Aciu visoms uz palinkejimus,
sikroviau pagaliau puse namu i lagamina .O kainos kad OHOHO tai tikiu,tiesa sakai,Ksena viskas branksta ir kainos kyla .
Dar pasakysiu kad mano vaikinas valgo irgi neramiai,dabar labai nori stotis,tai kaip as jam sauksteli i burnyte,jis man uz rankos uzsikabina ir stojas,ir taip visa laika kol valgo .Dar neturim maitinimo kedutes,kazin kaip su ja butu,gal ramiau sedetu .Tik va mazylis dar neisgijo iki galo,yra spuogeliu,ir nepatinka man jie,bet pasisaugosim saules ir manau greit pagysim
Na ka palieku jus savaitelei,sekmes visoms ir vaikuciams ,bukit sveiki nesirkit iki
Na o as
QUOTE(lelka @ 2008 07 13, 22:01)
Dar neturim maitinimo kedutes,kazin kaip su ja butu,gal ramiau sedetu .Tik va mazylis dar neisgijo iki galo,yra spuogeliu,ir nepatinka man jie,bet pasisaugosim saules ir manau greit pagysim
Na ka palieku jus savaitelei,sekmes visoms ir vaikuciams ,bukit sveiki nesirkit iki
Gerų atostogų
Na, o dėl maitinimo kėdutės, tai net nežinau ar ji gali padėti , gal , aš nuo 4mėn. maitinimo kėdutėj sodinau, bet dabar vieną prisukamą prie stalo turiu, o kitą didesnę, reguliuojamom padėtim, tai pastaraą parduosiu, bet šiaip jis sėdi joje visai noriai, jokių zyzimų.
Labas, mamos
As jau net nesiskusiu kad blogai miega naktimis... PUOTAUJA , o vakar miegojo man po nosim savo papersa pakises , ir dar apsparde
Diena blogai valgo Buvom sveciuose pas gydytoja, tai sako vasara gal karsta tai ir nenori valgyt Liepe neduot vit. D iki rugsejo men, o paskui vel metus iki pavasario duot. Ka jus apie tai zinot? liepe duot Diuphalak 2 savaites ir ziuter ar atsireguliuos kakojimas, jei ne tai duos siuntima pas gastroenterologa
Maniskis valgo maitinimo kedutej, anksciau budavo labai issitepa: ir nosis, ir ausys, ir akys pilnos koses, o dabar jau ne - abu ismokom
Galu gale pradejo kalbet de-de-de
Idesiu ir as kelias nuotraukas
la_bamba, jau net ne lelius, o toks zinai vyriokas
latimerija- man graziausia kur miega Toks lengvas be jokiu minciu miegelis
As jau net nesiskusiu kad blogai miega naktimis... PUOTAUJA , o vakar miegojo man po nosim savo papersa pakises , ir dar apsparde
Diena blogai valgo Buvom sveciuose pas gydytoja, tai sako vasara gal karsta tai ir nenori valgyt Liepe neduot vit. D iki rugsejo men, o paskui vel metus iki pavasario duot. Ka jus apie tai zinot? liepe duot Diuphalak 2 savaites ir ziuter ar atsireguliuos kakojimas, jei ne tai duos siuntima pas gastroenterologa
Maniskis valgo maitinimo kedutej, anksciau budavo labai issitepa: ir nosis, ir ausys, ir akys pilnos koses, o dabar jau ne - abu ismokom
Galu gale pradejo kalbet de-de-de
Idesiu ir as kelias nuotraukas
la_bamba, jau net ne lelius, o toks zinai vyriokas
latimerija- man graziausia kur miega Toks lengvas be jokiu minciu miegelis
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 13, 17:45)
Mamytės ,vienas klausimėlis kaip jusu mažiukai valgo,ta prasme ramei? Mano pastoviai pradeda trinti veiduką,akis. Po trapezos kaip paršiukas
Mažiukas ir diena trumpai meguojo,tikriausei labai tvankumas veike,pas mus labai karšta ir tvanku.Mažius tik su pampersu ir maikute ,bet vistiek visas šlaputis.
Mažiukas ir diena trumpai meguojo,tikriausei labai tvankumas veike,pas mus labai karšta ir tvanku.Mažius tik su pampersu ir maikute ,bet vistiek visas šlaputis.
mano mazoji tai kaip parsiukas. nuo pat mazens nemoka graziai valgyti. net ir kai pieneli gerdavo is buteliuko tai budavo prisisiurbia pilna burnyte ir ispurskia paskui viska idedu jos foto kaip ji atrodo valgydama (cia kai buvo puses metuku, bet ir dabar beveik po kiekvieno maitinimo taip atrodo )
na o Nikutis tai tikrai saunuoliukas kad vaikstineja, maniske tai net stovet nelabai nori, o ka jau kalbet apie vaiksciojima sese tai jau 8 menesiu budama vaiksciojo na bet manau kiekvienam savas laikas
Jeigu dar miegotu naktimis ir kakotu kaip zmogus - butu puikus vaikas
Agnita ir kiti draugai, laukiam nuotrauku
Latimerija, vaje , maniskis toks budavo kai mokes valgyt, dabar jau taip neissitepa, o grazu
Agnita ir kiti draugai, laukiam nuotrauku
Latimerija, vaje , maniskis toks budavo kai mokes valgyt, dabar jau taip neissitepa, o grazu
QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 14, 00:47)
mano mazoji tai kaip parsiukas. nuo pat mazens nemoka graziai valgyti. net ir kai pieneli gerdavo is buteliuko tai budavo prisisiurbia pilna burnyte ir ispurskia paskui viska idedu jos foto kaip ji atrodo valgydama
vaje , rimta valgytoja
QUOTE(lendra @ 2008 07 14, 09:18)
bus bus, prisiruošti reikia
Sveikos mamytes Mums taip pat 9 menesiukai su trupuciu. Mazius labai greitai ir gerai ropoja, stojasi prie bet ko, eina aplink stala, pasieniais, taip pat vedamas uz vienos rankos bando vaikscioti. Musu bedos: labai blogai miega naktim, keliasi kartais kas 2 val, kartais kas 1 val, o kartais ir kas pusvalandi budinasi ir verkia. Valgyt misinuko neduodu, duodu tik atsigert arbatytes kaskart. tai sakau gal priprato gerti, todel ir budinasi. Beje, mums sparciai dygsta dantys. Pirmo dantuko sulaukem tik 8 menesiu, o va jau dabar net 5 turim ir vienas dar ruosiasi dygti. Tai ir dar dantys prisidejo turbut prie nemiegojimo. Diena miega gan neblogai, 2 kartus po 1-1.5 val. Lauke apie valanda pabuna vezime nezirzes, veliau tai jau veiksmo reikia. Valgo lygtai neblogai.
QUOTE(maze11 @ 2008 07 14, 11:04)
Sveikos mamytes Mums taip pat 9 menesiukai su trupuciu. Mazius labai greitai ir gerai ropoja, stojasi prie bet ko, eina aplink stala, pasieniais, taip pat vedamas uz vienos rankos bando vaikscioti. Musu bedos: labai blogai miega naktim, keliasi kartais kas 2 val, kartais kas 1 val, o kartais ir kas pusvalandi budinasi ir verkia. Valgyt misinuko neduodu, duodu tik atsigert arbatytes kaskart. tai sakau gal priprato gerti, todel ir budinasi. Beje, mums sparciai dygsta dantys. Pirmo dantuko sulaukem tik 8 menesiu, o va jau dabar net 5 turim ir vienas dar ruosiasi dygti. Tai ir dar dantys prisidejo turbut prie nemiegojimo. Diena miega gan neblogai, 2 kartus po 1-1.5 val. Lauke apie valanda pabuna vezime nezirzes, veliau tai jau veiksmo reikia. Valgo lygtai neblogai.
gal blogai miega ir del dantuku. as saviskei kai labai verkdavo nakti arba sunkiai uzmiega, patepu dantenas Kamistad baby tepaliuku, ir labai padeda, beveik iskart uzmiega gerai kad tokie dalykeliai israsti
Lendra, tavo mažiukas irgi toks ne iš stambuolių, bet turbūt vijurkas kaip turi būti Mamai ramybės nenusimato Net pažiūrėjau, ar gimę ne tą pačią dieną su maniškiu
Latimerija, nuotraukytė ir vaizdelis
O mes šiandien su miegeliu sublūdinom. Na, naktis kaip visada, pabudo 06:10. Po to užmigo prieš 8, pamiegojo pusvalandį, atsikėlė ir 9 val vėl užmigo valandai. Ir dabar va ką tik atsikėlė jau po trečio miegelio šiandien
Latimerija, nuotraukytė ir vaizdelis
O mes šiandien su miegeliu sublūdinom. Na, naktis kaip visada, pabudo 06:10. Po to užmigo prieš 8, pamiegojo pusvalandį, atsikėlė ir 9 val vėl užmigo valandai. Ir dabar va ką tik atsikėlė jau po trečio miegelio šiandien
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 14, 12:03)
Lendra, tavo mažiukas irgi toks ne iš stambuolių, bet turbūt vijurkas kaip turi būti Mamai ramybės nenusimato Net pažiūrėjau, ar gimę ne tą pačią dieną su maniškiu
maniske irgi smulki, nesisverem si menesi, bet apie 8 kg dabar. tikrai labai vikri ir aktyvi kaip jau minejau, nestovi ji dar, bet ir nerodo susidomejimo tuo turbut del to, kad ir taip viska pasiekia be problemu vakar mums antras dantis isdygo, tai dabar tikra zuikyte . nakti miega labai gerai, kartais keliasi nakti valgyti, bet ne visada, valgo mano piena. bet vakare uzmiega apie 12 , miega iki 10 ryto.