jei pavyks, rodau ir savo mažiuką
*kitty geras mano mažiukas lygiai taip pat miega vos paguldai į normalią pozą, dažniausiai vėl užpakaliuką į viršų iškelia tik nuotraukos neįdėjom
Mamos, visu vaikuciai laaaaabai grazus, tikrai Jeigu jau sypsos, tai per visa veida
ingeborga2 , maniskis pradejo pirmus zingsnelius 8,5 men. O jus?
inrinke, davai savo visu vaikuciu nuotraukas
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 15, 11:23)
sveika atvykus, Inrinke
nuotraukytės ir leliukai
o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys"
nuotraukytės ir leliukai
o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys"
na as ir tikiuosi kad issitiesins bet jie isauge taip pat kaip pas vyro motina gali buti toks dalykas ir paveldetas. na bet siais laikais galima sakyti viskas istaisoma
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2008 07 14, 21:35)
aisku...o tai neplesia ju?
na, cia, aisku, skonio reikalas, man tai leliukai ir be auskaru grazus net minties verti niekada nebuvo.
na, cia, aisku, skonio reikalas, man tai leliukai ir be auskaru grazus net minties verti niekada nebuvo.
nelupa. siaip ji daznai ausytes imdavo, bet dabar kazkaip apziurejo kad kazkas ten yra ir daugiau neliecia.
na vaikuciai tai tikrai grazuoliukai kazkaip kol savo vaiku neturejau tai nelabai as tuos vaikus mylejau, o va dabar kazkaip visi tokie faini, tokie mieli. dar kol mazytes neturejau tai isvien svajodavau apie maza leliuka, kad vel galeciau patirti ta pati nuostabu jausma kaip ir su pirmaja na bet kai viska zinai ir esi patyrusi tai jau ne taip idomu bet labai faina palyginti abi dukrytes na bet cia ne apie tai tema
sedziu pirma prie kompiuterio atsliauzia mazoji ir sako - mama aniam aniam. sakau valgyt nori (dar visa valanda per anksti) tai kai pradejo juoktis ir isvien aniam aniam kartojo. teko anksciau pamaitinti jau pradejo susidet zaisliukus i dezute. iki siandienos buvo idomu tik viska isbert ir po kambary ismetyt ir laukdavo kol mama viska sutvarkys
sedziu pirma prie kompiuterio atsliauzia mazoji ir sako - mama aniam aniam. sakau valgyt nori (dar visa valanda per anksti) tai kai pradejo juoktis ir isvien aniam aniam kartojo. teko anksciau pamaitinti jau pradejo susidet zaisliukus i dezute. iki siandienos buvo idomu tik viska isbert ir po kambary ismetyt ir laukdavo kol mama viska sutvarkys
Labutis mamytės Mano mažiukas pastaroju metų vėl zyzia ir zyzia,manau kad dar dantuku turesim. Kalbeti irgi pradeda ,visokius žodelius ,tik mama ir tėtis dar nelabai supranta apie ka,tai labai pyktas būna O MAMA,TETE sako labai aiškiai, o jeigu nori valgyti tai dar niam-niam nesako,o lupytem rodo kad jau laikas mamai stala serviruoti Ir dar ,ar nebijo jusų mažyliai dulkių siurblio, feno ...mano tik pamato,kad noriu plaukus džiovinti labai išsigasta. Tai dabar prie jo nei surblio ,nei džiovintuvo neisijiungiu. O va blendero visai nebijo,žino kad su jo jam valgyti darau,net joktis pradeda. Skalbimo mašinos irgi nebijo,net stebi kaip ji dirba.
Visi mažiukai ir dar karta gintariux82 ,mes igi tokia kėpuryte turim
tas pirstelis burnytej taip jau graziai ziurisi
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 15, 22:32)
manau jei įkeitume daugiau nuotraukų tai ne vieną vienodą daiktą rastumetarp supermamyčių
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 15, 23:32)
Labutis mamytės Mano mažiukas pastaroju metų vėl zyzia ir zyzia,manau kad dar dantuku turesim. Kalbeti irgi pradeda ,visokius žodelius ,tik mama ir tėtis dar nelabai supranta apie ka,tai labai pyktas būna O MAMA,TETE sako labai aiškiai, o jeigu nori valgyti tai dar niam-niam nesako,o lupytem rodo kad jau laikas mamai stala serviruoti Ir dar ,ar nebijo jusų mažyliai dulkių siurblio, feno ...mano tik pamato,kad noriu plaukus džiovinti labai išsigasta. Tai dabar prie jo nei surblio ,nei džiovintuvo neisijiungiu. O va blendero visai nebijo,žino kad su jo jam valgyti darau,net joktis pradeda. Skalbimo mašinos irgi nebijo,net stebi kaip ji dirba.
Labutis
o mano visai nebijo nei dulkiu siurblio,nei plauku dziovintuvo,kaip pradedu surbliuoti namus tai jis atsiseda salia siurblio ir tipo padeda man ,o maniskis irgi miega daznai ant pilvelio matyt jiems taip patinka,mano irgi zyzaliukas gal tie dantukai vis kankina juk mes dar tik DU turim
beje visu vaikuciai labai grazus ir mieli
QUOTE(lendra @ 2008 07 15, 17:56)
Mamos, visu vaikuciai laaaaabai grazus, tikrai Jeigu jau sypsos, tai per visa veida
http://images41.fotk...P1280835-vi.jpg
Na, stai pasirodome ir mes . Cia as ir keturi mano vaikai. .Gaila, bet nuotrauka padaryta pries pora menesiu.