Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

QUOTE(Latimerija. @ 2008 07 12, 18:59)
o stai ir mes  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O grazus jusu vaikutis,bet gi ziuriu i gimimo data tai mes vienmeciai,nes maniskis gimes 25d. thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mamytės. Norejau nuotraukas parodyti, bet neišeina man doh.gif Lauksiu vyro ir rytoi bandysiu vėl. O visi žuikučiai labai,labai gražučiai ir fainučiai. thumbup.gif
Ikiukas,geros naktelės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 07 12, 19:11)
O grazus jusu vaikutis,bet gi ziuriu i gimimo data tai mes vienmeciai,nes maniskis gimes 25d. thumbup.gif

va cia tai geras thumbup.gif butu saunu jei butumem is vieno miesto ax.gif as turiu drauge su kuria esam gime ta pacia diena. o susipazinom ligonineje kai as laukiausi antros pupos ir ji laukesi smile.gif jos leliukas gimes menesiu veliau uz mano. tik va ji gimus kauno ligoninej o as alytaus, ir as uz ja vyresne nepilnai 2 valandom ax.gif o kuria valanda jusu armandelis gimes? blush2.gif
Atsakyti
Latimerija., fotkės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamytės mirksiukas.gif Na ka ,vakar parašiau kaip mano pypliukas gerai miega ax.gif ir ka jus manote ,šiandien 3 nakties jis ant koju doh.gif prasidėjo dainavimas,žaidimai.Ir beveik visa valanda ne už ka nenorėjo mieguoti. Užmigo apie 4 ir jau 6.30 mamai reikėjo begti mišinuką gaminti blink.gif Nėra dar pastovaus grafiko, jam kaip užeina smile.gif O dabar patenkintas miega,o aš pietūs einu gaminti.Gerai,mamytės ikiukas 4u.gif
agnita ir la_bamba,ačiūkas už AŽ.Būtinai parodysiu mažiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 13 liepos 2008 - 11:23
Sveikos, mamytės
Ksėna, turbūt kažkokie biolaukai šiąnakt veikė, nes maniškis irgi prieš 4 val. normaliai pabudo, pradėjo juoktis, ropinėti, spėjo už lovos užkristi lotuliukas.gif Tai šiaip ne taip "užspaudžiau", bet vis tiek 6 ryto sako "labas rytas", ir jau niekaip nebeumigo schmoll.gif
Va tau ir savaitgalis biggrin.gif Nėr čia ko tečiui ilgai miegoti tongue.gif
Atsakyti
Laba visoms,na ir as pasakysiu kad vaikinas sianakt kas 2val vel kelesi,ir nuo 2iki puses 4 isvis nemiegojo doh.gif ,cia ziuriu ne man vienai taip,o irgi pasigyriau kazkuria diena kad geriau miega doh.gif .O ir diena piktas labai kazko,sededamas isitempia ir rekia kiek gali,jau sakau oziukai pradeda lyst doh.gif .Oi mamytes pradejau deti daiktus isvaziavimui atostogaut,atrodo kad visus namus rekia prikabint ir tempt is paskos doh.gif lotuliukas.gif
Gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti
lelka ,orai turėtu būti puikus,tai manau turetum gerai pailsieti. Mano drauge vakar sugrįžo iš Šventosios,tai sake niekas nepasikeitė tik kainos OHOHO. Maistas brangsta nežmoniškai,tai ir kainos kyla doh.gif Bet labai nustebino,kad labai vanduo šiltas thumbup.gif Kokteiliukas paprastas apie 12-15 litu. Bet nelabai su vaikias kokteiliukus paragausi,svarbiausia kad oras geras būs. Dar karta gero poilsio vacation4.gif
Mamytės ,vienas klausimėlis g.gif kaip jusu mažiukai valgo,ta prasme ramei? Mano pastoviai pradeda trinti veiduką,akis. Po trapezos kaip paršiukas biggrin.gif
Mažiukas ir diena trumpai meguojo,tikriausei labai tvankumas veike,pas mus labai karšta ir tvanku.Mažius tik su pampersu ir maikute ,bet vistiek visas šlaputis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 13 liepos 2008 - 16:46
sveikos, mano dukryte jau 9 men su trupuciu, auga sveika, linksma ir labai judri. labai daug ir greitai ropoja, nors atsistoti dar nemoka, jau nekalbu apie vaiksciojima... aisku, vartosi daug, pati atsiseda, atsistoja ant keliu, taip atsiklaupia, energijos pilna, bet va, stotis nenori g.gif . dantukas irgi, dar tik 1. kalba labai daug, kai uzeina, sako ir mama, ir tete, ir niam niam, ir ate ate, ir daugybe kitokiu graziu 'zodziu'. ploja katutes, mojuoja sutikusi ar iseinant zmogui. jau ilgiau pazaidzia su zaislais, tyrineja juos, klauso, kai skaitau knygute. puoduko dar net nepirkau, knygose raso, kad geriausias laikas pradeti mokinti - 18 menesiu, tai ir neskubu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 13 liepos 2008 - 17:03
labai faini visu maziukai kiek maciau 4u.gif , tai ir noreciau savo parodyti, tik gaila kad nemoku... gal kas galetumet pamokinti kaip ikelti nuotraukas i A.Z.?
jau tas toks karstas oras tai nervuoja... nei ilauka nesinori eit..
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 13, 16:45)

Mamytės ,vienas klausimėlis  g.gif kaip jusu mažiukai valgo,ta prasme ramei? Mano pastoviai pradeda trinti veiduką,akis. Po trapezos kaip paršiukas biggrin.gif
Mažiukas ir diena trumpai meguojo,tikriausei labai tvankumas veike,pas mus labai karšta ir tvanku.Mažius tik su pampersu ir maikute ,bet vistiek visas šlaputis.

Na, maniškistai ne tik kad trinasi visas, bet ramiai vienoj vietoj nusėdėt valgydamas negali doh.gif Jau nekalbu apie įsodinimą į kėdutę schmoll.gif
Tai mūsų veidukas pio valdymo dar pusę bėdos, niu bet pilvas. Mama gi bėgančian ne visada gerai su šaukšteliu pataiko blush2.gif

Kur pas jus šiandien karščiai? Kaune pusę dienos lijo unsure.gif Po to lyg ir normalus oras buvo, bet į lauką vis tiek eiti negalėjom

Gero poilsio atostogaujančioms vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 13, 21:50)
Na, maniškistai ne tik kad trinasi visas, bet ramiai vienoj vietoj nusėdėt valgydamas negali  doh.gif  Jau nekalbu apie įsodinimą į kėdutę  schmoll.gif
Tai mūsų veidukas pio valdymo dar pusę bėdos, niu bet pilvas. Mama gi bėgančian ne visada gerai su šaukšteliu pataiko  blush2.gif

Kur pas jus šiandien karščiai? Kaune pusę dienos lijo  unsure.gif Po to lyg ir normalus oras buvo, bet į lauką vis tiek eiti negalėjom

Gero poilsio atostogaujančioms  vacation1.gif

g.gif , aš Kauno raj gyenu, bet pas mus nelijo, dar ir Kaune buvau g.gif , kada tu lietų matei bigsmile.gif mirksiukas.gif maniškis gaa ramiai valgo, tik kartais reikia pagraužti kažką, o šiaip kartais ir seilinuko nededu, nes neišsiterlioja.
Atsakyti