Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

o cia manoji (jeigu pavyks ikelti foto..)
user posted image
user posted image

[img=http://img183.imageshack.us/img183/8920/cimg0924cp3.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kitty: 14 liepos 2008 - 16:08
nepamenu ar jau jums gyriausi blush2.gif mano pupa jau turi 2 dantukus assa.gif bet va dabar labai neramu darosi nes tie dantukai siaubingai kreivi unsure.gif tikiuosi nebus tokie negrazus kaip pas tetuka verysad.gif ir tikiuosi nereikes nesioti ploksteles, nes ant tiek sleivi kad nesinori net kam nors rodyti. na bet tikiuosi kad issitiesins. siandien isiverem auskarelius atrodo laaabai graziai thumbup.gif padarem tetukui siurpriza jam irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 14, 18:26)
nepamenu ar jau jums gyriausi  blush2.gif mano pupa jau turi 2 dantukus  assa.gif bet va dabar labai neramu darosi nes tie dantukai siaubingai kreivi  unsure.gif tikiuosi nebus tokie negrazus kaip pas tetuka  verysad.gif ir tikiuosi nereikes nesioti ploksteles, nes ant tiek sleivi kad nesinori net kam nors rodyti. na bet tikiuosi kad issitiesins. siandien isiverem auskarelius atrodo laaabai graziai  thumbup.gif padarem tetukui siurpriza jam irgi labai patiko  wub.gif

linkim, kad issitiesintu 4u.gif mes irgi turim 2 - vakar antras isdygo.
o del auskaru... nezinau, pati tik pries pora men prasiveriau, tai koki menesi nemalonu taip buvo, tai leliukui is viso unsure.gif be to, skaiciau, kad tai pavojinga, kad vaikas gali issitraukti auskara ir juo paspringti blink.gif nezinau, gal cia as viena tokia paranoike, bet bijau tokiu dalyku.
Atsakyti
na kas del auskariuku tai jie gi smarkiai uzsisega. as pirmajai nepilnai 11 men praveriau ir jokiu problemu nekilo. na paskui kazkur nuo 3 metuku pradejo pametinet auskariukus tai tu paprastu pilna papuosalu dezute namuose, bet visi skirtingi ir be kamsteliu ax.gif
Atsakyti
aisku...o tai neplesia ju?
na, cia, aisku, skonio reikalas, man tai leliukai ir be auskaru grazus blush2.gif net minties verti niekada nebuvo.
Atsakyti
O čia mano pypliukas user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 14 liepos 2008 - 21:34
del auskariuku tai as irgi dar nverciau. vistiek gali ir islupti, ir kai ant sono miega juk irgi kazkiek skauda. kai paaugs ir jei nores tada galesi prasidurti. dar atsimenu i as buvau prasiverusi, bet man puliavo pastovei tai ir issiemiau, bet dabar tik antakyje turiu ir gerai biggrin.gif
o del kreivu dantuku tai cia nieko baisaus juk dar pieniniai-iskris ax.gif
nu bet ir grazus visu leliukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis visoms naujoms mamytėms ir mažiukams. Labai šaunu,kad tiek daug prisijunge prie mūsų kompanijos thumbup.gif
Visi mažiukai fainulkos ,ka čia jau ir pridursi... SUPER thumbup.gif Latmerija,o tavo nuotraukyte Super Jokinga,reikia tau ja išsiūsti į MAMOS žurnala .

Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif . As pasigirsiu, kad mes jau vaikstom bigsmile.gif .
Ziuriu pas ksena maitinimo kedute tokia pat kaip musu ax.gif .

Atsakyti
Sveikos, supermamos! biggrin.gif Na, stai ir mums siandien sukanka 9 menesiukai lotuliukas.gif .
Daug ko ismokom: berniukas ropoja, pats atsistoja, kelis zingsnelius paeina, turi 6 dantukus thumbup.gif , mergyte pati atsiseda, lovyteje vaiksto, turi 4 dantukus, bet dar du beveik matyti thumbup.gif . Zodziu , graziai augam, tobulejam. Zinoma, ir kalbet geriau mokam wub.gif
Visoms geros dieneles mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika atvykus, Inrinke 4u.gif

nuotraukytės ir leliukai thumbup.gif thumbup.gif

o dėl dantukų labai nepergyvenk. Mano merginai tai net pastovūs keli buvo kreivi išaugę, tai pamokiau iš karto su liežuvuku juos tiesinti. Vienas išsitiesino, kitas dar ne visai, bet labai į akis ir nekrenta biggrin.gif O pirmieji tai dar "judės", nes ir nauji dygs, senuosius "stumdys" box.gif
Atsakyti
sveikos seniai matytos ir naujos maytės drinks_cheers.gif žinoma ir mažiukai mirksiukas.gif jau nuotraukų ir mažiukų grožis, kad neina apsakyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir aš parodysiu, kai tik prisiruočiu ax.gif dabar pietus darau, tai trumpam prisedau blush2.gif na o mudu jau antrą dantuką pagaliau turim, valgom neblogai, žinoma, išsiterliojam, muistomės ir sukinėjamės valgydami doh.gif dar gali pasigirti, kad kokias tris paskutines dienas dienomis daug geriau miegoti pradėjo thumbup.gif miega du kartus maždaug po 2 val. tai man didžiausias rojus thumbup.gif
tiesa, dėl tų kreivų dantukų ax.gif man atrodo, kad mūsų vienas irgi kreivai dygsta, bet dar žiūrėsim, kaip čia viskaas keisis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 15 liepos 2008 - 10:37