Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(hexalyse @ 2008 05 29, 12:03)
na mano mazyliui dar nera 9 menesiu bet tikiuosi kad greit sukaks 4u.gif  smile.gif

Teisingai tikitės thumbup.gif ,tikrai sukaks biggrin.gif Junkitės į mūsų gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 05 29, 12:43)
Papildyta:

Pas mūsų vaikiukus tik vienos dienos skirtumas  ax.gif

bigsmile.gif geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanute: 30 gegužės 2008 - 06:29
QUOTE(alisa1 @ 2008 05 28, 21:44)
Mums irgi  9 mėn. jau  tongue.gif .Sveriam 8,9 kg,esam 71 cm. ūgio.Dantys- 6,bet valgom tik gerai trintą maistą,jei jau papuls koks stambesnis gabaliukas,tai viskas,-iškrapštys pirščiukais iš burnos arba išspjaus.Vedama už rankyčių gražiai eina,vienas-du,vienas-du,...Žengia pilna pėdute,ne pirštų galiukais...Garsų taria visokių - ir dede,ir tete,ir burzgia,tik mama nesako  unsure.gif .Jei ką nors siūlau,o ji nenori,-tai purto galvytę į šonus ir sako ne ne ne ne ...Taip daro  bebaigiant valgyti,matomai soti pasijunta mergina mirksiukas.gif
Kai paparašau duoti pa - kiša lūpytes bučkiui,jau kaip faina  wub.gif Pašaukta vardu, tiesia iškelusi rankytes.

na maniske taip pat labai megeja buciuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , sakau duok bucki, tai tik issizioja ir lenkiasi i mane hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2008 05 30, 08:14)
na maniske taip pat labai megeja buciuotis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , sakau duok bucki, tai tik issizioja ir lenkiasi i mane  hihihi.gif

maniskis irgi taippat buciuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiamės ir mes i jusu buri 4u.gif
Mano vaikinas sveria 10 kg 300 g, ūgis- 74,5 cm. Valgo mėsytę, daržovienes, žuvį, jogurtą, varškytę.Artimiausiu metu ketiname paragauti ir kiaušinio.Užkandžiauja sausainukais, riestainiais ir pan. Turi jau 4 dantukus, puikiai ropoja, įsikibęs į baldus vaikšto ir viską krausto ir mėto doh.gif Sako mama, baba, amamam (kai nori valgyti) ir apa (kai nori,kad pakelciau), purto galvą kai ko nors nenori... Labai mėgsta žaisti gaudynių ir žaidimą "ku-kū".Štai kokie mes jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhetta: 30 gegužės 2008 - 18:44
MUms katik suejo 9 menesiukao tongue.gif jau dauk ka mokam... thumbup.gif thumbup.gif prkaktiskai viska.... tik zinoma dar nevaikstom smile.gif ir maisteli jau duodu su stambiais gabaliukais...tai bando kramtyti..kartais girdziu kai nuryja g.gif aisku po to labai stebiu ismatas...ziuriu kaip ten tas maistas susivirskino... g.gif kad su ryjimais skranduko nesugadinciau g.gif bet viskas pas mus ok thumbup.gif
na 7 menesiu sverem virs 10 kg....bet atsigulem i ligonine ir svoris nukrito... tai dabar dar net nezinau kiek besveriam.....bet po ligonines apetitas suzverejo doh.gif valgo viska ir bet ka doh.gif tik padavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai taip mes ir augam nieko nesiskusdami.. thumbup.gif thumbup.gif
tik va dar nelabai snekam,pasakom visokius skiemenis,bet tie zodziai reiksmes jokios neturi smile.gif
bet viskam savas laikas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
na va koki saunuoliukai musu maziai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tuoj nepastebesim kai svesime 1 met. assa.gif
jau kaip laukiame thumbup.gif gal galvojate kokiu idomiu dalykeliu del gimciuko, pasidalinkite, taip norisi kazko ypatingo g.gif
o del gabaritu tai mes jau senokai buvom svertis(pries 2 men.) , na tai kita sav. bus labai idomu kiek cia mes pridejome lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 31 gegužės 2008 - 08:53
QUOTE(Rhetta @ 2008 05 30, 18:40)
Jungiamės ir mes i jusu buri  4u.gif
Mano vaikinas sveria 10 kg 300 g, ūgis- 74,5 cm. Valgo mėsytę, daržovienes, žuvį, jogurtą, varškytę.Artimiausiu metu ketiname paragauti ir kiaušinio.Užkandžiauja sausainukais, riestainiais ir pan. Turi jau 4 dantukus, puikiai ropoja, įsikibęs į baldus vaikšto ir viską krausto ir mėto  doh.gif Sako mama, baba, amamam (kai nori valgyti) ir apa (kai nori,kad pakelciau), purto galvą kai ko nors nenori... Labai mėgsta žaisti gaudynių ir žaidimą "ku-kū".Štai kokie mes jau  biggrin.gif

Va kiaušinį mes pirmą kart šiandien ir suragavom essen.gif .Sutarkavau,sumaišiau su žuvies tyrele ir sumaitinau.Dabar stebiu,ar jokių alerginių reakcijų neišlys g.gif
O vaiščiot kaip mėgsta doh.gif Ir dar ne bet kaip- o kad būtų iškelta iš vaikštukų,ir kad už rankos niekas nelaikytų...Pati stumia vaikštukus į priekį ir eina,na kaip su stumduku hihihi.gif .Dar kažkada mintį turėjau,kad gal reikia man nupirkt tą stumduką,bet dabar akivaizdu,kad nereikalingas jis mums schmoll.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisa1: 31 gegužės 2008 - 19:10
O vaiščiot kaip mėgsta doh.gif Ir dar ne bet kaip- o kad būtų iškelta iš vaikštukų,ir kad už rankos niekas nelaikytų...Pati stumia vaikštukus į priekį ir eina,na kaip su stumduku hihihi.gif .Dar kažkada mintį turėjau,kad gal reikia man nupirkt tą stumduką,bet dabar akivaizdu,kad nereikalingas jis mums schmoll.gif ...
[/quote]
Manoji tai pat daro lotuliukas.gif nori labai vaikscioti bet dar ankstoka... g.gif Vakar ismoko su pirstuku rodyti i mama, tetuka, sesute, suniuka, kai nori gerti i - puoduka ar stikline (labai megsta gerti vandeni). Rodo ate, kokie as didele, ladu-ladu.. lotuliukas.gif Uz tai valgyti ne nori, gal del karscio unsure.gif
Atsakyti
Sveiki visi devynmenesiukai! 4u.gif
Mes jungiames i jusu kompanija-poryt busim 9menesiu biggrin.gif
Pasiekimais pasidalinsim kita karta, nes dabar laikucio nelabai turim smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
norime papasakoti apie save:9 menesi,per dvi savaites,mano mazylis viska pradejo daryt,ta prasme ir stotis,ir ropot,ir dantukai isdygo,ir bando det zingsnelius,ir t.t.O iki to laiko nieko nedare,net buvau issigandusi,daktere sake,kad vaikucio kojytes kaip 4men., bet po jos pasakymo,vaikutis ir pardejo viska daryt.Jis labai smarkiai sirgo visa menesi,tai tas gal kazkiek ir sustabde vystymosi pracesa,vaikutis buvo silpnas. verysad.gif Taigi,dabar tikrai zinau,kad viskam savas laikas - cia auksine taisykle!!! smile.gif Ir dabar,aciu Dievui,viskas gerai thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mums Birzelio 1 dienele suejo 9 menesiukai 4u.gif , tai isejome is 8 menesiu temeles ir pereinam pas jus ax.gif
Atsakyti