ir t.t. irpan. ir nors jis tikrai geras vyras kaip vyras, nu bet taip pyktis paeme mant ant jo kad sian per visus forumus guodziuosi, ir nebenoriu jo visiskai teisinti... vaikuti abu pasidarem, o i darba jis ejo ir iki jo gimimo, tai kodel dabar po gimomio gyvenimas turi pasikeist tik man?
as irgi saviski vis teisinu, bet sianakt kaip isiutau. tai taip ir norejosi paleist i ji is okio kocelo nu gi uzsimigdzius mazute ir dar pora valandu pasedejus prie kompo nuejau i dusa. tik ilipau girdziu mazoji verkia. kazkaip pagalvojau tetukas isgirs, pamatys jog manes nera ir nuejes nuramins. bet kur tau!!! mazge reke tol kol as grizau issimaudzius o kol uzmigdziau paskui as ja tai pati tik 5 valanda i lova atsiguliau. o jam butu reikeje tik zinduka paduot islipus is lovos ir negana to ryte atsikeles guodziasi kad nakty neissimiegojo. ir ka man su juo daryt nebeismanau. kkartais norisi susirinkt smutkes ir begt kuo toliau, bet paskui nusiraminus pagalvoju kad geresnio uz ji vyrp tikrai nerasiu o dar musu meiles istorija tokia neeiline tai dar ir tai skatina buti kartu nu as kaip nors iskesiu, bet jei kada lauksiuosi tai gales jis eit tevystes atostogu ir ILSETIS SU VAIKU
Ir aš noriu parašyti apie savo vyra Su mažiuku jis man padeda,bet žinoma noretusi gal ir daugiau,bet žinau,kaip kiti vyrai" padeda" tai tikrai negaliu skustis O va su dovana tai aš iki šiol jos nesulaukiau, gėliu padovanuojo ir viskas. Jis toks žmogus,sako važiuojam nupirksiu ,bet aš taip nenoriu,noriu kad pats nusipirktu ir padovanuotu O jau ir laiko tiek praejo,tai tikriausiai nesulauksiu.
Papildyta:
Tai va kokia gudruole O aš jau nerimauju kur agnita dingo O tu kada mažiuka parodisi? Kaip tau sekasi?
Papildyta:
QUOTE(Liuksus @ 2008 07 17, 20:56)
Ksėna, mano nikas pasiketė
Tai va kokia gudruole O aš jau nerimauju kur agnita dingo O tu kada mažiuka parodisi? Kaip tau sekasi?
Labas, mamos
Jokio baisaus metodo as nenaudoju ir negaleciau , taigi mano vienintelis aukselis Paprasciausiai jau kokias dvi savaites jis labai blogai miega naktimis, vartosi, vietos neranda, verkauja, o as sukuosi aplink ji su savo papais . Tai pagalvojau, gal vaikas rodo, kad nereikia jam nakti valgyt . Antra naktis irgi VISISKAI rami Verke tik 5 30, nes kaip sakiau dygsta dantukas (per velai apsiziurejau, bet jau kito kelio nera) Vakare 20 30 vakariene, 21 vonia, 21 30 MP, o toliau tetis supa ir klauso savo vaikisku lopsiniu Jos tikrai liuks dalykas. 15 min ir... miega, taip kad vyro rankos nenukrenta Nieko neduodam, nei vandens, nei jokiu gerimu, o jis nieko ir nenori .Labai tikiuosi kad viskas bus puiku, isdygs dantukas ir prades gerai miegot
Jus turit stebet vaikucius, ar jie tikrai valgo, ar tik prisiglaudzia , ar tas mamos kvapas kaip tik trugdo miegot? Man buvo nusprest zymiai sunkiau (nu kaip tai neduosiu MP) negu jam negaut:oh
Siandien trecia naktis, paziuresim kaip miegos
Mes truputeli nenormali siema. Mano vyras negeria jokio alkoholio, neruko, moka daryt valgyt, moka lygint skalbinius, man neleidzia siurbliuot buto (nes galiu sugadint jo drauga dulkiu siurbli )ir t.t. Man baisu skaityt supermamoj, kaip vyrai nemoka keist pampersu, nupraust ir pamaitint SAVO vaiku Mes sunu maudem kartu iki vieno men., nuo antro jie eina abu i vonia ir prausias, as tik pasiimu svaru vaika nusluostyt O as BJAURAUS charakterio, tai dar ir rekauju ant jo Geroms moterims nelieka geru vyru, juos pasiima tokios blogietes kaip as
O as ir nemanau, kad tureciau rupintis vaiku viena, nesu islaikytine, gaunu mamos alga, esu darboholike. O jeigu vyras galvoja, kad su vaiku lengviau, tegul ima atostogas, o mama eis i darba Tik vienetai iskestu ilgiau negu menesi Net maniskis sake, kaip tu atlaikai, taigi taip nelengva visada priziuret
Dovanu negavau, uztrukom ligoninej, net nieko ir nenorejau
Nikutis bailiukas : bijo dulkiu siurblio, trintuves, pasislepes uz mano kojos ziuri i skalbimo masina Siandien issigando laaaabai stipraus lietaus(tupejom po skeciu)
Latimerija, labai grazi mergyte
Fu nu ir prirasiau!
Jokio baisaus metodo as nenaudoju ir negaleciau , taigi mano vienintelis aukselis Paprasciausiai jau kokias dvi savaites jis labai blogai miega naktimis, vartosi, vietos neranda, verkauja, o as sukuosi aplink ji su savo papais . Tai pagalvojau, gal vaikas rodo, kad nereikia jam nakti valgyt . Antra naktis irgi VISISKAI rami Verke tik 5 30, nes kaip sakiau dygsta dantukas (per velai apsiziurejau, bet jau kito kelio nera) Vakare 20 30 vakariene, 21 vonia, 21 30 MP, o toliau tetis supa ir klauso savo vaikisku lopsiniu Jos tikrai liuks dalykas. 15 min ir... miega, taip kad vyro rankos nenukrenta Nieko neduodam, nei vandens, nei jokiu gerimu, o jis nieko ir nenori .Labai tikiuosi kad viskas bus puiku, isdygs dantukas ir prades gerai miegot
Jus turit stebet vaikucius, ar jie tikrai valgo, ar tik prisiglaudzia , ar tas mamos kvapas kaip tik trugdo miegot? Man buvo nusprest zymiai sunkiau (nu kaip tai neduosiu MP) negu jam negaut:oh
Siandien trecia naktis, paziuresim kaip miegos
Mes truputeli nenormali siema. Mano vyras negeria jokio alkoholio, neruko, moka daryt valgyt, moka lygint skalbinius, man neleidzia siurbliuot buto (nes galiu sugadint jo drauga dulkiu siurbli )ir t.t. Man baisu skaityt supermamoj, kaip vyrai nemoka keist pampersu, nupraust ir pamaitint SAVO vaiku Mes sunu maudem kartu iki vieno men., nuo antro jie eina abu i vonia ir prausias, as tik pasiimu svaru vaika nusluostyt O as BJAURAUS charakterio, tai dar ir rekauju ant jo Geroms moterims nelieka geru vyru, juos pasiima tokios blogietes kaip as
O as ir nemanau, kad tureciau rupintis vaiku viena, nesu islaikytine, gaunu mamos alga, esu darboholike. O jeigu vyras galvoja, kad su vaiku lengviau, tegul ima atostogas, o mama eis i darba Tik vienetai iskestu ilgiau negu menesi Net maniskis sake, kaip tu atlaikai, taigi taip nelengva visada priziuret
Dovanu negavau, uztrukom ligoninej, net nieko ir nenorejau
Nikutis bailiukas : bijo dulkiu siurblio, trintuves, pasislepes uz mano kojos ziuri i skalbimo masina Siandien issigando laaaabai stipraus lietaus(tupejom po skeciu)
Latimerija, labai grazi mergyte
Fu nu ir prirasiau!
skaiciau sita tavo zinute ir vos neapsiverkiau is pavydo (zinoma balto). siaubas kaip as pavydziu mamytems kuriu vyrai padeda rupintis vaikais. buciau zinojus kad man sitaip bus tai TIKRAI buciau nenorejus antro vaiko. pirmaja auginau viena ir tada tikrai buvo daug lengviau, nes nereikejo kazkam gaminti pietu, namus tvarkiau tada kada norejau ir indus plaudavau kai mergaite nurimdavo, nes buvo labai nerami. ir stai pasirode jis su savo idealiu gyvenimu... maniskis irgi negerentis ir tai nuostabus dalykas moka gaminti, kol tik draugavom daznai lepino savo patiekalais. kai tik pradejom kartu gyventi tvarkydavo namus, nes gyvenom mazam kambareli, o kai persikraustem i nuosava nama viskas tenka man ir negana to dar kartais priekaistus reiskia kad nespeju susitvarkyt... na bet cia ne apie tai. zodziu iki nestumo ir kol laukiausi jis zadejo padet rupintis vaiku, leist bent 1 diena per savaite praleist diena vienai. bet kai gime dukryte jis labai pasikeite, manau jei butu gimes sunus is elgtusi kitaip. nors...kazkaip abejoju. o jo pasiteisinimas toks kad labai daug ir sunkiai dirba, bet manau musu mamu darbas ne ka lengvesnis uz vyru. sauskelnes yra keites keleta kartu kol dukryte buvo mazesne. o dabar kartais vos dasiprasau kad nakciai uzdetu (nes diena bunam be sauskelniu). o kas del maudymo tai buvo viena karta i vonia atslinkes kai maudziau ir tai tik kai buvau paprasiusi nufotografuoti mergaite rytoj vaziuosiu is ryto i teisma tai jis liks su dukryte tai visa vakara dejuoja kaip jam reikes ja pamaitint, nes kose maitines tai gal tik koki karta.
esat saunuoles mamytes kurios nenusileidziat savo vyrams taip ir toliau. na dar galetumet pasidalinti savo paslaptimis kaip jus sugebat taip "sutramdyti" savo vyrus gal ir mums "nevykelems" (tik neisizeiskit kitos mamytes ) pavyks bent siek tiek pakeisti savo vyrus
esat saunuoles mamytes kurios nenusileidziat savo vyrams taip ir toliau. na dar galetumet pasidalinti savo paslaptimis kaip jus sugebat taip "sutramdyti" savo vyrus gal ir mums "nevykelems" (tik neisizeiskit kitos mamytes ) pavyks bent siek tiek pakeisti savo vyrus