mes paskutini karta valgom tarp 20-21 valandos. o miegot einam 21 valanda, o kai bunam lovelej dar geriam pienelio
noriu paklausti gal kuri turit parsiusiunte nuotrauku koregavimo programa,as parsisiunciau photoscape ir photofiltre bet kazkaip nesigaudau ka su jom daryti reikia
pradejau ruostis krikstynoms,tai reiketu remeliu ir kitokiu dalyleliu pasidaryti
pradejau ruostis krikstynoms,tai reiketu remeliu ir kitokiu dalyleliu pasidaryti
Mamytes, viska parasysiu Siandien bus antra naktis, paziuresim O, kad tik pasisektu
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 16, 22:02)
noriu paklausti gal kuri turit parsiusiunte nuotrauku koregavimo programa,as parsisiunciau photoscape ir photofiltre bet kazkaip nesigaudau ka su jom daryti reikia
norejau paklausti is kur siunteisi tas programas? as irgi ieskau, bet va is manes prasta ieskotoja ir jokiu programu nuotraukoms koreguoti neistengiu susirasti. girdejau kad fotosopas nebloga programa
PhotoShop'as tikrai nebloga, bet su ja tikrai nėra lengva dirbti. maniškis moka, man kažkada rodė, tai, nors ir nelaikau savęs visai dunduke, bet pasiklydau aš ten
Dėl nuotraukų dėjimo viešai - čia kiekvieno pasirinkimo reikalas. Jei visi taip bijotų, nebūtų nei žurnalų, nei televizijos
o aš dedu paprastai - per http://xs.to Browse susirandu nuotrauką (prieš tai ją padarau norimo dydžio). Spaudžiu Upload ir laukiu kito lango. Po to iš jo nukopijuoju tekstą iš laukelio "Forum code for embedding (1):" į žinutės tekstą.
Dėl nuotraukų dėjimo viešai - čia kiekvieno pasirinkimo reikalas. Jei visi taip bijotų, nebūtų nei žurnalų, nei televizijos
o aš dedu paprastai - per http://xs.to Browse susirandu nuotrauką (prieš tai ją padarau norimo dydžio). Spaudžiu Upload ir laukiu kito lango. Po to iš jo nukopijuoju tekstą iš laukelio "Forum code for embedding (1):" į žinutės tekstą.
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 17, 00:48)
norejau paklausti is kur siunteisi tas programas? as irgi ieskau, bet va is manes prasta ieskotoja ir jokiu programu nuotraukoms koreguoti neistengiu susirasti. girdejau kad fotosopas nebloga programa
as is supermamos siunciausi ten kur yra nuotrauku redagavimo programos ,tai varciau visus puslapius is eiles ir kokia randu ta ir bandau parsisiusti(cia mamos kompiuteris),bet kad ten man jos per sunkios
gi nepasakiau LABAS RYTAS gal kas kavyte gers kartu su manim
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 17, 10:26)
as is supermamos siunciausi ten kur yra nuotrauku redagavimo programos ,tai varciau visus puslapius is eiles ir kokia randu ta ir bandau parsisiusti(cia mamos kompiuteris),bet kad ten man jos per sunkios
labas rytas
as tai parsisiunciau photoscape per googla susiradus. o ten tai tikrai yra tu remeliu ir visokiu "efektu" pridaryti galima, tik reikia paieskot labiau. o photoshopas kiek girdejau tikrai nelengvas tai ir nesisiunciau. dar yra picasa2, ten lietuviskai viskas ir suprantamai, is googlo
Labutis mamulkos Skanios kavutes visoms O mano mažius toks "vrednas" darosi, neduoda man visiškai ramiai pasedėti,o vienas ne už ka nenori ir sekunde pabūti. Tik atsykele ,mato kad mano akis užsimerktos na ir pradeda zyzenti, tik atsimerkiu šypsosi. Viska mėto,daužo,laužo...sakau negalima tai jam tas žodis labai patinka,jis ji supranta atvirksčiai ,reiškia GALIMA ir patenkintas savo darbelius daro Jau pradedu barti ji, bet pačiai jokas ima kaip jis į mano barnius reaguoja. Dar norejau paklausti apie maitynima, kažkaip niekur neradau apie grietine. Visur rašo apie jogurtus,varške ,piena . O kaip su grietine, gal galima į sriubytė trupučiuka įdieti,nekalbu apie riebi, bet yra labai gera Bio-s 18 % riebumo,dar niekas nebande duoti?
O mūsų paskutinis maitynimas lovelyje apie 23 val. duodu mišinėlio, o koše apie 19 val.
Įdomu kur pradingo agnita?
Oras tai nelabai ,perskaičiau kad ir vėl šaltoka būs.
Geros visoms dienelės, o aš su savo pypliuku einu kovoti
O mūsų paskutinis maitynimas lovelyje apie 23 val. duodu mišinėlio, o koše apie 19 val.
Įdomu kur pradingo agnita?
Oras tai nelabai ,perskaičiau kad ir vėl šaltoka būs.
Geros visoms dienelės, o aš su savo pypliuku einu kovoti
Labutis visoms mamytems ir vaikiukams mes tai ka tik gryzom is kaimo, truputuka atostogavom A mana mazius taip pat megsta skalbimo masina, zaidzia joje iki puses ilindes ir dar koki zaisliuka isimetes, o po tokiu zaidyniu kai einu skalbti ruba tiek turto is jos istraukiu Taip pat labai patinka dulkiu siurblys, kai tvarkausi kambarius tai uzsikaria ant jo ir turiu visur tampytis kartu na tada jau jam kiek laimes Del paskutinio valgymo valgom misiniku pries pat miegeli, buna kad pavalges is karto uzmiega, buna kad dar kokia valanda pazaidzia ir tuomet jau miegoti Ir as pastebejau kad mano mazius nebelabai nori to kudikiski maistelio, t.y trintu kosiu, mesyte ir pan. Sauniai valgo sriubas kurias verdames sau valgyti, tik zinoma jau dedu labai mazai prieskoniu ir druskytes, o jau kaip patiko svieziu zirniu sriuba ir siaip kruopu kosiu jau nebetriniu, nes jis kramto nors teturi tik 2 dantukus, bet jau pats labai nori, tuomet jis pats valgo, per koki pusvalandi ir pavalgo, o ir be to tarpai tarp valgymus pailgejo
[quote=lendra,2008 07 16, 17:10]
inrinke, tu is manes juokies tai kuri mama, kuri dukte? Ar bent Azuolas su zaliu svarkeliu? Noreciau ir as taip gerai atrodyt
Sveikos, sveikos! Dekui uz komplimentus . Berniukas is tiesu zaliai aprengtas, juk Azuolas!
Maniskiai irgi labai megsta jaucio liezuvi ir viska, ka mes valgome. As ir duodu visko paragauti.
Vakare paskutini karta valggome apie 9 val. kosyte, einam miegoti apie 11 val. Pries miega isgeria misinuko apie 200 ml., nakti keliasi apie 3-4 kartus gerti misinuko
inrinke, tu is manes juokies tai kuri mama, kuri dukte? Ar bent Azuolas su zaliu svarkeliu? Noreciau ir as taip gerai atrodyt
Sveikos, sveikos! Dekui uz komplimentus . Berniukas is tiesu zaliai aprengtas, juk Azuolas!
Maniskiai irgi labai megsta jaucio liezuvi ir viska, ka mes valgome. As ir duodu visko paragauti.
Vakare paskutini karta valggome apie 9 val. kosyte, einam miegoti apie 11 val. Pries miega isgeria misinuko apie 200 ml., nakti keliasi apie 3-4 kartus gerti misinuko
Mano dukryte jau tuoj bus 9 men pradedam zenkti pirmuosius zinksnelius dar sunkiai sekasi kojytes delioti bet ismoksim
ACIU MERGAITES UZ ATSAKYMUS DEL PASKUTINIO MAITINIMO PRIES MIEGLI ZIURIU VISOS SKIRTINGAI DARO, TAIP IR GALVOJAU KAD KAZKO LABAI KAIP TAISYKLES NERA TURBUT
O DABAR AS LABAI LAUKIU TESINIO, KAIP LENDRAI ANTROJI NAKTIS PRAEJO, NES AS SIANAKT KAIP NIEKADA BEDOS SU MAZIUKU TUREJAU, NEI AS NEI JIS NEIISIMIEGOJOM, O DAR PRIES NAKTI SU SB SUSIPYKOM TAI ISVIS KAZKAIP JAU CIA PRISIGUODZIAU TAI PAKLAUSIU TO PACIU:
1. KIEK JUSU BRANGIEJI REALIAI JUMS PADEDA IR PRISIDEDA PRIE VAIKU AUKLEJIMO, IR KIEK JUS IMAT TO FAKTO KAD JIE GRIZTA PO DARBU IR PAVARGE? KOKIE JUSU SEIMU POZIURIAI SIUO KLAUSIMU?
2.AR GAVOT KANORS IR JEI TIP TAI KA IS SAVO BRANGIUJU UZTAI KAD JIEMS ATZALAS PAGIMDET?( CIA SIAIP LABAI MAN IDOMU)
P.S.NEPYKIT KAD VIEN DIDZIOSIOM RASAU -MAZIUS PER KLAVIATURA PEREJE, MAZOSIOS NEBEISIJUNGIA
Papildyta:
NA IR DAR: BANDOM IR MES PASIRODYT:
CIA: KAI MAMA NIEKO NEDUODA VALGYT:
http://xs.to/xs.php?...img_3695480.jpg
o cia kaip mokam stovet:
http://xs.to/xs.php?...img_3780244.jpg
O DABAR AS LABAI LAUKIU TESINIO, KAIP LENDRAI ANTROJI NAKTIS PRAEJO, NES AS SIANAKT KAIP NIEKADA BEDOS SU MAZIUKU TUREJAU, NEI AS NEI JIS NEIISIMIEGOJOM, O DAR PRIES NAKTI SU SB SUSIPYKOM TAI ISVIS KAZKAIP JAU CIA PRISIGUODZIAU TAI PAKLAUSIU TO PACIU:
1. KIEK JUSU BRANGIEJI REALIAI JUMS PADEDA IR PRISIDEDA PRIE VAIKU AUKLEJIMO, IR KIEK JUS IMAT TO FAKTO KAD JIE GRIZTA PO DARBU IR PAVARGE? KOKIE JUSU SEIMU POZIURIAI SIUO KLAUSIMU?
2.AR GAVOT KANORS IR JEI TIP TAI KA IS SAVO BRANGIUJU UZTAI KAD JIEMS ATZALAS PAGIMDET?( CIA SIAIP LABAI MAN IDOMU)
P.S.NEPYKIT KAD VIEN DIDZIOSIOM RASAU -MAZIUS PER KLAVIATURA PEREJE, MAZOSIOS NEBEISIJUNGIA
Papildyta:
NA IR DAR: BANDOM IR MES PASIRODYT:
CIA: KAI MAMA NIEKO NEDUODA VALGYT:
http://xs.to/xs.php?...img_3695480.jpg
o cia kaip mokam stovet:
http://xs.to/xs.php?...img_3780244.jpg