o cia manoji (jeigu pavyks ikelti foto..)
[img=http://img183.imageshack.us/img183/8920/cimg0924cp3.th.jpg]
nepamenu ar jau jums gyriausi mano pupa jau turi 2 dantukus bet va dabar labai neramu darosi nes tie dantukai siaubingai kreivi tikiuosi nebus tokie negrazus kaip pas tetuka ir tikiuosi nereikes nesioti ploksteles, nes ant tiek sleivi kad nesinori net kam nors rodyti. na bet tikiuosi kad issitiesins. siandien isiverem auskarelius atrodo laaabai graziai padarem tetukui siurpriza jam irgi labai patiko
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 14, 18:26)
nepamenu ar jau jums gyriausi mano pupa jau turi 2 dantukus bet va dabar labai neramu darosi nes tie dantukai siaubingai kreivi tikiuosi nebus tokie negrazus kaip pas tetuka ir tikiuosi nereikes nesioti ploksteles, nes ant tiek sleivi kad nesinori net kam nors rodyti. na bet tikiuosi kad issitiesins. siandien isiverem auskarelius atrodo laaabai graziai padarem tetukui siurpriza jam irgi labai patiko
linkim, kad issitiesintu mes irgi turim 2 - vakar antras isdygo.
o del auskaru... nezinau, pati tik pries pora men prasiveriau, tai koki menesi nemalonu taip buvo, tai leliukui is viso be to, skaiciau, kad tai pavojinga, kad vaikas gali issitraukti auskara ir juo paspringti nezinau, gal cia as viena tokia paranoike, bet bijau tokiu dalyku.
na kas del auskariuku tai jie gi smarkiai uzsisega. as pirmajai nepilnai 11 men praveriau ir jokiu problemu nekilo. na paskui kazkur nuo 3 metuku pradejo pametinet auskariukus tai tu paprastu pilna papuosalu dezute namuose, bet visi skirtingi ir be kamsteliu
del auskariuku tai as irgi dar nverciau. vistiek gali ir islupti, ir kai ant sono miega juk irgi kazkiek skauda. kai paaugs ir jei nores tada galesi prasidurti. dar atsimenu i as buvau prasiverusi, bet man puliavo pastovei tai ir issiemiau, bet dabar tik antakyje turiu ir gerai
o del kreivu dantuku tai cia nieko baisaus juk dar pieniniai-iskris
nu bet ir grazus visu leliukai
o del kreivu dantuku tai cia nieko baisaus juk dar pieniniai-iskris
nu bet ir grazus visu leliukai
Labas vakarelis visoms naujoms mamytėms ir mažiukams. Labai šaunu,kad tiek daug prisijunge prie mūsų kompanijos
Visi mažiukai fainulkos ,ka čia jau ir pridursi... SUPER Latmerija,o tavo nuotraukyte Super Jokinga,reikia tau ja išsiūsti į MAMOS žurnala .
Visi mažiukai fainulkos ,ka čia jau ir pridursi... SUPER Latmerija,o tavo nuotraukyte Super Jokinga,reikia tau ja išsiūsti į MAMOS žurnala .
Sveikos mamytes . As pasigirsiu, kad mes jau vaikstom .
Ziuriu pas ksena maitinimo kedute tokia pat kaip musu .
Ziuriu pas ksena maitinimo kedute tokia pat kaip musu .
Sveikos, supermamos! Na, stai ir mums siandien sukanka 9 menesiukai .
Daug ko ismokom: berniukas ropoja, pats atsistoja, kelis zingsnelius paeina, turi 6 dantukus , mergyte pati atsiseda, lovyteje vaiksto, turi 4 dantukus, bet dar du beveik matyti . Zodziu , graziai augam, tobulejam. Zinoma, ir kalbet geriau mokam
Visoms geros dieneles
Daug ko ismokom: berniukas ropoja, pats atsistoja, kelis zingsnelius paeina, turi 6 dantukus , mergyte pati atsiseda, lovyteje vaiksto, turi 4 dantukus, bet dar du beveik matyti . Zodziu , graziai augam, tobulejam. Zinoma, ir kalbet geriau mokam
Visoms geros dieneles
sveika atvykus, Inrinke
nuotraukytės ir leliukai
o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys"
nuotraukytės ir leliukai
o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys"
sveikos seniai matytos ir naujos maytės žinoma ir mažiukai jau nuotraukų ir mažiukų grožis, kad neina apsakyt ir aš parodysiu, kai tik prisiruočiu dabar pietus darau, tai trumpam prisedau na o mudu jau antrą dantuką pagaliau turim, valgom neblogai, žinoma, išsiterliojam, muistomės ir sukinėjamės valgydami dar gali pasigirti, kad kokias tris paskutines dienas dienomis daug geriau miegoti pradėjo miega du kartus maždaug po 2 val. tai man didžiausias rojus
tiesa, dėl tų kreivų dantukų man atrodo, kad mūsų vienas irgi kreivai dygsta, bet dar žiūrėsim, kaip čia viskaas keisis
tiesa, dėl tų kreivų dantukų man atrodo, kad mūsų vienas irgi kreivai dygsta, bet dar žiūrėsim, kaip čia viskaas keisis