Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

jei pavyks, rodau ir savo mažiuką blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pasirodome ir mes

Taip miegame nakti

user posted image

O taip zaidziame

user posted image
Atsakyti
o maniske taip miega ir diena ir nakti. (jei gerai nesimato tai ji pastoviai iskelus uzpakaliuka, ant keleniu sulenktu) paskui net keleniai raudoni buna ax.gif sake ir as taip miegodavau maza bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
*kitty geras thumbup.gif mano mažiukas lygiai taip pat miega drinks_cheers.gif vos paguldai į normalią pozą, dažniausiai vėl užpakaliuką į viršų iškelia thumbup.gif tik nuotraukos neįdėjom ax.gif
Atsakyti
Mamos, visu vaikuciai laaaaabai grazus, tikrai thumbup.gif Jeigu jau sypsos, tai per visa veida tongue.gif

ingeborga2 4u.gif , maniskis pradejo pirmus zingsnelius 8,5 men. O jus?

inrinke, davai savo visu vaikuciu nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 15, 11:23)
sveika atvykus, Inrinke  4u.gif

nuotraukytės ir leliukai  thumbup.gif  thumbup.gif

o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta  biggrin.gif O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys"  box.gif

na as ir tikiuosi kad issitiesins bet jie isauge taip pat kaip pas vyro motina g.gif gali buti toks dalykas ir paveldetas. na bet siais laikais galima sakyti viskas istaisoma thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2008 07 14, 21:35)
aisku...o tai neplesia ju?
na, cia, aisku, skonio reikalas, man tai leliukai ir be auskaru grazus blush2.gif net minties verti niekada nebuvo.

nelupa. siaip ji daznai ausytes imdavo, bet dabar kazkaip apziurejo kad kazkas ten yra ir daugiau neliecia.
Atsakyti
na vaikuciai tai tikrai grazuoliukai thumbup.gif kazkaip kol savo vaiku neturejau tai nelabai as tuos vaikus mylejau, o va dabar kazkaip visi tokie faini, tokie mieli. dar kol mazytes neturejau tai isvien svajodavau apie maza leliuka, kad vel galeciau patirti ta pati nuostabu jausma kaip ir su pirmaja wub.gif na bet kai viska zinai ir esi patyrusi tai jau ne taip idomu blush2.gif bet labai faina palyginti abi dukrytes thumbup.gif na bet cia ne apie tai tema ax.gif

sedziu pirma prie kompiuterio atsliauzia mazoji ir sako - mama aniam aniam. sakau valgyt nori (dar visa valanda per anksti) tai kai pradejo juoktis ir isvien aniam aniam kartojo. teko anksciau pamaitinti smile.gif jau pradejo susidet zaisliukus i dezute. iki siandienos buvo idomu tik viska isbert ir po kambary ismetyt ir laukdavo kol mama viska sutvarkys smile.gif
Atsakyti
Labutis mamytės mirksiukas.gif Mano mažiukas pastaroju metų vėl zyzia ir zyzia,manau kad dar dantuku turesim. Kalbeti irgi pradeda ,visokius žodelius ,tik mama ir tėtis dar nelabai supranta apie ka,tai labai pyktas būna doh.gif O MAMA,TETE sako labai aiškiai, o jeigu nori valgyti tai dar niam-niam nesako,o lupytem rodo kad jau laikas mamai stala serviruoti lotuliukas.gif Ir dar ,ar nebijo jusų mažyliai dulkių siurblio, feno ...mano tik pamato,kad noriu plaukus džiovinti labai išsigasta. Tai dabar prie jo nei surblio ,nei džiovintuvo neisijiungiu. O va blendero visai nebijo,žino kad su jo jam valgyti darau,net joktis pradeda. Skalbimo mašinos irgi nebijo,net stebi kaip ji dirba.
Visi mažiukai ir dar karta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gintariux82 ,mes igi tokia kėpuryte turim ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 15 liepos 2008 - 21:41
tas pirstelis burnytej taip jau graziai ziurisi 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 15, 22:32)
gintariux82 ,mes igi tokia kėpuryte turim ax.gif user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau jei įkeitume daugiau nuotraukų tai ne vieną vienodą daiktą rastumetarp supermamyčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 15, 23:32)
Labutis mamytės mirksiukas.gif Mano mažiukas pastaroju metų vėl zyzia ir zyzia,manau kad dar dantuku turesim. Kalbeti irgi pradeda ,visokius žodelius ,tik mama ir tėtis dar nelabai supranta apie ka,tai labai pyktas būna doh.gif O MAMA,TETE sako labai aiškiai, o jeigu nori valgyti tai dar niam-niam nesako,o lupytem rodo kad jau laikas mamai stala serviruoti lotuliukas.gif Ir dar ,ar nebijo jusų mažyliai dulkių siurblio, feno ...mano tik pamato,kad noriu plaukus džiovinti labai išsigasta. Tai dabar prie jo nei surblio ,nei džiovintuvo neisijiungiu. O va blendero visai nebijo,žino kad su jo jam valgyti darau,net joktis pradeda. Skalbimo mašinos irgi nebijo,net stebi kaip ji dirba.
Visi mažiukai ir dar karta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gintariux82 ,mes igi tokia kėpuryte turim ax.gif user posted image

Labutis biggrin.gif
o mano visai nebijo nei dulkiu siurblio,nei plauku dziovintuvo,kaip pradedu surbliuoti namus tai jis atsiseda salia siurblio ir tipo padeda man biggrin.gif ,o maniskis irgi miega daznai ant pilvelio matyt jiems taip patinka,mano irgi zyzaliukas gal tie dantukai vis kankina juk mes dar tik DU turim tongue.gif
beje visu vaikuciai labai grazus ir mieli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 07 15, 17:56)
Mamos, visu vaikuciai laaaaabai grazus, tikrai thumbup.gif  Jeigu jau sypsos, tai per visa veida tongue.gif

ingeborga2 4u.gif , maniskis pradejo pirmus zingsnelius 8,5 men. O jus?

inrinke, davai savo visu vaikuciu nuotraukas ax.gif

http://images41.fotk...P1280835-vi.jpg
Na, stai pasirodome ir mes smile.gif . Cia as ir keturi mano vaikai. lotuliukas.gif wub.gif .Gaila, bet nuotrauka padaryta pries pora menesiu. unsure.gif
Atsakyti